Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-01, 18:42   #871
Martulka000
Raczkowanie

GG do Martulka000 Send a message via Skype™ to Martulka000
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Dziewczynki zdrówka Wam życzę !! Wracajcie jak najszybciej do zdrowia .
A mi katar, kaszel w końcu przeszedł Cerutin mi moja gin poleciła brać przez tydzień po 2 tabletki. Posłuchałam i przeszło
24 kwietnia 2011 godz. 10:40
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Tylko ktoś kto rozumie i akceptuje Cię
Może być przyjacielem
Martulka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 18:43   #872
the_sania
Wtajemniczenie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Mary nie mam cisniomierza, ale wydaje mi sie ze jest ok. Tetno raczej tez, bo ja juz jestem od dluzszego czasu spokojna... tylko ta glowa mi pozostala. Ie zrobic kompres i zamierzam ogladac Gotowe na wszystko to sie rozwesele
12 pierogow plus kefir
o tak gotowe na wszystko na pewno poprawią humor
Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Ojej, no coś pechowy ten twój Tż
no pechowy. kolega do niego "Ty dożyjesz narodzin dziecka?"
niewesoła sytuacja, ale jak zobaczyłam jak wchodzi do domu z tą ręką w szynie, to śmiać się zaczęłam i mówię "co znowu się stało kochanie"

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 18:44   #873
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martulka000 Pokaż wiadomość
A mi katar, kaszel w końcu przeszedł Cerutin mi moja gin poleciła brać przez tydzień po 2 tabletki. Posłuchałam i przeszło
A ja cały czas zakatarzona. Podejrzewam, że to chyba jednak ten katar ciążowy - no bo ile można mieć nos zapchany.
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 18:49   #874
Martulka000
Raczkowanie

GG do Martulka000 Send a message via Skype™ to Martulka000

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
A ja cały czas zakatarzona. Podejrzewam, że to chyba jednak ten katar ciążowy - no bo ile można mieć nos zapchany.
Ja smarkam tylko raz dziennie. W porównaniu do wcześniejszych smarkatych dni to nie mam już go w ogóle. A kaszel miałam taki, że myślałam, że dzidziol mi buzią wyjdzie. Minęło w końcu.
24 kwietnia 2011 godz. 10:40
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Tylko ktoś kto rozumie i akceptuje Cię
Może być przyjacielem
Martulka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 18:49   #875
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Saniu, masakra! Niech uważa ten Twój chłop bardziej, no

Martulko, dobrze, że Ci przeszło. Mnie też chyba przechodzi. Lepiej niż wczoraj się czuję

Listopadowa, współczuję! Mnie kilka dni kataru dobiło, a co dopiero dłużej...

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 18:50   #876
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Cześć Brzuchatki

Grazin, ale się uśmiałam!! I co mówisz, że dumna jesteś ehheh Ciekawe czy taki detektyw z Ciebie z babskiej ciekawości, czy to po prostu dobry fun |Wiem do kogo sie zgłosić w przypadku podobnych akcji A powiedz jak to udawałaś Marka? Potrafisz tak głos zmieniać, czy dziewczyna taka niekumata, że nie poznała się??
Śmiesza historia
musiałam przybrac rolę detektywa z nieufności do eksa... i powiem ze kobieca intuicja nigdy mnie nie myliła pod tym względem zawsze wyniuchałam ze cos nie tak...
a co do podszywania się pod Mareczka to pisałam z nią tylko smsy, i ona chyba taka ograniczona była zeby dac sie tak zmanipoulowac, bo wcale długo z nią nie pisłam, ale podeszłam pare razy chwytem psychologicznym i wyśpiewała wszystko łącznie z przesłaniem zdjęć:P

jakby co moge się zamienic w szerloka

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ale mleko to chyba nie tak od razu?? Bo znalazłam coś takiego:

Więc chyba jest spora szansa, że to prawdziwe mleko pojawi się dopiero po wyjściu ze szpitala?
ale ze co???

przeciez dzieco przystawia sie do piersi nawet od razu po porodzie.
matal gdzie to wyczytałaś? może faktycznie to pierwsze mleko to siara ale chyba inna niz nam teraz leci, w sensie jest jej chyba zmilion razy wiecej.
niech mnie ktoś oświeci??
Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
pewnie już będzie po ptokach, bo zupkę już dawno zrobiłaś ale ja ryż wrzucam po pomidorach

no po ptokach akurat ugotowąłam osobno i dodałam potem do zupy, moja mama twierdzi ze ryż juz nie dojdzie jak sie koncentrat wleje, ale chyba mnie cos kłąmie:P
Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Vanes przeniosla sie na watek mam marcowo-kwietniowych i juz tam objechala mamy z naszego watku jak by to conajmniej nasza wina byla, ze w jej postach bylo duzo niescislosci.

o matko zaraz lece poczytac...

Cytat:
Napisane przez zlosnica22m Pokaż wiadomość
Cześc Dziewczynki.

Ale Was się ciężko nadrabia.
Szkoda, że Vanesa tak postępuje... przecież wystarczyłoby żeby dała jakieś aktualne zdjęcie z usg.... i byśmy się odczepiły...
ale z drugiej strony to mało zdjec usg mozna w google znaleźć??
ech...
ja tam nic na tych zdjeciach nie widze, nawet daty. wiec juz nie zaufam sialalal

ja jestem po pięknej dżemce 2 godzinnej potrzebna mi była bo juz sie na nogach słaniałam
Stary 2011-03-01, 18:53   #877
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Aguś, pierogi, chyba z 10-12, popiłam kefirem i rozważam, czy nie pęknąć

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

A Ty nie daj się zaziębieniu!
ooo ale bym wcagla
z truskawkami

no wlasnie zrobilam sobie herbate z cytryna i sokiem zurawinowym-tym naturalnym i bede pisac liste zakupowa z allegro, pozniej dorwe karte i bede kupowac
Stary 2011-03-01, 18:55   #878
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martulka000 Pokaż wiadomość
Ja smarkam tylko raz dziennie. W porównaniu do wcześniejszych smarkatych dni to nie mam już go w ogóle. A kaszel miałam taki, że myślałam, że dzidziol mi buzią wyjdzie. Minęło w końcu.
Ja miałam kaszel taki, że myślałam, że zaraz płuca wypluję.

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość

Listopadowa, współczuję! Mnie kilka dni kataru dobiło, a co dopiero dłużej...
Mary, pocieszam się tym, że za ok. 2 miesiące urodzę i nos się odblokuje. A teraz nigdzie nie ruszam się bez sprayu do nosa (stosuję nasivin). Nie znoszę mieć zapchanego kinola
Stary 2011-03-01, 18:56   #879
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
ale z drugiej strony to mało zdjec usg mozna w google znaleźć??
ech...
ja tam nic na tych zdjeciach nie widze, nawet daty. wiec juz nie zaufam sialalal

ja jestem po pięknej dżemce 2 godzinnej potrzebna mi była bo juz sie na nogach słaniałam
no właśnie, mało to zdjęć w necie
i kochana w nocy nie zaśniesz teraz przez dżemkę

Marcelek 30.05.2011

Stary 2011-03-01, 18:58   #880
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Renessme1985 Pokaż wiadomość
Paulizia ja niestety cierpię na ta samą przypadłość, jak się zdenerwuje i płaczę, to potem umieram na głowę ... niestety chyba jakieś panacuem magicznego na to nie ma... szczególnie w ciąży, bo tak normalnie to pyralginka albo ibuprom max i często pomaga... a teraz to tylko wyciszenie i rzeczywiście jak dziewczyny pisały świeże powietrze i pelen relaksik
no ja mam tak ze jak za duzo mi sie zbiegnie rzeczy na raz, zdenerwuje sie porzadnie to jak w banku mam ze to odchoruje(tak jak teraz) i tak sukces ze tyle czasu wytrzymalam w takim napieciu

a cod o bolu glowy, to mnie w ciazy ratuje tylko apap
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 19:00   #881
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
(..)
Vanes wróciłaś
A powiedz jak u Ciebie z pracą? Bo ostatnio pisałaś, że dostałaś propozycję zatrudnienia na stanowisku sekretarki i co za tym idzie opcję pozwolenia sobie na L4 i później macierzyński? I to chyba u znajomego miało być, tak?
Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Vanes przeniosla sie na watek mam marcowo-kwietniowych i juz tam objechala mamy z naszego watku jak by to conajmniej nasza wina byla, ze w jej postach bylo duzo niescislosci.
Hmm. a ja chciałam Vanes podpytać jak to u niej z tą pracą celowo Bo pamiętam jak pojawiła się na wątku to twierdziła, że pracuje w przedszkolu i że przebywa na zwolnieniu lekarskim.. A później właśnie wyleciała z tekstem, że znajomy zaproponował jej posadę sekretarki i że podpisze z nim umowę, popracuje krótko, a póżniej weźmie L4.. i cieszyła się, że ma okazję kaskę jakąś zdobyć

Swoją drogą już na początku dziwiłam się jak można pracować w przedszkolu na stanowisku nauczyciela wychowania przedszkol. w wieku 20 lat?? A studia?? No, ale nic nie komentowałam, bo bywa, że za zgodą kuratorium przyjmują do pracy pod warunkiem jak ktoś jeszcze studiuje.. a kwestia dyplomu jest kwestią czasu..

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
witajcie

ale dziś u nas się porobiło, tzn u mnie i TŻ. w pracy rękę mu maszyna lekko zmiażdżyła i z "podejrzeniem złamania kości dłoni" będzie siedział na zwolnieniu 10dni. hihi razem na zwolnieniu będziemy muszę trochę przy nim porobic, bo to prawa ręka i jest w szynie.... najlepsze, że miesiąc temu miał ten wypadek samochodowy. teraz to po wypadku miał 1zwolnienia, teraz 10dni

co do Vanes.................... ......................... .......... sama nie wiem. niech spada w takim razie na tamten wątek. ciekawe kiedy z tamtego wątku będzie przenosić się na inny. i jaki hehe i gdzie jakiś opis do zdjęć z usg?

Saniu
to straszne!! Ale to tylko podejrzenie, tak? Mam nadzieję, że nie okaże się nic poważnego!!

Edytowane przez Lolka1212
Czas edycji: 2011-03-01 o 19:12
Lolka1212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 19:00   #882
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
no właśnie, mało to zdjęć w necie
i kochana w nocy nie zaśniesz teraz przez dżemkę
pewnie bede sioedziec tu z wami do północy i wam marudzić:P
tylko mi tam nie isć spac bo co pocznę sama jak tż w pracy??
Stary 2011-03-01, 19:03   #883
Zytus
Rozeznanie

Kurcze pierogow to bym zjadla,tylko jakos kupnych nie lubie a sama zrobic nie umiem
Ale bym sie teraz zalatwila, juz myslalam ze bede siedziala w jednym bucie do powrotu tż.Chcialam szybko do sklepu wyskoczyc i zaciol mi sie suwak w bucie, tzn skorka od wewnatrz sie wciela i suwak nie chcial drgnac!!Ciezko bylo ale jakos z pomoca srubokreta sobie poradzilam i to nawet szybko, bo jak ostatnio tak sobie przycielam to tz sie chyba z pół godziny meczyl.
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 19:03   #884
Lolka1212
Zadomowienie

A to wklejam zakupki, te moje i syneczka

Pauliza nie patrz na pierwsze foto
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 45.jpg (144,7 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 46.jpg (99,3 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 47.jpg (133,6 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 48.jpg (116,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 49.jpg (155,7 KB, 37 załadowań)
Stary 2011-03-01, 19:09   #885
the_sania
Wtajemniczenie

Lolka no właśnie podejrzenie złamania, a prześwietlenie robili ci lekarze się nadają. nacisnął mu środek dłoni i pyta "boli?" TŻ, że boli "bo właśnie tu wygląda na złamanie". heh za 10 dni do kontroli

ciuszki boskie i nawet coś sobie kupiłaś

ja muszę posty Vanes z początku poczytać i na pewno znajdę więcej nieścisłości

Marcelek 30.05.2011

Stary 2011-03-01, 19:17   #886
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

witam
od rana Was nadrabiam,ale z przerwami na robienie obiadu i sprzatanie
wczoraj miałam masakre
zagłodziłam synka
w niedziele zrobilismy sobie z mezem wieczorem frytki i sie nazarłam na noc tego tłustego i popiłam karmi(tak mi sie chcailo)
w nocy sie obudziłam i myslałam ze nie zejde z kibelka,a od 8 do tego siedzenia na kibelku doszły wymioty
cały dzien nie zjadłam nic wypiłam 4 kubki miety i tak sie meczyłam a dzidziol był grzeczniutki jak nigdy,chyba z głodu
Stary 2011-03-01, 19:18   #887
eweska
Moderatoreska

Hej
Znowu tyle napisały, że nie mam szans nadrobić :/

Ja dalej sprzątam, dzis mężulek jedzie pewnie gdzieś między 22 a 24 wyjazd jak zwykle
Szkoda że jedzie no ale cóż, za miesiąc, półtorej się zobaczymy ponownie

Dziś byłam w Auchanie i uwaga kupiłam 6 par spodni, 2 pary ala dresowych, ale z takiego fajnego materiału, 2 pary jeansów i 2 pary sztruksów po 5zł za sztukę, więc chłopcy będą mieli, no i jeszcze bluzeczki komplet dwie sztuki po 5 zł, więc jak taka cena za takie dwie bluzki to super przecena, a wydaja się być dobrej jakości, więc nabyłam dwa komplety
Troszkę tych ciuszków dziecięcych było i dla chłopców i dla dziewczynek, była to wyprzedaż bo końcówka kolekcji, a rzeczy do wyboru było sporo

Mężul jeszcze pojechał do sklepu a ja się biorę znowu za sprzątanie.

Moniqac wiem że późno piszę, ale byłam w realu i kupiłam 6 pajaców czyli po 3 dla każdego i nic więcej nie wpadło mi tam w oko.
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 19:20   #888
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

the_sania; skoro to był wypadek w czasie pracy to nalezy mu sie 100% wynagrodzenia na L-4
to takie małe pocieszenie, no i super ze pobędziecie razem
Najwazniejsze, ze tylko tak sie skończyło...

listopadowa, a jest cos takiego jak katar ciążowy ??

Lolus, jakie zakupki mmmmm Miodzio +
Te gatki z szelkami przeboskie !!
czy apaszka była kupowana pod torebkę idealnie pasuje

Eweska, odpocznij Ty kiedys PROSZE CIE ! Wpędzasz nas w kompleksy !!

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-03-01 o 19:22
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 19:25   #889
andziot
Zakorzenienie

witajcie wieczorem
mam dziś średni nastrój więc wolałam Wam nie smęcić ...

teraz sobie poczytam co robiłyście,
co jadłyście ...
co kupiłyście ...
pooglądam brzuszki ....
i poczytam o wizytach ....

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 19:25   #890
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm. a ja chciałam Vanes podpytać jak to u niej z tą pracą celowo Bo pamiętam jak pojawiła się na wątku to twierdziła, że pracuje w przedszkolu i że przebywa na zwolnieniu lekarskim.. A później właśnie wyleciała z tekstem, że znajomy zaproponował jej posadę sekretarki i że podpisze z nim umowę, popracuje krótko, a póżniej weźmie L4.. i cieszyła się, że ma okazję kaskę jakąś zdobyć

Swoją drogą już na początku dziwiłam się jak można pracować w przedszkolu na stanowisku nauczyciela wychowania przedszkol. w wieku 20 lat?? A studia?? No, ale nic nie komentowałam, bo bywa, że za zgodą kuratorium przyjmują do pracy pod warunkiem jak ktoś jeszcze studiuje.. a kwestia dyplomu jest kwestią czasu..

Bujna wyobraźnia

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
listopadowa, a jest cos takiego jak katar ciążowy ??
Katar progesteronowy Nieustannie zapchany nos w czasie ciąży
Stary 2011-03-01, 19:29   #891
izunia233
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
witaj kochana
ja tez z wami tam pisze na marcowo-kwietniowych
No właśnie tak myślałam, tylko nie chciało mi się zerknąć na listę hehe

Tż pojechał na awarię samochodu, wiec popiszę z Wami

Jest tu może jakaś księgowa bo mam problem z Pit-em?

03.05.2011 r Majeczka jest już z Nami

url=http://pierwszezabki.pl] http://s2.pierwszezabki.pl/047/0471299c0.png?5880 [/url]

Edytowane przez izunia233
Czas edycji: 2011-03-01 o 19:30
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 19:30   #892
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

Andzitku a co sie stało ze Ci tak smutaśno???? hmmmm
Stary 2011-03-01, 19:32   #893
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość

Mamy Anulinkę
Stary 2011-03-01, 19:32   #894
Weredka
Zadomowienie

Ja od teraz do rana zaczynam głodówkę przed glukozą. Pół godziny za późno, ale trudno. Jutro o 7 muszę już być w laboratorium Nienawidzę wstawać tak wcześnie... Trzymajcie mocno kciuki, żeby wynik był w porządku i nie mówcie już, co dobrego będziecie jeść.
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 19:33   #895
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
No właśnie tak myślałam, tylko nie chciało mi się zerknąć na listę hehe

Tż pojechał na awarię samochodu, wiec popiszę z Wami

Melduję się
Witam przy okazji
W czym mogę pomóc??
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 19:34   #896
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Weredka Pokaż wiadomość
Ja od teraz do rana zaczynam głodówkę przed glukozą. Pół godziny za późno, ale trudno. Jutro o 7 muszę już być w laboratorium Nienawidzę wstawać tak wcześnie... Trzymajcie mocno kciuki, żeby wynik był w porządku i nie mówcie już, co dobrego będziecie jeść.

A ja nie wiem, jak wytrzymam tłusty czwartek bez pączka

p.s. Lolka - śliczne ciuszki!

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2011-03-01 o 19:37
Stary 2011-03-01, 19:37   #897
Kiara76
Raczkowanie

Ja jak zwykle z doskoku, ale mam dobry humor , bo moje łożysko podniosło się od ujścia szyjki z 13mm 8 lutego do 32mm dzisiaj, więc całkiem ładnie. Szyjka zwarta, długa na 43mm. Jutro idę też do poradni diabetologicznej i będę robiła ponownie test z glukozą, bo miałyście rację, że trzeba pobierać krew z żyły, a nie glukometrem, tak jak ja miałam

A tutaj mój 29-tyg. brzuszek Lenka nadal Lenką, tylko malutka, waży ok. 1140g, to dość mało jak na ten tydzień, ale wszystkie organy ma w porządku .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg razem.jpg (52,5 KB, 34 załadowań)
Stary 2011-03-01, 19:37   #898
izunia233
Zadomowienie

Anulinka Wyślę Ci pytanie na PW bo nie będę tutaj dziewczyn zanudzać pitami

03.05.2011 r Majeczka jest już z Nami

url=http://pierwszezabki.pl] http://s2.pierwszezabki.pl/047/0471299c0.png?5880 [/url]
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 19:42   #899
Lolka1212
Zadomowienie

Sania, Ddaaiisyy, Listopadowa dzięki też mi się zakupki podobają chociaż te spodenki nie wiem czy nie za duże kupiłam, bo to "68", ale straasznie duże się wydają.. No, ale zostawię już, bo i tak chyba mam za dużo małych ciuszków.. boję się, że te bodziaki i pajace "56", które mam tylko raz małemu ubiorę

Anulinka dobrze, że jesteś.. bo ja czekam na Ciebie Pokazywałaś dziś łóżeczko turystyczne.. już kiedys o nim rozmawiałyśmy, ale doczytałam dziś, że ty kupujesz do niego extra materacyk..
Ja też chcę kupić takie łóżeczko, ale nie jako podstawowe, tylko jako dodatkowe, żeby zostawić w domu u rodziców.. i tak teraz sobie myślę, czy do niego niezbędny jest extra meterac?
Ja jeszcze nie oglądałam w żadnym sklepie takiego łóżeczka, jakoś nie trafiłam nigdy, żeby można było pooglądać.. tak się zastanawiam jak to jest?? Podpowiesz
Stary 2011-03-01, 19:43   #900
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

chcialam sie Wam pochwalic nasza ksiezniczka wszystko jest super oczywiscie myslicielka musiala sie zaslaniac raczka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Daria.jpg (17,2 KB, 46 załadowań)

Teraz czekamy na Karolinkę - 27/40
JanuszAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości