|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
![]() poka
|
|
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dlaczego nie ma szans nawet na implant??
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1953 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
nom..wielbłądzi
z racji zawodu powinnas raczej wiedziec ![]() ![]() ![]() Cytat:
ej..ale co ci sie stało w ten zomp? i dlaczego mają cie cionc? i dlaczego nie ma szans na implant to wsztstko razem brzmi przerazająco
|
|
|
#1954 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wiadomość dla innych zainteresowanych-jutro może coś wkleję
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze chciałam powiedzieć, że mam downa.
Podobają mi się takie stare domy, bloki, blokowiska, nie remontowane, w klimacie lat 80, wczesnych 90, z takim układem, zabudową, zaniedbaniem... I w ogóle takie klimaty ruderalne, postprzemysłowe. I jak jadę albo idę i widzę taki blok nie wyremontowny albo chociaż klatkę, to mam ochotę tam pójść, usiąść obok i napawać się klimatem dawnych czasów.... Ach...
|
|
|
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś pani z Żabki mi powiedziała,że odróznia mnie juz od mojej siostry, bo ja jestem ta podobna do Barbary Streisand.
|
|
#1959 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() I bidna moja Florcia
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polly a tną mnie po to, aby tę kość, przy każdym korzeniu podstypać preparatem kościotwórczym to jeszcze się pożalę, że koszt zabiegu to 1000zł za materiały + 150zł/każdy korzeń
|
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Senkju |
|
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Flo wspolczuje zabiegu oraz wydatkow
skad ja znam te koszty
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bidactwo
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1965 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
odkurzyłam drugie pół wykładziny, zdycham.... i zaczynam się zastanawiać, może to nie ujowa wykładzina tylko ujowy stary gruchoci odkurzacz?
ależ dlaczemu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
przez chwilę zastanawiałm się o co Ci chodzi bo po pierwsze nie skończyłam zoologii a po drugie w pracy też się wielbłądami raczej nie zajmuję Cytat:
rozumiem bardzo dobrze tyż tak mam nie mogłabym, po prostu bym nie mogłą mieszkać na nowym osiedlu albo w hiper nowym bloku, źle mi się robi od takiej bezosobowej sterylności.. a z drugiej strony w willach międzywojennych też się nie widzę.. na spacer a i owszem ale mieszkać to jakoś nie.. pozostają mi lata 50-te, 60-te, 70-te i 80-te
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
czekam
Cytat:
, ale do downa daleko ![]() uff ![]() kupiłam bloker Ziaji dziś testy
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
Flo...
|
|
|
|
#1968 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Wypiłem właśnie dużego Lecha z sokiem
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1970 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ałaaaaa chociaz o stabilnym towarzystwie to nic nie wiem-wg mojej wiedzy robi sie po 3 zęby na 1 implancie co tez zamierzam uczynić za jakiec 10 lat o ile sie uda tyle zwlekac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
a tak fogle-to jakie to mieszkanie kupiłas? gdzie jakie? bo sie pogubiłam
|
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze do tego kojarzy mi się to z winiaczem, narkotykami, bezrobociem i mrooookiem
|
|
|
|
|
#1973 | |||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=dzika truskawa;2
W sumie to bardzo na czasie ten lis, jako że się nie mogłam doliczyć lisów z wścieklizną w rocznym raporcie [/QUOTE] Poparzony lis, który miałby się kojarzyć z wściekłym lisem- no nie, nie ![]() I jak jest? czujesz obcego? Cytat:
ale co? Rzęsy? Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#1974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, czy jeszcze się opiera i ma swoje, szynowane czy luzem?dlaczemu psujesz boski smak pifa jakimś sokiem ![]() Cytat:
|
|
|
#1975 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Obcego nie czuję,ani na oczach,ani nigdzie indziej
A co wkleję to jeszcze myślę
|
|
|
#1976 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wiecie co-kombunuje z tymi dietami
dziecko tez usiłuje zywic lepiej niz dotychczas...tylko dziwnie mi wyszło-dla mnie zapotrzebowanie 1300 kcal,a dla chudej 9-latki 2200 kcal? mozliwe to?dzisiejsza kolacja dla dziecka (prosze o ocene) -chleb zwykły-1 duza kromka -wedlina-1 plasterek -kakao rozpouszczalne na mleku 2 proc-200 ml -brokuły gotowane-200 g -smietana 18 proc-80 g -jajo na twardo-1 szt -ser twarogowy chudy- 40 g
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
No bo Ty nie przeklinasz, nawet jak jesteś wq*wiona Nio Opisz wrażenia Ale, że tak na raz? ![]() Cytat:
|
|
|
|
#1978 | |||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I kto to mówi
|
|||||
|
|
|
#1979 | ||
|
Zakorzenienie
|
też tak uważam
dla mnie sok do piwa przechodzi jedynie kiedy piwo jest grzane Cytat:
![]() Cytat:
2200 dla dziecka które rośnie i nie potrzebuje diety odchudzającej wygląda ok.Kolacja jeśli chodzi o składniki też ok, ale dziwne połączenie smakowe to kakao szczególnie mi tu nie pasi ale skoro dziecko tak lubi
|
||
|
|
|
#1980 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
trafiła przypadkiem na terapię eksperymentalną i miała całe leczenie za free (szczegół że pani docent się pomyliła w diagnozie i nic nie pomogło ) teraz ma te jedynki na szynie, nie wiem co będzie z tym robić dalej.. Cytat:
faktycznie, nie przeklinam na codzień, raczej w nieczęstych chwilach bardzo dużej złości, tak jak np. teraz: kufaaaaaa, wywaliłam chyba wczoraj z obierkami moją ukochaną najwygodniejszą na świecie obieraczkę, aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! !! właśnie się zorientowałam.. nie wiem czy iść do śmietnika i grzebać w śmieciach czy odpuścić
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

, za tydzień zabieg, jak rozetną to stwierdzą, czy jest cień nadzieji na uratowanie zęba, bo na teraz to wygląda, że nie
Ale dlaczego nie ma szans nawet na implant??

to wsztstko razem brzmi przerazająco 

skad ja znam te koszty
Bidactwo
za szybkie załatwienie "sprawy" do końca i jak najmniejsze koszty dodatkowe
2200 dla dziecka które rośnie i nie potrzebuje diety odchudzającej wygląda ok.