|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() ałć pomocy... :( cos dziwnego z jama ustna
jakies 3 dni temu spuchla mi lewa strona jamy ustnej... myslalam ze przejdzie ale dzisiaj juz tak boli ze ledwie zyje! zanim sie dostane do dentysty to troche czasu minie dlatego moze ktos z was mi pomoze. sprawa wyglada tak ze boli mnie i jest spuchniete wszystko naokolo ostatnich zebow ale same zeby nie bola w ogole :| nawet pod szczeka mam opuchlizne ale juz wezly chlonne sa w porzadku... co to moze byc i jak to wyleczyc?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ałć pomocy... :( cos dziwnego z jama ustna
w takich przypadkach to tylko ratuje wizyta u dentysty i nie czekaj tylko od razu idz. moze np. rosnie Ci osemka i tak daje o sobie znac. osemki to dziadowskie zeby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Najprawdopodobnie to ósemka,może właśnie wychodzi i stąd ten ból i opuchlizna.Mnie pół szczęki bolało przez kilka dni
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
objawy sugerują że to wyrzynająca sie ósemka,zgłoś sie do stomatologa oceni czy ząb ma wystarczająco dużo miejsca w szczece i czy wyrasta prawidłowo.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.