Scent Bar XXIV - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-01, 23:16   #2281
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXIV

matko , cały wieczór spędziłam na plotkowym , chyba mnie pogięło

Przyszła moja piękna Mistero di Roma , niestety w domu pachnie pieknie ale po wyjściu z domu się ...straciła
Myśłę ,że lubi ciepło , odłożę na wiasnę .
Szlag mnie chciał dzisiaj trafic kupiłam dwa dni temu lolitę Mindnight Noir za 145 a tu na jakims e-glamur czy cóa, stoi za 118

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
co do kąpania..to moj TZ mowi ze " u to sie mozna utopić a nie ukąpać" nie zna sie sasasasa
, ale ma rację

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2011-03-01 o 23:15
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 23:18   #2282
Polly_
grozi wypollizowaniem

kolega od obrazania i fejsa sie nie odezwał juz po tym jak mu wytłumaczyłam dokładnie o co mam zal bo w koncu mu wytłumaczyłam bezaluzyjnie no i nie odzywa sie-mniemam ze sie obraził ...sytuacja jest absurdalnie beznadziejna on sie gniewa o to ze smiałam sie pogniewać na niego czy jest w ogóle jakaś możliwośc rozwiązania tej sytuacji? wg mnie chyba nie . Czyli co teraz? nie odzywac sie? czy dobijać go krzywymi tekstami? czy moze cos innego jeszcze?

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2011-03-01 o 23:19
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 23:20   #2283
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Bom jest Zenon z Gniezna, nikt mnie nie zna

Cytat:
Złaź z nieeej, bo mi ją całą połaaamieeesz!!!
Tak btw - przypomniał mi się Sylwek z 3. klasy LO bodajże, u nas na rynku, gdy nie wiedzieć czemu, znalazłem się w jakiś do teraz niewyjaśniony sposób na swojej kumpeli z klasy, tzn. ona leżała na wznak na bruku, a ja centralnie na niej, i krzyczała tylko: "Złaaaź zeee mnieee, bo mnieee połaaamieeesz!!!"

do P. przyjeżdzał przedstawiciel od okuć chyba , tak na oko ze 130kg wagi, ile ma P. przypominać nie muszę . Pojechaliśmy kiedyś na imprezę dla kontrahentów, a ten przedstwiciel, letko wstawion jak zobaczył P. ruszył spowolnionym galopem w jego stronę i porwał w ramiona, a za nim truchtała jego żona krzycząc: Marek uważaj, bo pana połgnieciesz
swoją drogą ciekawe jak on jej nie pogniótł we nocy np., bo pani na 40 kg i 150 cm wzrostu wyglądała

Cytat:
I P. musi pedałować na rowerze, gdy go używasz?

on na parę jest

Cytat:
Pamiętacie pewnie, że chodziłem z kotem siostry na kroplówki i zastrzyki? No dobra, pewnie nie, ale informuję tylko zainteresowanych, że jest bez porównania lepiej, niż było, pyszczek praktycznie wygojony, zaczął jeść i pić, a antybiot z domięśniowego zmieniony na dopaszczowy. Jedyne, co nas niepokoi, to że strasznie "zarzuca" zadkiem, tylne łapy jakby miały jakiś niedowład, i się biedak przewraca co chwilę (korzystanie z kuwety też sprawia mu trudność). Mam nadzieję, że to tylko wynik obolałej po zastrzykach dupki, a nie jakieś uszkodzenie (tfu!tfu!) nerwów
lubię czytać takie wieści , będzie dobrze z doopką też musi być dobrze

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
ale za co i przeca tamto jest prymitywne - ino dziura na wkład i kabel do prąda
ten mój to się we wodzie podgrzewało , więc kabel do prądu to wypas jest

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 23:21   #2284
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość

, ale ma rację
jeszcze 15 lat temu to była poprawna forma (tako rzecze zarasieciuna) teraz to nie wiem bo słownik mam zakopany
Stary 2011-03-01, 23:23   #2285
rachell111
Zakorzenienie

Rozterko ale czy Ci się podobie ta Lolita ? bo jak tak to przyroda no zawsze dzieś jest taniej - cza glowę odwracać - powściekasz się ale z przyjemnością zażyjesz

Polly - oj to zależy komu zależy - widzę ze Tobie zależy na oczyszczeniu atmosfery - więc jak już jestes po ofen gadce - to wal prosto z mostu - ze co, że Ty piszesz o co chodzi a on udaje cichociemnego? że się pytasz jak masz odebrać tudziez rozumieć jego milczenie wobec tego?

zaczynając od pytania zmuszasz do odpowiedzi - zobaczysz wtedy

ale to juz jest zero dyplomacji, z którą to u mnie i tak rewelacyjnie nie jest
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 23:27   #2286
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Rozterko ale czy Ci się podobie ta Lolita ? bo jak tak to przyroda no zawsze dzieś jest taniej - cza glowę odwracać - powściekasz się ale z przyjemnością zażyjesz

Polly - oj to zależy komu zależy - widzę ze Tobie zależy na oczyszczeniu atmosfery - więc jak już jestes po ofen gadce - to wal prosto z mostu - ze co, że Ty piszesz o co chodzi a on udaje cichociemnego? że się pytasz jak masz odebrać tudziez rozumieć jego milczenie wobec tego?

zaczynając od pytania zmuszasz do odpowiedzi - zobaczysz wtedy

ale to juz jest zero dyplomacji, z którą to u mnie i tak rewelacyjnie nie jest

atmosfera sie raczej nie oczysci chcialabym tylko wiedziec czy zajarzył w koncu o co kaman . satysfakcjonującym dla mnie rozwiazaniem byłobuy gdyby mnie przeprosił,ja przeprosiny przyjmnę ale kontynuacji znajomosci nie bedzie no ale ze on milczy to tak nie bedzie-kurde-popsuł mi plan
Stary 2011-03-01, 23:28   #2287
gryx82
BAN stały

Cytat:
ad 2 zwłaszcza ze dla takiej REALISTKI jak ja to cuuuuud-nie

wypiję z to normalnie

Cytat:
Szlag mnie chciał dzisiaj trafic kupiłam dwa dni temu lolitę Mindnight Noir za 145 a tu na jakims e-glamur czy cóa, stoi za 118
A u mnie odwrotna, acz też "szlagowa" sytuacja, tj. czaję się na Ikon'a na all od jakiegoś czasu, a na perełkach Rena wkleiła go prawie o połowę taniej (32 zł/75 ml) na e-glamour, no ale oczywiście gdy wszedłem w linka było już "towar niedostępny" (no i teraz nie wiem, czy rzucą jeszcze, czy klikać na all, czy sobie darować)

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
do P. przyjeżdzał przedstawiciel od okuć chyba , tak na oko ze 130kg wagi, ile ma P. przypominać nie muszę . Pojechaliśmy kiedyś na imprezę dla kontrahentów, a ten przedstwiciel, letko wstawion jak zobaczył P. ruszył spowolnionym galopem w jego stronę i porwał w ramiona, a za nim truchtała jego żona krzycząc: Marek uważaj, bo pana połgnieciesz

Cytat:
on na parę jest
Rozumiem

P. dmucha, żeby podsycić ogień

Cytat:
lubię czytać takie wieści , będzie dobrze z doopką też musi być dobrze
Też mamy taką nadzieję (już się biedak wystarczająco nacierpiał w swoim krótkim życiu)
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-01, 23:29   #2288
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
yyyy..no ale tak sie własnie mówi..czyż nie?

co do kąpania..to moj TZ mowi ze " u to sie mozna utopić a nie ukąpać" nie zna sie sasasasa

chyba raczej idź się ogolić / wykąpać

nie ważne, dzieci nie mam, nikogo polskiego nie uczę, a tak jes weselej idż się ogól, idź się ukomp

Cytat:
kolega od obrazania i fejsa sie nie odezwał juz po tym jak mu wytłumaczyłam dokładnie o co mam zal bo w koncu mu wytłumaczyłam bezaluzyjnie no i nie odzywa sie-mniemam ze sie obraził ...sytuacja jest absurdalnie beznadziejna on sie gniewa o to ze smiałam sie pogniewać na niego czy jest w ogóle jakaś możliwośc rozwiązania tej sytuacji? wg mnie chyba nie . Czyli co teraz? nie odzywac sie? czy dobijać go krzywymi tekstami? czy moze cos innego jeszcze?
jak zaczęłaś to prowadź dalej tę grę i zapytaj czy teraz on przez X (wstawić odpowiednią ilość miesięcy/lat) będzie się boczył, bo nie wiesz czy wysłać mu zaproszenie na fejsie

28.05.2010
Stary 2011-03-01, 23:36   #2289
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Też mamy taką nadzieję (już się biedak wystarczająco nacierpiał w swoim krótkim życiu)
Głaski dla kociny

Flo- zrobiłaś paznokcie? Loki? Kupiłaś perfum!
Wszystko naraz?

Ja mam zagwozdkę- kupić- nie kupić

Chyba...kupić...

Polly, ja bym tej kupy nie ruszała- wyjątkowo

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 23:40   #2290
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

atmosfera sie raczej nie oczysci chcialabym tylko wiedziec czy zajarzył w koncu o co kaman . satysfakcjonującym dla mnie rozwiazaniem byłobuy gdyby mnie przeprosił,ja przeprosiny przyjmnę ale kontynuacji znajomosci nie bedzie no ale ze on milczy to tak nie bedzie-kurde-popsuł mi plan

kuredu, to krzyżyk na drogę - serio, jeśli oczekujesz przeprosin to albo - dlatego zwleka bo się do nich przymeirza, bo ma jaja, i jest mężczyną z jajami, albo - kompletnei odwrotnie co szłoby w parze z tym jak się zachował na początku - cóż błedy, pomyłki, fopasy pafony zdarzają sie wszystkim - jesli jednak nie znajdzie w sobie jaj do gestu przeprsoin, bo się nie poczuwa to ja nie wiem jaki jest sens dalszej gadki z nim w tej sytuacji

można jednak prowokowac do akcji pytaniami - człowiek zapytany powinien się ustosunkować - ale co i jak to juz sama wiesz lepiej

ja rozwiązałam kilka takich sytuacji z kumplami - zawsze wprost - i zawsze troszkę to trwało ale zawsze efekt był pozytywny - gdyż ewidentnie "dojrzeli" - ale myslę ze gdyby nie dojrzeli sami w sobie to mogłabym se gadac co chcę a reakcji byłoby zero
Stary 2011-03-01, 23:40   #2291
Pin up girl
Zakorzenienie

Ju, ale co kupić?
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-01, 23:46   #2292
justynaneyman
Zakorzenienie

Marescialla- ale odpada, jest na aukcji zdjęcie flakonu, a na innych zdjęciach- atomizera- czyli sprzedaje nie we flakonie, to nie chcę

A drugie- to czadowy szypr- Cialenga Balenciagi (1973r)- i jego kupię- o ile nie będzie zbyt drogo. Na razie 32zł/8 dni do końca/120ml
Całe szczęście mam miniaturkę- tak więc zaraz wychodzę z psami w nim

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

I chyba na Touch mnie wzięło

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 23:50   #2293
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Flo- zrobiłaś paznokcie? Loki? Kupiłaś perfum!
Wszystko naraz?
monsz zużyty

Cytat:
Ja mam zagwozdkę- kupić- nie kupić

Chyba...kupić...

Cytat:
A u mnie odwrotna, acz też "szlagowa" sytuacja, tj. czaję się na Ikon'a na all od jakiegoś czasu, a na perełkach Rena wkleiła go prawie o połowę taniej (32 zł/75 ml) na e-glamour, no ale oczywiście gdy wszedłem w linka było już "towar niedostępny" (no i teraz nie wiem, czy rzucą jeszcze, czy klikać na all, czy sobie darować)
a znasz Zirha , podoba Ci się

Cytat:
nio bidak, musi być lepiej, musi

właśnie muszę Wam kiedyś pokazać Bursztyna i Tofila, który jest po takich samych problemach pyszczkowych jak kotek Twojej siostry

28.05.2010
Stary 2011-03-01, 23:56   #2294
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]I chyba na Touch mnie wzięło
Hy hy

A ta Cialenga jak pachnie?

---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

Cytat:
właśnie muszę Wam kiedyś pokazać Bursztyna i [/COLOR]Tofila, który jest po takich samych problemach pyszczkowych jak kotek Twojej siostry
Ino chyżo
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 00:25   #2295
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Dobranoc

http://www.youtube.com/watch?v=_yd_7kNk8b0
Stary 2011-03-02, 00:28   #2296
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość

Ino chyżo

"ino chyżo" wciąż wywołuje u mnie atak

zrobię fotki i wstawię, bo jest co oglądać

info dla Rejcz, chyba ten micel nie jest klejący i całkiem dobrze sobie radzi z mejkapem i taniocha jest

wszyscy poleźli

28.05.2010

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2011-03-02 o 00:30
Stary 2011-03-02, 00:39   #2297
gryx82
BAN stały

Cytat:
jak zaczęłaś to prowadź dalej tę grę i zapytaj czy teraz on przez X (wstawić odpowiednią ilość miesięcy/lat) będzie się boczył, bo nie wiesz czy wysłać mu zaproszenie na fejsie
Fuaśnie, niech ktoś mię zrecenzuje istotę tego konfliktu, bo mię tu podówczas nie było

Cytat:
Głaski dla kociny

Cytat:
a znasz Zirha , podoba Ci się
Nie znam

Cytat:
nio bidak, musi być lepiej, musi

Cytat:
właśnie muszę Wam kiedyś pokazać Bursztyna i
Cytat:
Tofila, który jest po takich samych problemach pyszczkowych jak kotek Twojej siostry
A u niego czym te pyszkowe problemy spowodowane były? U nas stanęło na jakimś detergencie/środku czystości, ale mnie się to mało prawdopodobne wydaje

---

Poprzeglądałem sobie tego całego lukbuka, i oto podstawowe wytyczne dla mnie, jeśli chcę wpisać się w modowy, ogólnoświatowy trend mody męskiej: muszę shóść przynajmniej 30 kg oraz zanabyć ekstremalnie ciasne skinny & trampki Converse & kapelusz
Stary 2011-03-02, 00:44   #2298
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
"ino chyżo" wciąż wywołuje u mnie atak

zrobię fotki i wstawię, bo jest co oglądać

info dla Rejcz, chyba ten micel nie jest klejący i całkiem dobrze sobie radzi z mejkapem i taniocha jest

wszyscy poleźli
jo jezd ino dzie indziej - na allu na poczcie - wszyndzie

dzięki za micela - ale ale - mam zwycięzcę - i nie szukam na razie nic innego

Ziaja coś z calcium jaśmin róziowe chyba to po 50tce jest ale kurde dobre fajne i tanie i krzywdy nie robi - koniec szukania - Evelinkę testniemy chętnie z Mam - ta orchidea ;p - bo a nóż widelec będzie miły zamiennik - zawsze dobrze miec asa w ...zakładkach - dzięks

a teraz szukam na KWC - jaki podkład nawilża meeeeeeeeega - jest kompletnie nei dla mojej skóry czyli antyzmarch rozświetlenie - bez drobinek- nawilżenie i co tam jeszcze ujędrnienie - bo pzy tych kwasach jakbym tak kciałą wyjść do najt klubu - a kcęęęęęęęęęęę - to serio cza coś zarzucić miękkiego na twarz co na te kilka godzin uda że jest taka świeza i piękna jak będzie za kilka miechów

no

to szukam

Flo - dziękować - fajnie piszą o tym Evelinie

podkładów kupuję oczywiście próbki bo ma być ino na najt kluby - wiem ze wybieram się "po sezonie" no ale co poradzeu

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-03-02 o 00:47
Stary 2011-03-02, 00:53   #2299
gryx82
BAN stały

Spadam spać, pobudka o 7:00

A! Spodnie se kupię srebrne, tak na wiosnę już, tylko 2.600 ojro, no żal nie klikać

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2011-03-02 o 00:54

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-02, 00:57   #2300
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
kolorowych

Cytat:
Fuaśnie, niech ktoś mię zrecenzuje istotę tego konfliktu, bo mię tu podówczas nie było
Polly została obrażona, na żywo, przez osobnika płci męskiej
kontakt został zerwany
osobnik znienacka zaprosił Polly do znajomych na fejsie
Polly poczuła się skonfudowana
osobnik milczy jak zaklęty i rżnie głupa odnośnie obrażania Polly
Polly podjeła próby zasugerowania osobnikowi, że nie powinien wysyłać zaproszenia
osobnik nie zakumał
Polly pojechała po jasności i wytkła osobnikowi, że ją obraził
osobnik się obraził i zamilkł
Polly nie wie czy to dobrze i czy nie czepiać się osobnika dalej, bo może nie skumał, że potrzebne są jednak przeprosiny
osobnik milczy, bo jest płci innej i nie rozumie czym zawinił, ani po czemu komu przeprosiny

chyba tak to wygląda

Cytat:
A u niego czym te pyszkowe problemy spowodowane były? U nas stanęło na jakimś detergencie/środku czystości, ale mnie się to mało prawdopodobne wydaje
nie wiemy bo Tofil ze śmietnika jest

Cytat:
Poprzeglądałem sobie tego całego lukbuka, i oto podstawowe wytyczne dla mnie, jeśli chcę wpisać się w modowy, ogólnoświatowy trend mody męskiej: muszę shóść przynajmniej 30 kg oraz zanabyć ekstremalnie ciasne skinny & trampki Converse & kapelusz
już kiedyś marudziłeś o kapeluszu , kup se wreszcie jak pożądasz

28.05.2010
Stary 2011-03-02, 00:58   #2301
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Spadam spać, pobudka o 7:00

A! Spodnie se kupię srebrne, tak na wiosnę już, tylko 2.600 ojro, no żal nie klikać
no kup se - pod warunkiem ze masz małego - bo inaczej nie da sieu - całkiem seriou
Stary 2011-03-02, 00:59   #2302
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
jo jezd ino dzie indziej - na allu na poczcie - wszyndzie

dzięki za micela - ale ale - mam zwycięzcę - i nie szukam na razie nic innego

Ziaja coś z calcium jaśmin róziowe chyba to po 50tce jest ale kurde dobre fajne i tanie i krzywdy nie robi - koniec szukania - Evelinkę testniemy chętnie z Mam - ta orchidea ;p - bo a nóż widelec będzie miły zamiennik - zawsze dobrze miec asa w ...zakładkach - dzięks
haaaa, czyli jednak dobry ten jaśmin, bo się wahałam , wypróbuję, a że po 50 to tylko miciel, a nie krem, tak myślę

28.05.2010
Stary 2011-03-02, 01:05   #2303
gryx82
BAN stały

Cytat:
kontakt został zerwany
Polly podjeła próby zasugerowania osobnikowi, że nie powinien wysyłać zaproszenia
osobnik nie zakumał
Polly nie wie czy to dobrze i czy nie czepiać się osobnika dalej, bo może nie skumał, że potrzebne są jednak przeprosiny
osobnik milczy, bo jest płci innej i nie rozumie czym zawinił, ani po czemu komu przeprosiny

chyba tak to wygląda
Paaani, toć to tragikomedyja jezd!

Cytat:
nie wiemy bo Tofil ze śmietnika jest
Ja mam przypuszczenie (), że Blejki miał już te bakterie w sobie (też przybłęda), i może po kastracji (i osłabieniu organizmu z nią związanym) uaktywniły się

Cytat:
już kiedyś marudziłeś o kapeluszu , kup se wreszcie jak pożądasz
Kapelusz to pikuś jest, najgorzej będzie z tym shóściem do BMI 17 (no chyba, że Pudzian mnie w te ekstra chude skinny wciśnie, a jeszcze dla pewności, uprzednio wysmaruję se nogi wazeliną )

---------- Dopisano o 02:05 ---------- Poprzedni post napisano o 02:03 ----------

Cytat:
no kup se - pod warunkiem ze masz małego - bo inaczej nie da sieu - całkiem seriou
Spuszczam () zasłonę milczenia i udaję się w barłóg, hej!
Stary 2011-03-02, 01:20   #2304
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
kolorowych

kontakt został zerwany
osobnik nie zakumał

chyba tak to wygląda
bez względu jak to wygląda - pisz streszczenia - pisz - czegokolwiek

choć temat nieletki - Polly wybaczy ale proza ma różne pobódki - pisaj pisaj tak - w ogóle uwielbiam 3 osobową narrację

i jak mi matka wetkła ksionżkę jakiejś baby o dziwnym tytule - to się wzdrygłam - ale streszczenie było ze kryminalnie - czyli się zluzuję znaczy się

bierę - czytam a tam

" siadłam na tarasie i pomyślałam ........

ale ja już nie oceniam tak powierzchownie niczego, oj nie, nie po Gryxowych kazaniach, i jadę dalej TWARDO

a tam - jak znajdę to aż z nudów na noc / poranek komuś zacytuję

---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ----------

Cytat:
haaaa, czyli jednak dobry ten jaśmin, bo się wahałam , wypróbuję, a że po 50 to tylko miciel, a nie krem, tak myślę
miciel owy nie jest zły - jest dobry - do bardzo dobry na razie się nie zapuszczam ale mamy go sztuk 3 kupione bo tanio

uwaga cytat z ksionszki o nomen omen tytule znamiennym " Po kompromitacji"

W tym czasie Courtney Logan, blondynka z dołeczkami w policzkach, absolwentka Princeton wyróżniona dyplomemm magnea cum laude, była konsultantka banku inwestycyjnego patton Giddings, żona przystojnego Grega, matka pięcioletniej Morgan i osiemnastomiesięcznego Travisa, smażąca wspaniałe dżemy z brzoskwini, kolekcjonerka starych haftów krzyżykowych,była Prezeska Towarzystwa Miłośników Shorehaven, zniknęła z Long Island bez śladu"

koniec cytatu

ostatnie zdanie czytałam leżąc ze śmiechu na podłodze - ale jesli takie coś się sprzedaje to nasze "fąty na dziś" mogom być sławne i zyskowne dnia pewnego - dalej jest tylko lepiej

no o tak jakby ktoś ściał poczytać "bez kompromitacji" Susaan ( jakżeby inaczej) Saacs
Stary 2011-03-02, 01:23   #2305
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Axel

Cytat:
Ja mam przypuszczenie (), że Blejki miał już te bakterie w sobie (też przybłęda), i może po kastracji (i osłabieniu organizmu z nią związanym) uaktywniły się
się przychylam do podejrzeń całkiem prawdopodobne i u Was i u Tofila. A Wasz miał pchły , bo Tofil, aż się " ruszał" brrr

Cytat:
Kapelusz to pikuś jest, najgorzej będzie z tym shóściem do BMI 17 (no chyba, że Pudzian mnie w te ekstra chude skinny wciśnie, a jeszcze dla pewności, uprzednio wysmaruję se nogi wazeliną )

idem sprawdzić BMI P.

Cytat:
bez względu jak to wygląda - pisz streszczenia - pisz - czegokolwiek

choć temat nieletki - Polly wybaczy ale proza ma różne pobódki - pisaj pisaj tak - w ogóle uwielbiam 3 osobową narrację

i jak mi matka wetkła ksionżkę jakiejś baby o dziwnym tytule - to się wzdrygłam - ale streszczenie było ze kryminalnie - czyli się zluzuję znaczy się

bierę - czytam a tam

" siadłam na tarasie i pomyślałam ........

ale ja już nie oceniam tak powierzchownie niczego, oj nie, nie po Gryxowych kazaniach, i jadę dalej TWARDO

a tam - jak znajdę to aż z nudów na noc / poranek komuś zacytuję
mnie nie zawstydzaj
się trafiło ślepej ziarno i tyle ogólnie lotna nie jestem i językiem dziwnym operuję w barze mi dopsz

Gryx P. ma BMI 18 zagrożenie szpitalem, anoreksją itp. nie iź tą drogą

28.05.2010

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2011-03-02 o 01:25
Stary 2011-03-02, 01:28   #2306
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

mnie nie zawstydzaj
się trafiło ślepej ziarno i tyle ogólnie lotna nie jestem i językiem dziwnym operuję w barze mi dopsz
a to w barze nie siedzi Inteligęęęęęęęęęęcja?

---------- Dopisano o 02:28 ---------- Poprzedni post napisano o 02:26 ----------

Cytat:

Gryx P. ma BMI 18 zagrożenie szpitalem, anoreksją itp. nie iź tą drogą
prześlij mu zdjęcie nie P. ino chopa z neta któremu serio już dni policzono lat temu kilka - moze, może podziała

np w guglu "najchudszy chop na świecie"
Stary 2011-03-02, 01:33   #2307
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
a to w barze nie siedzi Inteligęęęęęęęęęęcja?
zapewne tak, ale ja tu jako plebs występuję

Cytat:
prześlij mu zdjęcie nie P. ino chopa z neta któremu serio już dni policzono lat temu kilka - moze, może podziała

np w guglu "najchudszy chop na świecie"
ja Mu wyślę P. ale na majla albo inaczej icognito

28.05.2010

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-02, 01:39   #2308
gryx82
BAN stały

Cytat:
No i snuf mi dowaliła... zamykam się w sobie, pa!

Cytat:
Axel
It's me, Flo! Your Akselek!

Cytat:
się przychylam do podejrzeń całkiem prawdopodobne i u Was i u Tofila. A Wasz miał pchły , bo Tofil, aż się " ruszał" brrr
Nasz był czysty (tylko robale wewnętrzne miał)

Cytat:
Gryx P. ma BMI 18 zagrożenie szpitalem, anoreksją itp.
No widzisz... wziął sobie może do serca, że uwielbiasz chudzielców

Cytat:
nie iź tą drogą
Ale to Saba mnie ciągnie, ona taka wyrywna!

---

Dobranoc po raz, eee, trzeci i ostateczny
Stary 2011-03-02, 01:39   #2309
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
zapewne tak, ale ja tu jako plebs występuję

ja Mu wyślę P. ale na majla albo inaczej icognito
aaaaaaaaaaaaa

na zdjęciu kiedyś wklejany wakacyjno-wyjazdowym siedziałaś na ławce koło jakiś przeszczepów, ale strasne toto nie było - wiec jeśli to P to za letkie na wysyłanie, wyślij to

http://data1.blog.de/blog/w/wulfweard/img/skinny.jpeg

i napisz, że P. lubi tak kosić trawę w daszku bo go słonko razi a to niedobre dla skórrrry a tylko ona mu pozostałlła

na klatce piersiowej oczywiście zapas wody

idę juz idę papaty
Stary 2011-03-02, 01:40   #2310
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
uwaga cytat z ksionszki o nomen omen tytule znamiennym " Po kompromitacji"

W tym czasie Courtney Logan, blondynka z dołeczkami w policzkach, absolwentka Princeton wyróżniona dyplomemm magnea cum laude, była konsultantka banku inwestycyjnego patton Giddings, żona przystojnego Grega, matka pięcioletniej Morgan i osiemnastomiesięcznego Travisa, smażąca wspaniałe dżemy z brzoskwini, kolekcjonerka starych haftów krzyżykowych,była Prezeska Towarzystwa Miłośników Shorehaven, zniknęła z Long Island bez śladu"

koniec cytatu

ostatnie zdanie czytałam leżąc ze śmiechu na podłodze - ale jesli takie coś się sprzedaje to nasze "fąty na dziś" mogom być sławne i zyskowne dnia pewnego - dalej jest tylko lepiej

no o tak jakby ktoś ściał poczytać "bez kompromitacji" Susaan ( jakżeby inaczej) Saacs
leżem

28.05.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości