|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte
|
|
9 | 15,52% |
| Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. |
|
5 | 8,62% |
| Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 22,41% |
| Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! |
|
31 | 53,45% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Dziewczynki zdrówka Wam życzę !! Wracajcie jak najszybciej do zdrowia
. A mi katar, kaszel w końcu przeszedł Cerutin mi moja gin poleciła brać przez tydzień po 2 tabletki. Posłuchałam i przeszło
|
#872 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Cytat:
![]() no pechowy. kolega do niego "Ty dożyjesz narodzin dziecka?" ![]() niewesoła sytuacja, ale jak zobaczyłam jak wchodzi do domu z tą ręką w szynie, to śmiać się zaczęłam i mówię "co znowu się stało kochanie"
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#874 |
|
Raczkowanie
|
Ja smarkam tylko raz dziennie. W porównaniu do wcześniejszych smarkatych dni to nie mam już go w ogóle. A kaszel miałam taki, że myślałam, że dzidziol mi buzią wyjdzie. Minęło w końcu.
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Saniu, masakra! Niech uważa ten Twój chłop bardziej, no
![]() Martulko, dobrze, że Ci przeszło. Mnie też chyba przechodzi. Lepiej niż wczoraj się czuję ![]() Listopadowa, współczuję! Mnie kilka dni kataru dobiło, a co dopiero dłużej...
|
|
|
|
#876 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do podszywania się pod Mareczka to pisałam z nią tylko smsy, i ona chyba taka ograniczona była zeby dac sie tak zmanipoulowac, bo wcale długo z nią nie pisłam, ale podeszłam pare razy chwytem psychologicznym i wyśpiewała wszystko łącznie z przesłaniem zdjęć:P jakby co moge się zamienic w szerloka ![]() Cytat:
![]() przeciez dzieco przystawia sie do piersi nawet od razu po porodzie. matal gdzie to wyczytałaś? może faktycznie to pierwsze mleko to siara ale chyba inna niz nam teraz leci, w sensie jest jej chyba zmilion razy wiecej. niech mnie ktoś oświeci?? Cytat:
akurat ugotowąłam osobno i dodałam potem do zupy, moja mama twierdzi ze ryż juz nie dojdzie jak sie koncentrat wleje, ale chyba mnie cos kłąmie:PCytat:
o matko zaraz lece poczytac... Cytat:
ech... ![]() ja tam nic na tych zdjeciach nie widze, nawet daty. wiec juz nie zaufam sialalal ![]() ja jestem po pięknej dżemce 2 godzinnej potrzebna mi była bo juz sie na nogach słaniałam
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z truskawkami ![]() no wlasnie zrobilam sobie herbate z cytryna i sokiem zurawinowym-tym naturalnym i bede pisac liste zakupowa z allegro, pozniej dorwe karte i bede kupowac
|
|
|
|
|
#878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Cytat:
. A teraz nigdzie nie ruszam się bez sprayu do nosa (stosuję nasivin). Nie znoszę mieć zapchanego kinola |
||
|
|
|
#879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i kochana w nocy nie zaśniesz teraz przez dżemkę
|
|
|
#880 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a cod o bolu glowy, to mnie w ciazy ratuje tylko apap |
|
|
|
|
#881 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą już na początku dziwiłam się jak można pracować w przedszkolu na stanowisku nauczyciela wychowania przedszkol. w wieku 20 lat?? A studia?? No, ale nic nie komentowałam, bo bywa, że za zgodą kuratorium przyjmują do pracy pod warunkiem jak ktoś jeszcze studiuje.. a kwestia dyplomu jest kwestią czasu.. Cytat:
Saniu to straszne!! Ale to tylko podejrzenie, tak? Mam nadzieję, że nie okaże się nic poważnego!! Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-03-01 o 19:12 |
|||
|
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko mi tam nie isć spac bo co pocznę sama jak tż w pracy?? ![]()
|
|
#883 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze pierogow to bym zjadla,tylko jakos kupnych nie lubie a sama zrobic nie umiem
![]() Ale bym sie teraz zalatwila, juz myslalam ze bede siedziala w jednym bucie do powrotu tż.Chcialam szybko do sklepu wyskoczyc i zaciol mi sie suwak w bucie, tzn skorka od wewnatrz sie wciela i suwak nie chcial drgnac!!Ciezko bylo ale jakos z pomoca srubokreta sobie poradzilam i to nawet szybko, bo jak ostatnio tak sobie przycielam to tz sie chyba z pół godziny meczyl.
|
|
|
|
#885 |
|
Wtajemniczenie
|
Lolka no właśnie podejrzenie złamania, a prześwietlenie robili
ci lekarze się nadają. nacisnął mu środek dłoni i pyta "boli?" TŻ, że boli "bo właśnie tu wygląda na złamanie". hehciuszki boskie i nawet coś sobie kupiłaś ![]() ja muszę posty Vanes z początku poczytać i na pewno znajdę więcej nieścisłości
|
|
#886 |
|
Rozeznanie
|
witam
od rana Was nadrabiam,ale z przerwami na robienie obiadu i sprzatanie wczoraj miałam masakre zagłodziłam synka w niedziele zrobilismy sobie z mezem wieczorem frytki i sie nazarłam na noc tego tłustego i popiłam karmi(tak mi sie chcailo) w nocy sie obudziłam i myslałam ze nie zejde z kibelka,a od 8 do tego siedzenia na kibelku doszły wymioty cały dzien nie zjadłam nic wypiłam 4 kubki miety i tak sie meczyłam a dzidziol był grzeczniutki jak nigdy,chyba z głodu
|
|
#887 |
|
Moderatoreska
|
Hej
![]() Znowu tyle napisały, że nie mam szans nadrobić :/ Ja dalej sprzątam, dzis mężulek jedzie pewnie gdzieś między 22 a 24 wyjazd jak zwykle Szkoda że jedzie no ale cóż, za miesiąc, półtorej się zobaczymy ponownie ![]() Dziś byłam w Auchanie i uwaga kupiłam 6 par spodni, 2 pary ala dresowych, ale z takiego fajnego materiału, 2 pary jeansów i 2 pary sztruksów po 5zł za sztukę, więc chłopcy będą mieli, no i jeszcze bluzeczki komplet dwie sztuki po 5 zł, więc jak taka cena za takie dwie bluzki to super przecena, a wydaja się być dobrej jakości, więc nabyłam dwa komplety ![]() Troszkę tych ciuszków dziecięcych było i dla chłopców i dla dziewczynek, była to wyprzedaż bo końcówka kolekcji, a rzeczy do wyboru było sporo ![]() Mężul jeszcze pojechał do sklepu a ja się biorę znowu za sprzątanie. Moniqac wiem że późno piszę, ale byłam w realu i kupiłam 6 pajaców czyli po 3 dla każdego i nic więcej nie wpadło mi tam w oko. |
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
the_sania; skoro to był wypadek w czasie pracy to nalezy mu sie 100% wynagrodzenia na L-4
to takie małe pocieszenie, no i super ze pobędziecie razem Najwazniejsze, ze tylko tak sie skończyło... listopadowa, a jest cos takiego jak katar ciążowy ?? Lolus, jakie zakupki mmmmm Miodzio +Te gatki z szelkami przeboskie !! czy apaszka była kupowana pod torebkę idealnie pasuje ![]() Eweska, odpocznij Ty kiedys PROSZE CIE ! Wpędzasz nas w kompleksy !!
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-03-01 o 19:22 |
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie wieczorem
mam dziś średni nastrój więc wolałam Wam nie smęcić ... teraz sobie poczytam co robiłyście, co jadłyście ... co kupiłyście ... pooglądam brzuszki .... i poczytam o wizytach ....
|
|
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katar progesteronowy Nieustannie zapchany nos w czasie ciąży
|
|
|
|
|
#891 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie tak myślałam, tylko nie chciało mi się zerknąć na listę hehe
![]() Tż pojechał na awarię samochodu, wiec popiszę z Wami ![]() Jest tu może jakaś księgowa bo mam problem z Pit-em?
04.07.2009 r Powiedzieliśmy "TAK" 03.05.2011 r Majeczka jest już z Nami url=http://pierwszezabki.pl] http://s2.pierwszezabki.pl/047/0471299c0.png?5880 [/url] Edytowane przez izunia233 Czas edycji: 2011-03-01 o 19:30 |
|
|
|
#892 |
|
Rozeznanie
|
Andzitku a co sie stało ze Ci tak smutaśno???? hmmmm
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#894 |
|
Zadomowienie
|
Ja od teraz do rana zaczynam głodówkę przed glukozą. Pół godziny za późno, ale trudno. Jutro o 7 muszę już być w laboratorium
|
|
|
|
#895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witam przy okazji W czym mogę pomóc??
|
|
|
|
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja nie wiem, jak wytrzymam tłusty czwartek bez pączka p.s. Lolka - śliczne ciuszki!
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2011-03-01 o 19:37 |
|
|
|
|
#897 |
|
Raczkowanie
|
Ja jak zwykle z doskoku, ale mam dobry humor
![]() A tutaj mój 29-tyg. brzuszek Lenka nadal Lenką, tylko malutka, waży ok. 1140g, to dość mało jak na ten tydzień, ale wszystkie organy ma w porządku .
|
#898 |
|
Zadomowienie
|
Anulinka Wyślę Ci pytanie na PW bo nie będę tutaj dziewczyn zanudzać pitami
|
#899 |
|
Zadomowienie
|
Sania, Ddaaiisyy, Listopadowa dzięki
![]() Anulinka dobrze, że jesteś.. bo ja czekam na Ciebie Pokazywałaś dziś łóżeczko turystyczne.. już kiedys o nim rozmawiałyśmy, ale doczytałam dziś, że ty kupujesz do niego extra materacyk.. Ja też chcę kupić takie łóżeczko, ale nie jako podstawowe, tylko jako dodatkowe, żeby zostawić w domu u rodziców.. i tak teraz sobie myślę, czy do niego niezbędny jest extra meterac? Ja jeszcze nie oglądałam w żadnym sklepie takiego łóżeczka, jakoś nie trafiłam nigdy, żeby można było pooglądać.. tak się zastanawiam jak to jest?? Podpowiesz |
|
|
|
#900 |
|
Wtajemniczenie
|
chcialam sie Wam pochwalic nasza ksiezniczka
wszystko jest super oczywiscie myslicielka musiala sie zaslaniac raczka
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.

Cerutin mi moja gin poleciła brać przez tydzień po 2 tabletki. Posłuchałam i przeszło
02.08.2014

.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

przez dżemkę

Nieustannie zapchany nos w czasie ciąży