|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł następnego wątku?? | |||
| Nasz autobus na porodówkę gna, wypatrujemy go każdego dnia, mamy III-IV |
|
4 | 7,02% |
| Autobus na przystanku staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV |
|
5 | 8,77% |
| Autobus na porodówce staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV |
|
3 | 5,26% |
| Autobus do porodu gna, przybywają dzieciaczki każdego dnia, mamy III-IV |
|
0 | 0% |
| Autobus do porodu gna, dzieciaczki rodzą się każdego dnia, mamy III-IV |
|
13 | 22,81% |
| Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV |
|
32 | 56,14% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III
Oj raczej nie, myślę, że zniósłby to gorzej niż ja
Ale ponieważ będą mnie usypiać, to on pierwszy zobaczy syncia.Cytat:
A mój mały chyba usłyszał, że jutro wyjdzie i takie szaleństwo odchodzi, że zaczynam się cieszyć, że go wyjmą, bo boli jak cholera
|
|
|
|
|
#2732 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III
Cytat:
gratulacje!!! coraz nas więcej, ale ciekawie się robi ![]() Cytat:
Cytat:
kciuki trzymam!mój zaczął tak szaleć po obiedzie że masakra, idę wziąć kąpiel, to go może uspokoję troszkę
|
|||
|
|
|
#2733 |
|
Zadomowienie
|
tity ja podziwiam facetow ktorzy sa przy cc a znam takich
moj by pewnie padł zanim wszedl by na sale
|
#2734 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Kurcze, nigdy Was nie nadrobię. Tyle piszecie, a u mnie z czasem teraz tak sobie, choć narzekać nie mogę... [COLOR="Red"]Gratuluję Emilii - brawo dla Ciebie i synka!![/COLOSzara Myszka Prunelle Rodziłam w Warszawie w szpitalu bielańskim. Nie zdążyłabym raczej dojechać do Wołomina nad którym się zastanawiałam. Nie żałuję. Szpital bielański to naprawdę miejsce ciepłe i przyjemne, fachowy personel, miłe położne i pielęgniarki na noworodkach. Mogę z czystym sumieniem polecić ten szpital, jeśli o nim myślicie. Ja mam z niego bardzo dobre wspomnienia
|
#2735 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A montii u tego lekarza urodziła czy jak ???
|
|
|
|
|
#2737 |
|
Rozeznanie
|
Acha, no i jeszcze zapomniałam...
Nie nacinali mnie - miałam ochronę krocza - położna od początku to proponowała, a w trakcie porodu żartowała sobie mówiąc, że zrobi mi dobrze i masowała krocze ![]()
|
#2738 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
no i gitarrrrrra Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
GRATULACJE Emilia !!!!!!!!!!!!!!! Zdroweczka dla waszej dwojki!!!!!!!! Czekamy na relacjie i zdjecia![]() a ja mamuski polazilam dzis po tesco i po pepco i tylko tunike kupilam na wiosne i na po ciazy bo teraz to mi sie na brzuchu zatrzymuje co do urokow ostatniego miesiaca ciazy to: zpuchniete dlonie -nie moge butelki utryzmac czesto uplawy obfite klucie w szycje bole podbrzusza nacisk malego na szyjke ociezalosc krotki sen czestsze latanie do kibelka chód pingwina rozstepy zgaga .....ale i tak chce jeszce sie z 1 tydzien no 1,5 tyg njalepiej wstrzymac z rodzeniem mam nadizeje ze Rafałek poslucha mamusi i bedize grzecznie czekal do 10.03 a i dizs dostalm od teścia ksiazke Horoskop CHinski i tam jest napisane ze nasze dzieci przyjda w chinskim roku Zająca - co oznacza ze beda madre i empatyczne, sprawdza sie min jako pracownicy sluzby zdorwia, medycyny. Musza uwazac na uklad pokarmowy i nauczyc sie asertywnego egoizmu.
Edytowane przez kasiapruszkow Czas edycji: 2011-02-28 o 20:04 |
|||||||
|
|
|
#2739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a mnie znowu męczy okropna zgaga, zawsze mam taką na wieczór, cały dzień chodzę i nic a wieczorem masakra mój mąż już się nie może doczekać porodu i mówi dziś do mnie "jutro niech ten lekarz Cię dobrze zbada, bo może Ty masz rozwarcie na 5cm i nic o tym nie wiesz " ![]() dalej mamy problem z imieniem ![]() a co do tego albumu fasolki, to oglądałam to dzisiaj i jak będę takie robić, to sama a nie za tyle pieniędzy, kupię sobie tylko papier fotograficzny, żeby te usg wydrukować na takim
|
|
|
|
|
#2740 |
|
Zadomowienie
|
megi no wlasnie cisza montii sie nie odzywa
mijemy nadzieje ze poprostu jeszcze nie dotarla od gina do domu albo jest na zakupach jedzeniowych lub ubraniowych
|
#2741 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja do Bielanskeigo mam za daleko i teraz po tych "nowsociach" zwiazancyh z Inflancka bede rodizc w Pruszkowie pewnie a tu tna :-( poza tym ja si enie boje cięcia ja sie boje ze mnie zle pozszywaja i bedzie mi macica wypadac ... Edytowane przez kasiapruszkow Czas edycji: 2011-02-28 o 20:09 |
||
|
|
|
#2742 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Małemu się chyba bardzo podoba w brzuszku ![]() nie stresuj się biedulko, złapie Cię nawet nie zauważysz kiedy Jeszcze raz dziękuję dziewczyny za wszystkie miłe słowa taka chodzę nakręcona do teraz po tej wizycie a ciekawe co z Montii, bo widzę, że się nie odzywała od wizyty?
|
|
#2743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba to jest raczej niemożliwe!! a ja wolę, żeby mnie rozcięli niż mam popękać, nie wiem czemu, może dlatego, że te koleżanki co popękały, to miały gorsze wspomnienia i mają np problem z nietrzymaniem moczu, ale nie wiem ile jest w tym zależności, |
|
|
|
|
#2744 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymamy kciuki Cytat:
a ja jestem taka słaba, nie wiem co z sobą zrobić. Leżeć mi nie wygodnie, siedzieć też. Mam już naprawdę dość. Żebra obolałe, żołądek coraz bardziej boli, dzisiaj to mnie nawet dźwigło przy kolacji. Porażka jakaś. Wybaczcie ale muszę sobie ponarzekać
|
||
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak kładę się i trochę rozciągam to Mały chyba zaraz wyczuwa, że ma więcej miejsca i dopiero zaczyna dokazywać. Biedna jesteś, że tak się musisz męczyć zamiast zbierać siły do cc, ale z dnia na dzień będzie lepiej, jeszcze trochę i będziesz kwitnąca
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mam trzy razy nacinali i jej nie wypadała ani nie wypada. Nie to, ze jestem za nacinaniem, ale nie siejmy paniki ![]() a ja wreszcie wybrałam łóżeczko dla mojej córeczki http://allegro.pl/tymon-ii-z-szuflad...472327339.html kolor naturalny |
|
|
|
|
#2747 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
/![]() ale jakos tak raziej z mysla ze nie tylko ja to przechodze i tak niesamowicie w takich chwilach zazdroszcze juz rozpakowanym mamusiom a tu jeszcze 6 tygodni - lub 3 o ile moj sen sie sprawdzi
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
ja obstawiam, że Montii ostatni raz przed porodem poszła poszalec do centrum handlowego - bo poród tuż tuż
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
Hello Lejdis
mam kłopoty z netem więc piszę dopiero teraz. Mój brzdącuś ma już 3,600 g ! po badaniu wyszło ,że mam 1,5 cm rozwarcia, dzisiaj nie urodzę ale może się to zdarzyć jutro albo za tydzień ( w sumie nic nowego to już 40 tydzień się zaczął ) Jeżeli nic się nie będzie dziać to 7mego mam przyjść na badanie i jak będą ku temu warunki ( ? ) to 8smego idę na oddział moj gin ma akurat dyżur. Modlę się żeby mój klocuszek wytrzymał do 8smego bo zależy mi by był mój lekarz a teraz was nadrobię
|
#2750 |
|
Raczkowanie
|
Emilka gratulację!!!!!!!!!!
Monti Fabianek już spory
|
#2751 |
|
Zadomowienie
|
Montii to super
no chyba że wczesniej się coś ruszyEgo my też nadal mamy problem z imieniem Edytowane przez megi2015 Czas edycji: 2011-02-28 o 21:08 |
|
|
|
#2752 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak super Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2753 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy do marca a ma być coraz cieplej Cytat:
aż mnie ciarki przeszły Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
chciałam wejść i napisać a tu zonk, brak połączenia, ale byłam zła....
|
|
#2754 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za jutroCytat:
![]() Cytat:
pieknie ![]() |
|||
|
|
|
#2755 | |||
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny pomozcie - co sie wciska w klawiaturze zeby odmienic literki bo mi sie popsula i zamiast Z mam Y i odwrotnie?
Cytat:
Cytat:
a co do wypdanie to moze cso zle pisze ale zdazaja sie przypadki ze kobiete zle zszyja i wowczas jakas skora wychodzi - mam nadzieje ze mnei to ominie oczywiscie Cytat:
Monti brawo juz mozesz odliczac 7 dni do twojego szczescia
|
|||
|
|
|
#2756 |
|
Zadomowienie
|
kasiapruszkow ctrl+shift o ile dobrze pamietam
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
ctrl+shift
|
|
|
|
#2759 |
|
Wtajemniczenie
|
juz sprawdzam ok dizeki dziewczyny
a wogole to pojawily sie nowe chipsy z Laysa kabanosowe jakeis greckie krewetkowe i ziolowe oczywiscie jako uzalezniona o chipsow nie omieszkalam wsyztkich kupic na sporbowanie :p Edytowane przez kasiapruszkow Czas edycji: 2011-02-28 o 21:27 |
|
|
|
#2760 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny może wreszcie się ruszy ![]() Montii 1,5 cm to juz jakis wynik ![]() przejrzalam swieta w kwietniu i nie fajnych ogolnie jakbym miala wybrac termin to moze byc 21.04, jakos podoba mi sie ta data.U nas tez dobre wiesci po wizycie maly wazy 2060 nie wiedzialam ze jest taki przepis. Wiec te co jeszcze pracuja niech tez uwazaja zeby za pozno sie nie zdecydowac.Wyniki tez super blisko normy. glowke czuc podczas badania No i nie zapowiada sie zebysmy mieli nie przechodzic najblizszych 3 tyg.A ja mam jutro kolejna kontrole pipu - masakra - to juz druga jak jestem w ciazy. Edytowane przez marsylia Czas edycji: 2011-02-28 o 21:30 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.

Ale ponieważ będą mnie usypiać, to on pierwszy zobaczy syncia.

Emila28101987 urodziła
gratulacje!!!

taka chodzę nakręcona do teraz po tej wizycie 

za jutro
nie wiedzialam ze jest taki przepis. Wiec te co jeszcze pracuja niech tez uwazaja zeby za pozno sie nie zdecydowac.