|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
disorcia glowa malej juz lepiej chociaz lekarz mowi ze jeszcze bedzie duuzo ladniejsza, zdjecie robione moze 2 minuty temu, moze nawet nie
![]() |
#1082 |
Rozeznanie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
darusia ładnie
![]() ![]() Edytowane przez sidorcia Czas edycji: 2011-03-01 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Wtajemniczenie
|
DARUSIA Oliwka ma taki ksztalt glowki od urodzenia czy od tego,ze duzo kladliscie ja na wznak
SIDORCIA pomimo,ze operacja za rok to juz trzymamy kciuki z Karinka ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Oliwka fajnego ma koguta ![]() ![]() ![]()
#1084 | ||
Zakorzenienie
|
Asiulek - a Wercia to sie blondynką robi?? Fajna dziewczunka i jaka zdolna
![]() Sidorcia - ja to byłam i w dalszym ciągi jestem zakochana w Twojej małej a w szczególności w jej oczach ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() PS. I chciałam zauważyć ze nie jesteś członkiem klubu. A tam są fajne "przepisy" na cista ![]() A Agnieszka przez klub to w następnej ciąży jest ![]() Zaproszenie musi przesłać Ci AniaP.
Moje słońce 16.12.2009 (28 tc. 900 gr) Moja stokrotka 21.02.2012 (27 tc. 700 gr) Edytowane przez P0P70 Czas edycji: 2011-03-01 o 15:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Zakorzenienie
|
na wznak lezala bo na bokach tak sie darla ze tego sie opisac nie dalo.
![]() |
#1086 |
Wtajemniczenie
|
POP a wlasnie przypomnialas mi o alimentach
![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- CYNAMONKOWA Ty sie zastanow nad klubem...mi tam juz nic nie grozi ![]() ![]() ![]()
#1087 |
Rozeznanie
|
pop ja jestem zakochana w Twojej Oliwce od samego początku, podziwiam ją i Was za siłę z którą przeszliście przez to wszystko i nadal czekam na filmik albo zdjęcie jak Oliwka wskakuje na tego konia
![]() ![]() Edytowane przez sidorcia Czas edycji: 2011-03-01 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Zakorzenienie
|
aga.. no wlasnie czekam na roletki... firanki sie szyja no i na karnisz
![]() ![]() sidorcia... sliczne usteczka ma mala... ![]() libra oj to nie mamy najwiekszej stopy hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kóre mają na myśli podziały na grupy, podgrupy i inne piszcie jasniej co i jak bo ja to chyba też zrezygnuję z formu (będzie ciężko
![]() Piszcie konkretnie a nie przez ogródek (czy jakoś tak się mówi). Niektóre boją się pisać żeby ich nikt nie skrytykował? Wy mi powiedzcie - O CO CHODZI? Bo ja jakaś niekumata jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fryzurę ma super ![]()
![]() |
#1090 |
Wtajemniczenie
|
MLODA wkleje Ci linka do strony nexta,moze Cie cos zainspiruje
![]() ![]() http://www.next.co.uk/shopping/homeware/bathroom/26/ super,widze ze pelna para zabralas sie za urzadzanie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- POP ja tez czekam na te rodeo w wykonaniu Oliwki i cos doczekac sie ![]()
#1091 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A w klubie jak na razie nie jestem-trochę świadomie(wiem ,że istnieje),ale..jak mam Was i tam tylko czytać...no i na chwilę obecną uważam,że nie znam Was "klubowiczek" na tyle,by tam być... Nakręciłam chyba trochę,ale.. ![]() ![]() Choć nie mówię "nie" i o zaproszenie potrafię poprosić ![]() Dzięki za propozycję ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 | |
Zakorzenienie
|
Darusia - jest już widoczna różnica. Pewnie trochę zostanie ale pod włoskami nic nie będzie widać
![]() ![]() Cytat:
A z obcięciem nie było problemu bo maszynką szybko przeleciałam a TZ ją trzymał. ![]() IzaZula - zgadzam się z Tobą. JA też lubię wprost i na temat i jeszcze z przykładem. Ba ja miałam problemy z zakumaniem kawału o żółwiu a co dopiero teraz ![]() ![]()
![]() |
#1093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo piszcie wprost albo w ogóle. Teraz to już nie wiadomo co pisać,żeby kogoś nie urazić czy tym strasznym JADEM nie rzucić(chociaż z tego co pamiętam to żadna z nas jakoś wybitnie chamska nie była) ![]() Chora atmosfera się zrobiła i nawet ja po tych dzisiejszych postach mam dosyć ![]() Boababek zniknęła.Cigi też nie ma. Sidorcia Natalcia śliczności ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1094 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
moja kuzynka też miała taką operacje ale u niej to coś spaprali i strasznie widac miejsce zszycia wargi Cytat:
jestem z wami od jakiegoś czasu bardzo dlugo wam się przyglądałam z boku czytałam ukradkiem nie wypowiadając się i tak jak piszecie sa dwie grupy jedna bardziej druga mniej udzielająca się tyle tylko dostrzegłam nic wiecej ja też należę do tej drugiej grupy zauważyłam też że przez forum przewinęło się kilkanaście osób ktore sie pojawiły i zniknęły cieszy mnie to że mój Tż poprawił wam humor ![]() a ja dzisiaj cały dzień sie trzęsem z zimna podkręciłam ogrzewanie na 25 stopni i nadal mi zimno ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą po to się tutaj logowałam żeby pisać i czytać. Cytat:
Chyba muszę się zająć swoim dzieckiem.
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
To może faktycznie co poniektórych z nas jest tu trochę za dużo i przez to inni się nie mogą wypowiadać. Tak tylko głośno się nad tym zastanawiam.
Sprawdziłam statystykę i najwięcej wpisów ma anakazar, potem jest darusia a potem ja. ![]() Czwarta jest Libra a piąta IzaZula.
Moje słońce 16.12.2009 (28 tc. 900 gr) Moja stokrotka 21.02.2012 (27 tc. 700 gr) Edytowane przez P0P70 Czas edycji: 2011-03-01 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Misiek chyba w końcu zaczął ząbkować (ale pewna nie jestem ![]() A ja dziś fikołka zrobiłam. Wychodziłam ze sklepu z wózkiem, chciałam go z 1 schodka spuścić a schodek cały lodem pokryty... No i fiknęłam ![]() ![]() ![]()
Pojawiłeś się niespodziewanie w kwietniowy poranek i wywróciłeś nasz świat do góry nogami ![]() ![]() Michaś ![]() Edytowane przez lindsley Czas edycji: 2011-03-01 o 17:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, dajmy już spokój co, bo teraz już połowa się zastanawia co i jak napisać, żeby obrze zabrzmiało. Cytat:
zazdroszcze, mojej z oczu nie spuscisz i nie da sie jej zostawic i czegos zrobic nawet bedac obok Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie no, błagam-nie zartuj! A co to łącza sie pozapychały, wizaz nie przepuszcza postów czy jak? Jakie "nie mogą się wypowadać"???? no wrzućcie już na luz! Zrobiło się ostro, nerwowo, wszyscy to zauważyli, nikt nie chce tego ciągnąc dalej a same się nakręcamy tak, że lepiej nie trzeba ![]() ![]()
![]() |
#1099 | |
Zakorzenienie
|
Ania p - Ty te buciki to kupujesz w takich "normalnych" małych sklpikach czy w galerii. To mi ułatwi poszukiwania bo one mi się podobają.
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 | |
Rozeznanie
|
minka-tak jak Darusiaaa pisała, połowa marca. Miejsce do ustalenia. Może być np. u mnie. Mieszkam blisko Manufaktury, jeśli znasz odrobinę topografię miasta
![]() TAK ![]() ![]() Cytat:
![]() Jestem więc w pierwszej, czy drugiej grupie? Żartowałam, dość dzielenia na zespoły. Forum jest dla każdej z nas i już. Odchodząc od tematu albo raczej do dzieciowego wracając- Ola zrobiła dziś kilka małych rzadszych kupek - obstawiać ząbki, czy znowu jakiś cho..lerny wirus? ![]() I jeszcze jedno -polećcie, proszę ![]()
![]() ![]() 02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ Edytowane przez dusiaka Czas edycji: 2011-03-01 o 17:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1101 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież to jest tak głupie,że aż śmieszne ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- I jeszcze jedno:Jak to jest niektórych z nas za dużo i inne się nie mogą wypowiadać???czy my im blokujemy klawiaturę?albo je onieśmielamy? Ja naprawdę nie rozumiem... ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tż żeby zaspokoić naszą ciekawość zapytał męża i ojca dlaczego nie wychodzą z dzieckiem na dwór to ten zrobił gały i powiedział"w mróz?" ![]() Drugie wyjęłaś mi z ust-a raczej ja Tobie,bo Ty byłaś pierwsza ![]()
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
no przestancie juz nooooooo
![]() lepiej poradzcie dusiaczkowi cos na krostki "wiecie gdzie" ![]() Ana, przypomnialo mi sie, ze ja Cie przeciez nie lubie-zapomniałam!
http://lb4f.lilypie.com/WKoyp2.png Edytowane przez mrowak Czas edycji: 2011-03-01 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
u nas krostki ladnie po alatanie plus schodza w kremie bo masc za tlusta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
Dusiaczku nam pomaga linomag z cynkiem.
#1105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak poważnie dziewczyny wiosna idzie za oknem ptaszki śpiewają nie klućmy się tutaj ja wiem że jest wiosenne przesilenie ale może wyluzujmy trochę :P takie nasze forum jest fajne nigdzie indziej dziewczyny nie są aż tak bardzo zżyte jak tutaj każda na każdą może liczyć każda każdą wspiera w różnych sytuacjach więc proszę o pożądek na forum i spokój ja jako kobieta co już swoje w życiu przeszla i była na wielu forach proszę was o spokój |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
aga... z lazeinka tez u nas ciezko bo dlamnie to ona jak rzeznia wyglada wogole mi sie nie podoba... a tesiowa twierdzi ze super plytki pare lat temu do niej wybrala;/ no i te dodatki typu wieszaki czy wieszak na papier chce z tego metalu ala satyna... wybralam z tej serii http://allegro.pl/uchwyt-wc-prosty-n...465517481.html a dozownik i szczote chyba taka http://allegro.pl/dozownik-do-mydla-...472076510.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Raczkowanie
|
załamałam się Alicja zmieniała pieluszkę Danie i zostawila ja na kilka sekund razem z pieluszka i poszla po czystą a ta się dorwała do wlasnego g.......a i wysmarowała łóżko Ali i swoją buzie :P bleeeeeeee teraz ala ją szoruje w wannie i się ciesza obie jak głupie to mam dziś przygodę
|
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Próbowałam te krostki i natłuszczać Alatanem (mam ten w maści) i wysuszać Sudocremem (tak punktowo na te krostki) i nic nie pomaga. Krostki (5) są już chyba ze trzy tygodnie ![]() ![]()
![]() ![]() 02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
po II-gie - my na wszystko stosujemy PURELAN. To maść na obolałe piersi przy karmieniu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
![]() Poważnie to ciekawe kiedy Zosia się zainteresuje
![]() |
#1110 | |
Rozeznanie
|
muszę zakupić, dzięki
![]() A czy któras z Was też zauważyła jakieś krostki u dzieciaczka po biegunce? Może Ferrou - czy Twój Kubuś nie miał takich problemów? Ja to sobie myślę, że to po antybiotyku, siuśki miały zupełnie inny odczyn i wywołały te krostki. Cytat:
![]() Carolajka - nie przejmuj się. Mój znajomy optymista mówi, że jak np. wejdzie się butem w gó...o, to należy się cieszyć......Że tylko jednym ![]() Tak więc głowa do góry, mogło być gorzej.
![]() ![]() 02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ Edytowane przez dusiaka Czas edycji: 2011-03-01 o 18:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.