|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój Chomiczek - cz. 5 :)
To ile mamy mężczyznów?? Gumiś, Wojtek, Pixel, Staś... czy kogoś ominęłam?
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Agata...SEBASTIAN jeszcze
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
A nasze dzieciaczki Czesio i Włóczuś?
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Pimpuś Julki
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
chwale się!
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Mężczyźni:
Kobiety:
---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Joasia WOW faktycznie cudownie wybiela . Kupię jak ta się skończy
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Gumiś, Wojtek, Pixel, Staś, Seba...
Chyba mało jest chłopaczków ![]() Dziewczynki: Maja Miecia Mysia nie no tikki chyb a się obrażę
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
pasta jest rewelacyjna
|
#913 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz nie wiem co robić, rezygnować czy się męczyć. A zdecydowałaś się już na jakieś konkretne auto? Cytat:
O ja, super biel też sobie kupię ![]() Cytat:
![]() No i śliczne zdjęcia Waszych pociech
|
|||
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
Joasia!! Papa!!!
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Iza...a co jest nie tak?? Wykładowcy? Grupa? Materiały? Zajęcia? |
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia wszystko jest nie tak. Za wysokie progi
![]() Jeszcze mój TŻ ma problemy z oddaniem pracy inż |
|
|
|
#919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może jednak spróbuj?? jak coś nie będzie szło, no to wtedy postanowisz co dalej, hm? ![]() Na konkretne nie między: golfem, oplem, reno, peżot - to są mojego A. chyba wymogi za to, że... ja piszę jakie są laseczki, a Ty mnie wyprzedziłaś! teraz to już mi zostaje skoczyć z krawężnika...
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za podjęcie słusznej decyzji.A może faktycznie to tylko pierwsze takie wrażenie, może zbiegiem czasu będzie lepiej? ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Ja dziś wylukałam ślicznego Peżota Takim mogłabym spokojnie śmigać Ale jest aż z Nidzicy
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-03-02 o 13:53 |
|
|
|
|
#921 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
boski ![]() OMG! kobieto to jest genialne na allegro takie zabawki ( tylko nie z kołków) są po 50- 60 zł zachęciłaś mnie chyba pójdę po kołki myślicie, że w brico są? ![]() Cytat:
ale on groźnie wygląda ale pewnie kochany Kama tak łapkę dała jakby chciała go dziabnąć nią miałaś czas rano Gumiskiem się zająć? ja to zawsze spóźniona Ty masz samle? pokażesz jej fotki? ![]() Cytat:
bo sama nadal nie wiem ale niech już pozostanie facetem ![]() Wow! wspaniałe kiedyś też używałam pasty wybielającej ale dentysta mi zaczął gadać, że one ścierają szkliwo bla bla i dlatego mam nadwrażliwe zęby - już sama nie wiem jak to jest może tylko chciał namówić na wybielanie u niego
|
|||||
|
|
|
#922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Iza, może nie warto tak szybko rezygnować? Może tylko na początku stwarzają takie wrażenie, żeby właśnie ludzie rezygnowali i było mniej na roku? Wytrzymasz!!
![]() Cytat:
Cytat:
. Mój szwagier ma takiego niebieskiego i sobie chwali
|
||
|
|
|
#923 |
|
Raczkowanie
|
Mam chomika jednego syryjskiego ale chcę mieć jeszcze dwa... doradzcie czy mam kupić je jak ten mi zdechnie czy juz teraz ale one by były w tej samej klatce i by się pogryzły czy coś. A tak pozatym to mamy kota w domku i on czasem ( jak mnie nie ma) dokucza mojemu chomiczkowi, a chomik sie denerwuje , potem ja chcę go wziąć na ręce to mnie gryzie . A kota zganiam za to a potem chomik na drugi dzien juz jest łagodniejszy.
|
|
|
|
#924 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś część II bawienia się w stolarza, jak tylko teściowa wróci z moimi listewkami mam taką wizję, że normalnie szok.... i jak będzie chciała to szwagier składa zamówienia Widziałam te zabawki z drewna jaka cena w ogóle... ![]() Zjadłam śniadanie! ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
Chomiki żyją koło 2 lat... ja się cieszę, że mam Maję i za nic w świecie bym jej nie oddała ani nie chcę żeby zdechła bo chcę więcej... bez przesady... Kota nie wpuszczać do chomika, dla mnie to proste, bo kot będzie polował... Co to znaczy "zganiam" ? tylko nie mów, że go bijesz za to, że psoci się chomikowi ...ten post mnie zdenerwował Cytat:
![]() Peżocik ładny
|
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyjątkiem są chomiki karłowate: roborowskiego i dżungarskie, które można trzymać w grupach, ale TYLKO I WYŁĄCZNIE JAK SĄ Z TEGO SAMEGO MIOTU I SĄ TEJ SAMEJ PŁCI, ŻEBY ZAPOBIEC NIECHCIANEMU ROZMNAŻANIU. |
|
|
|
|
#926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po obiedzie już Kurcze super Ci to wyszło nie mogę się doczekać aż całość pokażesz ![]() w brico kupie kołki? Cytat:
przede wszystkim syryjskie chomiki są samotnikami i powinny być same. jeśli dwa to tylko dzungalki lub roborowskiego ale W OSOBNEJ KLATCE! watpie aby kot kumał za co na niego krzyczysz. Nie mozesz zamknąć drzwi, zeby kot nie wchodził do pokoju?? przepraszam ile masz lat? POZATYM JAK MOZNA PISAC "CZY MAM JE KUPIC JAK TEN MI ZDECHNIE" ?! EH...
|
||
|
|
|
#927 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko tylko nie deu Cytat:
Mam takiego tylko że srebrnego nie widać brudu![]() A kolega ma właśnie takiego zielonego i uwalony zawsze jest ![]() Swoją drogą to dla mnie typowo damski samochód, dziwnie mi w nim wygląda facet ![]() Automatyka ![]() Cytat:
![]() W dodatku zaraz znowu muszę na tą uczelnie jechać ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#929 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że powinny być Cytat:
A Kamusia to chciała go lizać Gumiś biedak kiedyś zawału dostanie przez Kamę ![]() Rano zostało mi trochę czasu, więc pomyślałam, ze zrobię mu sesję, najpierw w domku, a później wyciągnęłam go na biurko ![]() No mam samlę, ale nie jest za wielka Cytat:
Hehe mój poprzedni chomik- Kubuś był chłopakiem przez 7 m-cy, późnie zmarł i pare m-cy po jego śmierci okazało się, że to dziewczynka była Cytat:
Jejku gdyby on był bliżej to już bym dzwoniła ![]() A Nidzica jest ode mnie z jakieś 150-200 km |
||||
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
I mnie też...ale przemilczałam ten najbardziej denerwujący fragment...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

faktycznie cudownie wybiela 

za podjęcie słusznej decyzji.
:
bo chcę więcej... bez przesady... Kota nie wpuszczać do chomika, dla mnie to proste, bo kot będzie polował... Co to znaczy "zganiam" ? tylko nie mów, że go bijesz za to, że psoci się chomikowi ...
przede wszystkim syryjskie chomiki są samotnikami i powinny być same. jeśli dwa to tylko dzungalki lub roborowskiego ale W OSOBNEJ KLATCE! watpie aby kot kumał za co na niego krzyczysz. Nie mozesz zamknąć drzwi, zeby kot nie wchodził do pokoju?? przepraszam ile masz lat? POZATYM JAK MOZNA PISAC "CZY MAM JE KUPIC JAK TEN MI ZDECHNIE" ?! EH...