|
|
#3181 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!
|
|
|
|
#3182 |
|
Copyraptor
|
Tak, to też mnie hamuje
w starszych mieszkaniach są piekarniki gazowe, a ja bym nie mogła wynajmować mieszkania z takim...
|
|
|
|
#3183 | |
|
Zakorzenienie
|
Ola przesłać Ci już te 11zł za olejek na konto? Czy na Blair'owe?
lalaith można Cię jutro gdzieś złapać? Przekazałabym Ci koszulkę i biustonosz bo wychodzę z mojej izolatki ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
Mnie się całkiem dobrze w takim piecze
|
|
#3184 |
|
Copyraptor
|
Ja jestem beztalencie jeżeli chodzi o piekarniki gazowe - nic mi w nich nie wychodzi
przyzwyczajona jestem do elektrycznego.
|
|
|
|
#3185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Będę jutro na dniach otwartych w Avonie od ok 14tej. Pisz sms i wpadaj!
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
Na Krupniczej? To super, byłabym koło 15, ok?
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(nie)stety bardzo interesuję się polityką, mogę podać szczegółowe argumenty ZA i PRZECIW - kiedy było gorzej, przez kogo itd. więc wolę takich dyskusji nie zaczynać, bo potem wszyscy mnie znienawidzą (moją życiową aspiracją było zostanie panią premier, dopóki się nie dowiedziałam, że w Polsce była już Suchocka prezydentem u nas nie opłaca się być, więc chwilowo aspiracji brak :lol ) Na urodzinach taty M. po 22:00 ( ) rozpoczęła się dyskusja polityczna między ciocią M. a kolegą z pracy M. taty. On - lewicowiec, ona - kochanka Kaczyńskiego, oddana mu całym sercem, mówiąca o Millerze czy Tusku fox dojcze. Fox? Ex? Nie znam niemieckiego, puenta jest taka, że w rodzinie mają Niemców co oznacza, że są dziećmi szatana :P Jego ciocia jest bardzo fajna, ale jak zaczęła mówić o polityce to nie wiedziałam jak się zachować - nie wypada kłócić się z panią 40l.starszą, ale wprost mnie trzęsło. Skończyło się na tym,że rechotaliśmy z M. i jego mamą z poglądów cioci, ale najgłośniej śmiał się... jej mąż powiedziała to już na klatce, wychodząc, wszyscy sąsiedzi na dobranoc usłyszeli "Heniek prostytutka, idziemy" Malla - bo w małych miasteczkach/wsiach ludzie dołączają do partii tylko dlatego, by się wybić, by mieć lepszą kampanię i większą szansę na wygraną. Myślisz, że dlaczego PSL miał tak dobry wynik? Kojarzy się ze spokojną partią, ludową, co na wsi budzi dobre skojarzenia. Dzięki temu dobrzy ludzie mogą robić dobre rzeczy. Niestety nie zawsze. U mnie 3 kadencję z rzędu wygrał prezydent z PiS. Poza podniesieniem sobie pensji nie zrobił praktycznie nic. Zawsze można powiedzieć,że niedługo będzie u nas aquapark - obiecywany przez każdego prezydenta, 10l. załatwiania, kiedy nasz basen był totalną ruiną, a mamy dużo świetnych pływaków, którzy nie mieli gdzie ćwiczyć. Za to Urząd Miasta miał pieniądze na darmową premierę jakiegoś "dokumentu" o Smoleńsku, na którym był m.in. pan Macierewicz. Wynajęcie sali, opłacenie wszystkiego - kupa kasy. Film będzie jeszcze drugi raz, oczywiście też za darmo, bo "mnóstwo" chętnych jest. Tak. A jak wygrałam konkurs z j. angielskiego i nagrodą była zagraniczna wycieczka to dostałam kupon na 600zł w biurze podróży do wykorzystania. Musiałam wybrać najtańszą wycieczkę do Czech, do której i tak musiałam dopłacić :P Tak wygrałam wycieczkę. Byłam pewna, że skoro j. angielski to wycieczka będzie do Londynu, tek. Żałuję, że nie uczyłam się niemieckiego, bo chłopak który ją wygrał pojechał do Niemiec :P Cholerko - ja w domu mam gazowy, powiem Ci, że dużo lepiej w nich się piecze Jednak nie ma to jak prawdziwy ogień ![]() LALAITH - dziękuję za kdc tylko nie wiedziałam, że płyta będzie tak wydana nigdzie nie napisali, że to slidecase Nie przejmujcie się, musiałam się "wypisać" :P to znikam na kolejne kilka dni ![]() Ahaa, jest gdzieś jakieś rozliczenie z coastal? Jak przeliczać walutę itp.? Nie wiem ile mam przelać.
|
|
|
#3189 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3190 |
|
Zadomowienie
|
Czy ktoś z Asosa zamawia póki jest darmowa wysyłka?
Ok, w wakacje mieli niższe ceny
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2011-03-01 o 19:21 |
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro wyniki z mikro, boję się, że nie zdałam ;[
|
#3192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dzieki za minispotkanko! Od razu mowie, ze nie zmarzlam, rajstopy mialam grube a sukienke dluga!
![]() Jak dobrze, ze nie wiem jak ich uzywac Cytat:
Ale chyba elektryczny...CHYBA![]() Zdasz na 100%!
|
|
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
Żołądek mnie boli na samą myśl... Ogółem ostatnio nie mam dobrych dni.
|
#3194 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
A propos smsa jeszcze: na razie nic u Ciebie nie dojrzałam, poczekam na następną dokładkę. Może wezmę coś ,,większego" w zamian za zaległe rzeczy i za płyny? Kiedy będziesz w Czyzynach? Stos rzeczy dla Ciebie już u mnie czeka
|
|
|
|
|
#3195 |
|
Raczkowanie
|
Ineso do kiedy się można decydować na Ktpi ??
bo się zastanawiam nad jeszcze jedną maską tylko czekam na wypłatę bo bez grosza zostanę Powiedz mi jeszcze czy ta maska Stapiz sleek line z jedwabiem jest naprawdę tak dobra??Bo chyba ją kiedyś brałaś. I jaką ma datę ważności po otwarciu?? bo 1000 ml to chyba na rok by mi starczyła
|
|
|
|
#3196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W elektrycznym nic się nie pali, tylko się grzeje, nic nie widać, więc można być tak głupią jak ja i notorycznie się parzyć zapominając, że przed chwilą nagrzałam piekarnik ![]() Chcę kupić krem na paatal, bo potem będę mieć ładny słoiczek 25ml
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2011-03-01 o 20:38 |
|
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso, zadałam pytanie na helfach o niedostepne produkty, kiedy będą - i Twojego szamponu nie ma się co przez najbliższy miesiąc spodziewać
![]() Odnosnie reszty nie odpisali, więc możliwe że niedługo będą dostępne.
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Są Wierzę, ale byłam ciekawa, co odpisze ![]() No nie wiem, można Blair zapytać ![]() Szybko nadrobiłam, bo 3 strony to polityka
|
#3199 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() jak ja zdałam, to Ty też! zastanawiam się nad tymi paletkami Sleeka, skąd Wy je kupujecie? z pataala?
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
Mi obojętne kto mi przeleje, byle przelał i się zgadzało
|
#3201 |
|
Zadomowienie
|
Kasiencja - tak jak mówiłam, w wakacje były tańsze, teraz to i ja nie wezmę :P
|
|
#3202 |
|
Pani Buka
|
a polecicie mi jeszcze na szybko jakąś odżywkę z ktpi, lekką i do codziennego stosowania, nie obciążającą włosów? bo mam Stapiza tego z jedwabiem, ale to coś takiego raz na 2-3 mycia
|
#3203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale po chwili pomyslalam, ze przeciez jakby byl gazowy to 'cos' musialoby sie palic Ostatnio cos czesto zdarzaja mi sie takie momenty 'zacmienia' |
|
|
|
|
#3204 |
|
Copyraptor
|
Kolczyki podsumowane w klubie na str. 2
Na ich odbiór proszę się ze mną umawiać tam! To znaczy można zapytać tu na wątku ogólnym, ale jak już się na coś umówimy, to proszę napisać w klubie i tak np. "odbieram od Ciebie w sobotę w toalecie publicznej parku jordanowskiego".
|
|
|
|
#3205 |
|
Zadomowienie
|
Nie mogłam się opanować - zagniotłam ciasto na pączki
|
|
#3206 | |||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Brałam, moja dokładna ocena jest w KWC. Warto za tą cenę brać, ale faktycznie będziesz ją miała straaasznie długo. Cytat:
Do kiedy? Cytat:
- water mask.---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- W Paatal nie ma Sleeka Storm teraz Poczekajmy...
|
|||
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.ktpi.pl/p/pl/scan10/scand...sk+300+ml.html A teraz ja poproszę o radę. Mam posprzątane mieszkanie (z leciutkim nieładem - rozwalony koc na kanapie) na krotka wizyte mamy. I w zwiazku z tym pytanie - mam zmywac? Nie pozmywam - masz syf! Pozmywam - musial byc syf skoro wszystko wysprzatalas i wymylas! Co lepsze? Czy może pozmywać część, i zostawić w zlewie kubek, talerz, jakieś sztućce? Ineso - nie ma kilku rzeczy, i jak już w wątku napisałam możemy przesunąć do poniedziałku zamówienie
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-03-01 o 20:53 |
|
|
|
|
#3208 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3209 |
|
Zadomowienie
|
Kasiencja - chcesz water mask na pół ?
hm, ta kokosowa też fajna... hm...Blair - padłam
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2011-03-01 o 20:55 |
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
Pożaliłam się przyjaciółce. Na jej miejscu miałabym mnie dość
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

ale wiem, że są bardziej potrzebujące mieszkania dziewczyny niż ja.
w starszych mieszkaniach są piekarniki gazowe, a ja bym nie mogła wynajmować mieszkania z takim...
?

nigdzie nie napisali, że to slidecase

Ale chyba elektryczny...CHYBA

nam nie wierzysz, że pana pytałaś?