TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-02, 06:47   #1231
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

madzia super ze sie lepiej czujesz, pogody sie super robia na spacerki bedziesz smigac

ja wlasnie 5 minut malej pazurki obcinalam bo przeciez musiala zobaczyc i krecila paluszkami tak zeby widac, dobrze ze ona to lubi.

W ogole czas na wiosenne zakupy i to jak najbardziej! Mam nadzieje ze mi do piatku przesla kase to pojde ja obkupic, oczywiscie sie przejde po lumpkach bo jak mam jej spodnie kupic za 5 dych to mnie drze, a znajoma mi odklada fajniejsze ciuszki i pozniej tylko ide sprawdzic czy beda pasily.
Generalnie mam tyle jej prania ze chyba caly blok bym mogla powiesic bo OCZYWISCIE pralki nie przywiozl wczoraj dzwonil ze auto sie popsulo i ze bedzie dzisiaj!;/
juz mi zdarzy powyrastac z czesci a i tak juz malo co na nia dobre i czas sie wybrac i pokupic co nieco.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 06:53   #1232
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

hej!!
a ja juz mam od rana:

pomyte naczynia z kolacji.. pomyte podłogi w kuchni łazience i na korytarzu... wstawione pranie i michalinka juz włąsnie wstała.. a chciałam umyć okna!

Dzien dobry.. zaparszam na kwausię!!!

PS. wiecie co.. zawsze chciałam aby blisko mnie mieszała jakas moja dobra kolezanka aby rano szybko na kawe wspólna wyskoczyc.. ale niestety albo ma sie domek albo mieszka w bloku.. wteyd to mozliwe..

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 06:55   #1233
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
gmyrelka nie dasz rady ja ane juz gonie! ja jej dam diamentowa klwaiature przyslugujaca mnie ;p
Póki mi się godziny do wyjezdzenia nie zaczną to się nie dam
Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
też tak robiłam postawiłam skarbonkę i wrzucałam kasę przez jakiś czas , sporo się nazbierało.Paliłam 2 paczki dziennie i to mocnych inne były dla mnie za słabe , nie palę od sierpnia 2004 pamiętam że to sierpień bo juz na 1 września w szkole mi smierdziało od rodziców.
Rzuciłam z dnia na dzień po prostu nastawiłam się psychicznie do tego że od tego i tego dnia nie palę i wstałam rano już bez fajki w zębach.Ale paczkę nosiłam w kieszeni.I udało mi się i powiem że znacznie łatwiej jest rzucić fajki niz schudnąć odmówić sobie jedzenia.
Ja to nawet ze skąpstwa nie mogłabym zacząć palić.Moja miłość do butów i kosmetyków jest wielka i wystarczy jakbym sobię przeliczyła wydaną kasę przez miesiąć na pety czyli ok.300-400zł i pózniej zobaczyć jaki bym miała za to róż czy buty to nie ma siły

Cytat:
Zmiana tematu .
Wiecie po ile jest cukier? u nas juz po 4,80
Jutro wysyłam tżta do miast niech kupi chociaz z 30 kilo ponoć można tylko 1 zgrzewkę wziąć, bo więcej nie sprzedają w marketach a że są 3 to w każdym kupi po 1 zgrzewce bo ma dojść do 9 zł.
Jezu ja to pojęcia nie mam,bo u nas przez cały rok 2010 poszła tylko jedna paczka cukru-jak ktoś do nas przyszedł i słodził coś do picia.My nie używamy cukru
A za chleb płacę 1,4-tyle tylko,że ja jak jestem sama to kupuję mały.A normalny kosztuję u nas chyba 2,80
Cytat:
Ale pocieszmy się że wat na artykuły dziecięce z 8% na 23% dopiero od przyszłego roku od 1 stycznia podniosą, więc która tam ma zamiar lepiej róbcie zapasy bo to dopiero szok będzie
Dlatego właśnie muszę szybko obkupić moje dziecko na jakiś 3 lat

A pościel kupuję bawełnianą-ostatnio na all znalazłam taką i kupiłam 2 komplety,bo ich wzory i kolory są piękne
Satynowa u nas nie bardzo,bo kot nam pościel potrafi pazurkami drapać.
http://allegro.pl/posciel-andropol-1...466011590.html

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 06:57   #1234
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

ana ty świeżo po testach na prawko to i w przepisach chyba najlepiej. Mój tz wczoraj dostał mandat. I sie z nim nim nie zgadza, jak w sumie każdy kto słyszy za co, ale może coś się od stycznia zmieniło. Jechał lewym pasem przeznaczonym do jazdy prosto i w lewo, przed nim byla L skręcająca w lewo to zmienił pas na prawy(przeznaczony do jazdy prosto i w prawo) i pojechał prosto. Dostał 250 zł mandatu za to że zmienił pas ma prawy, i złamał niby w ten sposób przepisy bo strzałki były że tylko prosto i w lewo, a on zmienił pas. Zaznaczam że była linia przerywanai on pojechał prosto a policja stała około 70 m dalej i mu za to mandat wstawili.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 07:05   #1235
P0P70
Zakorzenienie

machaj - trochę pracy i TZ będzie jak człowiek Brawa dla Ciebie za dobre ukierunkowanie.

Madzia_PL - witaj wśród świadomych i przytomnych.

MAdziwina - ja bardzo chętnie na te kawkę z rana.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 07:05   #1236
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość

no i wy się możecie chwalić co wasze dzieci pokazują ale moja i tak jest najlepsza!!:P
jak siedzi na nocniku i mówię "kalina jak się ciśnie kupę?" to ta zaciska piąstki i robi "cisnącą" minkę

ana- już cię trochę mniej nie lubię niż rano...
dostałam od męża naszyjnik z aparta ten z charmsami... co prawda jak jechał do biblioteki to mu zasugerowałam że będzie przejeżdżał obok galerii... ale liczy się fakt że sam coś wybrał bo z tym miał największy problem...
Kalina wygrała

No widzisz nie taki tż niedomyślnya może był włam na wizaż i zobaczył co napisałaś
Ja sama mam charpkę na charmsy,ale do bransoletki(tylko ja złoto noszę to jak liczyłam to strasznie drogo by mnie ta zabawa wyniosła)
A możesz pokazać jak wygląda ten naszyjnik z charmsem?bom ciekawa bardzo,bransoletki widziałam,ale naszyjników z nimi nie.
Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Ja się pochwalę że już mi lepiej bo bez przeciwgorączkowych 38 stopni nie przekroczyłam, krąży między 37-38 więc już zaczynam normalnieć
Uff to dobrze,bo tak się czuć przy dzieciakach to masakra.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-03-02, 07:07   #1237
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
ana ty świeżo po testach na prawko to i w przepisach chyba najlepiej. Mój tz wczoraj dostał mandat. I sie z nim nim nie zgadza, jak w sumie każdy kto słyszy za co, ale może coś się od stycznia zmieniło. Jechał lewym pasem przeznaczonym do jazdy prosto i w lewo, przed nim byla L skręcająca w lewo to zmienił pas na prawy(przeznaczony do jazdy prosto i w prawo) i pojechał prosto. Dostał 250 zł mandatu za to że zmienił pas ma prawy, i złamał niby w ten sposób przepisy bo strzałki były że tylko prosto i w lewo, a on zmienił pas. Zaznaczam że była linia przerywanai on pojechał prosto a policja stała około 70 m dalej i mu za to mandat wstawili.

A jakie te pasy były, takie krótkie przerywane czy takie normalne. Bo jeżeli te pierwsze to słusznie a jeżeli te normalne to nie słusznie

Stary 2011-03-02, 07:08   #1238
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
madzia super ze sie lepiej czujesz, pogody sie super robia na spacerki bedziesz smigac

ja wlasnie 5 minut malej pazurki obcinalam bo przeciez musiala zobaczyc i krecila paluszkami tak zeby widac, dobrze ze ona to lubi.

W ogole czas na wiosenne zakupy i to jak najbardziej! Mam nadzieje ze mi do piatku przesla kase to pojde ja obkupic, oczywiscie sie przejde po lumpkach bo jak mam jej spodnie kupic za 5 dych to mnie drze, a znajoma mi odklada fajniejsze ciuszki i pozniej tylko ide sprawdzic czy beda pasily.
Generalnie mam tyle jej prania ze chyba caly blok bym mogla powiesic bo OCZYWISCIE pralki nie przywiozl wczoraj dzwonil ze auto sie popsulo i ze bedzie dzisiaj!;/
juz mi zdarzy powyrastac z czesci a i tak juz malo co na nia dobre i czas sie wybrac i pokupic co nieco.
darusia a gdzie u nas są fajne lumpki?? bo ja byłam tam w jakimś, ale daj spokój, same szmaty
Stary 2011-03-02, 07:12   #1239
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia ja na pewno nie najlepiej wiem.Pytaj doświadczonych-2 razy przeczytałam co napisałaś i tak średnio to rozumiemDaj mi mapke,autka i wtedy Ci rozwiąże

Stary 2011-03-02, 07:12   #1240
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Kalina wygrała

No widzisz nie taki tż niedomyślnya może był włam na wizaż i zobaczył co napisałaś
Ja sama mam charpkę na charmsy,ale do bransoletki(tylko ja złoto noszę to jak liczyłam to strasznie drogo by mnie ta zabawa wyniosła)
A możesz pokazać jak wygląda ten naszyjnik z charmsem?bom ciekawa bardzo,bransoletki widziałam,ale naszyjników z nimi nie.

Uff to dobrze,bo tak się czuć przy dzieciakach to masakra.
jak pracowałam w Irlandii to szał był na Pandorę (zresztą do tej pory jest), to przez ostatnie 2 lata to przeszło mi chyba ze 1000kg tego przez ręce i tak mi zbrzydło, że massa ale pozostało mi zboczenie zawodowe, zawsze patrze ludziom na biżuterię i zegarki
Stary 2011-03-02, 07:13   #1241
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
A jakie te pasy były, takie krótkie przerywane czy takie normalne. Bo jeżeli te pierwsze to słusznie a jeżeli te normalne to nie słusznie
raczej normalne, choć ja pewności nie mampowiem mu żeby zobaczył jak bedzie tamtą droga jechał

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-02, 07:16   #1242
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Co doświadczony kierowca to doświadczony.Krótko i na temat.

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
jak pracowałam w Irlandii to szał był na Pandorę (zresztą do tej pory jest), to przez ostatnie 2 lata to przeszło mi chyba ze 1000kg tego przez ręce i tak mi zbrzydło, że massa ale pozostało mi zboczenie zawodowe, zawsze patrze ludziom na biżuterię i zegarki
U nas zauważyłam,że szał trwa od paru miesięcy.Pandora górujeTyle,że u nas tak złoto podskoczyło,że masakra.Jakbym chciała sobie skręcić taką bransoletkę to musiałabym wydać na te cuda ok 8 tysięcy.

Stary 2011-03-02, 07:29   #1243
Darusiaaaa
Zakorzenienie

madziwnia moje 'kolezanki' z bloku przedzial ok 80 lat takze srednio z kawusią, za to jak przyjezdza kolezanka ze szkoly do siostry ktora mieszka na samej gorze ( jedna mlodsza niz 75-80) to od razy przed szkola na kawusie wpada ja herbatka bo kawy nie pijam.

ja tez juz mam pozmywane , obiad naszykowany, podlogi umyte zostanie mi lazienka tylko ale to juz pozniej jak wroce ze spacerku z mala teraz tylko balagan do posprzatania ktory oliwia robi notorycznie

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

madzia wszystko zalezy od tego jakie linie przerywane byly, przynajmniej tak mi sie wydaje.

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

minka ja mam znajoma na kolegiackiej, ale na broniewskiego jest taki duzy obok piekarnii wandawchowicza i tam zawsze chodze w piatki jak chce jakies zwykle body dla malej pokupic czy cos bo jest tego masa a 15zl/kg
a tak w poniedzialki sa dostawy a ja tak we wtorki chodze przewaznie no i mam sporop z tego co kolezanka mi zostawia.
A.Camus
Stary 2011-03-02, 07:34   #1244
P0P70
Zakorzenienie

Madzia - ja jeszcze powrócę do tematu zmiany pasa ruchu. Przeważnie przed skrzyżowaniem mamy linię ciągłą. Czy zmiana zastąpiła może na skrzyżowaniu bo to raczej jest zabronione pomimo przerywanych pasów na skrzyżowaniu (a przerywany muszą tam być).
No i może policjanci stwierdzili że: jest przepis,że dojeżdżajac do skrzyżowania,należy przed nim,zająć odpowiedni pas ruchu do kierunku,w którym chcemy jechać przez skrzyżowanie.Jeżeli natomiast są dwa pasy ruchu do jazdy na wprost,powinniśmy jechać pasem prawym,ponieważ obowiązuje ruch prawostronny(tym bardziej,że na drodze jest pusto - jazda lewym pasem w tym przypadku jest zabroniona,chyba,że chcemy skręcić w lewo).Lewy pas służy tylko do wyprzedzania(jest to dozwolone na skrzyżowaniu o ruchu okrężnym i na skrzyżowaniu,na którym ruch jest kierowany).
Ja to chyba podyskutowałabym z tymi policjantami.

Stary 2011-03-02, 07:41   #1245
Darusiaaaa
Zakorzenienie

pop ja tez, ostatnio tez dyskutowalam i tylko za dokumenty 100 dostalam a o zlamaniu przepisow jakos zapomieli bo im przedstawilam swoja wersje wydarzen i pokazalam ze sa po prostu glupkami.
Nie mieli prawa tam gdzie ja dostalam wystawiac mandatow poniewaz znak do ktorego oni sie odnosili stal za daleko i powinien stac jeszcze jeden , byl nakaz skretu w lewo - owszem ale obejmowal tak jakby 2 skrety wiec to tez nie dozwolone.
A.Camus
Stary 2011-03-02, 07:49   #1246
anakazar
Zakorzenienie

Dziewczyny w DDTV będzie ten test jedzenia w słoikach.

Stary 2011-03-02, 07:53   #1247
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ana tez to mialam pisac bo ogladam, potem moj serial i spacer, akurat mloda o 12 zje obiad i pojdziemy. Jak ja sie ciesze ze juz cieplo jest!!!! no cieplo duzo powiedziane ale na tyle cieplej zeby z mala wyjsc na dluzej nbiz pol godzinki .
A.Camus
Stary 2011-03-02, 07:53   #1248
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Napisane przez yoonka
ja tez chce byc w GRUPIE TRZYMAJACEJ WLADZE sa z tego jakies profity?? karnet na silownie chociaz? ubezpieczenie na zycie? dodatek kierowniczy??

Cytat:
Ich klawiatura zamienia się w złotą
dziewczyny no teraz to się już ładnie nabijacie,może niektóre dziewczyny rzeczywiście się tak czują tylko mogłyby napisać

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny przepraszam ale nic wiecej nie napiszę sory że wogóle to napisałam nie chce zeby wywiązała sie z tego większa afera niech zostanie tak jak jest kończe ten temat
oj nieładnie

Cytat:
W załączeniu ranking. Dziewczynki to sie samo liczy wystarczy wiedzieć gdzie zajrzeć
ło matko na samym końcu na szczęście ro tylko ranking z tej części ciekawe ile łącznie postów jest.

[QUOTE=madziwnia;25452776]koniec tematu z mojej strony. no chyba że sie spotkamy na zywca na tym sexweekendzie.. TO SOBIE POGADAMY.... jak bedzie czas

PS. Zrobiłam dzis 9 woreczków obiadków dla Michasi.!!!
od 16-20 w kuchni potem kolacja T. i kanapki do pracy i niedawno wyszłam od garów
/QUOTE]
hej co to za weekend????????????
4 godziny robiłaś 9 woreczków?
no i ja się pisze na kawkę

Mysia co Wy z tym wbijaniem,czytam post chcę skomentować to pisze i już!

Młoda ile kosztuje własnie taka kołdra w ikea ja też musze zakupić 200x220
Firaneczki na pewno będa super wyglądać

Libra toż to jakas masakra jest niedługo człowiek wszystkiego będzie musiał sobie odmawiać ja słyszałam o tym,że w supermarketach jest wojna o cukier.

Sara w Manufakturze na piętrze są sklepy z bucikami dla dzieci ale jeszcze nie byłam oglądać.

Lindsley ale mi narobiłaś smaka na truskwaki

Jak mówicie,że ryczycie to ja nie czytam bo jak ja w pracy będę wyglądała

Minka o co chodzi"nie będziemy jeść i na nogach chodzic, ale nam obywatele wyszczupleją "?szczególnie z tymi nogami

Anakazar ja mam takie samo podejście do palenia no i jeszcze ten swąd

Machaj cisnąca kupka fajnie wyszła hehe
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 08:11   #1249
Darusiaaaa
Zakorzenienie

tylkooliwka no bo to juz jest smieszne, piszmy wprost, ja teraz jak juz mi cos pasic nie bedzie tez bede walic prosto z mostu.

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

kupilam kiedys malej taki fajny kombinezon fioletowy na polarku ale nie az tak gruby jak ma zimow no i bralam go jakos zeby jej przymierzyc przed zimą i mowie jezzzu jaki wielki , bedzie miala na za rok wyjmuje dzisiaj -mierze- jest ok.
A.Camus
Stary 2011-03-02, 08:22   #1250
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Co doświadczony kierowca to doświadczony.Krótko i na temat.

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

U nas zauważyłam,że szał trwa od paru miesięcy.Pandora górujeTyle,że u nas tak złoto podskoczyło,że masakra.Jakbym chciała sobie skręcić taką bransoletkę to musiałabym wydać na te cuda ok 8 tysięcy.
no u nas przeciętne srebrne charmsy kosztowały ok 25 euro, z maluteńkimi! wstawkami złota ok 60, ale całe złote były sprowadzane tylko na specjalne zamówienie, bo kosztowały od 400 E czasem nawet do 650 E hehe był czas, że mogliśmy to kupowac po kosztach, a potem 25% zniżki mieliśmy, ale żadnego nie kupiłam a trzeba było brać i sprzedawać na allegro
myślę, że gdybyś całą złotą chciała zmontować to kosztowało by cię to duuuuuuuużo drożej

chociaz sprawdzałam właśnie na jakiejś stronie i widzę, że te złote są u nas tańsze, my co prawda mieliśmy głównie te masywne, ale były droższe...
no ale złoty aniołek 1529zł
http://www.taxor.pl/pandora-bizuteria.php?od=24&ile=118

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość

Minka o co chodzi"nie będziemy jeść i na nogach chodzic, ale nam obywatele wyszczupleją "?szczególnie z tymi nogami
chodziło o to, że cukier drożeje, chleb też, warzywa też i jeszcze banzyna nie będziemy więc jeść i pieszo chodzić
Stary 2011-03-02, 08:29   #1251
Darusiaaaa
Zakorzenienie

generalnie laska nie odkryla nie wiadomo czego, nie powiedziala raczej niczego co tu na forum nie byloby powiedziane

mloda sie do snu uklada, dobrze akurat to przed spacerkiem lazienka bedzie cacy i wsio.

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

dawalam malej musli i padla do tego stopnia ze pare lyzek ostatnich jadla na spiocha.
A.Camus
Stary 2011-03-02, 08:30   #1252
Ferrou
Zakorzenienie

Hej
A ja jeszcze nic nie zrobilam... no.. łóżko zastało pościelone i sypialnia ogarnięta ale to tż zrobił , nadal w pidżamie siedzę, mały marudzi bo najlepiej to chciałby być tylko na rękach.. głowa mnie od wczoraj boli, myślałam że przez noc przejdzie.. ale jak się obudziłam to myślałam że ktoś mi 'przypierdzielił z bańki'... ale za to ładna pogoda jest
Stary 2011-03-02, 08:31   #1253
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Madzia - ja jeszcze powrócę do tematu zmiany pasa ruchu. Przeważnie przed skrzyżowaniem mamy linię ciągłą. Czy zmiana zastąpiła może na skrzyżowaniu bo to raczej jest zabronione pomimo przerywanych pasów na skrzyżowaniu (a przerywany muszą tam być).
No i może policjanci stwierdzili że: jest przepis,że dojeżdżajac do skrzyżowania,należy przed nim,zająć odpowiedni pas ruchu do kierunku,w którym chcemy jechać przez skrzyżowanie.Jeżeli natomiast są dwa pasy ruchu do jazdy na wprost,powinniśmy jechać pasem prawym,ponieważ obowiązuje ruch prawostronny(tym bardziej,że na drodze jest pusto - jazda lewym pasem w tym przypadku jest zabroniona,chyba,że chcemy skręcić w lewo).Lewy pas służy tylko do wyprzedzania(jest to dozwolone na skrzyżowaniu o ruchu okrężnym i na skrzyżowaniu,na którym ruch jest kierowany).
Ja to chyba podyskutowałabym z tymi policjantami.
mój tz tez dyskutował jechał lewym pasem ponieważ na prawym był autobus TESCo a on jedzie 25km/h to go minał a z przodu L skręcająca w lewo to znowu zmienił pas przed skrzyżowaniem ze światłami gdzie miał zielone światło Kazałam mu jechać do WORDu i niech tam się konkretnie dowie, bo albo człowiek nałogowo codziennie przepisy łamie, albo policjant musiał się pierwszego wykazać, i szukał naiwnego.

Stary 2011-03-02, 08:36   #1254
agnieszka09
Wtajemniczenie

na kawke sie nie pisze nie pije i nie lubie ale na herbatke

my juz wstalysmy

PL MADZIA za zdrowko

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012

Edytowane przez agnieszka09
Czas edycji: 2011-03-02 o 08:38
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 08:37   #1255
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
chodziło o to, że cukier drożeje, chleb też, warzywa też i jeszcze banzyna nie będziemy więc jeść i pieszo chodzić
To od kwietnia do pażdziernika bedę rowerem jeździła i tz do pracy też jak paliwo bedzie jeszcze rosło, i te mandaty bedzie przyjemne z pozytecznym połączone, a autem tylko w deszczowe dni, i na dłuższe trasy

Stary 2011-03-02, 08:39   #1256
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Napisane przez yoonka
ja tez chce byc w GRUPIE TRZYMAJACEJ WLADZE sa z tego jakies profity?? karnet na silownie chociaz? ubezpieczenie na zycie? dodatek kierowniczy??

dziewczyny no teraz to się już ładnie nabijacie,może niektóre dziewczyny rzeczywiście się tak czują tylko mogłyby napisać

Tylkooliwka no i lepiej się nabijac niż wprowadzać zamęt z niewiadomego powodu.
Cytat:
no u nas przeciętne srebrne charmsy kosztowały ok 25 euro, z maluteńkimi! wstawkami złota ok 60, ale całe złote były sprowadzane tylko na specjalne zamówienie, bo kosztowały od 400 E czasem nawet do 650 E hehe był czas, że mogliśmy to kupowac po kosztach, a potem 25% zniżki mieliśmy, ale żadnego nie kupiłam a trzeba było brać i sprzedawać na allegro
myślę, że gdybyś całą złotą chciała zmontować to kosztowało by cię to duuuuuuuużo drożej

chociaz sprawdzałam właśnie na jakiejś stronie i widzę, że te złote są u nas tańsze, my co prawda mieliśmy głównie te masywne, ale były droższe...
no ale złoty aniołek 1529zł
http://www.taxor.pl/pandora-bizuteria.php?od=24&ile=118
Minka wiem,że ceny są zabójcze
Ja "swoją" tak podliczyłam na oko i wyszło mi około
Cytat:
generalnie laska nie odkryla nie wiadomo czego, nie powiedziala raczej niczego co tu na forum nie byloby powiedziane

mloda sie do snu uklada, dobrze akurat to przed spacerkiem lazienka bedzie cacy i wsio.
Darusia dla nas nie żadna nowość-temat obgadany.Jednak dla mam nie korzystających z netu info myślę,że trochę otworzy oczy.

Ja wam napiszę tak:sama nie wiedziałam,że danonki są ble-dowiedziałam się u nas na forum.
3/4 kobiet ufa tym reklamom i instututowi matki i dziecka
Mam w rodzinie dwójkę takich maleństw jak nasze i są karmione od 5 miecha danonkami-tż też nie wiedział nic złego w danonkach i jak był z Niną w swoich rodziców to ją 1 czy 2 nimi nakarmił.Nakrzyczałam na niego,starałam się wytłumaczyć,że są ble.I zakazałam podawania ich naszej dziewczynce.Tż też jak wszyscy"naczytasz się głupot w internecie i marudzisz.Ma instytut matki i dziecka i musi być ok-i wez tu gadaj z takimWszyscy karmią i dzieci zdrowe.
Jak mu ostatnio powiedziałam,że danonki są od 3 roku życia to poszedł kupił je,danonki dał kotom i kazał mi szukać informacji na opakowaniu,że danonki są od 3 rż i wiecie,że nie było tam nic takiego napisane
No u nas trwał terror danonkowyMacie gdzieś może jakieś info o nich,że są bezwartościowe?chętnie bym tż jeszcze pokazała.

Stary 2011-03-02, 08:40   #1257
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:

A pościel kupuję bawełnianą-ostatnio na all znalazłam taką i kupiłam 2 komplety,bo ich wzory i kolory są piękne
Satynowa u nas nie bardzo,bo kot nam pościel potrafi pazurkami drapać.
http://allegro.pl/posciel-andropol-1...466011590.html
ale my włąsnie mówimy o satynie bawełnianej.. ja tez z tej firmy plecam posciel bo mam 2 komplety I polecam

Cytat:
Dziewczyny w DDTV będzie ten test jedzenia w słoikach.
OGLADAŁĄM WIEDZIAŁAM JUZ TO ALE FAJNIE ŻE CIAGLE TO POWTARZAJA .. TAK SAMO JAK Z TYMI HERBATKAMI GRANULOWANYMI.. MIAŁAM KUPIONY TYLKO JABŁKO MIETA.. POŁOWE WYRZUCIŁAM..

przepraszam za capsa.. Michasia włączyła

Tak 9 woreczków po 300ml kazdy bo miedzy czasie myłam gary i kazdy obiadek zestaw.. robiłam osobno.. bo to nie jeden smak był tylko kuilka dl;atego mi zeszło.
A robiłam zbiorowo pierwszy raz wiec miałam chaos tatalny...
teraz juz bede mądrzejsza.. trening czyni mistrza...

Zaraz bedzie w DDTVN że nie wolno kawy z mlekiem.. ale do mnie to nie przemawia.. musze jeszcze raz posłuchac...

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 08:40   #1258
agnieszka09
Wtajemniczenie

TYLKOOLIWIA a mi sie nic nie otwiera i nie widze wypowiedzi

DARUSIA jak pralka...przywiezli

ANAKAZAR ja juz wlaczylam tvn tez jestem ciekawa

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-03-02, 08:43   #1259
Darusiaaaa
Zakorzenienie

mnie juz za 50 zl paliwa starczy na 3 tygodnie bo teoretycznie rzecz biorac nigdzie nie jezdze, jak potrzebuje ide po auto a pozniej odstawiam.

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

aga nie!!!!
nie mial czym bo auto sie podobno z***!
nie mam pytan niedlugo nie bede miala w czym chodzic, ile mozna prac recznie :;(:
A.Camus
Stary 2011-03-02, 08:47   #1260
agnieszka09
Wtajemniczenie

ANAKAZAR napewno w necie znajdziesz jakis artykul ciekawy

tak samo z KUBUSIAMI...ja mam wrazliwy zoladek a kubus niestety ale nie
wplywa korzystnie...zaraz mam jakies wzdecia a jak wiecej wypije to brzuch bardzo boli

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

DARUSIA tylko pala lac moze ktos ze z najomych ma busika aby przywiesc...bo faktycznie recznie to zajezdzic sie idzie

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości