Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-01, 13:43   #1321
sensiblee
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Też tak myślę, że był zmęczony. Ale nigdy nie pomyślałabym, że mu się odwidzi. Też byłam zmęczona tymi kłótniami, ale zawsze chciałam naprawiać. Wiele zaangażowania włożyłam w ten związek.
Jeśli chodzi o tą dziewczynę, to nie sądze. Znam ją i wiem, ze to tylko dobra kumepla. Chyba, ze radził się jej i ona mu doradziła zeby to zakonczyc? Nie wiem.

Nie chcę nikogo zmuszać do miłości, ale naprawdę oboje myśleliśmy poważnie o tym związku. I nie mogę zrozumieć dlaczego on tak sobie odpuścił? Dwa tygodnie temu wyjechaliśmy na weekend z okazji walentynek i powtarzał, ze nie wyobraża sobie siebie beze mnie.

Właśnie przed chwilą zadzownił i chce iść dzisiaj ze mną na piwo/ na kawę porozmawiać, żeby było mi lepiej i żebym nie płakała...
Mam mu mówić, że chcę żebyśmy byli razem ?
sensiblee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 13:44   #1322
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Wiesz.. może to i smutne i brutalne, ale ja nie wierzę w takie słówka.. że zatęskni. Wątpię żeby ex za mną tęsknił.. nie mam żadnych 'znaków' żeby nawet tak myśleć.
Widać mój nie kochał mnie tak bardzo, jak Ci, którzy na prawdę tęsknili (mówię o Waszych eksikach)
Bo on Ci tego nie powie, męska duma i te sprawy Przecież oni jednak mimo wszytko też mają uczucia (chyba) spędzili z nami mnóstwo fajnych chwil i tych wspomnień nie wymarzą z pamięci. Każdy kiedyś zatęskni uwierz mi
Stary 2011-03-01, 13:44   #1323
Malla
Nie depcze krokusów

Jak nie zatęskni, to głupi, ot, co
Stary 2011-03-01, 13:46   #1324
sensiblee
Zadomowienie

Mówił mi , że będzie tęsknić i że zawsze będe w jego głowie jako fajna dziewczyna z którą spędził fajne momenty, chwile.
Dlatego nawet chciał, zebysmy spotykali się jeszcze przez jakiś czas, zeby rozstanie tak nie bolało...
On chce być twardy, ale wiem że w środku to przeżywa. Wczoraj jak wychodził ode mnie to się rozpłakał.
Stary 2011-03-01, 13:49   #1325
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sensiblee Pokaż wiadomość
Też tak myślę, że był zmęczony. Ale nigdy nie pomyślałabym, że mu się odwidzi. Też byłam zmęczona tymi kłótniami, ale zawsze chciałam naprawiać. Wiele zaangażowania włożyłam w ten związek.
Jeśli chodzi o tą dziewczynę, to nie sądze. Znam ją i wiem, ze to tylko dobra kumepla. Chyba, ze radził się jej i ona mu doradziła zeby to zakonczyc? Nie wiem.

Nie chcę nikogo zmuszać do miłości, ale naprawdę oboje myśleliśmy poważnie o tym związku. I nie mogę zrozumieć dlaczego on tak sobie odpuścił? Dwa tygodnie temu wyjechaliśmy na weekend z okazji walentynek i powtarzał, ze nie wyobraża sobie siebie beze mnie.

Właśnie przed chwilą zadzownił i chce iść dzisiaj ze mną na piwo/ na kawę porozmawiać, żeby było mi lepiej i żebym nie płakała...
Widzisz.. dzwoni.. czyli może to co powiedział było jakimś impulsem tylko? Może są jeszcze szanse na odbudowę? Może nie wszystko stracone. Do wielu z nas byli faceci nie dzwonią, nie proszą o spotkanie - to jest bardzo wyraźny znak, że druga osoba nie chce mieć z nami do czynienia już. To jest chyba bardziej przykre. Jeśli chcesz z nim być i wiesz że się kochacie.. idź. Może dowiesz się czegoś nowego. Jeśli nie - nie idź. Nie wiem czy między Wami były jakieś poważniejsze 'problemy' niż tylko wieczne kłótnie.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 13:51   #1326
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:

Wiesz chyba każda dziewczyna na tym wątku myślała poważnie o związku w którym była. Mój eks w dzień rozstania pisał że kocha i takie tam, a po dwóch godz. napisał KONIEC, ot tak po prostu bo... nie wiem? Może zapytaj co go skłoniło do podjęcia takiej, a nie innej decyzji. Nie proś o powrót, ale powiedz że go kochasz i że Ci na nim zależy. On pewnie też chce Ci coś wyjaśnić.

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Jak nie zatęskni, to głupi, ot, co
Zgadzam się
Stary 2011-03-01, 13:55   #1327
sensiblee
Zadomowienie

Mowiłam mu, że go kocham wczoraj. On powiedział, że też mnie na swój sposób kocha, ale czuje że to nie to.
Dzwoni i pisze tylko ze względu na mnie, bo wie że ciągle płaczę i nie chce żebym cierpiała.
Chcę, żeby okazało się, że to tylko impuls ale jest bardzo stanowczy w tym co mówi i widać, ze jest pewny że chce się rozstać.
Stary 2011-03-01, 14:02   #1328
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Mrycia
Kochanie moja mi truje o wszystko...
Zagaduje mnie jakimiś głupimi tekstami i się dziwi,że na nią psiocze

Powiedziała mi dzisiaj,że pewnie sie cieszę,że siostra pojechała z córą bo mam w końcu swój pokój??!!
Patrze na nią jak na wariatkę i nawet słowa nie pow.bo szkoda mi było języka strzępić i wyskakuje na mnie,że ona chce normalnie pogadać a ja taka wredna jestem i gadać nie chce...Cóż...Nihil novi jak to mówią...

Ja spędziłam weekend na uczelni
12 godz.wykładów...Chcesz się zamienić ??
Dobrą taktykę przyjęłaś Najlepiej przemilczeć

Pewnie niedługo sama będę tyle siedzieć na uczelni
Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
Trzymajcie za mnie kciuki

Tak w ogóle mam wrażenie, że pewien Pan(niedoszły)albo jakimś cudem ma dostęp do niektórych rzeczy i śledzi co robię w Internecie (nie mam pojęcia po co) albo jest jakimś dzieckiem przypadku, bo dzisiaj usłyszało mi co mówił o czymś na temat czego wczoraj i przedwczoraj prowadziłam z kimś innym rozmowę.

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 14:03   #1329
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Mowiłam mu, że go kocham wczoraj. On powiedział, że też mnie na swój sposób kocha, ale czuje że to nie to.
Dzwoni i pisze tylko ze względu na mnie, bo wie że ciągle płaczę i nie chce żebym cierpiała.
Chcę, żeby okazało się, że to tylko impuls ale jest bardzo stanowczy w tym co mówi i widać, ze jest pewny że chce się rozstać.
Zobaczysz co będzie jak już się spotkacie. A jeśli on już podjął ostateczną decyzję, to będziesz mogła sobie pomóc jedynie poprzez urwanie kontaktu z nim. Wtedy będzie mniej bolało i szybciej poradzisz sobie z tym rozstaniem.
Stary 2011-03-01, 14:05   #1330
sensiblee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Zobaczysz co będzie jak już się spotkacie. A jeśli on już podjął ostateczną decyzję, to będziesz mogła sobie pomóc jedynie poprzez urwanie kontaktu z nim. Wtedy będzie mniej bolało i szybciej poradzisz sobie z tym rozstaniem.
Nie wyobrażam sobie w najbliższym czasie urwania kontaktu z nim. Za słaba jestem na to Ale skoro pisze, dzwoni chce się spotkać to chyba dobry znak, może jak dobrze zagram to go jakoś przekonam, że popełnia błąd? Tylko jak to zrobić...?
Stary 2011-03-01, 14:06   #1331
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Tak w ogóle mam wrażenie, że pewien Pan(niedoszły)albo jakimś cudem ma dostęp do niektórych rzeczy i śledzi co robię w Internecie (nie mam pojęcia po co) albo jest jakimś dzieckiem przypadku, bo dzisiaj usłyszało mi co mówił o czymś na temat czego wczoraj i przedwczoraj prowadziłam z kimś innym rozmowę.
Dziwna sprawa
Stary 2011-03-01, 14:08   #1332
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

sensiblee nie zadręczaj się tym teraz! idź się spotkaj, może coś się wyjaśni.

Wiecie co.. to jest mega dziwne i do teraz nie umiem tego pojąć. Jak można z dnia na dzień o kimś zapomnieć? no jak? w ogóle go to nie interesuje co się ze mną dzieje? ani troszeczkę? co za przygłup, tylko dzięki niemu jestem na drugim semestrze bo jeździł ze mną po całym śląsku za wpisami kilka godzin przed tym jak miałam oddać wypełniony indeks do dziekanatu, nie interesuje go czy zdałam ciężkie egzaminy, czy dostałam ten durny okres.. wrr!
Ale nie będę się prosić o uwagę. Za każdym razem kiedy chcę do niego napisać przypominam sobie co on musi myśleć "oho, piszą do mnie obie byłe, ale muszę być zaje*bisty skoro tak za mną tęsknią i nie potrafią beze mnie żyć". A guzik prawda, żadne z niego bóstwo. Nie ma osoby niezastąpionej.

Mryta, toż to jakiś psychol jest!

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2011-03-01 o 14:10
Stary 2011-03-01, 14:12   #1333
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Nie wyobrażam sobie w najbliższym czasie urwania kontaktu z nim. Za słaba jestem na to Ale skoro pisze, dzwoni chce się spotkać to chyba dobry znak, może jak dobrze zagram to go jakoś przekonam, że popełnia błąd? Tylko jak to zrobić...?
Jeśli wie co czujesz, to niczego innego już zrobić nie możesz. Chyba nie chcesz go na siłę i mimo wszytko przy sobie zatrzymać czasami trudno nam zrozumieć pewne rzeczy, ale musisz uszanować decyzję jaką podjął. Zachowuj się normalnie, powiedz co czujesz. Jeśli popełnia błąd, to sam to musi zrozumieć.

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
sensiblee nie zadręczaj się tym teraz! idź się spotkaj, może coś się wyjaśni.

Wiecie co.. to jest mega dziwne i do teraz nie umiem tego pojąć. Jak można z dnia na dzień o kimś zapomnieć? no jak? w ogóle go to nie interesuje co się ze mną dzieje? ani troszeczkę? co za przygłup, tylko dzięki niemu jestem na drugim semestrze bo jeździł ze mną po całym śląsku za wpisami kilka godzin przed tym jak miałam oddać wypełniony indeks do dziekanatu, nie interesuje go czy zdałam ciężkie egzaminy, czy dostałam ten durny okres.. wrr!
Ale nie będę się prosić o uwagę. Za każdym razem kiedy chcę do niego napisać przypominam sobie co on musi myśleć "oho, piszą do mnie obie byłe, ale muszę być zaje*bisty skoro tak za mną tęsknią i nie potrafią beze mnie żyć". A guzik prawda, żadne z niego bóstwo. Nie ma osoby niezastąpionej.
A nie pomyślałaś o tym że on wyświadcza Ci przysługę tym że się nie odzywa. Nie wzbudza w Tobie niepotrzebnych nadziei. Lepiej by Ci było gdyby napisał że tęskni? Wątpie
Pogrubione to jest sama prawda, po co podbudowywać jego ego jeszcze bardziej?

Edytowane przez wypalona
Czas edycji: 2011-03-01 o 14:14
wypalona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 14:13   #1334
sensiblee
Zadomowienie

Cytat:
Jeśli wie co czujesz, to niczego innego już zrobić nie możesz. Chyba nie chcesz go na siłę i mimo wszytko przy sobie zatrzymać czasami trudno nam zrozumieć pewne rzeczy, ale musisz uszanować decyzję jaką podjął. Zachowuj się normalnie, powiedz co czujesz. Jeśli popełnia błąd, to sam to musi zrozumieć.
Nie, nie chcę nic na siłę. Chcę tylko zrobić tak, żeby zobaczył, że robi błąd. Chcę , żeby sam to zrozumiał i to była jego decyzja, żeby wrocił.
Dziękuję za wsparcie Zobaczymy jak będzie po spotkaniu.
Stary 2011-03-01, 14:13   #1335
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Urwanie kontaktu jest skuteczniejsze niż dawanie nadziei.
Cytat:
Uwierz, że teraz, na dzień dzisiejszy, nie chce być z Tobą i zaakceptuj to. To jedyny sposób. Przecież nie chcesz być z kimś, kto Cię nie traktuje jako tę właściwą. Być może kiedyś uczucia w nim dojrzeją do związania się z Tobą. Ale nie teraz.
Cytat:
Mówił mi , że będzie tęsknić i że zawsze będe w jego głowie jako fajna dziewczyna z którą spędził fajne momenty, chwile.
Dlatego nawet chciał, zebysmy spotykali się jeszcze przez jakiś czas, zeby rozstanie tak nie bolało...
On chce być twardy, ale wiem że w środku to przeżywa. Wczoraj jak wychodził ode mnie to się rozpłakał.
Widzisz, on nie jest maszyną i też mu przykro. Ale jeśli coś się w nim wypaliło, konieczne jest rozstanie i danie sobie czasu. Nie czekaj jednak na niego, to TY jesteś najwyższą wartością w swoim życiu.
Stary 2011-03-01, 14:18   #1336
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

A to coś dla naszych eksów:
"Któregoś dnia obudzisz się tęskniąc za mną.. Zrozumiesz ile dla ciebie znaczę. Lecz wtedy ja obudzę się tęskniąc za kimś, kto nie potrzebował aż tyle czasu aby to zrozumieć..."
Stary 2011-03-01, 14:20   #1337
sensiblee
Zadomowienie

Malla, masz rację ze wszystkim... Tylko dlaczego tak trudno zaakceptować tą sytuację
Zostawił mnie w najmniej odpowiednim momencie. Mam problemy teraz i dużo na głowie, nie radzę sobie i potrzebuję wsparcia...a miałam tylko jego.
Wiem, że on sobie poradzi beze mnie, ma wiele znajomych , ja niestety jeszcze nie trafiłam na swoją "paczkę" i wiem, że bedzie tak ze nie bede miala z kim wyjsc wieczorem... a on się bedzie swietnie bawił i zapominał...
Stary 2011-03-01, 14:32   #1338
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Po wcześniejszych postach zastanawiałam się co Ci napisać. Ale po tym juź jestem pewna: nie proś, nie mów, że chcesz wrócić, to przyniesie odwrotny skutek. Jak się z nim spotkasz, to powiedz raz a dobrze co czujesz i zamknij temat. Nie ma nad czym debatować, jeśli w nim coś się wypaliło. O wiele lepiej posłuży Ci zakończenie znajomości. Bo jeśli on już nie zatęskni, to po prostu szybciej dojdziesz do siebie. A jeżeli ma zatęsknić, to raczej tylko za kobietą, która honorowo podchodzi do sprawy a nie prosi się o atencję. Tak to już z nimi jest, na podstawie historii z tego wątku i ich ilości, można to już uznać za fakt potwierdzony naukowo
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 14:33   #1339
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziwna sprawa
Cytat:
Mryta, toż to jakiś psychol jest!
Też mi się to dziwne wydaje, ale to mógł też być głupi przypadek. Napisałabym Wam co to, ale nie chcę wszędzie wszystkiego rozgłaszać na ogólnodostępnym forum
Nie jest to jakaś tajemnicza rzecz, o której wiem tylko ja. Ba, to nawet taka najzwyklejsza rzecz, ale w jego ustach + to, że ja o tym pisałam sobie brzmi dziwnie

.
Stary 2011-03-01, 14:34   #1340
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Wiecie co.. to jest mega dziwne i do teraz nie umiem tego pojąć. Jak można z dnia na dzień o kimś zapomnieć? no jak? w ogóle go to nie interesuje co się ze mną dzieje? ani troszeczkę?
Dopiero co ten temat był poruszany. Pozwólcie, że podsumuję.

5 przykazań porozstaniowych

1. Nie przestaje się kochać z dnia na dzień, tylko psuje się wcześniej.
2. Słowa i czyny, których odbiorcami jesteśmy między wygaśnięciem uczucia a tego werbalnym wyrażeniem, mogą być odzwierciedleniem stanu ducha na dany moment, a nie stanu permanentnego, ponadto mogą być przykryciem realnych uczuć, złudzeniem, że się coś poprawi, więc jeśli ktoś TERAZ mówi, że uczuć NIE MA, to teraz właśnie tak czuje, a to co, jest teraz, jest przecież najważniejsze i trzeba się z tym pogodzić.
3. Najzdrowszą formą kontaktu jest BRAK kontaktu. Kontakt wzbudza niepotrzebną nadzieję i frustrację, nie pozwala na odcięcie się i życie na własny rachunek.
4. Myślcie logicznie i dostrzeżcie wartość i siłę w samych sobie. Po co ma się Wami interesować były facet, któremu na Was nie zależy i który nie jest już Waszą bliską osobą? Po co ma wysłuchiwać Waszych narzekań, żali i aluzji, odpisywać na smsowe epopeje, odbierać telefony w środku nocy? Wyzwólcie swój instynkt samozachowawczy. Do przyjaźni po rozstaniu trzeba dorosnąć, a i nie zawsze jest ona możliwa, bo w grę wchodzą silne emocje.
5. Nie każdej parze wychodzi, nawet jeśli obie strony się starają. Kwestia statystyki. Uczmy się na błędach, przełykajmy gorzkie pigułki porażek, zaciśnijmy zęby i idźmy dalej.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-03-01 o 14:37
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 14:40   #1341
Fubizka
Zakorzenienie

Nie udało mi się dokończyć posta, bo coś mi się porobiło z klawiaturą.
sensible - urwanie kontaktu jak się kocha, jest jak ucięcie ręki, boli tak, że nikt nie chce tego przeżywać. Ale znasz taką średniowieczną torturę, jak rozciąganie wołami? Wiązali delikwenta nogi do jednego woła, a ręce do drugiego i te woły wędrowały sobie powoli w przeciwnych kierunkach, wyrywając mu kończyny ze stawów. No to urwanie kontaktu jest jak chirurgiczna amputacja, a podtrzymywanie go nie wiadomo jak długo - właśnie jak rozciąganie wołami. Koniec końców i tak nie będziesz miała ręki, tylko że w pierwszym przypadku wszystko się zagoi po odpowiednim czasie, a w drugim będzie się syfiło i na końcu się zagangreni.

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Malla, to powinno być gdzieś podpięte u góry forum
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 14:45   #1342
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
A to coś dla naszych eksów:
"Któregoś dnia obudzisz się tęskniąc za mną.. Zrozumiesz ile dla ciebie znaczę. Lecz wtedy ja obudzę się tęskniąc za kimś, kto nie potrzebował aż tyle czasu aby to zrozumieć..."
Błagam, tylko niech żadna z nas do nich tego nie pisze, bo wyśmieją... Honorowe wyjście to milczenie.
Cytat:
Malla, masz rację ze wszystkim... Tylko dlaczego tak trudno zaakceptować tą sytuację
Proste: bo kochasz.
Nie myśl, że tak tylko mędrkuję. Jestem w takiej samej sytuacji od 2,5 tygodnia i też mi ciężko uwierzyć, że mu się odwidziało, a tak kochał. Ale zaciskam zęby, zakończyłam kontakt w weekend, powywalałam jego namiary, zaczynam wywalać słodkie smsy, pamiątki i zdjęcia, które mi wysyłał. Nie zamierzam na niego czekać i liczę na to, że gdy się rozmyśli, będę już megaszczęśliwa z innym.
Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
A jeżeli ma zatęsknić, to raczej tylko za kobietą, która honorowo podchodzi do sprawy a nie prosi się o atencję. Tak to już z nimi jest, na podstawie historii z tego wątku i ich ilości, można to już uznać za fakt potwierdzony naukowo
Dokładnie tak.
Eks mi powiedział ostatnio, że ostatecznie zechciał do mnie wrócić, gdy poszliśmy razem na koncert, świetnie wyglądałam, tryskałam witalnością i koncertowo go olewałam. Wcześniej coś tam przebąkiwał, że żałuje mniej lub bardziej... A teraz się bardzo stara mnie odzyskać. Niestety, trochę za późno.
Cytat:
Też mi się to dziwne wydaje, ale to mógł też być głupi przypadek. Napisałabym Wam co to, ale nie chcę wszędzie wszystkiego rozgłaszać na ogólnodostępnym forum
Nie jest to jakaś tajemnicza rzecz, o której wiem tylko ja. Ba, to nawet taka najzwyklejsza rzecz, ale w jego ustach + to, że ja o tym pisałam sobie brzmi dziwnie
Już milczę o przekrętach i podczytywaniu na forum publicznym, dla własnego zdrowia psychicznego Ale na PW możesz napisać
Stary 2011-03-01, 14:46   #1343
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
5 przykazań porozstaniowych

Stary 2011-03-01, 14:46   #1344
martuska2o
Rozeznanie

Chyba trzeba sobie to wydrukować..
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 14:46   #1345
Malla
Nie depcze krokusów

Możemy wrzucić do wstępniaka
Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
urwanie kontaktu jest jak chirurgiczna amputacja, a podtrzymywanie go nie wiadomo jak długo - właśnie jak rozciąganie wołami. Koniec końców i tak nie będziesz miała ręki, tylko że w pierwszym przypadku wszystko się zagoi po odpowiednim czasie, a w drugim będzie się syfiło i na końcu się zagangreni.
Uwielbiam te Twoje metafory
Stary 2011-03-01, 15:12   #1346
lily92920
Zakorzenienie

Powitać
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 15:37   #1347
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Powitać
I jak tam OW?

.
Stary 2011-03-01, 15:44   #1348
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
I jak tam OW?
Kolega mi pomoże
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 15:49   #1349
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Kolega mi pomoże

.
Stary 2011-03-01, 15:54   #1350
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Tylko czekałam aż to się stanie. I stało się.
Becze, normalka.
Ale najbardziej to teraz wkurza mnie matka, która próbując mnie pocieszyć tylko pogarsza sprawę. Już rzygam tym jej 'weź się w garść', 'poradzisz sobie', albo tym że muszę w sobie znaleźć siłę. Mówi, że wie, że totalnie nic mnie nie cieszy, że widzi to, i wie jaka jest przyczyna. No kur.wa, amerykę odkryła. Mam dość jej gadania, mam ochotę wynieść się stąd w chu.j daleko,

nie mam siły.

jeszcze jutro pier.dolony egzamin na który nic nie umiem, jest godzina 16, nauki jest tak duzo ze ja pierdziele, nie umiem się zebrać do kupy, nie umiem no!
Brawo, płacz dalej, a płaczem dużo osiągniesz..
Nienawidzę skur.wie.la je.banego, życie mi zniszczył perfekcyjnie.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości