Offtopowe zapuszczanie - kto raz wejdzie już zostanie! Część XXIX - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-01, 20:32   #1171
moooniek
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - kto raz wejdzie już zostanie! Część XXIX

Cytat:
Napisane przez patu323 Pokaż wiadomość
ja poproszę
dziś wyjatkowo więcej czasu poświęciłam nauce niż włosom i wizażowi hehe

właśnie robię rysunki techniczne i wszelkiego rodzaju rzutowania. i na serio to lubię chłopacy narzekają, ze tyle roboty, ze trzeba być tak dokładnym, że ile to czasu, a mi nawet nie wiem kiedy zleciało te kilka godzin przy rysowaniu i to mnie tylko utwierdza, że projektowanie jest dla mnie
no to zapraszam!
Stary 2011-03-01, 20:35   #1172
Jennifer85
Zakorzenienie

Jestm... dzieci w lozkach a ja sie zastanawiam co zjesc na kolacje. Mialam poszukac cwiczen na brzuch i boczki i ... nawet mi sie szukac nie chce hahaaaa

Jennifer85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 20:38   #1173
szmyrk
Zakorzenienie

I tak konkurs na najbrzydszy/najgorszy/... dworzec ever wygrywa nasz katowicki
Chociaz ostatnio wzieli sie za przebudowe. Maja zburzyc zabytkowe koszmarki robiace za folary i w ich miejsce postawic nowe, identyczne A, i przeciez to u nas slynny "nieistniejacy" peron
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1...Daleko___.html
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 20:53   #1174
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
a nie lubie tego dworca, bo jak sie tam kiedys w nocy znalazlam i bylam glodna to NIC otwartego mi sie nie udalo znalezc i do Katowic musialam sluchac swoich grajacych marsza kiszek, to raz.
Jakim cudem? Na dworcu W-wa Centralna, ZAWSZE jest otwarta jakaś budka z jedzeniem

Cytat:
Dwa, nie wiem dalczego, ale kupujac bilet w warszawie na pociagi z miejscowakami nie ma opcji, zeby kupic bilet bez miejscowki, bez wzgledu na to, czy sie pozniej faktycznie znajdzie miejsce do siedzenia w pociagu, co ciekawe do biletu na ten sam(!) pociag kupionego w Katowicach (czyli relacjia odwrotna) nikt nikomu nie wciska tych glupich miejscowek

A gdzie kupowałaś bilet? W kasie w hali głównej czy w podziemiach?

I w ogóle to jak to każą kupić miejscówkę jeżeli jest ona fakultatywna? W życiu się z czymś takim nie spotkałam, a "trochę" jeżdżę już z tego dworca.
Co więcej- skoro nawet zmuszają do zakupienia miejscówki to ją dostajesz. Czyli masz już zarezerwowane konkretne miejsce w pociągu...

Cytat:
Raz jechalam pociagiem z Warszawy do Wiednia, tzn. ja wsiadalm w Katowicach. Przy kupowaniu biletu upewnilam sie czy potrzebuje miejscowke, pani powiedziala, ze nie, najwyzej, jak ktos z miejscowka dojdzie to bede musiala ustapic. Znalazlam miejsce w jednym z przedzialow (pociag byl konkretnie zapchany) - poprosilam pewna pania rozlozona na dwoch siedzeniach, zeby mi odstapila jedno siedzenie. Spoko. Ale jak tylko sie dowiedziala, ze nie mam miejscowki, to ale cyrku narobila, ludzie. Chciala mnie z przedzialu wyrzucac, darla sie, wyzywala mnie, no furiatka. Jechala oczywiscie z W-wy i utrzymywala, ze miejscowki sa obowiazkowe. Na nic sie zdaly moje tlumaczenia i uwaga, ze ona owszem moze i ma miejscowke, ale na jedno, a nie na dwa siedzenia. W koncu poszla doniesc na mnie konduktorowi A tu guzik, wrocila z bardzo niepyszna mina i juz sie do mnie nie odezwala, dzieki Bogu. Co najlepsze, wyszadla zaraz za czeska granica...
Niezłe babsko

Cytat:
Chociaz ostatnio wzieli sie za przebudowe. Maja zburzyc zabytkowe koszmarki robiace za folary i w ich miejsce postawic nowe, identyczne A, i przeciez to u nas slynny "nieistniejacy" peron
O nieistniejącym peronie słyszałam. Genialna sprawa

A dworzec w Katowicach lubię Ja lubię wszystkie dworce poza Szczecinem Głównym A dworzec katowicki to wiadomo dlaczego darzę sympatią
Stary 2011-03-01, 21:12   #1175
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Jakim cudem? Na dworcu W-wa Centralna, ZAWSZE jest otwarta jakaś budka z jedzeniem
Nie wiem jakim cudem, ale tak bylo Do dzisiaj pamietam swa bezsilna wsciklosc w tamtym momencie i swoje miotanie przeklenst pod nosem pod adresem tegoz dworca

Cytat:

A gdzie kupowałaś bilet? W kasie w hali głównej czy w podziemiach?

I w ogóle to jak to każą kupić miejscówkę jeżeli jest ona fakultatywna? W życiu się z czymś takim nie spotkałam, a "trochę" jeżdżę już z tego dworca.
Co więcej- skoro nawet zmuszają do zakupienia miejscówki to ją dostajesz. Czyli masz już zarezerwowane konkretne miejsce w pociągu...
Zawsze jak kupuje bilet w Warszawie to kaza mi brac miejscowke, na Wschodnim dworcu tez, wszyscy mowia, ze jest ona OBOWIWIAZKOWA, tylko w Katowicach wiadomo, ze fakultatywna ...

Cytat:
Niezłe babsko
...wlasnie stad sie ta nasza klotnia wziela, ona (i reszat pasazerow przytaknela, a wszyscy jechali z W-wy) twierdzila, ze miejscowki sa OBOWIAZKOWE, w Katowicach sie okazalo, ze nie sa

Cytat:
O nieistniejącym peronie słyszałam. Genialna sprawa
Niach, niach
Cytat:
A dworzec w Katowicach lubię Ja lubię wszystkie dworce poza Szczecinem Głównym A dworzec katowicki to wiadomo dlaczego darzę sympatią
Jakos mi ten szczecinski dworzec nie zapadl w pamieci...

Nasz dworze rozumiem, ze akurat w Tobie wzbudza wyjatkowo cieple uczucia
Stary 2011-03-01, 21:14   #1176
Rinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość

rina spodnie kupowalam na rynku.. Chyba z 10 par mierzylam i mimo, ze rozmiar ten sam to wiekszosc mi nie pasowala. Ale ta babka jest swietna wystarczy ze spojrzala na mnie juz krzyczy do innej kobiety: wez podaj spodnie rozmiar 34
też mam taką babkę, konkretna, wie o co chodzi

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość

dziękuję
Kupiłam ją w chińskim centrum za ....25zł

ok 1/4- 1/3 kostki babuniowych i to zalewam wodą utlenioną, wody daję tyle żeby była papka na tyle rzadka by dała się rozprowadzić i na tyle gęsta żeby nie spłynęła, co sie czasem zdarzało

ja tą swoją- pisałam Ci kiedyś, ale fotki nie miałam jak zrobić też kupiłam w chińskim
dziękuję za przepis

Cytat:
nie ma już w ogóle dworca w Katowicach
nic a nic, same perony
a peron 5 normalnie jest otwarty
Rinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 21:17   #1177
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jennifer85 Pokaż wiadomość
Jestm... dzieci w lozkach a ja sie zastanawiam co zjesc na kolacje. Mialam poszukac cwiczen na brzuch i boczki i ... nawet mi sie szukac nie chce hahaaaa
Leniuszek
Zartuje, mi tez jest sie ciezko zebrac zawsze, ale od jakiegos czasu wstaje rano (bardzo rano...) i biegam - swietna sprawa

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Rinaa Pokaż wiadomość
nie ma już w ogóle dworca w Katowicach
nic a nic, same perony
a peron 5 normalnie jest otwarty
Musisz mi wybaczyc niedoinformowanie w tej kwestii, z wiadomych wzgledow przewaznie jestem do tylu, jesli chodzi o takie kwestie
Stary 2011-03-01, 21:20   #1178
Rinaa
Zakorzenienie

jest dworzec tymczasowy, ale to wszystko jest beznadziejne
zrobią, jak skończę studia

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:

Musisz mi wybaczyc niedoinformowanie w tej kwestii, z wiadomych wzgledow przewaznie jestem do tylu, jesli chodzi o takie kwestie
nie no jasne
ja bywam często i zawsze się wkurzam, że mam dalej na uczelnię

TŻ był na 5, więc jest
Rinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 21:26   #1179
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Nieźle

Fajny dworzec jest w Gdańsku Za to Szczecin Główny jest koszmarny. Nigdy więcej tam nie jadę
o tak,w Gdańsku jest świetny choć ja zawsze tracę orintacje tam w korytarzach, nie wiem czemu ostatnio w końcu pytałam kogoś jak dojść do kina, bo nie wiedziałam, w którą stronę idę a nigdy i nigdzie mi się to nie zdarza, tylko tam.
ale jako dworzec jest bardzo fajny tylko KFC późno tam otwierają i jak jestem rano to nie ma szans tam zjeść a od czasu do czasu bardzo lubię zajść, bo u mnie w mieście nie ma, więc częstym gościem tam nie jestem...
Stary 2011-03-01, 21:28   #1180
Maylina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Nieprecyzyjnie się wyraziłam

Ja używałam
Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
nie powinno się nic stać tak według mnie

to będe królikiem doświedczalnym,wypróbuje

Maylina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 21:29   #1181
kocurzyca
Zakorzenienie

Nie znam sie na tych wszystkich biletach, ale np TLK zawsze wystepuje jako objety pelna rezerwacja. I trzeba kupic miejscowke. Dopiero jak wszystkie sa sprzedane to sprzedaja bez.
To znaczy tak bylo jak kupowalam bilet z mojego miasta do Slupska.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 21:33   #1182
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Nie wiem jakim cudem, ale tak bylo Do dzisiaj pamietam swa bezsilna wsciklosc w tamtym momencie i swoje miotanie przeklenst pod nosem pod adresem tegoz dworca
Naprawdę dziwne. W życiu się z taką sytuacją nie spotkałam. Przecież tam jest PEŁNO budek z jedzeniem. Niekoniecznie w środku nocy idzie zjeść dobrze, zdrowo i tanio, ale niedobrze, niezdrowo i drogo to już idzie.

Cytat:
Zawsze jak kupuje bilet w Warszawie to kaza mi brac miejscowke, na Wschodnim dworcu tez, wszyscy mowia, ze jest ona OBOWIWIAZKOWA, tylko w Katowicach wiadomo, ze fakultatywna ...
Może jej wykupienie w Warszawie jest obowiązkowe, a w Katowicach nie? To jest pociąg relacji Katowice-Wiedeń, tak? Zaraz poszukam informacji na jego temat

Cytat:
Nasz dworze rozumiem, ze akurat w Tobie wzbudza wyjatkowo cieple uczucia
Ojjj tak
Stary 2011-03-01, 21:43   #1183
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Nie znam sie na tych wszystkich biletach, ale np TLK zawsze wystepuje jako objety pelna rezerwacja. I trzeba kupic miejscowke. Dopiero jak wszystkie sa sprzedane to sprzedaja bez.
To wlasnie chyba TLK i miedzynarodowe polaczenia, chyba tylko tami jezdzilam do/z W-wy. Niemniej jednak uwazam, ze sytuacja jest absurdalana, ze w jedna strone MUSZE kupic miejscowke, a w druga mam calkiem wolna reke. Tez to, ze gdybym wsiadla w Warszawie to kupic ja musze, a jak sie dosiade w Katowicach (nastepna stacja) to juz nie

Cytat:
Naprawdę dziwne. W życiu się z taką sytuacją nie spotkałam. Przecież tam jest PEŁNO budek z jedzeniem. Niekoniecznie w środku nocy idzie zjeść dobrze, zdrowo i tanio, ale niedobrze, niezdrowo i drogo to już idzie.
Nie wiem, jak to sie stalo, mysle, ze moj wrodzony brak orientacji w teranie wcale mi wtedy nie pomagal, mam swiadomosc, ze moglam np. zle szukac, ale bedac glodna nie panuje nad uczuciem zlosci i irytacji i te uczucia zostaly w mojej pamieci

Cytat:
Może jej wykupienie w Warszawie jest obowiązkowe, a w Katowicach nie? To jest pociąg relacji Katowice-Wiedeń, tak? Zaraz poszukam informacji na jego temat
O, o! Tylko, ze to jest troche bezsensu, tak czy siak

Edytowane przez szmyrk
Czas edycji: 2011-03-01 o 21:45
Stary 2011-03-01, 21:45   #1184
kocurzyca
Zakorzenienie

Dziewczeta,napiszcie jakiesz mile komentarze pod prezentacja szotty i kliknijcie na ''Like''. Bo jakos nam cienko filmik przedzie. I jeszcze jakies glupie komentarze sie wkradly
http://www.youtube.com/watch?v=cGnul2gmCdU

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-03-01, 21:54   #1185
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
TLK już od dawna nie ma miejscówek. Tj. są tylko w 1 klasie, i to fakultatywne. W 2 klasie od ponad roku ich nie ma.

Cytat:
Napisane przez patu323 Pokaż wiadomość
o tak,w Gdańsku jest świetny choć ja zawsze tracę orintacje tam w korytarzach, nie wiem czemu ostatnio w końcu pytałam kogoś jak dojść do kina, bo nie wiedziałam, w którą stronę idę a nigdy i nigdzie mi się to nie zdarza, tylko tam.
ale jako dworzec jest bardzo fajny tylko KFC późno tam otwierają i jak jestem rano to nie ma szans tam zjeść a od czasu do czasu bardzo lubię zajść, bo u mnie w mieście nie ma, więc częstym gościem tam nie jestem...
Ja nie lubię KFC Zwłaszcza, że i tak pewnie nie za bardzo miałabym tam co zjeść (ostatni raz tam byłam kilka lat temu, nie znam aktualnej oferty). Już wolę sobie iść na zdrowe jedzonko do małej, taniej knajpki

Cytat:
To wlasnie chyba TLK i miedzynarodowe polaczenia, chyba tylko tami jezdzilam do/z W-wy. Niemniej jednak uwazam, ze sytuacja jest absurdalana, ze w jedna strone MUSZE kupic miejscowke, a w druga mam calkiem wolna reke. Tez to, ze gdybym wsiadla w Warszawie to kupic ja musze, a jak sie dosiade w Katowicach (nastepna stacja) to juz nie
To czekaj, ten pociąg jest z W-wy czy z Katowic? Z W-wy do Wiednia, tak?

Cytat:
Nie wiem, jak to sie stalo, mysle, ze moj wrodzony brak orientacji w teranie wcale mi wtedy nie pomagal, mam swiadomosc, ze moglam np. zle szukac, ale bedac glodna nie panuje nad uczuciem zlosci i irytacji i te uczucia zostaly w mojej pamieci
Podziemia dworca są naprawdę spore, tyle, że kręte i łatwo się pogubić jak się ich nie zna. Podejrzewam, że po prostu nie znalazłaś otwartej knajpki. Bo w to, że żadna nie była otwarta to nie wierzę, naprawdę. W życiu na żadnym dworcu się z czymś takim nie spotkałam
Stary 2011-03-01, 22:05   #1186
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczeta,napiszcie jakiesz mile komentarze pod prezentacja szotty i kliknijcie na ''Like''. Bo jakos nam cienko filmik przedzie. I jeszcze jakies glupie komentarze sie wkradly
http://www.youtube.com/watch?v=cGnul2gmCdU
Też to zauważyłam kilka dni temu, już tam rozpętałam dyskusję
Osoba o nicku na "n" to ja jakby coś
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 22:05   #1187
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
TLK już od dawna nie ma miejscówek. Tj. są tylko w 1 klasie, i to fakultatywne. W 2 klasie od ponad roku ich nie ma.
W te wakacje jeszcze kolezanka z miejscowka kupowala. Ja w poprzednie. Moze zalezy od trasy

Cytat:
Podziemia dworca są naprawdę spore, tyle, że kręte i łatwo się pogubić jak się ich nie zna. Podejrzewam, że po prostu nie znalazłaś otwartej knajpki. Bo w to, że żadna nie była otwarta to nie wierzę, naprawdę. W życiu na żadnym dworcu się z czymś takim nie spotkałam
Mozna sie tam zamotac. troche mi zajelo zanim to ogarnelam. Zawsze na skroty do srodmiescia przez Centralny smigam.
Pyszne falafele w budce jakiejs tureckiej na centralnym maja. Moze w takim miejscu nie powinno sie jesc, ale sa naprawde swietne.
Pod kinem bajka oslawione smakuja jak z mydlem.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-03-01, 22:07   #1188
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
No, hej, ja ostatni raz jechalm ta trasa ze dwa lata temu, moglo sie cos zmienic

Cytat:
To czekaj, ten pociąg jest z W-wy czy z Katowic? Z W-wy do Wiednia, tak?
Tak Chopin/Szopen sie zwie Leci z W-wy przez K-ce, potem Czechy i Austria.

Cytat:
Nie twierdze, ze nie. Ale wspomnienie pozostalo
Ale nie mow, bo jest mnostwo malych, calkiem opustoszalych noca dworcow, a w niektorych miastach (chociaz w Polsce to chyba nie?) cale dworce bywaja zamykane na noc

Rinaa, dzieki za doinformowanie mnie
Stary 2011-03-01, 22:08   #1189
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Też to zauważyłam kilka dni temu, już tam rozpętałam dyskusję
Osoba o nicku na "n" to ja jakby coś
Tak myslalam ze to jedna z nas
Moze dodam angielski tytul i dam linka na LHC
To moze ktos mily sie wypowie.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-03-01, 22:12   #1190
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak myslalam ze to jedna z nas
Moze dodam angielski tytul i dam linka na LHC
To moze ktos mily sie wypowie.
Ja mam go w ulubionych, lubię sobie powspominać, pooglądać Wasze włosy

Kocurzyco zrób tak, wypowie się ktoś kto się zna a nie jakaś niunia co to szuka porad nie tam gdzie trzeba
Mogłam jej poradzić to co by ją satysfakcjonowało:
- drogeryjne odżywki od garnierów po pantene i inny szajs
- tony jedwabiu na włosy - prostownica i jazda

A najlpiej to niech sobie doczepi
Stary 2011-03-01, 22:16   #1191
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nie mow, bo jest mnostwo malych, calkiem opustoszalych noca dworcow, a w niektorych miastach (chociaz w Polsce to chyba nie?) cale dworce bywaja zamykane na noc
Nie wiem jak teraz ale swego czasu centralny (perony) byl zamykany ze wzgledu na bezdomnych i narkomanow.
Centralny ma takie zakamarki gdzie normalni ludzie nie zagladaja od wiekow, a tam siedza narkomani. ''Bajzel'' to chyba nazywaja.

Ma taka slawe ten dworzec, ze nawet u nas jesli ktos jest na skraju bankructwa to nie moi sie ze ''pojdzie z torbami'' tylko ''wyladuje na centralnym''. Chc tak naprawde tego bardzo nie widac. Trzeba wiedziec gdzie patrzec.
Teraz odnawiaja to pewnie cale towarzystwo pogonili.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-03-01, 22:21   #1192
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam go w ulubionych, lubię sobie powspominać, pooglądać Wasze włosy

Kocurzyco zrób tak, wypowie się ktoś kto się zna a nie jakaś niunia co to szuka porad nie tam gdzie trzeba
Mogłam jej poradzić to co by ją satysfakcjonowało:
- drogeryjne odżywki od garnierów po pantene i inny szajs
- tony jedwabiu na włosy - prostownica i jazda

A najlpiej to niech sobie doczepi
Dziewczyny, a jak by tak zrobić filmik: lecą nasze piekne włosy, a lektor czyta sposoby na osiągniecie takiego efektu, coś takiego jak "Nasza Pielęgnacja".

Tak teraz wymysliłam, może to zadowoli, kogoś kto faktycznie szuka mądrych rad
Mitonic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 22:23   #1193
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mitonic Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jak by tak zrobić filmik: lecą nasze piekne włosy, a lektor czyta sposoby na osiągniecie takiego efektu, coś takiego jak "Nasza Pielęgnacja".

Tak teraz wymysliłam, może to zadowoli, kogoś kto faktycznie szuka mądrych rad
Ja bym się wyłączyła. Na ogól ja mam podzielną uwagę ale jak widze coś pięknego to mi sie słuch wyłącza
Stary 2011-03-01, 22:28   #1194
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja bym się wyłączyła. Na ogól ja mam podzielną uwagę ale jak widze coś pięknego to mi sie słuch wyłącza

Oj Smerfie, Smerfie

Ale przynajmniej niunie by po nas nie jechały a zresztą kto by sie nimi przejmował
Stary 2011-03-01, 22:29   #1195
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Oj Smerfie, Smerfie

Ale przynajmniej niunie by po nas nie jechały a zresztą kto by sie nimi przejmował
No własnie. Jak dla mnie to zwykła ludzka zawiść
Stary 2011-03-01, 22:34   #1196
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
W te wakacje jeszcze kolezanka z miejscowka kupowala. Ja w poprzednie. Moze zalezy od trasy
Jesteś pewna, że na TLK W poprzednie wakacje to jeszcze chyba były miejscówki, w ostatnie na 100% już nie. Tylko na 1 klasę są i to fakultatywne.

Jak kupowała z miejscówkami to może na EIC albo EC Ale to by po cenie się zorientowała, że to nie to. Hmmm. Może kupowała po prostu bilet na EIC w ceni zryczałtowanej

Cytat:
No, hej, ja ostatni raz jechalm ta trasa ze dwa lata temu, moglo sie cos zmienic
No właśnie jakieś 1,5 roku temu się to zmieniło.

Cytat:
Tak Chopin/Szopen sie zwie Leci z W-wy przez K-ce, potem Czechy i Austria.
Poszukam informacji
Stary 2011-03-01, 22:35   #1197
Jennifer85
Zakorzenienie

Ciekawe jakie ona ma wlosy... Wiecie co, jaK ja nie lubie czegos takiego.

Jennifer85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 22:37   #1198
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
No własnie. Jak dla mnie to zwykła ludzka zawiść
dokładnie, a zresztą nie to ładne co ładne, tylko co sie komu podoba.

My wolimy, naturalne włosy i naturalna pielegnacje, a ktoś może byc zakochany w tlenionych, spalonych prostownica włosach
Stary 2011-03-01, 22:42   #1199
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jennifer85 Pokaż wiadomość
Ciekawe jakie ona ma wlosy... Wiecie co, jaK ja nie lubie czegos takiego.
Ja też. Ja rozumiem jakby w filmiku były brzydkie włosy... ale jkabym takie na ulicy widywała to ja bym w słupy wchodziła a głowa to by mi się kręciła dookoła a jęzor to bym miała o tak ale nie mam. Bo włosów ładnych mało (a dziś widziałam, śliczny mysi blond do talii)
Cytat:
dokładnie, a zresztą nie to ładne co ładne, tylko co sie komu podoba.

My wolimy, naturalne włosy i naturalna pielegnacje, a ktoś może byc zakochany w tlenionych, spalonych prostownica włosach
No własnie. Nie sztuka miec piekne włosy po wyjściu od fryzjera, a piekne mieć na co dzień.

Koledze pokazałam filmik, podoba mu się. Rozpoznał mnie
Ma skomentowac i dac łapkę w górę
Stary 2011-03-01, 22:51   #1200
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też. Ja rozumiem jakby w filmiku były brzydkie włosy... ale jkabym takie na ulicy widywała to ja bym w słupy wchodziła a głowa to by mi się kręciła dookoła a jęzor to bym miała o tak ale nie mam. Bo włosów ładnych mało (a dziś widziałam, śliczny mysi blond do talii)

No własnie. Nie sztuka miec piekne włosy po wyjściu od fryzjera, a piekne mieć na co dzień.

Koledze pokazałam filmik, podoba mu się. Rozpoznał mnie
Ma skomentowac i dac łapkę w górę
hehe

chyba już dodał komentarz, i to w dodatku bardzo fajny

Smerfku to tylko kolega?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości