|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cytat:
nie wiem, jak to jest z wynajmowanym pokojem, ale na pewno w wynajmowanym mieszkaniu właściciel nie ma prawa wejść bez pozwolenia do mieszkania. ale Ty i tak masz lipną sytuację, bo to wynajem po znajomości, więc kobieta pewnie myśli, że wszystko jej wolno. ogólnie strasznie Ci współczuję mnie wkurza, jak właścicielka mieszkania, które wynajmujemy, przychodzi odebrać pocztę i poplotkować trochę, a co dopiero, jakby mi ktoś do pokoju wchodził. przecież to zero prywatności.
|
|
|
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę uwierzyć w Wasze rozstanie... namów go na spotkanie, musicie porozmawiać, wyjaśnić sobie wszystko.. myślę, że on przemyśli wszystko i będzie chciał się spotkać. tak czy owak jesteś mega silna |
|
|
|
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, ale masz rację jak mi coś wyskoczy to się nie przyznam
|
|
|
|
|
#3724 |
|
Wtajemniczenie
|
zachodniopomorskie
![]() Też bym chciała mieć zoperowaną wadę wzroku ale się boję miałabym spokój z tymi soczewkami, zawsze po ok 3 godzinach już je czuję na oku i muszę się z nimi męczyć przez kolejne 5 godzin w szkole
|
#3725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tylko,że ja nieregularnie chodzę na kontrole, ostatnio byłam z 2 lata temu
|
|
#3726 |
|
Zadomowienie
|
caate przykro mi
a moze sie jeszcze wszystko ulozy !!!
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
caate, też nie mogę w to uwierzyć, szczególnie, że już planowaliście zamieszkanie razem i wyszło to z ust Twojego TŻ... w każdym razie nie pozwolimy Ci się smucić i uważam, że ostatecznie wszystko się ułoży
|
|
|
|
#3728 |
|
Zadomowienie
|
loluśka pamietam o tym zdjeciu ale tak mnie moje włosy denerwują i irytują że głowa mała...
catee cokolwiek byś nie zrobiła to jesteśmy z Tobą , fakt że wirtualnie ale zawsze to coś ;*
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
mozliwe, ze zle go zrozumialam, ale raczej nie, zbyl mnie plasko, wiec ja juz odzywac sie nie bede, poprosilam wczesniej o spotkanie o rozmowe, to napisal ze musi siebie ogarnac, wiec sie nie ludze i przyzwyczajam sie. oddam mu rzeczy przez znajomych, bo nie doprosze sie spotkania, a nie bede juz sie blaznic i tyle. moze tak i lepiej jest, bo bez slow w twarz, nawet jeszcze nie rycze, tylko skreca mnie w srodku, ale przejdzie mi kiedys
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
narazie sie z tego smieje, bo nie wierze... mam nadzieje, z ew gruba depresje nie popadne
|
#3732 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3733 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymaj się. Jesteś dzielna i zawsze dasz radę, pomimo tego, co będzie. Jesteśmy z Tobą Cytat:
![]() Dziękuję, Dziewczyny, za wysłuchanie mnie |
||
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mysle ze on jeszcze nie ogarnal swojej dumy, ze mu przejdzie i bedzie Cie blagal i przepraszal... za duzo przezyliscie razem... w kazdym razie nie martw sie za bardzo;* jestesmy z Toba
|
#3735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3736 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też tak myślę...
|
|
|
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak z niego taki macho to po co ta spowiedz
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest dla mnie nie do pojęcia normalnie |
|
|
|
|
#3739 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrocilam na chwilke doslownie
![]() Caate - o kurde nooo, bardzo mi przykro, prosze nie smuc sie Ja Cie wcale nie zlinczuje za to ze jednak napisalas, rozumiem to ze chcesz wiedziec na czym stoisz, malo kto chce zyc w zawieszeniu, w takim niezdecydowaniu. Ale jestes pewna ze ten sms to zerwanie? Tak definitywnie bylo to ujete w slowa? Jezeli tak to rozumiem Cie jeszcze bardziej bo tez kiedys mialam rozstanie przez smsa - i uwazam to za zupelny brak klasy, no ale coz, uwierzylam ze zycie mi sie moze potoczyc lepiej i potoczylo ![]() Wiec prosze uwierz w siebie, jestes slina kobieta, zdecydowana i ja doskonale wiem ze dasz sobie rade i w nas wszystkich masz wsparcie ![]() Co do soczewek - mam miesieczne ![]() Co do ustabilizowania sie wady - w wiekszosci tak, po 18 - 20 raczej wada staje, ja niestety naleze do tej okropnej mniejszosci bo mam 26 lat, do teraz -5,5 ale cos czuje ze jest -5,75 bo zaczynam gorzej widziec, jestem na 99% pewna ze o cwiartke mi znow polecialo. Az sie boje dac kolezance zbadac Co do operacji to mi powiedzieli w klinice ze mi nie zrobia bo najgorzej to kogos znajomego operowac a juz lekarza to w ogole fatalnie a juz tej samej spacjalizacji to łoooo Wiec zostaja mi soczewki
|
|
|
|
#3740 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Masakra, nie wyobrażam sobie nosić okularów nawet jeden tydzień, a co dopiero 6
|
|
#3741 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko, że ja już nie wiem, co z tym zrobić, mówiłam dużo i to nie przyniosło oczekiwanych rezultatów, więc przyjęłam postawę : wytrzymać do wakacji. Czasem się tylko cichutko żalę komuś i tak sobie oczekuję
|
|
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
caate
Widzę że teraz Tż będzie obracał kota ogonem i to on zachowuję się jakbyś mu Bóg wie co zrobiła Jeśli nie przemyśli sprawy i nie zawalczy o Ciebie to widocznie nie jest facetem dla Ciebie... Pomyślisz głupie gadanie, zawsze się tak mówi ale coś w tym jest. Za wiele razy zawodził w drobnostkach. Na prawdę bądź silna Pisz zawsze co tylko będziesz chciała, zawsze to lepiej się wygadać, no i pamiętaj że masz nas Nie smuc się, jesteś piękną, mądrą kobietą i okropnie zaradną Cokolwiek nie zrobisz i jakiejkolwiek decyzji nie podejmiesz na pewno będziemy Cię wspierać Ariadna_ uśmiechu ![]() ![]() ![]() marta 85 samotny ale nie smutny miałam czas na naukę, na spamowanko i teraz na wizaż Patka1881,Soph trzymajcie się piękne ![]() ekomonika; zdrówka ![]() Shadii; do wakacji niedługo, przetrwasz wietrz pokój, unikaj baby, niedługo wiosna więc będziesz więcej czasu na dworze spędzać a może i ona ruszy tyłek i będzie smrodzić w innych miejscach dianulaa ale czemu Cię irytują? co się dzieje??
|
|
#3744 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
szybciutko Was przeczytałam, bo dopiero jakieś pół godziny temu wróciłam do domu.Caaate- będzie dobrze-w życiu nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. 3mam kciuki za Twoje samopoczucie i wierzę w Twoją siłę. ![]() Ariadna i Czekoladowa- może to nie jest jakaś poważna choroba? Ja podobne objawy miałam przy sporym niedoborze żelaza (w liceum właśnie) Shadii- współczuję z tym mieszkaniem, dlatego uważam że fatalnie się mieszka po znajomości. Ale skoro to znajoma Twojego taty, to może niech on z nią pogada? Łóżko można przestawić, a zawsze możesz argumentować inny pokój tym, że jeśli jesteś sama to łatwiej Ci się skupić no i wtedy nauka lepiej Ci idzie. ![]() marta85- u mnie też dziś śliczna pogoda- aż fajnie było się dziś rano obudzic ![]() Dianula- świetny pomysł z tym tygodniem A ja wczoraj się wyspamowałam, ubrałam się dziś ładnie, bo nie widziałam TŻ 4 dni. Się chłopak stęsknił aż miło było posłuchac jak ładnie wyglądam A teraz niestety wracam do nauki, żeby wstydu nie było, że nic nie wiem na cwiczeniach
|
#3745 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Odpisałam wyżej
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3746 | ||
|
Zakorzenienie
|
mi na ponad miesiąc ; ) przy czym używam go tylko po myciu a myję włosy co 2 dni teraz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja myślę, że on jeszcze się ogarnie i zacznie przepraszać, zobaczysz, będzie dobrze jeszcze ![]() Patka i Soph też się trzymajcie ![]()
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
Lejdis każdej z Was chciałabym odpisać z osobna ale nie dam rady
w każdym bądź razie strasznie dziekuje za miłe słowa i mam nadzieję,że spełni się to co piszecie - szybki poród odnośnie rzęs też dziękuję za odpowiedź muszę to przemyśleć bo zakręciłam się strasznie na tym punkcie byłam u lekarza i mój kosmita powoli pcha się na świat może to być jutro albo za tydzień także czekanie mi pozostało miłego wieczorku kochane
|
#3748 |
|
Zadomowienie
|
wow. to mi na rok. mam krótsze od ciebie włosy (ale wciąż dlugie) i nawet sama fryzjerka mówiła mi, że taka buteleczka powinna mi starczyć właśnie na rok (przy myciu głowy 3x w tygodniu).
|
|
|
|
#3749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh, wlasnie to najgorsze jest, ze innych to sie nie boja, ze sie powiedzie, ale swojego to juz nie chca operowac, szkoda ![]() ale dobra argumentacje uslyszalas, przynajmniej chociaz szczerzy byli Cytat:
Cytat:
dziekuje za wsparcie, ja juz nic nie decyduje, to juz samo sie toczy... glowa juz zaczyna bolec jak ja potrzebuje rozmowy, no co za dupek z niego
|
|
#3750 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

a jak coś mówię, to "już kończę zaraz i idę, już".
)
nie wiem, jak to jest z wynajmowanym pokojem, ale na pewno w wynajmowanym mieszkaniu właściciel nie ma prawa wejść bez pozwolenia do mieszkania. ale Ty i tak masz lipną sytuację, bo to wynajem po znajomości, więc kobieta pewnie myśli, że wszystko jej wolno. ogólnie strasznie Ci współczuję
mnie wkurza, jak właścicielka mieszkania, które wynajmujemy, przychodzi odebrać pocztę i poplotkować trochę, a co dopiero, jakby mi ktoś do pokoju wchodził. przecież to zero prywatności.

miałabym spokój z tymi soczewkami, zawsze po ok 3 godzinach już je czuję na oku i muszę się z nimi męczyć przez kolejne 5 godzin w szkole 

a moze sie jeszcze wszystko ulozy !!!