![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ** Marzec u Marylindy - YSL, Mac, Sephora, Fragonard, La Prairie i inne **
to może ja zaproponuję inną kombinację....
bo mi najbardziej zależy na puderku La praire Może taka wymiana by Ci pasowała, że za puderek oddałabym Ci : Givenchy Hot Coutre , bazę Estee Lauder oraz bazę Kryolan ? co Ty na to?
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ** Marzec u Marylindy - YSL, Mac, Sephora, Fragonard, La Prairie i inne **
No to zaczynam
![]() pędzel do różu mam praktycznie nowy (no raz użyty, wyprany i czeka na pewnie nowego właściciela, gdyż ja używam dużych pędzli do pudru), Sephory seria Professionel nr40 klik; mam też puderek brązujący EveryDay Minerals Soft Bronze 7g. pierwotnie, ubytek trudno ocenić może max.2 g klik; mam też rozświetlacz Clinique fresh bloom w kolorze Posy, zużycie ok. 35%, pełnowymiarowy, waga pierwotna 9 g. klik. A może byłabyś zainteresowana paletką cieni Estee Lauder, też produkt pełnowymiarowy, lekko przetestowany, głównie dwa odcienie, bo niestety pozostałe dwa mi nie pasują. Wklejam fotkę poniżej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Jako, że jestem maniakiem perfumowym, to chętnie bym przygarnęła jeszcze jakąś flaszeczkę. Co mogłabyś zaproponować?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
obiecane zdjęcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Hej Marylindo,
Czy znalazlabys cos w moim watku za Gresa Grain de Folie? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli więc odpowiada Ci taka wymiana: Jesus+pędzel+cienie (aha zapomniałam dodać, że są z kartonikiem i pacynkami, dostałam je w zeszłym miesiącu), za Baby Doll i Fragonard, to ja zapraszam na pv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Sleek róż flamingo, NYX czarna kredka, Sephora Duo - rozświetlacz i bronzer w kremie (znikome zużycie)
za https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post25451177 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Hej interesowałaby mnie Omia Ametyst -jka ty widzisz ta wymiane
![]()
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
W moim wątku pytałaś o róż BB, wtedy odmówiłam, ale wczoraj widziałam róż Maca na żywo i jestem zainteresowana, zerknij prosze jeszcze raz do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Proszę bardzo, pędzel i jeszcze fotki cieni (tj. zewnętrzne
![]() Pozdrawiam ![]() A jeszcze tylko jedna prośba, gdyby doszło do wymiany, to z uwagi na dużą różnicę w przekupkach, poproszę, byś pierwsza wysłała przesyłkę (mam nadzieję, że to nie problem ![]() Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2011-03-02 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za baby doll, emolium i cienie Clinique?
![]() |
#48 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Odpisane ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie sprawdziłam kodu i w sumie jestem zdziwiona, bo zakupione były w zeszłym miesiącu w Marrionaud, a więc okazuje się, że i w perfumeriach nie wszystko jest super nowe. Cienie jednakże są idealne, trzymają się cały dzień, nie kruszą, dobrze nakładają i łączą ze sobą, ale oczywiście decyzję zostawiam Tobie. Niestety nic więcej dla siebie nie widzę. Być może ja mogłabym coś jeszcze dorzucić w zamian za Fragonarda, może jakieś próbki zapachowe lub coś innego, ale musiałabym przejrzeć moje skarby. W każdym razie rezerwuję Jesusa i pędzel, a Ciebie też poproszę o rezerwację YSL.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;25455978]W moim wątku pytałaś o róż BB, wtedy odmówiłam, ale wczoraj widziałam róż Maca na żywo i jestem zainteresowana, zerknij prosze jeszcze raz do mnie ![]() Teraz troszkę bardziej poszukuję matowego różu w zamian, ale zastanowię się i dam znać ;-) ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Soso, spodobał mi się róż mac, ale Fragonard już w negocjacjach... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Bardzo chetnie oddałabym Ci wszystko, ale niestety nic więcej nie widzę, marzył mi się mac, ale nie chcesz oddać
![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Zerkałam już, niestety nosze zupełnie inne rozmiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Poza paletką:
Clinique paletka 4 cieni w odcieniu Teddy Bear niestety nic innego nie widzę
![]() |
#53 |
BAN stały
|
A moze dobierzesz sobie cos do kremiku za ten płyn?
![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Zainteresowal mnie tylko pasiaczek essence i mini-kabuki a to za malo za cokolwiek z tego... ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
BAN stały
|
a ta gabeczka do twarzy? niestety nie orientuje się w cenie
![]() masz może próbki silikonowej bazy Dax, większości wizażanek gdzieś tam zalega w próbkowych zapasach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
- Bvlgari Omnia Amethyste 40 ml - zużycie ok 40%
To najbardziej mnie interesuje ![]()
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Parfums Gres - Grain de Folie i portfel?
Poza wątkiem mam też sporo próbek róży i brązerów mineralnych, oraz maczek-brązer Clinique. ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Niestety raczej nie. ![]() Przyznam, że najbardziej zależało mi na perfumach Gres. Wolę wymienić Gucci na inne perfumy, a z kolei wymiana nowej torby Wittchen z metką na używany portfel nie bardzo by mi się opłacała... ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2011-03-02 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Nie pisałaś bo ja ci proponuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
A czy wymieniłabyś odlewkę Omni za miniaturke Dolce Vita? Tak z 5ml?
![]()
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
miałam wczesniej w wątku,ale widze,ze wizaż wysztkie wyrzucil. Wrzuce Ci je jutro.Pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.