|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4021 | ||||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() do pieczywa swiezego sie nie przyzwyczajaj, moj na paczatku chodzil a teraz dzowni zebym nie zapomniala kupic ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=karolinusienka;2542 8214 chwalę się zaproszeniami ![]() śliczne ![]() [QUOTE=happy2gether;254311 07 ...ależ się spłukaliśmy z TŻ przez ten remont Kupa ślubnej forsy nam się rozeszła ale mieszkanie wygląda bosko Dziś podłączyli nam kuchenkę, TŻ położył listwy przypodłogowe, w sobotę podłączą nam neta jest super! ![]() super ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- wreszcie nadrobilam ![]() obraczki dopiero w piatek do przymierzenia.... mam pytanie jakie alkohole bedziecie miec na slubie, my bedzemy miec: wodke, wina i metakse.... zastanawiamy sie nad piwami, ale chyba tego za duzo by bylo...? bedziecie miec piwa??? |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4022 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4024 |
Zadomowienie
|
hmm duzo tego macie, ja mialam ostra dyskusje z TŻ na tamet piwa i on uwaza ze to juz bedzie przesada i za duzo, a ja do obiadu bym dala kilka butelek na stol....
![]() a nie boicie sie ze duzo ludzie pomieszaja?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie boimy się, testowaliśmy taką opcję na weselu u kuzyna P. 2 lata temu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4026 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- u nas do obiadu jest wino, nie spotkałam się na żadnym weselu wśród znajomych z piwem na stole. Jak już to można było z baru wziąć... ale to były pojedyncze osoby które z tego skorzystały. Edytowane przez dottta Czas edycji: 2011-03-01 o 11:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4027 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]() http://pokazywarka.pl/6jw6ou/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4028 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Czesc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4029 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4030 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() zdjęcia sa na pokazywarka.pl pod użytkownikiem kaprii21 http://pokazywarka.pl/6jw6ou/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4031 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4032 | ||
Zakorzenienie
|
to chyba coś jak u mnie forszmak
![]() Cytat:
2. dla mnie nie miałoby znaczenia kto jakiego jest wzrostu. najważniejsze, że 2 tak ważne dla was osoby bedą waszymi świadkami i będa blisko was w tym dniu. a to jakiego kto jest wzrostu wg mnie nie ma znaczenia. zresztą świadkowie nie muszą tworzyć pary (choć i w parach kobiety bywają wyższe i co z tym dziwnego) i sie są jako świadkowie po to żeby wyglądać i prezentowac się. to moje zdanie. Cytat:
Do tego abonamenty za telefony komórkowe ale to każde sobie płaci osobno no i co jakiś czas prąd, gaz, rozliczenia za wodę (woda w czynszu, więc tylko nadpłaty/niedopłaty w rozliczeniu). Tu nie powiem ile to wychodzi bo nie pamiętam nawet. Najwięcej idzie na wyżywienie, ale nawet nie wiem ile, może kiedyś pokuszę się o podliczenie tego, albo lepiej nie bo jeszcze się przerażę.. Strzelając powiedziałabym, że wyżywienie ok 500zł na 2 osoby (?) _______________ Od dziś pracuje tylko na pół etatu, więc więcej czasu będę siedzieć w domu, przynajmniej na razie bo z tą druga pracą jeszcze nic nie wiadomo. I powiem wam, że jakoś mi smutno z tego powodu, i to nie tylko ze względów finansowych. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4033 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4034 |
Zakorzenienie
|
A, mój suwaczek mówi mi, że dzisiaj 60 dni do ślubu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4035 |
Zakorzenienie
|
![]() ciekawe jak tam Dolina Nocy toz to w ta sobote juz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4036 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
- wódka - wino ( do obiadu, ewentualnie jakieś 1/2 dodatkowo ) - kolorowe alkohole ( ale jeszcze nie wiemy jakie ) - piwo ( jakby ktoś nie pił wódki ) Zawsze jak szłam na wesele, to było piwo i dość trochę schodziło. A jaką będziecie mieć wódkę?? My się zastanawiamy między stock, a żubrówka biała. ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
U nas jest tak, że babcie i starsze ciocie piją tylko kolorowy alkohol, rodzina TŻ pije wino do obiadu, u mnie jak ktoś w nocy pojedzie sam do domu, albo nie pije wódki to wybierze piwo. Więc po negocjacjach wybraliśmy te alkohole które będą ludzie pić. aaa no i jeszcze będzie bimber domowy na wiejskim stole - mój teść już pędzi hehe
![]() |
#4037 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Widziałam, że rozmawiałyście o alkoholu. My będziemy mieć wódkę, wino oraz bimber i śliwowicę na wiejskim stole. W drugi dzień raczej nie będzie już wina tylko na 100% piwo. Dodatkowo zastanawiamy się nad drink barem w pierwszy dzień (ponoć super atrakcja). Co o tym myślicie?
#4038 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- wow super będzie nowa relacja ![]() ![]() Tak czytam o tym piwie i muszę pogadać z moim, czy faktycznie piwa tylko na II dzień nie zostawić.... Dałyście mi do myślenia. ![]()
![]() |
#4039 |
Zakorzenienie
|
ja sie tylko na jednym weselu spotkalam z piwem, nie stalo na stolach tylko na osobnym stole tak jak wino, kawa i herbata. Mi sie bardzo to spodobalo i wiem ze kilka osob jest zachwycona ze bedzie piwo bo za wodka nie przepada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4040 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Karolinusienka super zaproszenia ![]() my sie nie moglismy zdecydowac, gdyz probki ktore przychodziły miały za cienki papier, ale wkoncu wybralismy ![]() Bylam wczoraj w UP, babeczka na wejscu powiedziala ze nie maja dla mnie pracy, i zebym szukała na wlasna reke ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4041 |
Zadomowienie
|
cześć
![]() wyszłam dzis szybciej z pracy i zaraz lecę do dentysty... ![]() ciao ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4042 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W tym tygodniu jadę zawieźć CV i LM do mojej potencjalnej drugiej pracy ![]() O co do piwa to ja z tym spotykałam się głównie na poprawinach. Na weselach chyba raczej nie było, albo nie zwróciłam na to uwagi. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4043 |
Zadomowienie
|
Witam wśród fanów urzędu pracy... Mój nawet nie powiadomi mnie że jest oferta dla mnie, tylko sama muszę patrzeć w ofertach na internecie. Bo mają tak dużo zajęć / 40min czekałam na tą babę bo wyszła "służbowo" na miasto/. Staż sama poszukałam bo nie mają ofert, ale mnie nie powiadomią że mi przyznali, sama muszę się zgłosić i pytać.
#4044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4046 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Uciekam dziewczyny ![]()
![]() |
#4047 |
Zakorzenienie
|
To ja też do wielkich fanek UP się przyłączam...:/ teraz jeśli do kwietnia nie znajdę pracy mam iść na jakieś szkolenie. A wczoraj złożyłam 2 CV więc mam nadzieję, że może może coś z tego będzie.
Co do alkoholu na weselu - my wódka i wino plus jeszcze to co będzie na wiejskim stole ( nie wiemy jeszcze dokładnie co będzie). a na poprawiny - myślałam jednak też o piwie ![]() ![]() ![]() Micia brawa za wspólny rok ! Ja dzisiaj znowu u rodziców i znowu się nie wyspałam :P Rano z tatą jeżdziliśmy załatwiać sprawy z samochodem ( urząd celny, skarbówka) i pod koniec tyg jak autko wróci z lakierni to będzie już Nasze. I poczekam sobie do wieczora na TZ, zjemy obiad u rodziców i do domku spać... ![]() A wiecie odkąd teraz jesteśmy u siebie zaczynam liczyć każdy grosz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4048 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4049 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() helo ![]() rodzice dzis wychodza na kregle,wiec mamy hot date dzis ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- ja do UP zarejestrowalam sie dopiero jak dostalam propozycje stazu-najchetniej wogole bym tam nie szla ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4050 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jak dajesz te piwo?? kupujesz beczki otwirasz barek i placisz dodatkow za piwa, czy jak?? bo my nie chcemy otwierac dodatkow barku dla gosci zeby nie narobic sobie dodatkowych kosztow wow super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.