Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-28, 20:47   #3721
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Mój tata pali, ale ZAWSZE wychodzi na balkon, w moim domu nigdy nie ma dymu, nawet odrobinki. I nie mogę się przyzwyczaić.

Mówiłam jej nawet to, co napisałam wyżej - że gorzej wyglądam i jakoś tak szaro i w ogóle i się śmiała, że bzdury gadam, bo to nie ma żadnego związku.

No będę uciekać, będę, tylko teraz każdy gdzieś mieszka, ma umowę, będę szukać mieszkania od następnego roku akademickiego, że tak powiem. Więc od maja/czerwca już się będę rozglądać.

Okno mam otwarte ciągle - bo nie wyrabiam. Jest mi zimno, ale nie mam innego wyjścia (siedzę w dresie i w szlafroku). Pokazuję jej to, że mi przeszkadza, otwieram okno kiedy wyciąga papierosa i zaczynam sobie kichać i kaszleć. Ostatnio mówiła, że i tak przeze mnie (?) pali mniej i musi się we własnym mieszkaniu ograniczać - zrozumiałam to tak, że mam docenić, że się dla mnie tak nieludzko poświęca.
Ogólnie staram się okazywać na wszelkie możliwe sposoby, co ja przeżywam przez ten dym. Najgorsze jest to, że czasem np. uczę się w kuchni i ona przychodzi porozmawiać sobie ze mną i pali przy mnie a jak coś mówię, to "już kończę zaraz i idę, już".

Wynajmuję u niej pokój. To znajoma mojego taty, po prostu mało u niej płacę i dlatego nie szukałam czegoś innego, kiedy powiedziała, że mnie weźmie. No ale nie wiedziałam, że tak będzie... co innego znać człowieka, a co innego z nim mieszkać.
Niby płacę, ale czuję się taka obca tutaj, że nic mi nie wolno, bo to jest jej mieszkanie... Nie wiem, czy rozumiecie, nie potrafię tego przełamać w sobie. No i własnego pokoju nie mam, bo w tym niby moim jest telewizor - i siedzi tam, ogląda i pali sobie w najlepsze. Prosiłam, żebyśmy się zamieniły pokojami (w swoim pokoju ona nie ma nic, po bo miałaby tam wchodzić, gdyby był mój, więc mi by pasowało), ale nie, bo rzekomo w pokoju, w którym ja śpię, łóżko jej nie pasuje (za twarde czy coś tam takiego )

Dziękuję, jeśli komuś będzie się chciało przeczytać ten wywód

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Mnie nie boli niby, ale to nie jest fajne, jak się ten dym tak unosi i mi śmierdzi, za przeproszeniem, bo zachwycającego zapachu to on nie ma.
o kurde, co za kobieta nie wiem, jak to jest z wynajmowanym pokojem, ale na pewno w wynajmowanym mieszkaniu właściciel nie ma prawa wejść bez pozwolenia do mieszkania. ale Ty i tak masz lipną sytuację, bo to wynajem po znajomości, więc kobieta pewnie myśli, że wszystko jej wolno. ogólnie strasznie Ci współczuję mnie wkurza, jak właścicielka mieszkania, które wynajmujemy, przychodzi odebrać pocztę i poplotkować trochę, a co dopiero, jakby mi ktoś do pokoju wchodził. przecież to zero prywatności.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 20:51   #3722
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
zlinczujecie mnie, napisalam do TZta, dowiedzialam sie, ze nie planuje ze mna spotkania, chyba ze pod koniec week, ale nie jest pewny bo sam ma ze soba problemy, wiec tak jak myslalam to teraz wiem, ale nie wierze, ze konczymy zwiazek przez smsa, no w glowie mi sie nie miesci, no ale trudno, nie bede przeciez jechac do niego, zeby to uslyszec z ust. ale ciesze sie, ze napisalam obojetnie co otym mysliscie, bo wiem na czym stoje i wiem ze mam sie zebrac w garsc i nie rozpaczac
chyba najgorsze jest to czekanie i 'duszenie się' w sobie...
nie mogę uwierzyć w Wasze rozstanie...
namów go na spotkanie, musicie porozmawiać, wyjaśnić sobie wszystko..
myślę, że on przemyśli wszystko i będzie chciał się spotkać.

tak czy owak jesteś mega silna

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 20:52   #3723
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patka1881 Pokaż wiadomość
tak tak kochana wcinaj dalej ale potem nawet mi tu nie pisz ze masz sajgon na twarzy

no, ale masz rację jak mi coś wyskoczy to się nie przyznam

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 20:52   #3724
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
a jakie województwo?
zachodniopomorskie

Też bym chciała mieć zoperowaną wadę wzroku ale się boję miałabym spokój z tymi soczewkami, zawsze po ok 3 godzinach już je czuję na oku i muszę się z nimi męczyć przez kolejne 5 godzin w szkole okulary tylko w domu noszę, ale nie lubię ich bo ograniczają moją widoczność

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 20:54   #3725
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
dalej nieustabilizowaną masz?
moja okulistka mówiła, że po 20r. życia wada powinna się zatrzymać...
a na jednym oku już mam -5,25
Raczej tak
Tylko,że ja nieregularnie chodzę na kontrole, ostatnio byłam z 2 lata temu

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 20:57   #3726
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

caate przykro mi ale to nie koniec swiata, zaczniesz od nowa i ciesz sie wolnoscia a moze sie jeszcze wszystko ulozy !!!
Stary 2011-02-28, 20:57   #3727
samaraNW
Zakorzenienie

caate, też nie mogę w to uwierzyć, szczególnie, że już planowaliście zamieszkanie razem i wyszło to z ust Twojego TŻ... w każdym razie nie pozwolimy Ci się smucić i uważam, że ostatecznie wszystko się ułoży
Stary 2011-02-28, 20:58   #3728
dianulaa
Zadomowienie

loluśka pamietam o tym zdjeciu ale tak mnie moje włosy denerwują i irytują że głowa mała...
catee cokolwiek byś nie zrobiła to jesteśmy z Tobą , fakt że wirtualnie ale zawsze to coś ;*
Stary 2011-02-28, 20:58   #3729
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
chyba najgorsze jest to czekanie i 'duszenie się' w sobie...
nie mogę uwierzyć w Wasze rozstanie...
namów go na spotkanie, musicie porozmawiać, wyjaśnić sobie wszystko..
myślę, że on przemyśli wszystko i będzie chciał się spotkać.

tak czy owak jesteś mega silna
mozliwe, ze zle go zrozumialam, ale raczej nie, zbyl mnie plasko, wiec ja juz odzywac sie nie bede, poprosilam wczesniej o spotkanie o rozmowe, to napisal ze musi siebie ogarnac, wiec sie nie ludze i przyzwyczajam sie. oddam mu rzeczy przez znajomych, bo nie doprosze sie spotkania, a nie bede juz sie blaznic i tyle. moze tak i lepiej jest, bo bez slow w twarz, nawet jeszcze nie rycze, tylko skreca mnie w srodku, ale przejdzie mi kiedys
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 20:59   #3730
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość

no, ale masz rację jak mi coś wyskoczy to się nie przyznam

mi po niezdrowym jedzonku wyskoczyło coś okropnego,
podskórnego na czole

marta 85
to może zapisz się na wizytę

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:00   #3731
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dzieki dziewczyny

narazie sie z tego smieje, bo nie wierze... mam nadzieje, z ew gruba depresje nie popadne
Stary 2011-02-28, 21:00   #3732
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
troche ciemnowlosych
widze ze brunetki zaszalaly
Stary 2011-02-28, 21:01   #3733
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
zlinczujecie mnie, napisalam do TZta, dowiedzialam sie, ze nie planuje ze mna spotkania, chyba ze pod koniec week, ale nie jest pewny bo sam ma ze soba problemy, wiec tak jak myslalam to teraz wiem, ale nie wierze, ze konczymy zwiazek przez smsa, no w glowie mi sie nie miesci, no ale trudno, nie bede przeciez jechac do niego, zeby to uslyszec z ust. ale ciesze sie, ze napisalam obojetnie co otym mysliscie, bo wiem na czym stoje i wiem ze mam sie zebrac w garsc i nie rozpaczac
Caate trzymaj się. Jesteś dzielna i zawsze dasz radę, pomimo tego, co będzie. Jesteśmy z Tobą
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
o kurde, co za kobieta nie wiem, jak to jest z wynajmowanym pokojem, ale na pewno w wynajmowanym mieszkaniu właściciel nie ma prawa wejść bez pozwolenia do mieszkania. ale Ty i tak masz lipną sytuację, bo to wynajem po znajomości, więc kobieta pewnie myśli, że wszystko jej wolno. ogólnie strasznie Ci współczuję mnie wkurza, jak właścicielka mieszkania, które wynajmujemy, przychodzi odebrać pocztę i poplotkować trochę, a co dopiero, jakby mi ktoś do pokoju wchodził. przecież to zero prywatności.
No, ale ja mieszkam z nią, więc to jest inaczej... muszę przetrwać do wakacji, a potem coś znajdę

Dziękuję, Dziewczyny, za wysłuchanie mnie

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:02   #3734
party_girl7
Zakorzenienie

a ja mysle ze on jeszcze nie ogarnal swojej dumy, ze mu przejdzie i bedzie Cie blagal i przepraszal... za duzo przezyliscie razem... w kazdym razie nie martw sie za bardzo;* jestesmy z Toba
Stary 2011-02-28, 21:03   #3735
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieki dziewczyny

narazie sie z tego smieje, bo nie wierze... mam nadzieje, z ew gruba depresje nie popadne
nie popadniesz bo jesteś silną kobietą i masz nas !

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:06   #3736
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja mysle ze on jeszcze nie ogarnal swojej dumy, ze mu przejdzie i bedzie Cie blagal i przepraszal... za duzo przezyliscie razem... w kazdym razie nie martw sie za bardzo;* jestesmy z Toba
Ja też tak myślę...

Stary 2011-02-28, 21:08   #3737
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
wlasnie zaczal sie tlumaczyc i sam pisac od siebie dlaczego nie moze, nie wiem po co mi to pisze
jak z niego taki macho to po co ta spowiedz
Stary 2011-02-28, 21:10   #3738
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Caate trzymaj się. Jesteś dzielna i zawsze dasz radę, pomimo tego, co będzie. Jesteśmy z Tobą

No, ale ja mieszkam z nią, więc to jest inaczej... muszę przetrwać do wakacji, a potem coś znajdę

Dziękuję, Dziewczyny, za wysłuchanie mnie
ja wiem, że z nią mieszkasz, ale płacąc masz swoje prawa, a nie że Ci ktoś w wynajmowanym pokoju siedzi i do tego pali to jest dla mnie nie do pojęcia normalnie
Stary 2011-02-28, 21:11   #3739
Talullah
Wtajemniczenie

Wrocilam na chwilke doslownie

Caate - o kurde nooo, bardzo mi przykro, prosze nie smuc sie Ja Cie wcale nie zlinczuje za to ze jednak napisalas, rozumiem to ze chcesz wiedziec na czym stoisz, malo kto chce zyc w zawieszeniu, w takim niezdecydowaniu. Ale jestes pewna ze ten sms to zerwanie? Tak definitywnie bylo to ujete w slowa?
Jezeli tak to rozumiem Cie jeszcze bardziej bo tez kiedys mialam rozstanie przez smsa - i uwazam to za zupelny brak klasy, no ale coz, uwierzylam ze zycie mi sie moze potoczyc lepiej i potoczylo
Wiec prosze uwierz w siebie, jestes slina kobieta, zdecydowana i ja doskonale wiem ze dasz sobie rade i w nas wszystkich masz wsparcie

Co do soczewek - mam miesieczne

Co do ustabilizowania sie wady - w wiekszosci tak, po 18 - 20 raczej wada staje, ja niestety naleze do tej okropnej mniejszosci bo mam 26 lat, do teraz -5,5 ale cos czuje ze jest -5,75 bo zaczynam gorzej widziec, jestem na 99% pewna ze o cwiartke mi znow polecialo. Az sie boje dac kolezance zbadac

Co do operacji to mi powiedzieli w klinice ze mi nie zrobia bo najgorzej to kogos znajomego operowac a juz lekarza to w ogole fatalnie a juz tej samej spacjalizacji to łoooo Beda im sie rece trzasc z ogromnego stresu bo podobno paradoksalnie jest tak ze im bardziej sie chce zeby dobrze wyszlo tym gorzej wychodzi.
Wiec zostaja mi soczewki
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:12   #3740
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
zachodniopomorskie

Też bym chciała mieć zoperowaną wadę wzroku ale się boję miałabym spokój z tymi soczewkami, zawsze po ok 3 godzinach już je czuję na oku i muszę się z nimi męczyć przez kolejne 5 godzin w szkole okulary tylko w domu noszę, ale nie lubię ich bo ograniczają moją widoczność
A ja właśnie przeczytałam, że na 6 tygodni przed zabiegiem trzeba zrezygnować z soczewek i nosić okulary Masakra, nie wyobrażam sobie nosić okularów nawet jeden tydzień, a co dopiero 6

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:14   #3741
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
ja wiem, że z nią mieszkasz, ale płacąc masz swoje prawa, a nie że Ci ktoś w wynajmowanym pokoju siedzi i do tego pali to jest dla mnie nie do pojęcia normalnie

Shadii ja sie w 100% zgadzam z Samara
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:14   #3742
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Dla mnie też, niestety tylko, że ja już nie wiem, co z tym zrobić, mówiłam dużo i to nie przyniosło oczekiwanych rezultatów, więc przyjęłam postawę : wytrzymać do wakacji. Czasem się tylko cichutko żalę komuś i tak sobie oczekuję

Stary 2011-02-28, 21:14   #3743
loluska
Zakorzenienie

caate
Widzę że teraz Tż będzie obracał kota ogonem i to on zachowuję się jakbyś mu Bóg wie co zrobiła Jeśli nie przemyśli sprawy i nie zawalczy o Ciebie to widocznie nie jest facetem dla Ciebie... Pomyślisz głupie gadanie, zawsze się tak mówi ale coś w tym jest. Za wiele razy zawodził w drobnostkach. Na prawdę bądź silna Pisz zawsze co tylko będziesz chciała, zawsze to lepiej się wygadać, no i pamiętaj że masz nas Nie smuc się, jesteś piękną, mądrą kobietą i okropnie zaradną Cokolwiek nie zrobisz i jakiejkolwiek decyzji nie podejmiesz na pewno będziemy Cię wspierać

Ariadna_
uśmiechu

marta 85
samotny ale nie smutny miałam czas na naukę, na spamowanko i teraz na wizaż

Patka1881,Soph
trzymajcie się piękne

ekomonika;

zdrówka

Shadii;
do wakacji niedługo, przetrwasz wietrz pokój, unikaj baby, niedługo wiosna więc będziesz więcej czasu na dworze spędzać a może i ona ruszy tyłek i będzie smrodzić w innych miejscach

dianulaa
ale czemu Cię irytują? co się dzieje??

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:14   #3744
Jeanne22
Raczkowanie

Hej dziewczyny szybciutko Was przeczytałam, bo dopiero jakieś pół godziny temu wróciłam do domu.
Caaate- będzie dobrze-w życiu nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. 3mam kciuki za Twoje samopoczucie i wierzę w Twoją siłę.
Ariadna i Czekoladowa- może to nie jest jakaś poważna choroba? Ja podobne objawy miałam przy sporym niedoborze żelaza (w liceum właśnie)
Shadii- współczuję z tym mieszkaniem, dlatego uważam że fatalnie się mieszka po znajomości. Ale skoro to znajoma Twojego taty, to może niech on z nią pogada? Łóżko można przestawić, a zawsze możesz argumentować inny pokój tym, że jeśli jesteś sama to łatwiej Ci się skupić no i wtedy nauka lepiej Ci idzie.
marta85- u mnie też dziś śliczna pogoda- aż fajnie było się dziś rano obudzic
Dianula- świetny pomysł z tym tygodniem
A ja wczoraj się wyspamowałam, ubrałam się dziś ładnie, bo nie widziałam TŻ 4 dni. Się chłopak stęsknił aż miło było posłuchac jak ładnie wyglądam
A teraz niestety wracam do nauki, żeby wstydu nie było, że nic nie wiem na cwiczeniach
Stary 2011-02-28, 21:21   #3745
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Shadii ja sie w 100% zgadzam z Samara
Odpisałam wyżej

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

(...)

Shadii;
do wakacji niedługo, przetrwasz wietrz pokój, unikaj baby, niedługo wiosna więc będziesz więcej czasu na dworze spędzać a może i ona ruszy tyłek i będzie smrodzić w innych miejscach

dianulaa
Ona ma jedną trasę : praca, dom, praca, dom, praca, zakupy w sklepie, praca, dom. Mieszkam od października, wyszła gdzieś w tym czasie dwa razy i chyba był to fryzjer
Cytat:
Napisane przez Jeanne22 Pokaż wiadomość
(...)
Shadii- współczuję z tym mieszkaniem, dlatego uważam że fatalnie się mieszka po znajomości. Ale skoro to znajoma Twojego taty, to może niech on z nią pogada? Łóżko można przestawić, a zawsze możesz argumentować inny pokój tym, że jeśli jesteś sama to łatwiej Ci się skupić no i wtedy nauka lepiej Ci idzie.
(...)
No uczę się w kuchni, więc to wytłumaczenie odpada. I przestawienie łóżek też, bo to moje jest zbyt duże do jej pokoju. Z tatą ustaliłam, że jako, że ja z nią mieszkam, to ja z nią porozmawiam, nie podziałało, więc on też jej coś napomknął już parę razy, ale chyba nic z tego.

Stary 2011-02-28, 21:21   #3746
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, na ile Wam starcza buteleczka jedwabiu biosilk 15ml?
mi na ponad miesiąc ; ) przy czym używam go tylko po myciu a myję włosy co 2 dni teraz

Cytat:
Dziewczyny, no ja już nie mogę mieszkam u takiej kobiety starszej już, ona pali jak smok nienawidzę papierosów, a ona pali wszędzie, rozmawiałam z nią o tym, że mi przeszkadza i przez tydzień było w porządku - paliła tylko w swoim pokoju, a potem od nowa to samo zaczęłam już sobie wkręcać, że się pochoruję od wdychania tego, to jest niewyobrażalna trucizna, jak dla mnie wyprowadzę się od niej, ale dopiero w maju będę szukać mieszkania, na razie nawet nie miałabym z kim wynająć...
Przepraszam, musiałam się wygadać, no. Po prostu mam już tego dość. Nawet cerę mam gorszą, taką szarą, jak tu jestem, tak mi ta kobieta zatruwa powietrze!
rany współczuję :|

Cytat:
caate bardzo mi przykro ja myślę, że on jeszcze się ogarnie i zacznie przepraszać, zobaczysz, będzie dobrze jeszcze

Patka i Soph też się trzymajcie

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:23   #3747
Montii
Zakorzenienie

Lejdis każdej z Was chciałabym odpisać z osobna ale nie dam rady
w każdym bądź razie strasznie dziekuje za miłe słowa i mam nadzieję,że spełni się to co piszecie - szybki poród
odnośnie rzęs też dziękuję za odpowiedź muszę to przemyśleć bo zakręciłam się strasznie na tym punkcie

byłam u lekarza i mój kosmita powoli pcha się na świat
może to być jutro albo za tydzień także czekanie mi pozostało

miłego wieczorku kochane

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:24   #3748
Miss Puppet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
mi na ponad miesiąc ; ) przy czym używam go tylko po myciu a myję włosy co 2 dni teraz
wow. to mi na rok. mam krótsze od ciebie włosy (ale wciąż dlugie) i nawet sama fryzjerka mówiła mi, że taka buteleczka powinna mi starczyć właśnie na rok (przy myciu głowy 3x w tygodniu).
wielbicielka wody mineralnej, herbat, ziółek i kawusi

zakupoholizm pomniejszony

If you always do what you always did, you'll always get what you always got.
Miss Puppet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-28, 21:26   #3749
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Wrocilam na chwilke doslownie

Caate - o kurde nooo, bardzo mi przykro, prosze nie smuc sie Ja Cie wcale nie zlinczuje za to ze jednak napisalas, rozumiem to ze chcesz wiedziec na czym stoisz, malo kto chce zyc w zawieszeniu, w takim niezdecydowaniu. Ale jestes pewna ze ten sms to zerwanie? Tak definitywnie bylo to ujete w slowa?
Jezeli tak to rozumiem Cie jeszcze bardziej bo tez kiedys mialam rozstanie przez smsa - i uwazam to za zupelny brak klasy, no ale coz, uwierzylam ze zycie mi sie moze potoczyc lepiej i potoczylo
Wiec prosze uwierz w siebie, jestes slina kobieta, zdecydowana i ja doskonale wiem ze dasz sobie rade i w nas wszystkich masz wsparcie

Co do soczewek - mam miesieczne

Co do ustabilizowania sie wady - w wiekszosci tak, po 18 - 20 raczej wada staje, ja niestety naleze do tej okropnej mniejszosci bo mam 26 lat, do teraz -5,5 ale cos czuje ze jest -5,75 bo zaczynam gorzej widziec, jestem na 99% pewna ze o cwiartke mi znow polecialo. Az sie boje dac kolezance zbadac

Co do operacji to mi powiedzieli w klinice ze mi nie zrobia bo najgorzej to kogos znajomego operowac a juz lekarza to w ogole fatalnie a juz tej samej spacjalizacji to łoooo Beda im sie rece trzasc z ogromnego stresu bo podobno paradoksalnie jest tak ze im bardziej sie chce zeby dobrze wyszlo tym gorzej wychodzi.
Wiec zostaja mi soczewki
nie bylo napisane 'koniec z nami', tylko ja napisalam, musimy porozmawiac jezeli chcemy to naprawic, na co mi on, ze nie ma czasu bo musi sam siebie ogarnac, zapropnowalam rozmowe przez skype, to nie pojawil sie, ani nie odpisal na sms. znam jego i wiem co to oznacza. teraz upierdliwie pyta sie czemu ma pt zajety.

eh, wlasnie to najgorsze jest, ze innych to sie nie boja, ze sie powiedzie, ale swojego to juz nie chca operowac, szkoda
ale dobra argumentacje uslyszalas, przynajmniej chociaz szczerzy byli

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
caate
Widzę że teraz Tż będzie obracał kota ogonem i to on zachowuję się jakbyś mu Bóg wie co zrobiła Jeśli nie przemyśli sprawy i nie zawalczy o Ciebie to widocznie nie jest facetem dla Ciebie... Pomyślisz głupie gadanie, zawsze się tak mówi ale coś w tym jest. Za wiele razy zawodził w drobnostkach. Na prawdę bądź silna Pisz zawsze co tylko będziesz chciała, zawsze to lepiej się wygadać, no i pamiętaj że masz nas Nie smuc się, jesteś piękną, mądrą kobietą i okropnie zaradną Cokolwiek nie zrobisz i jakiejkolwiek decyzji nie podejmiesz na pewno będziemy Cię wspierać

Ariadna_
uśmiechu

marta 85
samotny ale nie smutny miałam czas na naukę, na spamowanko i teraz na wizaż

Patka1881,Soph
trzymajcie się piękne

ekomonika;

zdrówka

Shadii;

dianulaa
Cytat:
Napisane przez Jeanne22 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny szybciutko Was przeczytałam, bo dopiero jakieś pół godziny temu wróciłam do domu.
Caaate- będzie dobrze-w życiu nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. 3mam kciuki za Twoje samopoczucie i wierzę w Twoją siłę.
Ariadna i Czekoladowa- może to nie jest jakaś poważna choroba? Ja podobne objawy miałam przy sporym niedoborze żelaza (w liceum właśnie)
marta85- u mnie też dziś śliczna pogoda- aż fajnie było się dziś rano obudzic
Dianula- świetny pomysł z tym tygodniem
A ja wczoraj się wyspamowałam, ubrałam się dziś ładnie, bo nie widziałam TŻ 4 dni. Się chłopak stęsknił aż miło było posłuchac jak ładnie wyglądam
A teraz niestety wracam do nauki, żeby wstydu nie było, że nic nie wiem na cwiczeniach
wiecie dziewczyny, chore to wszystko jest...

dziekuje za wsparcie, ja juz nic nie decyduje, to juz samo sie toczy...

glowa juz zaczyna bolec
jak ja potrzebuje rozmowy, no co za dupek z niego
Stary 2011-02-28, 21:28   #3750
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
(...)
rany współczuję :|
(...)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości