Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-01, 10:42   #3811
party_girl7
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Alesandra ja moge jedynie z domowych sposobow polecic moczenie z 20min w cieplej oliwie i gruba warstwa nivei czy bambino tlustego raz na dzien.

gdzie kupie takie bawelniane rekawiczki na rece??zawsze chcialam na noc wlasnieale nie wiem gdzie kupic, poza tym nie wsiaka to w te bawelne?...

myrmyr hej

kakus20 pokazuj plaszczyk!! natychmiast! ja uwielbiam takie okazje i lumpki
a co do amli to zalezy jak dlugie wlosy i ile nakladasz ja mam 300 ml i wydaje sie ze na 30 uzyc powinno starczyc, ale z moich wlosow nie kapie, nakladam oszczednie ale zeby wszedzie bylo

blondyneczka mozesz pokazac gotowy naroznik, ja tez mam remontw domu i szukam fajnych (i tanich:P) mebli... jestem ciekawa jak wyglada

Caate biedna, ale masz sajgon z tym tz;/...
a co do zabiegu to fajnie tam macie! tez bym skorzystala..

a ja tez nie potrafie sprzatac w rekawiczkach, niewygodnie mi i uwieraja wszedzie;/... i przewaznie sa za duze na moje male rece.
Stary 2011-03-01, 10:42   #3812
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

caate ten Twój Tż. niby chce, ale i też nie chce. Trochę go nie rozumiem. Teraz zachowuje się, jak by mu bardzo zależało. Bardzo silna z Ciebie kobieta.

Ja wczoraj w nocy pokłóciłam się z mamą o głupotę i pół nocy nie spałam, a teraz nie odzywamy się do siebie za bardzo.

Te które używają odżywki bananowej też macie problem ją wydostać z tej buteleczki?

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 10:49   #3813
agusiownik
Zakorzenienie

dzisiaj w panach:
depilacja
parówka na twarz
maseczka nawilżająca na twarz

i później zobaczy się co jeszcze

teraz zmykam posprzątać i jakiś obiad zrobić

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 10:50   #3814
loluska
Zakorzenienie

Dzien dobry Zaraz zmykam na pracownie masażu, więc chciałam się tylko przywitać

Dziękuję wszystkim za opinię co do grzywki Pewnie w najbliższym czasie sobie ciachnę, nie ruszając reszty włosów

dianulaa

pielęgnacje masz dobrą, więc nie wiem czemu wydaje ci się że sianko masz... na zdjęciach na pewno tego nie widać, może faktycznie wystarczy delikatnie bardzo podciąć aby lepiej sie układały i problem zniknie??

myrmyr
witaj z nami na pewno dasz radę

dodaja

zdrówka

caate
myślę, że już wszystko jest jasne... rozwaliło mnie to że normalnie pogadać i spotkać się nie chciał tylko dla hipnozy nie bardzo znam się na tym i nie wiem o co mu chodzi, ale jak piszesz sprawa prywatna więc nie wnikam. Ale sam chyba przyznał że starać się nie będzie więc co za facet. Zasługujesz na kogoś kto będzie o Ciebie dbał i starał się ZAWSZE Głowa do góry piękna i ani się waż załamywać

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 10:56   #3815
caate
Zakorzenienie

GG do caate

najgorsze, ze ta hipnoza tlumaczy go wlasnie, Wy to zle odczytujecie, bo nei wiecie o co chdozi, a ja nie moge tutaj o tym pisac

ale sie wpakowalam w bagno, wiem, ze nic go nie moze tlumaczyc i ehh jestem rozwalona, tyle wiem, jakos sobie to wszystk otlumacze, Wy mi bardzo pomagacie, wiec jeszcze sie nie zalamuje, bo ciagle jestjakies 'ale'...

zakonczmy ten temat, bo zwariujecie razem ze mna, a ja tego nie wybacze sobie
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 11:05   #3816
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Ale mi praca dziś wyjątkowo nie idzie

Myślę nad BBcream. Tylko jest tyle różnych rodzajów, że nie mam pojęcia jaki wybrać

Caate, ja pomimo wszystko, spotkałabym się i dla świętego spokoju porozmawiała. Nawet nie po to, żeby się godzić tylko wyjaśnić sprawy i oddać rzeczy, które chciałaś podać przez przyjaciół. Może i on źle postąpił, okazał się tchórzem, ale Ty bądź fair i zrób to z klasą.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 11:06   #3817
kakus20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość

a co do amli to zalezy jak dlugie wlosy i ile nakladasz ja mam 300 ml i wydaje sie ze na 30 uzyc powinno starczyc, ale z moich wlosow nie kapie, nakladam oszczednie ale zeby wszedzie bylo
Dziękuję za odpowiedź To kupuje oba i będę używać na zmianę. A włosy mam krótsze od Twoich, więc powinno na trochę starczyć.
Co do lumpków to ja przez ostatnie 2 tygodnie kupiłam mnóstwo rzeczy i chyba czas zacząć oszczędzać Już pokazuje płaszczyk i sukienkę przy okazji (z outletu za niecałe 30 zł). Sorry za zdjęcia z komórki, ale nie posiadam tutaj aparatu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0353.jpg (142,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0354.jpg (48,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0355.jpg (47,9 KB, 13 załadowań)
-walczę o piękną cerę
-TYJĘ!!!

kakus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 11:12   #3818
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ale mi praca dziś wyjątkowo nie idzie

Myślę nad BBcream. Tylko jest tyle różnych rodzajów, że nie mam pojęcia jaki wybrać

Caate, ja pomimo wszystko, spotkałabym się i dla świętego spokoju porozmawiała. Nawet nie po to, żeby się godzić tylko wyjaśnić sprawy i oddać rzeczy, które chciałaś podać przez przyjaciół. Może i on źle postąpił, okazał się tchórzem, ale Ty bądź fair i zrób to z klasą.
ale on chce sie spotkac, ale dopiero po paru faktach...
juz z nim nie rozmawiam przeez neta, to teraz nie zadzwonie i nie powiem, a jednak bede dzisiaj po Twoim basenie, ehh...

chyba 3osoby z tego watku maja BB, to poczekaj moze ktos sie wypowie

swietna sukienka!

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-03-01 o 11:18
Stary 2011-03-01, 11:12   #3819
Frambooos
Przyczajenie

Modified

Edytowane przez Frambooos
Czas edycji: 2011-03-01 o 14:07
Frambooos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 11:38   #3820
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dzień dobry
Nie mogłam wstać rano zupełnie, ledwo po 10 się dobudziłam, nie wiem co mi jest ostatnio...
Nie wiem czy wieczorem będę bo zaraz po pracy będę chciała choć parę punktów zrobić na egzamin a potem Tż przyjeżdża

Alessandra
krem z wit. A na pewno, a co do kremu to sama nie wiem bo sama się męczę z przesuszonymi dłońmi

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
Ewentualnie jak to kiedyś radzili w oriflame: Bawełniane rękawiczki i krem nawilżający i tak na całą noc.. chociaż wątpie żeby tak wytrzymać
Ja często tak robię i jest fajnie, lepiej składniki wchłaniają dłonie

myrmyr
cześć

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Hej

Matko od wczoraj mam gorączkę i leci mi z nosa jak z kranu Leżałabym w łóżku i się nie ruszała, ale trzeba pracować. Uczelnie sobie dziś odpuszczam, bo nie dam rady.
Dużo zdrowia

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
czesc Piekne

przepraszam, ze nie zacytuje kazdej wiaodmosci, ale mam taki sajgon w glowie, ze nie wierze po prostu co sie dzieje. myslalam, ze jak koniec to bedzie cisza, a on nie zadzwonil w nocy bo spac nie mogl, zaczal pisac sms, dowiedzialam sie wszystkiego co chcialam, zaluje ze to droga, ale wiem, ze jestem ladna i madra i moge isc inna droga niz z nim, bo on nie potrafi spelnic moich wymagan, nie potrafi sie starac, on nie wie co sie dzieje, zero zdecydowania, jest jak myslalam, hipnoza mu zryla banie, czulam to od dluzszego czasu, to wszystko go przerasta, naczytal sie takich rzeczy, rozmawialismy o tym, ale ja wymieklam i sie odsunelam, bo jak uwierzyc w to, to jest szok, nie bede sie w to zaglebiac bo to zbyt prywatne... tak czy inaczej, moje odsuniecie to spowodowalo, bo on nie mial z kim rozmawiac i teraz juz ze mna nie potrafi rozmawiac i zadbac o mnie. no to okej, myslalam ze juz koniec, leze sobie spokojnie w lozku, ale zaczal wypytywac o jakies szczegolny z naszych sesji, no i mowie ze nadal to mam, to on nagle sie chce spotkac, jak mna nie telepnelo, ze dla hipnozy chce sie spotkac, dla nas juz nie, bo jak mowi, boi sie bo nie umie zadbac o mnie, guzik prawda, umie tylko nie chce. odmowilam spotkania, mimo ze zrobil mi nadzieje, to tak szybko jak ona powstala tak opadla...

przepraszam znowu, ze tyle pisze ide na sniadanko i poszukam jakies farby do wlosow i wiecie co mnie cieszy, ze ten zabieg na twarz, to jak polece po ttym zabiegu 10osob, to nastepna wizyte mam gratis, czyli logiczne ze polece te 10osob i bede miala 2zabiegi w cenie 1
Współczuję bardzo

Ech... kurczę.... czyli niepotrzebne było bawienie się w hipnozę... a ja od takich rzeczy trzymam się z daleka....

party_girl coś tam wsiąka z kremów w te rękawiczki ale to ja takie rękawiczki daje do prania z ręcznikami i jest ok.

kakus super zakupy

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

No nic mykam się szykować do pracy, miłego dnia Laseczki

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 11:50   #3821
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Nie mogłam wstać rano zupełnie, ledwo po 10 się dobudziłam, nie wiem co mi jest ostatnio...
Nie wiem czy wieczorem będę bo zaraz po pracy będę chciała choć parę punktów zrobić na egzamin a potem Tż przyjeżdża

Alessandra
krem z wit. A na pewno, a co do kremu to sama nie wiem bo sama się męczę z przesuszonymi dłońmi

Ja często tak robię i jest fajnie, lepiej składniki wchłaniają dłonie

myrmyr
cześć

Dużo zdrowia

Współczuję bardzo

Ech... kurczę.... czyli niepotrzebne było bawienie się w hipnozę... a ja od takich rzeczy trzymam się z daleka....

party_girl coś tam wsiąka z kremów w te rękawiczki ale to ja takie rękawiczki daje do prania z ręcznikami i jest ok.

kakus super zakupy

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

No nic mykam się szykować do pracy, miłego dnia Laseczki

nigdy w zyciu, hipnoza to cudowna sprawa, to TZta zawod, ja to jak najbardziej popieram, chodzi o ludzkosc i koniec swiata, o te wszystkie wojny, tyle moge powiedziec, nie o nas...
Stary 2011-03-01, 11:54   #3822
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
nigdy w zyciu, hipnoza to cudowna sprawa, to TZta zawod, ja to jak najbardziej popieram, chodzi o ludzkosc i koniec swiata, o te wszystkie wojny, tyle moge powiedziec, nie o nas...
No cóż... z jednej strony cudowna sprawa a z drugiej właśnie jest np. taki minus, że człowiek dowiaduje się czegoś co zmienia całkowicie wszystko, łącznie z tym, że traci kontakt z bliskimi osobami.....

Życzę Ci duużo sił jesteś piękną, mądrą kobietą i dasz sobie radę

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 12:06   #3823
myrmyr
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny Dzięki za miłe przywitanie Ja jeszcze w łóżku siedzę No, ale już się idę zabrać za coś pożyteczniejszego. Wyczytałam u Was właśnie, że nie powinno się codziennie włosów myć - ja niestety mam przetłuszczające się i jeszcze dzisiaj to może w spiętych jakoś wytrzymam, ale jutro już będę musiała umyć, bo oszaleję. Fuj, nie ma nic gorszego od nieumytych włosów (taka moja fobia)

No, ale dziś nie umyję, bo faktycznie tak jak pisałyście mam nad czołem na linii włosów suchą skórę, po myciu aż się robi biała Powinnam coś z tym zrobić?

Dziś w planach - maseczka na buźkę nawilżająca, manicure koniecznie z malowaniem tyle, że jeszcze nie wiem na jaki kolor no i balsam na nogi, bo coś mi się strasznie na tym Dukanie skóra wysuszyła

Miłego dnia Laski
Stary 2011-03-01, 13:26   #3824
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
juz przywyklam, ze ja zawsze w cos sie wkopie, takie moje szczescie

ale juz mi emocje opadly, coraz lepiej ze mna, przynajmniej wierze w to
caate trzymaj się

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cześć dziewczyny!
Mam do Was takie pytanie Czy stosujecie jakieś domowe maseczki na włosy?
Czy tylko sprawdzone kosmetyki z półek sklepowych?

Chciałabym jakoś porządnie zadbac o moje włosy, są badzo suche i zniszczone :/ przeważnie co 2 dni (czasami zdarza się, że codziennie) maja do czynienia z prostownicą. :/

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 13:31   #3825
myrmyr
Rozeznanie

Ja używam maski z WAX z apteki... (to nie te co z superpharm) i jestem bardzo zadowolona póki co...

W domowe nie chce mi się nigdy babrać, ale może dziewczyny coś pomogą
Stary 2011-03-01, 13:37   #3826
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myrmyr Pokaż wiadomość
Ja używam maski z WAX z apteki... (to nie te co z superpharm) i jestem bardzo zadowolona póki co...

W domowe nie chce mi się nigdy babrać, ale może dziewczyny coś pomogą
Tak właśnie słyszałam, że WAX jest bardzo dobry

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-03-01, 14:01   #3827
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez blondi1985 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Caate przykro mi, jakoś się ułoży, 3 maj się
Shadi na Twoim avatarze widzę włoski bardzo podobne go takich jakie ja chcę.
Byłam wczoraj na zakupach kosmetycznych, tak się napaliłam na nowy tusz maybelline one by one i nigdzie go nie było, kupiłam tylko serum termoaktywne eveline, ale zawsze cos
ja go kupilam, bo tez sie napalilam, ale jeszcze nie wuzywalam

Cytat:
Napisane przez kakus20 Pokaż wiadomość
I mam pytanie do dziewczyn, które używają amli - chce sobie zamówić Dabur Amla i Dabur Vatika migdałowy. Oba po 200 ml. Na długo mi to starczy przy stosowaniu 2 razy w tygodniu na skalp i włosy? Bo jakoś mało mi się to wydaje. Chociaż z drugiej strony miałam olej kokosowy 200 ml i nie mogłam go skończyć, tylko, że on był "ciałem stałym" co mnie strasznie denerwowało i nieregularnie używałam (efektów też jakiś super nie było).
hmm to nalezalo ten kokosowy rozpuscic w goracej wodzie buteleczke zanurzyc w kubku z goraca woda
a amla, mysle ze taka butelka na okolo 10-12 zastosowan spokojnie wystarczy moze wiecej zalezy od ilosci jaka wylejesz
Cytat:
najgorsze, ze ta hipnoza tlumaczy go wlasnie, Wy to zle odczytujecie, bo nei wiecie o co chdozi, a ja nie moge tutaj o tym pisac

ale sie wpakowalam w bagno, wiem, ze nic go nie moze tlumaczyc i ehh jestem rozwalona, tyle wiem, jakos sobie to wszystk otlumacze, Wy mi bardzo pomagacie, wiec jeszcze sie nie zalamuje, bo ciagle jestjakies 'ale'...

zakonczmy ten temat, bo zwariujecie razem ze mna, a ja tego nie wybacze sobie
caate ciezko masz. Ale moze faktycznie lepiej sie spotkac ostani raz, pogadac, poodawac sobie rzeczy i porozmawiac nt tej hipnozy (bo ona chyba Was laczy)?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 14:04   #3828
91moniaa161
Zadomowienie

buahhotna Twoim avatarze to TY?
Jeśli tak to piękne masz włosy podziwiam

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-03-01, 14:13   #3829
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
buahhotna Twoim avatarze to TY?
Jeśli tak to piękne masz włosy podziwiam
nie, nie moje

Stary 2011-03-01, 14:16   #3830
marta 85
Wtajemniczenie

Hej
byłam z rana w bibliotece i przy okazji kupiłam
- Chusteczki samoopalające https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ce.html&next=1
- Żel do włosów Biosilk
- Odżywka do włosów i skóry głowy Jantar https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ja.html&next=1
- Waciki

Trochę się pouczę a potem do TŻ

Miłego popołudnia

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 14:19   #3831
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
nie, nie moje
ale włoski piękne i kolorek

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-03-01, 14:20   #3832
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
ale włoski piękne i kolorek
ładne ładne, mi też się podobają

Stary 2011-03-01, 14:21   #3833
ramoncia217
Wtajemniczenie

cześć
Stary 2011-03-01, 14:25   #3834
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
cześć
witaj

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-03-01, 14:34   #3835
ramoncia217
Wtajemniczenie

co słychać ciekawego
Stary 2011-03-01, 14:40   #3836
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
co słychać ciekawego
Nawet ładna pogoda ale ptaszków jeszcze nie słychać

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 14:57   #3837
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
blondyneczka: a nie możesz sprzątać w rękawiczkach?
no staram sie zprzatac w rekawicach bo calkiem bym je cjechala ale na przyklad jak myje naczynia to juz nie zakladam bo mnie szlak trafa...ciagle to zakladanie i zdejmowanie tych rekawiczek. A wiadomo jak to w domu ciagle cos sie robi

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Alesandra ja moge jedynie z domowych sposobow polecic moczenie z 20min w cieplej oliwie i gruba warstwa nivei czy bambino tlustego raz na dzien.

gdzie kupie takie bawelniane rekawiczki na rece??zawsze chcialam na noc wlasnieale nie wiem gdzie kupic, poza tym nie wsiaka to w te bawelne?...

myrmyr hej

blondyneczka mozesz pokazac gotowy naroznik, ja tez mam remontw domu i szukam fajnych (i tanich:P) mebli... jestem ciekawa jak wyglada

Caate biedna, ale masz sajgon z tym tz;/...
a co do zabiegu to fajnie tam macie! tez bym skorzystala..

a ja tez nie potrafie sprzatac w rekawiczkach, niewygodnie mi i uwieraja wszedzie;/... i przewaznie sa za duze na moje male rece.

party girl

ja mam naroznik KULER z allegri i Ci powiem ze jestem na maksa zadowolona, wlasnie go zlozylam nie jest drogi bo zaplacilam razem z dostawa 1250 zl ale jest naprawde super, na glownym zdjeciu nie widac efektu bo ja wzielam czerwony i inny material niz na podanym zdjeciu na stronie tego kulera, moj jest czerwony, ma material SZENIL TREMER i numer wzoru 6, wejdz na all i wpisz KULER i ja polecam bo bardzo jestem zadowolona
Stary 2011-03-01, 14:59   #3838
Montii
Zakorzenienie

buahhot ma jeszcze śliczniejsze włoski od tej damy na avatarze...

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 15:00   #3839
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

kakus suepr zakupy
loluska niedlugo mierzenie hm jestem ciekawa mi jak widac stoja w miejscu bo podcielam
agusiownik parowka na twarz ??
Stary 2011-03-01, 15:03   #3840
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
buahhot ma jeszcze śliczniejsze włoski od tej damy na avatarze...
ojeju haha nie przesadzajmy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości