|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VIII
Cytat:
Hah a Ta jest dobra, wchodzi na wątek i od progu mówi, żeby dać jej spokój. Kobieto, nie wiesz, że spokój możesz zyskać tylko i wyłącznie w chwili essencowego zaspokojenia, które, śmiem twierdzić, jest mityczną i wręcz nieosiągalną nirwaną? Powyższe jednak nie zmienia faktu, że początek Twojego posta rozwalił mnie na łopatki |
|
|
|
|
|
#962 |
|
Wtajemniczenie
|
Uuuu... to mogę wymienić znacznie więcej R, w których nie ma:
- w Wola Parku - przy Marszałkowskiej nad Trasą Łazienkowską - przy Grójeckiej, vis a vis Kina Ochota - na Rondzie Wiatraczna - na Marszałkowskiej w Domach Centrum - na Świętokrzyskiej - w Galerii Rembielińska - na Pl. Przymierza - w Landzie na Wałbrzyskiej - więcej nie kojarzę W ogóle tych R w stolicy od groma... A jak przychodzi co do czego, to w żadnym nie uświadczysz Essence
|
|
#963 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecie co dziewczyny stempelki z essence + lakierek do stempelków uznaje je jako bubel
robiłam dziś testy.. szkoda gadać.. 20 zł poszło w
|
|
#964 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A właśnie essence'owo czułam się ostatnio bardzo zaspokojona, więc sama nie rozumiem. Może rozpylają coś wokół szaf Essence? Pewnie jakieś środki rozluźniające ucisk dłoni na portfelu
|
|
|
|
#967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#970 | |
|
now or never
|
Cytat:
jest o tym wątek, może coś Ci się nada
|
|
|
#971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam tysiąc odmian na sekunde
|
|
|
|
#972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1) wywal ten drapak,którym zbiera się nadmiar lakieru z płytki i zamień go starą kartą kredytową/telefoniczną 2) sprawdź czy nie masz na płytce przyklejonej folii zabezpieczającej (niektórzy mają nawet 2) . 3)Wyciągnij gumkę różową ze stempelka i w dziurkę wewnątrz wsadź kawałek plasteliny/chusteczkę cokolwiek co by usztywniło gumkę wtedy lepiej odbija wzorek. 4)Lakier do wzorków musi być gęsty. Powodzenia. |
|
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
mnie do stepelkow nie ciagnie na szczescie w ogole za to do tych naklejek tak
![]() i ogolnie musze zrobic porzadek w lakierach i kupic nowe kolorki
|
|
|
|
|
#974 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewoje, tu macie zdjęcia standa z tymi pazurkowymi rzeczami:
http://innenundaussen.blogspot.com/2...gel-nails.html AAA! A to znak! Znak, moje panie!!! Wiecie jaki? ]:-> Że skoro jest 1 marca to znaczy, żeeeee... W Niemczech już nowości weszły!!! A to znaczy, że niedługo i u nas będą!!! AJJJJJ! ![]() Poza tym popatrzcie na stronę główną, tam jest napisane, że nowości już w sklepach! Edytowane przez zzzielona Czas edycji: 2011-03-01 o 10:11 |
|
|
|
|
#975 |
|
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/essence-cute-as-he...485267239.html
pogięło kogoś ![]()
|
|
#976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niektórzy za ponad 70 zł. (jakoś tak) próbowali kiedyś sprzedać ten róż na Allegro.
|
|
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
oo to moze beda juz za chwilke
![]() moglyby byc tak w piatek np ![]() a czy jest tu ktos z Lodzi? kto orientuje sie ktora Natura jest najlepiej zaopatrzona zawsze w essence?---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- zzzielona polubilam Twoje sesje ! ladniutko
|
|
|
|
|
#978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Choć nie wierzę w cuda to i tak do Natury się przejdę bo już od dłuższego czasu planowałam się tam pojawić . W razie czego dam znać .A co do sesji to bardzo mi miło .
|
|
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz blossoms etc…
|
|
#980 |
|
po prostu Em :)
|
Chcę wszystko.
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
ten puderek mnie tak urzekl
![]() chcialabym zeby mi podpasowal, ale i tak go kupie bo jest sliczny ![]() tylko nie podobaja mi sie te ciemne wstawki i jestem ciekawa zapachu |
|
|
|
|
#982 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
weszlam do was popatrzec co tam nowego piszecie i tu niespodzianka. Macie juz doswiadcznie z tzmi nakladdkami frenczowzmi? znalazlam na blogu jak dziewczyna to przykleja i faktycznie efekt super! jest to juz w PL? a tu link gdzie to widzialam http://chikarina.blogspot.com/2011/0...gel-nails.html
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
o smieszna sprawa
ale fajnie.. jak u nas beda to wyprobuje |
|
|
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba pojadę do Natury do Legionowa, bo tam mam bliżej niż do Centrum nawet... |
|
|
|
|
|
#985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na samą limitkę 7 dych pójdzie....
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcę wszystko
|
|
|
|
#987 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie sobie przeglądałam stronkę Ess i widzę, że wycofali konturówkę 02 Pink Brown
To na jej miejsce wchodzi ta nowa 09 Nude Coral tak z tego wynika... Ale po co tamtą wycofują, co by szkodziło zostawić i poszerzyć stałą ofertę :/http://www.essence.eu/de/produkte/li.../lipliner.html I czy mi się zdaje czy niektóre kolory szminek też wycofali? Wcześniej nie interesowałam się essencowymi pomadkami, bo w N zawsze takie przebrane były, a te które zalegały to sam brokat i perła :/ Zdecydowanie nie moje klimaty Tylko, dlaczego ja nigdy ich nie widziałam Tych matów znaczy się... Chyba, że są mało matowe Nawet te odcienie, które ogladałam, a powinny być matowe, ewidentnie nie były, z tego co pamiętam http://www.essence.eu/de/produkte/li...penstifte.html Czy ta czerwień 44 Almost Famous to jest ten słynny odcień, co dawał półtransparentne wykończenie a'la arbuz?
|
|
#988 |
|
Zadomowienie
|
Nowości pojawiły się już na stronie essence
http://www.essence.eu/pl/produkty/na.../przeglad.html
|
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
nie otwiera mi sie
![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- o mam ![]() tzn ze sa juz w Naturach? ![]() a mojego kwiatuszkoweg pudru nie widze |
|
|
|
|
#990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tzn że oczekujemy aż do Natury wprowadzą. Kwiatuszkowy puder jest z limitowanki, nie stałej oferty. Nie wiadomo czy w ogóle będzie. Edytowane przez abercrombie&fitch Czas edycji: 2011-03-01 o 13:11 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.

. Zwłaszcza najciemniejszy odcień. To takie wrażenie po szybkich testach.
, powinnam wyłączyć subskrypcję tego wątku, gdy nowości faktycznie do nas dojdą, bo mnie doprowadzicie do ruiny
Powyższe jednak nie zmienia faktu, że początek Twojego posta rozwalił mnie na łopatki

W ogóle tych R w stolicy od groma... A jak przychodzi co do czego, to w żadnym nie uświadczysz Essence
Nakarm pieska...
robiłam dziś testy.. szkoda gadać.. 20 zł poszło w 

tak z tego wynika... Ale po co tamtą wycofują, co by szkodziło zostawić i poszerzyć stałą ofertę :/
Wcześniej nie interesowałam się essencowymi pomadkami, bo w N zawsze takie przebrane były, a te które zalegały to sam brokat i perła :/ Zdecydowanie nie moje klimaty
Tylko, dlaczego ja nigdy ich nie widziałam
Nawet te odcienie, które ogladałam, a powinny być matowe, ewidentnie nie były, z tego co pamiętam