|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!
Emilka, nawet mi sie to na ulicy zdarzało, w empiku, przed moim wydziałe, w klubie kamienna, nie będę jeszcze pisała gdzie bo nie o to xhodzi. I nie generalizuję, bo widze że czego nie powiem to od razu jest że generalizuję, może zacznę pisać datami,ze dnia 4.03.2010 o 20.25 w klubie X przyssał się do mnie Y.
|
|
|
|
#3272 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciepło, to ciepło .Cytat:
![]() Cytat:
Tak .Możesz iść nawet bez .
|
|||
|
|
|
#3273 |
|
Konto usunięte
|
baja cebule najlepiej kroić na desce plastikowej i przy otwartym oknie
|
|
|
|
#3274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wtedy mialam bialy telefon-moze to dlatego? Telefon pasowal mu do butowCytat:
|
|
|
|
|
#3275 |
|
Nie depcze krokusów
|
SdC
|
|
#3276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jest dzisiaj to spotkanie? gdzie? niedługo wychodzę i chciałabym wiedzieć da mi ktoś znać?
|
|
#3277 |
|
Konto usunięte
|
Emilka nie uprzedzam się do sukienek
nawet tak nie myśl, w najbliższym czasie planuje nawet zakup czego s fajnego, polecasz mi jakieś sklepy ???
|
|
|
|
#3278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3279 |
|
Konto usunięte
|
baja, ale róże to nie mój styl :P
|
|
|
|
#3280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chcesz cos konkretnego? Na codzien czy na impreze? Dopasowana czy rozkloszowana?
|
|
|
|
|
#3281 |
|
Konto usunięte
|
szukam czegoś uniwersalnego
|
|
|
|
#3282 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3283 |
|
Konto usunięte
|
chętnie
|
|
|
|
#3284 |
|
Wtajemniczenie
|
Mala czarna uniwersalna -mam z bershki (z dopinanymi ramiaczkami-jedna dopasowana a druga lekko rozszerzana na dole) oraz o dziwo-z new yorkera-tam czasem mozna wyszperac cos naprawde fajnego
Ale uniwersalne sukienki chyba najczesciej spotyka sie w reserved
|
|
|
|
#3285 |
|
Konto usunięte
|
w Reserved mierzyłam kilka egzemplarzy i co jedno to większa masakra, niestety
albo uwydatniały mi zbytnio zaokrąglenia, abo robił się dziwny garb w new yorkerze trzeba się naszukać, faktycznie, i to nie dla mnie ale nie wiem czy nie warto iść do jakiegoś no name :P
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy krzywo spałam, czy na wieczór jak psa wyprowadzałam mi się coś stało, ale mnie choleeeeeernie boli stopa
I kuśtykam
|
#3287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z checia bym sie wybrala do jakis no name sklepow-ktos, cos, gdzies?
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ja bym chętnie poszła gdzieś z Ecrulo, bo znana jest z tego, że zawsze coś wynajdzie, a jak sama idę na zakupy, to wiecznie wszystko za duże
|
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam się wybrać kiedyś do tego centrum które przy tandecie otwarli, podobno jest tam sklep z prawidłowymi rozmiarami staników... Drogie w ****u, ale można przymierzyć i dopasować rozmiar Dziś kaleka, jutro lekarz i praca, w piatek z rana praca, w sobote praca, w niedziele praca, w pon nie wiem czy tam otwarte, a potem znowu wtorek praca
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
Blair kochana, a może ścięgno naciągnęłaś lub coś? Powinno samo przejść, mnie kiedyś też na spodzie stopy w środku bolało, tylko ja źle stanęłam i to właśnie chyba ścięgno było, za kilka dni przestało boleć.
Trzymaj się |
|
|
|
#3291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musze ja tez kiedys wyciagnac na zakupy
|
|
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co się mogło stać, nie kojarzę nawet żebym krzywo stanęła
Sabbra - odpisali mi z helfa w sprawie wody lawendowej, w tej cenie jej już nie będzie, a w sprzedazy będą mieli pod koniec marca dopiero
|
#3293 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co mama powiedziała? Cytat:
ale tak to jest jak ma się raz że hopla, dwa że ze dużo wolnego czasu. dziwię się że ona w tym wszystkim jest normalna tak ale po ostatkową ![]() padłam! co to za czary z tą cebulą? jak czarownice ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
muszę![]() Heniek prostytutka- rządzi! popłakałam się ze śmiechu! nie znoszę takich fanatyków i z nimi lepiej w żadną dyskusję nie wchodzić. polityka ma to do siebie, że potrafi rzeczową dyskusję zmienić w ostrą jatkę, bo zazwyczaj ludzie próbują się nawzajem przekonać o wyższości swoich racji. miałam okazję poznać taką babkę i na moją odp że nie jestem ani za PIS ani za PO myślałam, że mnie zje. wpadła w taką furię, że 40min miałam wykładu o tym jak ja tak mogę i jakie PO nie jest super 1. nie rozumie dlaczego miałby Cię ktokolwiek znienawidzić z powodu wypowiadania swoich poglądów. im dłużej żyje i się temu przyglądam to dochodzę do wniosku, że posiadanie swojego zdania jest niefajne, a wypowiadanie go i co gorsza bronienie to już faux pas. skąd to się bierze? aha i poprawnie jest Volksdeutsch ![]() 3. a ja jestem zdania że PSL dlatego od 20lat wchodzi do sejmu, bo jest k**** polityczną- nie ma programu, nie ma reform, nie ma zdania. idzie tam, gdzie wiatr zawieje, gdzie jest koryto. Jedno na co ma wyrobione zdanie to nie dać ruszyć KRUSu- dlatego ludzie na wsiach ich kochają. ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
aaaa to ty byłaś! a ja stałam na przystanku i się zastanawiałam co to za lebiega z jakimś szalonym psem skacze wokół bloku ![]() rozumiem że w takim razie jutro nie mam szans oddać Ci torby? a dzisiaj będziesz na spotkaniu żeby mi kosmetyki dać?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#3294 |
|
Pani Buka
|
teraz będą teorie spiskowe odnośnie krojenia cebuli
aaa, Cholerko, mój "omlet" wygląda mniej więcej tak jak Twój. fakt że to pewnie nie jest taki "prawdziwy", ale u mnie w domu zawsze się to robiło właśnie w ten sposób też
|
#3295 |
|
Nie depcze krokusów
|
Co będzie, gdy cebula zniknie ze sklepów?!
Aaaa, czyli jak NIE idziesz sama, to wszystko za duże?
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
no jak to co?- zbiorowe zamówienie
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#3297 |
|
Nie depcze krokusów
|
W sumie to już cebula była zamawiana
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
serio????
co z Costalem? nie ma żadnego info... ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- http://allegro.pl/jaapee-podgrzewacz...476004378.html co o tym sądzicie? macie jakieś doświadczenie/ zdanie na ten temat?
|
|
|
#3299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
|
||
|
|
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no u mnie aż tak nie było żeby mnie ktoś o 7 budził Ja chyba dlatego że jestem z tak 'czystego' do przesady domu, lubię u siebie mieć lekki nieład który czasem się w bałagan przeradza, ale zwykle jest po prostu normalnie ![]() Mama w końcu nie weszła Opowiem Ci później jak coś ![]() Mam nadzieje ze bede na spotkaniu, jak mi noga przejdzie to na pewno, jak nie to wieczorem się dokuśtykam do piaskownicy i zrobimy wymianę torba za kosmetyki ![]() Edit: Co do talerzy to ustawiam też wielkościowo, ale to z braku miejsca a nie obsesji że musi być równo ![]() Tiaaa....
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

przyzwyczajona jestem do elektrycznego.
Ciepło, to ciepło 

da mi ktoś znać?

ale nie wiem czy nie warto iść do jakiegoś no name :P
I kuśtykam
Dziś kaleka, jutro lekarz i praca, w piatek z rana praca, w sobote praca, w niedziele praca, w pon nie wiem czy tam otwarte, a potem znowu wtorek praca
Opowiem Ci później jak coś