|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
ramoncia witaj kochana co tam u Ciebie opowiadaj
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot widziałam album
ja już swoją przygodę z blondem miałam.. może znajdę jakieś zdjęcia to było dawno i młodą buźkę miałam teraz czas na rudy ale w głębi serca zawsze będę zazdrościć blondynkom
|
#3843 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
moze kiedys bede, jak pozbede sie na nich resztek rozjasniacza poki co kombinuje z odcieniami ![]() pokaz sie pokaz a rude to jakie dokladnie chcialabys zrobic?
|
|
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
myrmyr - hej
Ja już się witam Wkleję wam zdjęcia tych kolczyków, z internetu są Muszę jeszcze ich poszukać...
|
|
|
|
#3845 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() caate no normalnie podziwiam Cię jaką ty jesteś silną kobietą ![]() o rany dziewczyny ale jestem wymęczona dzisiaj po szkole ![]() edit. mój 1 000 post
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2011-03-01 o 15:16 |
|
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś miałam takie, ale to było z 2-3 lata temu i niestety rozjasniaczem, oj ale mi się kruszyły..
|
#3847 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ładnee ![]() a wizję rudego kolorku juz masz?
|
|
|
|
|
#3848 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak to pachnie?
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3850 |
|
Zadomowienie
|
zastanawiam si eteraz jaka farbe nalozyc na ten sayoss i tak zeby pokryla ladnie moje odrosty i ta ciemna czekolade
chcial abym wyrownac wkoncu te moje wloski http://www.kosmetykionline.pl/produc...do-wlosow.html albo ten odcien http://lorealparis.pl/_pl/_pl/produc...x?code=HCo20_6
Edytowane przez _blondyneczka_ Czas edycji: 2011-03-01 o 15:25 |
|
|
|
#3851 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ooo bardzo ładny bo pieknie wyglada. Rozumiem, że pofarbujesz niedlugo po urodzeniu Fabianka?
|
|
|
|
|
#3852 |
|
Przyczajenie
|
Tak piszecie o tym rozjaśniaczu że zły i w ogóle, ale to da się jakoś uzyskać blond bez niego? Pytam bo nie mam pojęcia a sama planuję?
Ten jest super ale to tak między blondem a rudym, nie wiem jak go nazwać nawet
Edytowane przez Frambooos Czas edycji: 2011-03-01 o 16:44 |
|
|
|
#3853 |
|
Zadomowienie
|
ja wlasnei wypralam dywanik z salonu
nie lubie, a tak sie brudzi ![]() montii sliczny rudy kolorek ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- caate ten konkurs na marzec na wizazu jest dla Ciebie, powinnas zrobic jakis makijaz i wstawic zdjecie
|
|
#3854 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3855 |
|
Rozeznanie
|
Śliczny ten kolor Żmudy
Te blond włoski Montii też prześliczne, mam koleżankę, która ma taki kolor naturalnie... szczęściara. Ja nie farbuję włosów... boję się odrostów, zniszczenia włosów ![]() Co roku postanawiam, że pofarbuję a później się jakoś rozmyślam, przychodzi lato i robią się takie ładne, że mi szkoda. No i ostatnio w ogóle była moda na "naturalne" włosy. A Wy wszystkie farbujecie? Kurcze, może też się w końcu przekonam?
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
piękny kolorek
a czym chcesz go uzyskac?? długasne włoski miałaś w tym blondzie myrmyr mi na tą sucha skórę pomogło tylko i wyłącznie ograniczenie codziennego mycia ![]() blondyneczka tez jestem ciekawa ale boję się że brat ostatnio źle np pomierzył iu teraz wyjdzie mniej niż więcej ![]() ekomonika piękne kolczyki caate dziewczyny mam pytanie, możecie polecić jakiś krem na przebarwienia? Pamiętam że caate, ty polecałaś z Ori i włąsnie spoglądam na katalog i jest taki: Krem rozjaśniający przebarwienia skóry Even Out za 26, 90 o tym pisałaś keidyś??https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cy.html&next=1 a i jeszcze jedno pytanko, ja myślicie czym uzyskałabym taki kolor?
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2011-03-01 o 16:41 |
|
|
|
#3857 | |
|
Rozeznanie
|
Faktycznie mocno się włosy niszczą? Jakbyście miały kolor naturalny to pofarbowałybyście włosy jeszcze raz z tą wiedzą co teraz posiadacie?
Szukam jakiejś rady dla siebie... co tu zrobić ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
myrmyr
ja swoja przygodę z farba zaczęłam na zeszłych wakacjach, na wypróbowanie Na moich włosach nawet trwała farba zmywa się równomiernie więc problemu z odrostami nie mam i bardzo łatwo wracam do prawie naturalnego Na pewno nie zauważyłam że pogorszyła się kondycja moich kłaczków, ale ja malowałam włosy od święta tak dla odmiany i nigdy nie była to radykalna zmiana tylko inny odcień o max dwa tony. Jedyny minus to to że włosy mi zaczęły wypadać, ale nie jakoś bardzo, ale na pewno więcej.No ale odpowiadając na pytanie, pofarbowałabym włosy raz jeszcze
|
|
#3859 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zafarbujesz raz i nie będzie końca bo to jest jak nałóg, mnie strasznie wciągnęło a miało być tylko "ten jeden raz" jeśli chodzi o zniszczone- wiadomo że trochę włosy przy tym cierpią, ale przy odpowiedniej pielęgnacji powinno być ok
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane !
Na jutro nic nie mam do nauki, także na razie Was ponadrabiam ! Dostałam dziś od koleżanki katalog z Avonu i pozapisywałam sobie właśnie co bym chciała i muszę poczytać KWC, bo trochę tego jest, a ze względu na fundusze muszę się ograniczyć i kupić to co naprawdę będzie mi służyć i jest najpotrzebniejsze ![]() P.S.: Bierze któraś z Was udział w tym konkursie makijażowym : https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...zec-dodaj.html ?? Bo ja bym wzięła udział, ale to na weekend pewnie bym coś zmalowała, tylko totalnie nie mam pomysłu,bo fotografa bym miała(sąsiad się pasjonuje fotografią i ma cudny aparat Macie może jakieś pomysły, czym mogłabym się z natury zainspirować?? ![]() Dzisiejsze SPAmowanie: - Merz Spezial x2 - mam zamiar wypić dużo niegazowanej mineralki (właśnie dokańczam pierwszy kubek )Włosy: - zero prostowania i suszenia - spryskane rano przed wyjściem 2-fazową odżywką w spray'u Pantene - aktualnie spięte klamrą i takie będą aż do pójścia spać Twarz: - micel Bourjois - krem Alantan Plus będzie: - demakijaż micelem Bourjois, żelem uniwersalnym, Babydream i 2-fazowym płynem do demakijażu oczu, Bielenda - żel aloesowy GorVita + Tormentiol punktowo na noc - olejek rycynowy na rzęsy i maść z witaminą A,Hasco-Lek na usta na noc Ciało: - krem do rąk Isana co jakiś czas będzie: - masaż Syrenką - balsam odżywczy, Oriflame - krem do stóp, Avon - maść z witaminą A, Hasco-Lek na dłonie na noc
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ja.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ow.html&next=1 miała któraś z Was? jeśli tak to proszę o opinię
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak w ogóle, to męczę się z płucami dalej i zaraz idę spać.
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dostałam dzisiaj na pocztę wiadomość, że wygrałam na portalu garniera ten roll-on pod oczy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...rem-2-w-1.html ![]() Kupiłam sobie farbę do włosów Ciemny brąz i muszę sobie ufarbować kłączki Jutro w końcu jadę do Krk to pójdę do Ross
|
|
|
|
#3864 | |||
|
Zakorzenienie
|
kakus20 śliczna sukienka.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja farbuje od 5 lat. Choć 2-3 razy w roku, więc nie za często. Nie żałuje, że zafarbowałam, bo w końcu mam wymarzony kolor na włosach (ciemny brąz). ![]() Cytat:
Ja rano byłam u Tż., a potem u małej. Musze za naukę się za niedługo zabrać.
|
|
|
#3865 |
|
Zadomowienie
|
Myrmyr
Ja nigdy włosów nie farbowałam, ale strasznie mnie korci. I chyba się zgłoszę do tego konkursu makijażowego.
|
#3866 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ooo, ten kolor też mi się podoba, taki karmelowy ? Nie, ja też nie farbuję ![]() Tzn. farbowałam i to kilka razy ale obecnie mam swój naturalny kolor i nie farbowałam ich od ponad roku . Ale ostatnio coraz częściej myślę o blondzie lub brązie, na ten pierwszy chyba jednak się nie zdecyduję bo to by była spora zmiana (mam ciemny blond) i aż taka odważna nie jestem , ale taki chłodny brąz bardzo mi się podoba ![]() A tak w ogóle to cześć, nie witałyśmy się jeszcze Cytat:
![]() ja trzymam się dzielnie bo jestem już na rocznym odwyku, ale coś czuję że nie wytrzymam kolejnego miesiąca Cytat:
Gratulacje ![]() Czemu ja nigdy nic nie wygrywam
|
|
#3867 |
|
Raczkowanie
|
Jeeeeeeeeeeeeeej ,pedzicie jak szalone
Mam pytanie do wlosomaniaczek :Wlasnie siedze z maseczka na glowie zrobiona z : Oleju kokosowego + oliwy z oliwek + miodu.. Czy nieprzedobrzylam ,czy obciazy mi wloski i ile mam ja trzymac ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3868 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby tylko mi pasował Cytat:
a jaki masz kolor naturalny? Cytat:
Cytat:
|
|
#3869 | |
|
Raczkowanie
|
Ja też
![]() Myję co drugi dzień ale czasem nie wytrzymuję i umyję ten dzień wcześniej.. nie znoszę mieć nieumytych włosów, od razu tracę pewność siebie, tym bardziej że moje wyglądają w miarę ok max. 2 dni po umyciu, później są tak oklapnięte że dostaję depresji jak patrzę w lustro i muszę je koniecznie umyć ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
. A ile powinnaś trzymać, no nie wiem, ja zwykle trzymam maski na włosach minimum 2 godziny
|
|
#3870 |
|
Zadomowienie
|
cvxcvxcvx
Jeśli wszystko dobrze zmyjesz, a potem dobrze spłukasz, to nic się złego nie powinno stać. Ja osobiście uwielbiam wszelkie maski do włosów domowej roboty. Zawsze ładuję do nich 2rodzaje olejów, sok z aloesu, lekką odżywkę, miód. I nic nie jest obciążone
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.

może znajdę jakieś zdjęcia
teraz czas na rudy ale w głębi serca zawsze będę zazdrościć blondynkom 
moze kiedys bede, jak pozbede sie na nich resztek rozjasniacza
poki co kombinuje z odcieniami
Muszę jeszcze ich poszukać...