|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Pytanie do fryzjera ^^
Kathy579, dziękuję Ci za odpowiedź, naprawdę już myślałam, że to ze mną coś nie tak! Chyba sobie spiszę na kartce Twoje zdania i w razie czego będę się nimi dodatkowo ratować
mam teraz zamiar iść do rzekomo profesjonalnego salonu, uwierz, że choć mieszkam we Wrocławiu to ciężko tutaj znaleźć dobrego fryzjera, dobrą kosmetyczkę czy zwykłego szewca. Mam koleżankę po sąsiedzku, która co jakiś czas jeździ do fryzjera do Warszawy. Fakt, że co się przemęczy to się przemęczy, ale efekt jest super. No cóż, ja jeszcze dam szansę wrocławskim fryzjerom, bo jakoś nie widzę siebie w kilkugodzinnej podróży do Warszawy i jeszcze obserwowaniu fryzjera czy aby czegoś nie robi wbrew mojej woli
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
chciałam się zapytać na czym polega kąpiel lekko rozjaśniająca i ile taki zabieg kosztuje ...chciałabym w ten sposób rozjaśnić końce włosów wczesniej farbowane na ciemny brąz ,tak żeby wyglądało to naturalnie
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ceny zależą od salonu , ogólnie nie jest i nie powinien byc ten zabieg drogi ok 20-50-? zł, szczególnie jak jest wykonywany przed koloryzacją.
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
dzięki kathy za odpowiedz ....
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Wow, ale masz świetne warunki do farbowania włosków na karmelowy kolorek....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

mam teraz zamiar iść do rzekomo profesjonalnego salonu, uwierz, że choć mieszkam we Wrocławiu to ciężko tutaj znaleźć dobrego fryzjera, dobrą kosmetyczkę czy zwykłego szewca. Mam koleżankę po sąsiedzku, która co jakiś czas jeździ do fryzjera do Warszawy. Fakt, że co się przemęczy to się przemęczy, ale efekt jest super. No cóż, ja jeszcze dam szansę wrocławskim fryzjerom, bo jakoś nie widzę siebie w kilkugodzinnej podróży do Warszawy i jeszcze obserwowaniu fryzjera czy aby czegoś nie robi wbrew mojej woli

, ogólnie nie jest i nie powinien byc ten zabieg drogi ok 20-50-? zł, szczególnie jak jest wykonywany przed koloryzacją.