|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Mnie się tez Hiszpania marzy, tym bardziej, ze niedawno zdałam egzamin z j. hiszpańskiego na poziomie zaawansowanym, to tym bardziej pragnę tam jechać hehe
![]() A ja wczoraj kupiłam suknie od dziewczyny z allegro! Suknia + koło + bolerko =200 zł!!! Suknia piękna koronkowa, tylko muszę sobie troszkę przerobić w biuście i długości, ale to nic wielkiego mam mamę, która się na tym bardzo dobrze zna a buciki szukam wysokie na platformie, ale jeszcze takich nie widziałam u siebie
|
|
|
|
#3242 |
|
Zadomowienie
|
jusztyska, mnie też się marzy wybielenie ząbków i mam zamiar kupić sobie Białą Perłę. Moja koleżanka bardzo mi ją polecała, zęby ma śliczne, więc się skuszę. Mam nadzieję, że mi zęby nie wylecą
Ale podobno to bezpieczne, choć wiadomo, że każda taka rzecz może trochę osłabić ząbki. Ale chcę tylko trochę wybielić, więc myślę, że będzie ok ![]() BebiBebi pochwal się suknią koniecznie (jeśli ją już masz ) ?
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też myślę o tej Białej Perle
A 200 zł to prawie jak za darmo Niesamowita oszczędność. |
|
|
|
#3244 |
|
Rozeznanie
|
200 zł ! A tu link do niej : http://allegro.pl/show_item.php?item=1471012340
|
|
|
|
#3245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3246 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję, też mi się bardzo podoba ! ;*
|
|
|
|
#3247 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
? Bo właśnie się zastanawiam, kiedy jest odpowiedni moment... Pomyśałam tak o maju/czerwcu i ewentualnie ze 2 tygodnie przed ślubem odświeżyć ząbki. Ale nie wiem, czy to mądrze czy nie ![]() Cytat:
Śliczna
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie też nie za bardzo wiem. Myślałam podobnie, jak Ty, żeby trochę wcześniej zastosować i ewentualnie na krótko przed ślubem.
|
|
|
|
#3249 |
|
Zadomowienie
|
Bebi - super suknia
i w jakiej cenie ![]() Dziewczyny, ja też myślałam o Białej Perle, wiele osób sobie ją chwali. Wyczytalam, że żeby ją zastosować to nie powinno się mieć ubytków i najlepiej usunięty kamień. Stąd też wybrałam się dziś do dentysty ![]() Marzą mi się takie bielutkie ząbki.... |
|
|
|
#3250 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja już tą suknie mam w domu, bo dziewczyna od której kupiłam mieszka 10 km ode mnie, więc pojechałam przymierzyć i kupiłam
jak bede mieć juz gotową na siebie to wtedy zrobię zdjecie i pokażę
|
#3251 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też mam dziewczyny suknie do sprzedania, oto ona.
http://allegro.pl/sliczna-suknia-slu...466366597.html A jesli chodzi o pogode i buty,to slyszalam ze trzeba sobie zasluzyc ![]() Ja stwierdzilam, ze jesli nie zasluzylam na ladną, to jest mnóstwo innych panien mlodych ktore wychodza za maz tego dnia, i napewno ktoras byla grzeczna
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
Qdlatek
Co do Białej Perły to polecałabym jej stosowanie jeśli nie macie żadnych plomb i ubytków na przednich zębach. Ja niestety mam słabe zęby i mam plomby nawet w jedynkach i z tego powodu będę wybielać zęby u dentysty.On mi upilnuje,żeby wszystko było ok i wymieni plomby po wybielaniu. |
|
|
|
#3253 |
|
Wtajemniczenie
|
za co te baty????
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Za reklamę.
Bebi śliczna suknia no i ta cena, po prostu super!!! Dawno mnie nie było, znalazłam pracę i teraz mniej czasu mam, tzn. czytam Was praktycznie codziennie, ale nic nie piszę U nas przygotowania na razie stanęły w miejscu, sobie też nic póki co nie kupiłam, chociaż cały czas przymierzam się do zakupu butów i jakiejś biżuterii, ale ciągle nie wiem co chcę i odwlekam to jak mogę. Poza tym zostało nam już tylko 2 nauki i dzień skupienia i po sprawie Także z tego jestem baaaaardzo zadowolona, że w miarę sprawnie to wszystko nam idzie. Ah no i powoli zabieram się za wypisywanie zaproszeń, bo w marcu pierwsze pójdą za granicę, reszta pod koniec kwietnia będzie rozdana![]() Oj dziewczyny, ale nam czas szybko leci - albo mi się tylko zdaje Ale dobrze, niech leci, aby do sierpnia
|
|
|
|
#3255 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Był temat podróży poślubnej Podobnie jak kilka z Was ja z moim TŻ nie możemy nic na razie zaplanować, bo nie wiadomo, jak z pracą będzie w ogóle... BebiBebi - suknia piękna!! Jestem pod wrażeniem! Ale miałaś farta Czekam z niecierpliwością na zdjęcia na Tobie ![]() No i już tylko 5 miesięcy z haczykiem do ślubu ja już bym chciała, żeby to było w ten weekend Nie mogę się doczekać! A przygotowania zaczynają mnie po mału męczyć... A na uczelni masakra jakaś... Dopiero się semestr zaczął, w dodatku ostatni licencjatu, a tu zajęć TYLE i nauki i jakieś chore prezentacje i nie mam na nic czasu A pisanie pracy stoi w miejscu... Przegięli z tą ilością zajęć na ostatni semestr... Co do zaproszeń my mamy wszystkie wypisane i te dla rodziny (co na obiad) to już większość rozwieziona Ale te, co tylko do Kościoła, to później rozdamy. ![]() To wracam do nauki
Edytowane przez sanderek5 Czas edycji: 2011-03-02 o 07:35 |
|
|
|
#3256 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pocieszę Cię - ja jestem na ostatnim semestrze studiów mgr a mam dopiero teraz jakiś wolny dzień, żeby coś zacząć działać. Pisanie na razie utknęło na etapie "folder na pulpicie". Muszę nadrobić eksperymenty, bo dotychczas mogłam pracować tylko wieczorami. Tak gdzieś między 19-21 bo wcześniej zajęcia były
|
|||
|
|
|
#3257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i ta cena
|
|
|
|
|
#3258 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Jak nie, to chyba ją uduszę. Nie wyobrażam sobie tych wszystkich zdjęć i na każdym te wstrętne druty Cytat:
). Muszę się wziąć w garść i ruszyć do ataku, żeby móc się bez nerwów (no powiedzmy) cieszyć przygotowaniami do ślubu.
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
Dawno mnie nie bylo. Najpierw zajmowalam sie mama podczas jej odwiedzin, pozniej mialam jakis spadek zainteresowania sprawami slubnymi Mam nadzieje, ze za chwile wszystko wroci do normy.Justyszka- za buty. Bardzo fajne dla wszystkich za mniej niz pol roku. Juz mamy 5 mcy z przoduCo do podrozy poslubnej, to my niestety z braku czasu chyba nie pojedziemy. Zaraz po slubie musimy byc spowrotem w UK. Moglibysmy wybrac sie gdzies w pazdzierniku, ale to wszystko zalezy od wielu czynnikow. Planujemy kupic mieszkanie i jesli sie uda, to niewiadomo jak z finansami bedzie. Napewno wczesniej czy pozniej gdzies pojedziemy. Koniecznie tam,gdzie jest cieplo i sa piekne plaze ![]() Oboje lubimy leniuchowanie.
|
|
#3260 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Naprawdę Ci się trafiło ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#3261 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tego co się dowiadywałam u kilku dentystów to ceny podawali miedzy 500 a 1000![]() Cytat:
Jadę dziś robić rozpoznanie w ozdobnikach zaproszeniowych :P wyczailam gdzies, ze bardzo drogie zaproszenia na pewnej stronie są ozdobione tapetą z Leroy Merlin:P a ponoć dają próbki i to nawet do pół metra :P więc jadę to sprawdzic :P
|
||
|
|
|
#3262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tych zaproszeń - gdzieś już pisałam, że moje są ozdobione tapetą z Leroy próbki bierzesz sama - tak około metra możesz spokojnie wziąć. My zrobiliśmy 3 wycieczki i mamy na wszystkie zaproszenia. I tak możesz każdą tapetę
|
|
|
|
|
#3263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc pewnie przywiozę co nieco moja znajoma kiedyś robiła takie kartki hand-made i mowila ze bierze probki tapet z Leroy i tak wlasnie mnie natchnęło :P
|
|
|
|
|
#3264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wystarczy mieć fajny pomysł - tanie kupione kartki czy zaproszenia wybitnie mi się nie podobają
|
|
|
|
|
#3265 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3266 |
|
Raczkowanie
|
Wklejam urodzinowe - a ślubnych muszę poszukać...
ja tam nie jestem zaawansowana ale w dziale scrapbooking Wam na pewnie pomogą
Edytowane przez dusia81 Czas edycji: 2011-03-02 o 15:41 |
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3269 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przygotowania i mnie już męczą Cytat:
My także już jedną rzecz marcową załatwiliśy, właśnie zamówiliśmy obrączki |
||||
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.

Ale podobno to bezpieczne, choć wiadomo, że każda taka rzecz może trochę osłabić ząbki. Ale chcę tylko trochę wybielić, więc myślę, że będzie ok 
?

A pisanie pracy stoi w miejscu... Przegięli z tą ilością zajęć na ostatni semestr...
. Jak nie, to chyba ją uduszę. Nie wyobrażam sobie tych wszystkich zdjęć i na każdym te wstrętne druty 
za buty. Bardzo fajne