|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
zresztą ludzie na filmiku też nie dawali rady co niektórzy wiec tymbardziej ja , nie wiem czy jest bardziej siłowe od TF bo to dopiero zaczełam i nie mam jeszcze porównania ale już je wole---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
nie mówiąc o tym że szlag mnie trafia jak nie mogę zapamiętać układu
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#1173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oglądnij filmik przed rozpoczęciem ćwiczeń, łatwiej Ci będzie, zawsze coś zostanie Ci w głowie
|
|
|
#1174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja uwielbiam prowadzącą Chalene ,jej układy, energie i sposób w jaki prowadzi zajęcia,dlatego zainteresowałam sie TF.
non permettere al passato di "rubarti il futuro " Edytowane przez chmurka80 Czas edycji: 2011-03-01 o 14:55 |
|
|
|
|
#1175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Radzia1609, nad tymi ciężarkami ja bym się zastanowiła na Twoim miejscu, bo one mogą być fajne na nogi, ale na ręce wydają mi się praktyczniejsze takie z uchwytem na kciuka. Bo przy chudszych rękach (nadgarstkach) mogą ci fruwać po ręce te ciężarki bez uchwytu ![]() chmurka80 i magrat16, dacie radę, pewne rzeczy przychodzą z czasem, a mi teraz nawet po 3 miesiącach zdarza się plątać nogi przy np. hiit25
|
|
|
#1176 | |
|
Zadomowienie
|
magrat16 po insanity miałaś -7 cm w biodrach?? Jestem w szoku
A ja ćw. 19 dzień TF, ponad miesiąc callanetics (codziennie) i nic ![]() ![]() Cytat:
Ja szukam ratunku bo nic nie pomaga Co muszę wiedzieć o poprawnym treningu, pomóż mi.. Bo ja nie wiem już co robić..O jakich błędnych stereotypach mówisz? Agusiek89 zdrówka Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-01 o 17:15 |
|
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1178 |
|
Zadomowienie
|
chmurka80 ja przy pąpkach też wysiadam..
Czekam na opinie porównawczą pomiędzy Insanity a TF Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-01 o 17:25 |
|
|
|
#1179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak to nie widzisz żadnych efektów?? Albo musisz wykonywać źle ćwiczenia albo masz dodatni bilans kalorii, w co jednak wątpię.
|
|
|
#1180 |
|
Zadomowienie
|
ja postanowiłam stosować TF przez 2 miesiące jka nie spadnie ani centymetr z moich bioder czy ud poszukam czegoś innego..
|
|
|
|
#1181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zazdroszczę. Mi ciężko 1 zrobić
|
|
|
#1182 |
|
Zadomowienie
|
Agusiek89 nie mam dodatniego bilansu.. ja wręcz obsesyjnie patrze na to co i ile jeść.. Nie widzę efektów ani w biodrach ani udach nic... mierzyłam się wszedzie przed rozpoczęciem i chyba spadło mi 2 cm z łydki ale prawdopodobnie źle się mogłam zmierzyć..
|
|
|
|
#1183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
łydki wyrzeźbiłam steperem (1000 kroków w 45 minut dziennie zrobiło swoje) Tylko jak juz wiesz doszukuje sie zmian w innych częściach ciała w których zmian nie widzę Na dodatek nie wiem co z ta waga.. nie chce spaść a waga pokazuje że mięśnie bez zmian więc to chyba tłuszcz.. Może ta waga nie umie pokazywać .. Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-01 o 17:41 |
|
|
|
|
#1185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ćwicz dalej, z czasem zobaczysz większe efekty, jestem tego przykładem więc mogę obiecać Ci to
|
|
|
#1186 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za bardzo się przejmujesz, ćwicz i czekaj na efekty
|
|
|
#1188 |
|
Zadomowienie
|
pewnie juz macie mnie troche dość..
Ok zaczynam jeść (czyli zdrowo ale nie byc na diecie) i postaram sie nie stawać na wadzę zobaczę ile wytrwam (codziennie na nia włażę) i tak długo z mierzeniem wytrzymałam 3 tygodnie- sukces.. |
|
|
|
#1189 | |
|
Raczkowanie
|
Dobrenka , mówię o takich stereotypach jak :
1. Tylko aeroby (i to conajmniej godzinne) pozwolą schudnąć -> kiedyś dzień w dzień chodziłam na siłownię i ćwiczyłam po 1,5 h na orbitreku, rowerku, bieżni. Jaki efekt? Na początku trochę spadło a później mięśnie przyzwyczaiły się do wysiłku i kapa. 2. Po ćwiczeniach siłowych rozrastają się mięśnie, więc jak chce się schudnąć to nie powinno się ich robić -> tak jak wcześniej pisałam mięśnie są niezbędne do spalania tkanki tłuszczowej, poza tym przyspieszają metabolizm. Przy ujemnym bilansie kalorycznym i ćwiczeniach siłowych nie rozrośniemy się tylko wyrzeźbimy ładnie ciałko 4. Nie jem po 18 -> ok. gdy chodzi się spać o 20 inaczej tylko spowalniamy metabolizm5. Rano najlepiej ćwiczyć na czczo -> jeśli chcemy doprowadzić do katabolizmu mięśni i ich spalania to jak najbardziej ... itd., itp. Zresztą po co ja się tak produkuję, przeczytaj to : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=401661 ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
Ale tak czy siak nosiłam się z zamiarem nabycia obciążników na kostki, a jak się okaże, że z rąk nie spadają to będzie dodatkowym plusem. Ciesze się też z tego Trimmera, na razie ćwiczę z 1 kg hantelkami.
I'm not on a diet - I'm on Turbo Fire! Edytowane przez radzia1608 Czas edycji: 2011-03-01 o 19:04 |
|
|
|
|
#1190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sumie jak miałam dwa naraz to było ciężko, a teraz jest już spokojniej ![]() Dobrenka co to znowu za demotywujący nastrój i to jeszcze tak publicznie szerzyć radzia1608 wątek o stereotypach już polecałam i o niektórych też już pisałam a co do ciężarków, ja pewnie też bym nie zwróciła uwagi na te uchwyty gdyby nie to że w moim zestawie są właśnie z uchwytami i stwierdzam że sporo dają przy moich chudych rękach i w momencie kiedy ręce mimo wszystko też się robią mokre podczas ćwiczeń.EDIT: Załączam wyniki Przed ćwiczeniami - Po Turbo Jam - Po 1m-cu TF - Po 2 m-cu TF - Po 3 m-cu TF łydka: 37,5 - 36,5 - 35,5 - 35 - 35 udo góra: 59 - 57 - 55 - 53,5 - 52 udo dół: 48 - 46,5 - 44,5 - 43 - 41,5/42 biodra: 102 - 98,5 - 95,5 - 93 - 91,5/92 pupa: 104 - 101 - 98 - 95,5 - 94,5 brzuch: 95 - 88,5 - 84,5 - 82 - 80 waga: 66 - 62,5 - 60,5 - 58,5 - 57 Mniej więcej tak to się kształtuje po trzech miesiącach. I porównałam sobie zdjęcie sprzed ćwiczeń z obecnymi i jestem z siebie dumna cel, czyli poprawa wyglądu osiągnięty, ale nie osiadam na laurach i szaleję dalej
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-03-02 o 05:17 |
|
|
|
|
#1191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super efekty
|
|
|
#1192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1193 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1194 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo ogólnie to ja się wstydzę
, ale niech Wam będzie że wrzuciłam jeden fotosik do swojego albumu (może potem coś dorzucę jeszcze). Jakość nie jest najlepsza, ale jedyny aparat jakim dysponuję to obecnie ten w telefonie komórkowym.Aha, i jeszcze jedno, ustawiłam swój album jako prywatny, więc chyba najpierw musicie mnie dodać do przyjaciół żeby móc go oglądać.
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-03-02 o 17:12 |
|
|
|
#1195 |
|
Zadomowienie
|
radzia1608 powiem Ci że powaliłaś mnie..
Ludzie którzy mi doradzali .. mówili żebym stosowała aeroby.. Jesli chodzi o mięśnie boje sie ich trochę (chociaż teraz mnie stwierdziłam że wolę mieć więcej mięśni a mniejsze biodra i uda).. Jesli chodzi o nie jedzenie po 18... hmm staram sie nie powiem ale czasem zdarzy mi sie po np. w tym tygodniu bo pracuje do 18.. jednak nie jem później niż 19 bo ja to robie to waga niemiłosiernie pokazuje coraz to więcej ![]() Dzieki za link na pewno poczytam tygryskowym_okiem wybacz za te demotywatory.. ale myślałam że cos ruszyło po prostu cholernie przykro sie robi jak nie widzisz efektów tam gdzie Ci sie marzą.. Kobieto Ty startowałaś z identycznymi wymiarami jak ja mam teraz... Mi tyle po miesącu TF nie spadnie.. zmierzyłam sie po 19 dniach i nic mniej
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-02 o 17:37 |
|
|
|
#1196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ależ jestem Ciebie ciekawa
|
|
|
#1197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
też chcę zobaczyć, żeby mieć motywację do ćwiczeń
|
|
|
#1199 |
|
Raczkowanie
|
Żartujesz ?! Laska, wyglądasz SUPER! Ile ja bym dała za takie nogi
|
|
#1200 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

mówi że przesadzam i mam obsesje.. no nic będę robić tyle ile mogę..
zresztą ludzie na filmiku też nie dawali rady co niektórzy wiec tymbardziej ja
, nie wiem czy jest bardziej siłowe od TF bo to dopiero zaczełam i nie mam jeszcze porównania ale już je wole
Niby niewiele a cieszy
nie mówiąc o tym że szlag mnie trafia jak nie mogę zapamiętać układu

Albo musisz wykonywać źle ćwiczenia albo masz dodatni bilans kalorii, w co jednak wątpię.

, ale niech Wam będzie że wrzuciłam jeden fotosik do swojego albumu (może potem coś dorzucę jeszcze). Jakość nie jest najlepsza, ale jedyny aparat jakim dysponuję to obecnie ten w telefonie komórkowym.