|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Cytat:
?mądraś jak nic wiedziałam, że będziesz spała ![]() o matko sałatko też myślę o pracy, z prawdziwego zdarzenia ot co ![]() Cytat:
? tzn. o biblio jakiejś ? Beti, czy Ty słyszałaś kiedyś o wujaszku google?! KLIK ![]() właśnie zauwazyłam na biało ![]() ja miałam po kręglach poszłam na piwo z kol. zamiast pisać sprawozdanie. kocham siebie. och. a w dodatku nie wiem, czy mój pęcherz zniesie to piwo
|
||
|
|
|
|
#2252 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: LoFFcIaJąCe JuStInKa BiEbErKa MaTooRzYsTkI 2010 sŁiTa$nĄ X cZęŚcIą ŻeGnAjOm WaK
Ja się melduję, aczkolwiek jeszcze nie zdałam sesji, jutro poprawka z fonetyki (2 rzeczy z pracy kontrolnej nie zaliczyłam), w piątek za tydzień poprawka poetyki (tu ambitnie walczę o 5).
Jutro konsultacje w sprawie pracy rocznej, którą oddaję za 3 tygodnie, a nie wyszłam poza bibliografię (czytaj: Mistrz mnie wypatroszy), a po oddaniu pracy tydzień luzu i dopytka z lektur z I semestru. Niewesoło ![]() I mam zryty plan - w pn NIC poza WF o 8. rano (i nici z dłuższego weekendu w domu, bo trzeba wstać o 5.45 żeby dojechać), wtorek i środa po 2 z mega okienkami, wracam po 20.15, czwartek 13.00-20.15 (a znając Mistrza 20.45) na uczelni, w piątek od rana do 13. Dobrze, że chociaż na pociąg wcześniejszy w piątek wyrobię, ale nie cierpię mieć zajęć tak do późna, bo potem nic nie zrobię, tylko na necie siedzę, bo mi się nie chce. :/ Cytat:
Ostatnio miałam zakwasy tydzień temu, przez tydzień Po snowboardzie na campusie. Było super, ale myślałam, że umrę od tych zakwasów i siniaków. Plus kontuzja nadgarstka 1. dnia i wizyta u medyka, bandaż elastyczny i mazidła. I kontuzja kostki (chrupnęło) 3. dnia, ale z obawy, że zabronią mi jeździć, przekręciłam w drugą stronę (chrupnęło) i potem już było ok A emocjonalnie ciągle jestem w rozsypce i zastanawiam się ile można... ![]() Nic to, wyżaliłam się, wracam do sarmatyzmu. Albo fonetyki. Albo angielskiego. Kuźwa...
Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników, to osoby z zaburzeniami własnej osobowości. - Terry Pratchett - Edytowane przez Ailanna Czas edycji: 2011-03-01 o 23:04 |
|
|
|
|
|
#2253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.last.fm/event/1801243+koncert Chociaż jak się czaisz to pewnie wiesz ![]() ed. nie macie ciekawych koncertów w Lubline. http://www.last.fm/event/1804496+Rosetta jedyny, na który bym poszła. Nie wiem po czym Cały weekend spędziłam w łóżku, prawie. Cytat:
Jaki program ? było coś takiego ? Jak ja miałam przeziębiony pęcherz, to piłam duużo piwa (lato) i duuużo sikałam i mi jakoś szybko przeszło. Chyba wszystko się wypłukało ![]() I co tam sprawozdanie, może poczekać. Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2011-03-01 o 23:59 |
||
|
|
|
|
#2254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
No żesz kurna, ja nie umiem posługiwać się googlami. ![]() Szukałam z pół godziny i nie znalazłam nic. Karola, dasz mi korki z korzystania z googli? ![]() Oj tam, od czasu do czasu można sobie odpuścić bycie super odpowiedzialnym. ![]() Cytat:
![]() No pewnie, że wiem. Jakie szczęście, że w czwartek mam tylko angielski to w środę można pójść. ![]() Ciiii, i wydało się gdzie studiuję. ![]() Miałam być anonimowa. ![]() Ed. Zapomniałam złożyć Marcie serdeczne podziękowania za znalezienie bibliotek.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2011-03-02 o 07:53 |
||
|
|
|
|
#2255 | |||
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;25443497]
zaliczyłam semestr.ciężkoo było,ale dałam radę. [/QUOTE] No to gratulacje. Olga, na pewno sobie z tym poradzisz. ![]() Cytat:
![]() Z matmy żeś dobra! Też właśnie pomyślałam, z czego mogłabym udzielać korepetycji i chyba z niczego. Z mózgu jedynie. Druga opcja, po prostu sesteś jedną z tych osób, które nie muszą kuć, żeby zdać. Szczęściara. ![]() Widziałam bilety (na fejscie ofc) i zazdroszczę. W sobotę idę na Kult, ale to bardziej z sentymentu, przez długi czas w ogóle ich nie słuchałam. Cytat:
Cytat:
![]() Nie mówcie nic o zakwasach. Tydzień temu wybrałam się na aerobik. O matko sałatko ( Sprawozdanie nie zając. Ja mogę dać z korzystania z fejsa. Jakby ktoś jeszcze nie umiał... ![]() Dzień doberek! ;* Jem bułeczkę z czekoladą, popijając mlekiem ... czekoladowym. ![]() Powiem wam coś ciekawego, przed chwilą się o tym dowiedziałam. Właśnie przeczytałam, że obszary, dzięki których pracy odczuwamy miłosne uniesienia uwalniają neuroprzekaźniki i inne substancje do mózgu i krwi, co powoduje euforyczne uniesienia, takie jak zauroczenie czy przyjemność. Możliwe, że niedługo psychiatrzy będą leczyć osoby załamane po miłosnym zawodzie, zwiększając dostępność tych substancji. ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Żbiki, pewnie nie wiecie co robiłyście dokładnie rok temu, 2 marca? Haaa, a ja wiem. ![]() Martyna I. nie miała apetytu od kilki dni, Martyna (star) była chora, Karolę bolała głowa, prawie zasnęła w szkole, Marta wspomniała, że bardziej chce jej się sikać, gdy ma korki, Ewa miała podejrzewała, że ma korzonki, Beata dostała 5 ze sprawdzianu z chemii, Ala prawie popłakała się słuchając piosenki z dzieciństwa, Kamila nie poszła na historię (jak mogłaś ), Dorota poszła się najeść, a Basi śniły się studia.
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2011-03-02 o 12:27 |
|||
|
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jaką glebę zaliczyłam wchodząc na wykład z chemii.
hahaha, kurna, to musiało pięknie wyglądać. Nie zauważyłam schodka i poleciałam na szczupaka w krzesła. Poszybowałam jak superman. Aż się poryczałam ze śmiechu. Cytat:
![]() O właśnie, jak przygoda z Bochenkiem? ![]()
|
|
|
|
#2257 | |||||
|
Zakorzenienie
|
;** !
Cytat:
wcześniej nie potrzebowałam, a teraz z fejsa dowiaduję się WSZYSTKIEGO - wszystkie linki do książek załadowanych na speedysharze (bo ze wspólnego maila nam ktoś, kto chciałby studiować tylko sam ze sobą, usuwa ), wszystkie terminy, itd.. no nie da się usunąć! ![]() Też sobie zadaję to pytanie. Przeczytałam: o dupie Martyny i sobie myślę: wtf, co one chcą od mojej dupy?! Cytat:
![]() Frajda, nie? Też mam z tego radość ![]() Cytat:
![]() No i już Ci Szatek znalazł. Ja tutaj, jak już się wybiorę do osiedlowej biblioteki, to siedzę i czytam gazety przez 2h A książek też mam dużo wypożyczonych i zmobilizowałam się teraz, żeby czytać. Cytat:
Hahaha! Cytat:
Dobra, wracam do pisania pracy maturalnej (taak, robię biznes ) koleżance koleżanki, która mnie poleciła po tym, jak ogłosiłam się na... fejsie oczywiście.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||
|
|
|
|
#2258 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie kurcze, tez o tym myślałam, szczególnie, że to trochę związane ze studiami, tematycznie chociaż. ale nie wiem, czy to nie za ciężkie, taka typowa kawiarnia np. czy restauracja. ale książeczkę mam, bo na zajęcia mi potrzebna była, na te, na których gotujemy (jutro znowu hura)wiem wiem, picie dużo bardzo pomaga, ale nie przy przewlekłym zapaleniu układu moczowego... piwo generalnie samo w sobie nie pomoże, jedynie picie dużo, a że akurat piwa... ale na temat tego piwa i pęcherza to zaraz jeszcze napiszę.no poczekało, dziś przepisywałam ![]() Cytat:
![]() ten semestr jest trochę bardziej absorbujący i wciąż myślę, czy będzie kiedy, a jeśli będzie, to czy dam radę fizycznie. hm. ale rozglądam się czasem. no to teraz piszę o co mi chodziło z tym piwem i pęcherzem. ostatnio 2 tyg temu jak byłam z kol na piwie, to po prostu mega mnie bolał pęcherz po nim, wróciłam, usnęłam (w ubraniu ), a jak się po 4h obudziłam, to już szczypało... wziełam słynny Furagin, poszłam spać, a rano chodziłam po ścianach. bałam się po prostu teraz, że znowu będzie bolało... ech. nie mam już siły do tego, bo nie wiem, czy wam mówiłam, ale antybiotyk też nie pomógł...co do bibliotek - tak mi się mega nie chciało, ale wracając z zajęc pojechałam do biblioteki odebrać rezerwację (Jodi własnie ). zadowolona, że przemogłam lenia, wchodzę i proszę o nią, i co się okazało? że nie w tej bibliotece zarezerwowałam ![]() Cytat:
![]() no nie zając ![]() ale fajnie a moznaby brac zeby zwiększyć te uniesienia? ![]() hm, czy ja zawsze musze gadać o sikaniu Cytat:
tak jak ja z panią z biblioteki z mojego ogarnięcia...
|
||||
|
|
|
|
#2259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pojęłabym już to, gdyby mieli z tego powodu jakieś profity, ale że z czystej złośliwości ... ![]() Jakie szczęście, że u mnie są normalni ludzie, którzy starają się pomagać sobie wzajemnie. Pewnie, radość i satysfakcja niesamowita. ![]() Z czego dajesz korki? Jodi. Mówiłam Wam jakiego mam kochanego brata? Kupił mi pod choinkę książkę Jodi. Pamiętał, że to moja ulubiona autorka. ![]() Cytat:
![]() Jakiego rodzaju praca Cię interesuje? Piona za dzisiejsze nieogarnięcie.
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak to zawsze byłam pełna podziwu, ile rzeczy ludzie sami z siebie na maila wrzucają... i w ogóle, że się dzielą tym, co kupili nawet.chociaż teraz nikt nie może zeskanować jednego rozdziału książki, a jestem pewna, że ktoś ją ma ![]() hm, myślałam o takim Martynowym Grycanie, jakaś kawiarnia, patrzyłam na gumtree jakieś prace w restauracjach, ale... nie wiem. chciałabym, żeby było to związane z jedzeniem, ale chciałabym robić coś więcej, niż kelnerować. stąd Grycan, albo jakaś naleśnikarnia... |
|
|
|
|
|
#2261 |
|
Konto usunięte
|
ale dzisiaj się obkupiłam w lumpie! Kupiłam sobie dzinsy na Grubsona i dwie bluzy
![]() zapłaciłam 46 zł za to wszystko. a w sobotę kupiłam sobie sweter i dresik i zapłaciłam tylko 8 zł
|
|
|
|
|
#2262 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://l m g t f y.com/6k627ya , trochę złośliwa, ale co tam ![]() bez spacji, bo wizaż cenzoruje to, nie wiem czemu. Oja, ale tego nikt nie przeczytał, chodziło o Lübeck ![]() Cytat:
![]() Mnie jakoś Kult już nie kręci, nie wiem czemu. O rety kotlety Cytat:
![]() Ja chcę iść na te Twoje zajęcia z gotowania ! czasem przeglądam ogłoszenia, ale nic ciekawego nie ma, w sezonie jak turyści się zjadą to będzie masa, ale czy mi się będzie chciało w wakacje ? Ja przewlekłego nie miałam na szczęście, przeziębiłam go w lato, pewnie od wysiadywania nocą na zimnie. Ale samo mi przeszło. No, jadłam sporo żurawiny, bo wyczytałam, że pomaga. I dało radę. Ale przez kilka dni też chodziłam po ścianach. Myślałam, że umrę. Siku co 10 minut i po chwila ulgi a za chwilę znowu piecze. Też muszę zaraz napisać sprawozdanie z fizyki na pon, bo jutro jadę do (i w tym momencie nastąpiło zawahanie, czy powinnam napisać TŻ czy jednak nie, kurcze , dziwne uczucie) wiecie kogo. I nie będę miała czasu. W ogóle to chciał, żebym już dziś przyjechała, ale mi się nie chciało. A komu mam je dawać ? Cytat:
Dlatego teraz wszystko wrzucamy na forum, tam się już skasować nie da.
|
||||
|
|
|
|
#2263 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tylko co ja wtedy robiłam... ed. już wiem, sprawdziłam w moim magicznym kalendarzu Cytat:
http://zakupoholizm-pelna-geba.blogspot.com Edytowane przez chiddy Czas edycji: 2011-03-02 o 23:11 |
||
|
|
|
|
#2264 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W ciągu ostatniego pół roku przeczytałam dla przyjemności tylko 2 książki: Cejrowskiego (2 dni, jakiś weekend wolny) oraz "Mój przyjaciel Marley" z serii Readgest Digest, bo w ataku grypy żołądkowej nie wzięłam do domu nic potrzebnego do pracy rocznej, a ten labrador na okładce był taaaaaki słodziutki. Mam długaśną listę zaległości czytelniczych planowanych na wakacje. I filmowych też. Cytat:
![]() A do pracy idź do SubWaya Cytat:
Mi się ciągle wyrywa "Mój chło...". I cholernie mi go brakuje... Daj ogłoszenie na gumtree, ktoś się zgłosi ;D Muszę do środy (czyli dziś) wysłac translację fragmentu "Metamorfoz" Owidiusza z łaciny na polski. Mam 34 minuty... Chyba ściemnię, że mi net padł
Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników, to osoby z zaburzeniami własnej osobowości. - Terry Pratchett - Edytowane przez Ailanna Czas edycji: 2011-03-02 o 23:28 |
|||
|
|
|
|
#2265 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Borze, też tak miałam, ale jakoś w grudniu. W dodatku szłam z kołdrą w rękach (nie pytajcie... Nie rozpoczęła się jeszcze. Podobno jakoś później mamy zacząć go omawiać. Teraz pracujemy z Darwinem i jego "O powstawaniu gatunków", "Nagą małpą" Desmonda i "O naturze ludzkiej" Wilsona. To są nasze lektury, a co będziemy mieli na ćwiczeniach - nie wiem, bo facet się pochorował i 2 tydzień go nie ma. Ten przedmiot nazywa się biologiczne podstawy zachowania. Dużo natomiast neurologicznej wiedzy mam na neuropsychologii i tutaj korzystamy z książki "neuropsychologia kliniczna" Walsha. Cytat:
Nie rozumiem kompletnie, jak można mieć frajdę z usunięcia czegoś, co dla innych jest pomocne, tak po prostu. Normalnie, grr, co za ludzie. ![]() Jednak nie usunę fejsa, właśnie dzięki niemu dowiedziałam się o odwołanych zajęciach. Kocham go z powrotem. O dupie Martyny też możemy pogadać. Właśnie, dziewczyny, dużo dobrego słyszałam o tej autorce, ale nigdy nie miałam okazji przeczytać jej książek. Którą polecacie na początek? Kurcze, nie doradzę ci z pęcherzem, bo kompletnie się na tym nie znam, ale skoro antybiotyki nie pomagają to może warto zmienić je na inne? Sama nie wiem. Myślę, że tak, ale wtedy liczba rozwodów/rozpadów związków zwiększy się niemiłosiernie. (i populacji) Cytat:
Ja również ostatnio kupuję tylko w lumpie. Znalazłam kilka, w których są ładne ciuchy, a nie szmatki i wcale nie gorszej jakości od tych sklepowych.Cytat:
Daj ogłoszenie na fejsie - sama zobaczysz ilu będzie chętnych. ![]() OLAŁAŚ wajzasz! ![]() _______ Dzień dobry bardzo. Piękna pogoda, chce się żyć, wiosna idzie, czasami kocham życie.
|
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, brzmi ciekawie. ![]() Mnie każda bardzo się podobała, ale gdybym miała wybrać jedną, będzie to 'W imię miłości'. -------- Dzień dobry, przepraszam, że tak lakonicznie, ale weszłam na sekundę sprawdzić te biblioteki, bo po zajęciach się wybiorę na poszukiwania.
|
|
|
|
#2267 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co? Czytając, co chwile zapominałam, że tu można cytować
Cytat:
no to wiadomo od czego zakwasy ![]() ale widze, że Marta już zauważyła to co ja ![]() Cytat:
a ja? byłam jeszcze głęboko w schronie ![]() Cytat:
nie było w pobliżu M., który by Cię uratował? ![]() No kurde, odzwyczaiłam się od cytowania, a wracać mi się już nie chciało
|
|||
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Borze, całe szczęście, że go nie było. Jeszcze by mnie uratował i miałabym czuć się zobowiązana do podziękowania.
![]() Jak opowiadałam wczoraj dziewczynom z grupy jak pięknie się wypieprzyłam [bo nie poszły na wykład, M. też nie było], przy czym śmiałam się sama z siebie, M. spojrzał tylko wzrokiem 'aha'. No to 'aha'. Przecież tylko jego opowieści są zabawne i superowe. Jak mogłam spodziewać się innej reakcji? Przecież to on jest osobą, która ma najlepsze żarty i najlepsze historie. ![]() Ugh, nie przeżyję jeszcze 5,5 lat w jednej grupie. Opowiadałam Wam jaki los jest dla mnie ironiczny? Na planie chemia była rozpisana po 2 grupy. Przypuśćmy 111, 112, 113, 114 [nie ma takich grup, to tylko przykrywka ]. M. jest w 112, ja w 113. Chemia była rozpisana 111 i 112, 113 i 114. Cieszyłam się, że chociaż jedne zajęcia będziemy mieć oddzielnie. Co się okazało? Zajęcia są z innymi asystentami, owszem, ale w tej samej sali, a M. siedzi dokładnie naprzeciwko mnie, jakieś 40 cm ode mnie.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2011-03-03 o 14:40 |
|
|
|
|
#2269 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W takim razie jutro przejdę się po nią do biblioteki i jak zacznę czytać to zdam relację czy się podoba. Już po poszukiwaniach? Mów, co wypożyczyłaś. SEKSIARY, zboczuchy! Cytat:
A innych nie irytuje swoim zachowaniem? Jak opowiada te swoje pożal się borze tfu, tfu żarciki to ludzie się śmieją? Jeśli tak to mam nadzieję, że prędzej czy później zostanie sam ze swoim buractwem. Napisałaś 5,5, a ja myślę "wtf?", a potem "a no tak". Beti, wy po prostu... jesteście sobie przeznaczeni, a przeznaczenia, jak wiadomo, nie oszukasz. o borze morze, jadę dzisiaj do domu po zajęciach z matmy!
|
|
|
#2270 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie martw się na zapas, bo może nie wytrwać na tych studiach, one nie są dla idiotów ![]() Cytat:
najlepsze ostatnie
|
||
|
|
|
|
#2271 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Czwartki mam rzeczywiście typowo studenckie- od 10 do 19 jeśli nic się nie zmieni. I 3 godziny średniowiecza z kilkuminutową tylko przerwą |
|
|
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Irytuje. Zajrzyj do klubu, tam napisałam trochę więcej na ten temat. Jupi złupi.
|
|
|
|
#2273 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobre wieści - termin pracy rocznej 24. marca, nadal mam tylko bibliografię, jeszcze mnie zjechał, że za mało :/ + Jeden z tematów na referat z poetyki zawiera "Wiedźmina" i mam zamiar go zaklepac Zapomniałabym: O cie kocie Rety balety Dziadku obiadku
Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników, to osoby z zaburzeniami własnej osobowości. - Terry Pratchett - Edytowane przez Ailanna Czas edycji: 2011-03-03 o 21:51 |
|||
|
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam szalone 15 stron do nauczenia z anatomii na jutro. Nigdy jeszcze nie było tak mało.
![]() Cytat:
A jaki gatunek? Określiłabym jako dramat/obyczajowy. Btw. polecasz coś ciekawego do przeczytania? ![]() Żeby jeszcze wyglądał jak Edward ...
|
|
|
|
#2275 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć sześć ;*
Cytat:
Cytat:
Kolejka po stypendium naukowe czy o co cho?...U mnie większość jest, owszem, normalnych, którzy i podzielą się notatkami, i wyślą skany, i odpowiedzą na pytanie bez złośliwości, ale co z tego, skoro trafią się zawsze ułomy, które skasują, napiszą maila do wykładowcy ze wspólnego adresu z jakimś debilnym pytaniem: Panie Profesorze, o której są wpisy?, podczas gdy było to już powtarzane wcześniej tysiąc razy, a i sam Profesor wysyłał maila z oficjalną informacją... a no i taki ktoś podpisuje się oczywiście jako 'studenci'!! Czyli jedna czy kilka osób, nieliczna grupka matołów, wyrabia nam "ekstra" opinię. Brak słów ![]() Z angielskiego Miło z jego strony Mi tata też w tym roku na Choinkę sprawił przyjemność, bo dostałam książkę Pałkiewicza "Pasja życia".. tak miło mi było, że wiedział, że lubię książki podróżnicze i specjalnie takiej dla mnie poszukał.Cytat:
Merrrde!"Świadectwo prawdy" ----- O mamo lamo, jak dziś pięknie! ![]() To ja lecę, buziaki fonflaki!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
|
|
|
|
#2277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja patrzę na mieście, bo gumtree ssie. okropne to jest, ja już mam teraz inne objawy, nie sądziłam, że pęcherz może dać tyle objawów ![]() chodziło mi o program. na tvn style ![]() a nie masz komu ![]() Cytat:
![]() nie, wcale w Warszawie nie ma SubWaya. hm, nie szukam takiej pracy, równie dobrze mogłabym iść do Maka. Cytat:
![]() były dobrane wg antybiogramu, pisałam już o tym, więc nie ma powodu, dla któego warto byłoby je zmieniać. po prostu stan przewlekły jest b. trudno wyleczyć, może za krótko brałam, a może po prostu będzie sobie mijało powoli i po trochu, jak to stan zapalny... hm, czemu ? własnie by się było napalonym na swojego partnera chyba nie?---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- o to to |
|||
|
|
|
|
#2278 |
|
Zadomowienie
|
nie piszcie tak głośno..................
|
|
|
|
|
#2279 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2280 |
|
Zadomowienie
|
O KURDE. Nie to co u nas na wsi, co nie, Domi?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

. Bo mało co się uczyłam, prawie nic. A jeszcze w czwartek byłam w Wawie, piątek spałam cały
w sobotę egzam. Ale wyszłam z niego zadowolona i się udało.
?

A tak bym poczytała, bo brakuje mi tego.

Po snowboardzie na campusie. Było super, ale myślałam, że umrę od tych zakwasów i siniaków. Plus kontuzja nadgarstka 1. dnia i wizyta u medyka, bandaż elastyczny i mazidła. I kontuzja kostki (chrupnęło) 3. dnia, ale z obawy, że zabronią mi jeździć, przekręciłam w drugą stronę (chrupnęło) i potem już było ok