Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-02, 16:10   #3991
_Alessandra
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Jeanne22 - hehe, no ja sama sobie współczuję, naprawdę ciężko jest, a w technikum, to wiadomo 2x więcej nauki, potem egzamin x2 - bo matura i egzamin zawodowy, w co ja się wkopałam, to ja nie wiem Właśnie słyszałam, że na studiach to tak luźno jest itd. no ale fakt faktem, jak się nie nauczysz to nie zdasz ale chyba motywacją są też te wydawane pieniądze na te studia, tak mi się wydaje no i to, że nikt niczego nie każe, nie ślęczy nie dręczy nie marudzi to też duuużo daje

agusiownik - ooo, a jak u Ciebie ta maseczka się spisuje??

blondi1985
- u mnie też dziś słoneczko i 10 stopni w słońcu, ale jednak mrozik jest, bo w nocy była niska temperatura, ale sam widok tego słoneczka jest taki pobudzający

_blondyneczka_ - o, to widzę, że impreza rodzinna się szykuje, fajnie! I wyjdzie, na pewno wyjdzie!! 3mam kciuki! Ja to ogólnie jestem tak lewa w pieczeniu, że Ty to przy mnie mistrzu zapewne I co do takiego makijażu, to ogólnie korektory to mali magicy i dużo kobiet ich nie docenia, a naprawdę są bardzo pomocne, np. przy dobrze kryjącym korektorze można zrezygnować z ciężkiego kryjącego podkładu Ja codziennie nakładam korektor - podkład - puder i wcale nie mam maski na twarzy, wszystko w umiarze i naprawdę wygląda się dobrze a jeszcze z moimi problemami skórnymi nie wyobrażam sobie obejść się bez korektora.

marta 85
- ooo tak, to rozświetlenie jest cudowne Ale już widzę te wszystkie niedoskonałości, gulki, krostki, pryszcze i blizny ukazane jak na dłoni i tak pięknie oświetlone... Wrr, że ja tak nie mogę sobie w makijażu poszaleć...

caate
- hmm, no to teraz decyzja należy tylko do Ciebie i to Ty musisz wiedzieć czego tak naprawdę chcesz, a jeśli zadecydujesz, aby zostać z Tż'em to na pewno powinnaś dać jakieś granice, postawić pewne warunki itd. bo to tak nie może być, że on wszystko a Ty nic, wiesz o co mi chodzi prawda? Macie być ze sobą, dla siebie, a nie obok siebie udawać, że jest wszystko ok... Trzymam kciuki, żebyś wybrała najodpowiedniejszą drogę i rozwiązanie! A co do konkursu - ja ciągle się zastanawiam, co by tu zmalować i nie mam totalnie pomysłu, a chciałabym coś oryginalnego, mam czas do weekendu, bo chcę na weekend coś zmalować, bo wtedy czas będę mieć i fotografa A jak można spytać, to skąd czerpiesz inspiracje na ten makijaż? Z otoczenia, z internetu? A cena tego zabiegu to było 32zł? Dobrze pamiętam? I w jakim terminie trzeba się stawić? I trzeba mieć skończone 18 lat, czy rocznikowo starczy? Bo ja bym się nad tym zastanowiła i to bardzo. Ciekawe, czy z tymi znakami zodiaku to prawdziwe? Bo co, nagle byłabym Wagą a nie Skorpionem? I jaka lista zakupów mmmm, sama chętnie bym sobie ten lip paint przygarnęła Hehehe, no faktycznie śmiesznie było, oj tam, ładna może troszeczkę i jestem ale do piękności mi daleko A jaki filtr stosujesz z spf50?

myrmyr
- ale zazdroszczę takiego długiego spania I jaki spadek wagi, wow, super, gratuluję!!!

91moniaa161
- ja też tak myślałam, że mam takie włosy, że bez prostownicy to się ludziom na oczy nie pokazuj - od góry proste, potem takie nijak prosto-falowane, takie powywijane i na końcach znów proste i co? Nie ma tragedii jak nie prostuję, nawet w szkole słyszałam, że lepiej mi w takich, bo nie są takie przyklapnięte jak przy prostowaniu Trzeba po prostu pokochać naturę i dać żyć włosom takimi jakie są. Wiadomo ingerencje lokówkami czy prostownicami raz na jakiś czas nie zaszkodzą, ale na co dzień po co je katować A i to siano, to nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie skończyło się wraz z zakończeniem prostowania włosów i wzmożoną pielęgnacją Im bardziej zniszczone tym bardziej sianowate. Spróbuj nie prostować, może na początku co 2, 3 dzień prostuj włosy, a potem np. spróbuj tydzień nie wyprostować. I pielęgnuj. Zobaczysz, że poprawa będzie A włosy susz np. na "prostej" szczotce. O, ciekawy przepis, a ile trzymałaś na włosach? I na mokrych, suchych? I jakie proporcje? A ten peeling kawowy to chyba jeden z najbardziej znanych peelingów domowych na internecie w końcu i ja muszę go wykorzystać I trzymam kciuki za rozmowę ! Będzie dobrze, zobaczysz! A o jaką pracę się starasz, jeśli można wiedzieć?

myrmyr, catee - i ja również kocham pączki A jutro jeszcze będę je sprzedawać w szkole + kawa, herbata, czekolada do picia w związku z tym naszym mini przedsiębiorstwem (jedna cukiernia sprzeda nam po cenie hurtowej 0,70gr, także kupujemy 110 pączków i będziemy sprzedawać po 1,30 - 1,50 zależy od wielkości) więc też sobie podjem jak coś zostanie A jak nie to polecę do cukierni gdzie są pączki po 1zł i nakupię trochę

Kitka - a spróbowałaby ta pani inaczej powiedzieć Ma szczęście, że prawdę powiedziała Ślicznotko!

Frambooos - słyszałam to już tyle razy z tym dobrym wychowaniem, świetne to jest A jeszcze było ze ślubem takie

Aaa i Kochane oglądnijcie sobie koniecznie to:
http://www.youtube.com/watch?v=CG5h3ldRdbo - przesłodki dzieciaczek i tak ślicznie tańcuje tak śmiesznie
i to:
http://www.youtube.com/watch?v=fSBnN...eature=related - To jak dla mnie mistrzostwo świata, ten chłopczyk ma tak ogromny talent i robi to wszystko tak zarąbiście za przeproszeniem i tak...sexownie, że szok, jestem naprawdę w dużym szoku i pełna podziwu

A i jeszcze Wam coś pokażę, normalnie to jest cudeńko a nie włosy, te z reklam się chowają i do tego ta dziewczyna ma ten kolor swój naturalny, no po prostu zakochałam się w tych włosach :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1292412581 - tak, tak, od paru dni to moja inspiracja, ja też chcę taką kondycję włosów i co za dłuuugość

Lecę na razie, bo za chwilę Tż przyjdzie na chwilkę i obiecałam mu kanapki jakieś zrobić Buźka Piękne!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 16:32   #3992
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
oo dziekuje Ci
a pamietasz czy miala taki cieply ten kolorek, wpadal w rudosc?
na poczatku taki kolorek glebokiej, jakby opalizujacej czekolady, piekny a pozniej nie pamietam, ale naturalne ma ciemne wlosy, ale z czerwonym barwnikiem, bo w sloncu ma cieply brazik
ale dzis nie mogla znalezc na palecie tego odcienia, wiec nawet nie wiem ktory to byl

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 16:37   #3993
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Olu, moje inspiracje beda motylami, ptaszkami, czyli sama sobie wymyslam
juz mam 3koncepcje, a w praniu wyjdzie jak to bedzie, mysle, ze w niedziele zrobie ten makijaz, ewentualnie w poniedzialek

ah z tym moim TZtem, ja jestem pewna zycia z nim, ale po takich akcjach to troche mi sie nie chce zwiazku, bo meczace to... jak go slucham to widze i czuje to co on, ale potem sa jakies chore sytuacje, bo reszta juz jest okej i nie wiem co jeszcze moglabym w nim zmienic, bo tak to mi wszystko pasuje i nawet lubie ten jego egoizm czasami, bo jest taki, ze mysli o sobie i nie przejmuje sie tym co ludzie powiedza, wiec czas i czas nam potrzebny. jednego jestem pewna, ze nie zaluje niczego, ani chwili spedzonej z nim, ze zmarnowalam swoje zycie w jakims okresie czasu, to na pewno nie, zawsze bede wdzieczna, ze poznalam takiego czlowieka jak on.

skonczylam ten:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...50.html&next=1

od 2tyg uzywam tego:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...20.html&next=1

zabieg kosztuje 32zl, kolezanka mi mowila ze miala miala oczyszczanie i pozniej serie kremow naturalnych, maseczek, ogolnie bardzo zadowolona. nie wiem jaki jest termin na wykorzystanie tego, bo sie mnie pytala cyz w tym tyg mi pasuje, to powiedzialam ze tak, no ipodalam mi 3terminy i jeden mi pasowal, to jutro ide na 13.30
mozesz podac mi swoje namiary, najwyzej zadzwoni do Ciebie i dowiesz sie wszystkeigo, to nic nie kosztuje Cie, a jak ja uzbieram 10osob, to mam nastepna wizyte darmowa, wiec jak nie chcesz to mozesz zrobic to dla mnie, a nie chce byle kogo wpisywac, tylko kogos komu moze akurat sie przydacmok:

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
na poczatku taki kolorek glebokiej, jakby opalizujacej czekolady, piekny a pozniej nie pamietam, ale naturalne ma ciemne wlosy, ale z czerwonym barwnikiem, bo w sloncu ma cieply brazik
ale dzis nie mogla znalezc na palecie tego odcienia, wiec nawet nie wiem ktory to byl
ogladam wlasnie palete, ale takie male mam te probniki, ze szukam lepszej jakosci

ale dziekuje Ci ogromnie kochana, bo jutro przejezdzam kolo hurtowni, to moze zobacze bo tam maja artego nawet jak znajdziesz jej odcien, to ja i tak nie chce czerwieni wiec msuze sama sobie inny wybrac jak cos

o znalazlam interesuje mnie 6.11 moze na niego sie skusze lepsze te farby chyba niz joanny, tylko ze ja bym wolala cos zmywalnego tak jak joanna krem koloryzujacy, niz trwala farbe, zapomnialam o tym oczywiscie
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-03-02 o 16:39
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 16:40   #3994
91moniaa161
Zadomowienie

caate masz bardzo ładny kolor włosów? farbowane? jeśli tak, to jaką farbą?jaki kolorek?

_Alessandra masz rację co do prostownicy, chyba muszę ją odłozyc na bok i dac troszkę życia moim włosom. postaram się coraz mniej jej używac i zobaczę jakie będą efekty
Maseczkę na włosy trzymałam 20 min. - 2 łyżki jogurtu naturalnego, 1 łyżka miodu i 1 jajko wszystko dobrze razem połączyc i na suche włoski
A ostatnio robiłam jeszcze jedną: 1 białko ubic na sztywno, do tego dodac żółtko i też na 20 min. na mokre włosy
Peeling jak najbardziej polecam oliwkę można zastąpic żelem pod prysznic.

Tak jestem już po rozmowie Szybko poszło Ale teraz muszę czekac na telefon ehhh... ciekawe czy zadzwonią ...
A jeśli chodzi o pracę to jako telemarketer Muszę się gdziekolwiec zaczepic bo o pracę ciężko:/

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 16:41   #3995
marta 85
Wtajemniczenie

Okrągła pupa

Dla pośladków siedzenie to zbrodnia. Stają się płaskie i coraz mniej jędrne. Pupa lubi ruch. Ale czy można w ekspresowym tempie pobudzić ten mięsień do działania, aby stał się bardziej krągły? Od czego zacząć ujędrnianie pośladków? Jak uwypuklić płaską pupę? Czy można ukryć za dużą pupę?

Raport Durexa mówi, że aż 26,8 proc. mężczyzn uważa pupę za najbardziej seksowną część kobiecego ciała. Pośladki wygrywają w rankingu z piersiami. Niebagatelnie, bo o ponad 10 proc. Za nimi w tyle pozostaje inteligencja, kolor włosów, uśmiech.
Biegaj i maszeruj
Dla pośladków siedzenie to zbrodnia. Stają się płaskie i coraz mniej jędrne. Pupa lubi ruch. Ale czy można w ekspresowym tempie pobudzić ten mięsień do działania, aby stał się bardziej krągły? – Najszybciej zadziała marszobieg (stawiaj stopy od pięty). Jeśli masz gorszą kondycję, wybierz nordic walking (marsz z kijkami w dłoniach). Jeżeli dasz radę zrobić to w szybkim tempie przez około 30–40 min, 3 razy w tygodniu, poruszysz mięśnie pośladków i zgubisz trochę tkanki tłuszczowej – mówi Joanna Brzezińska, trener personalny fitness i pilates, współwłaścicielka kliniki odchudzania Body Perfect. Efekty zobaczysz po 2–3 miesiącach.

Akcja w wannie
Od czego zacząć ujędrnianie pośladków? Od prysznica z peelingiem. Jedna zasada: jeśli peeling zawiera ostre drobinki (np. cukrowy, solny), pamiętaj, aby wcześniej zwilżyć rękawicę wodą, by nie podrażnić skóry. Zabieg powtarzaj dwa razy w tygodniu. Na co dzień używaj żeli do mycia ciała z obrotową nakładką z masującymi wypustkami, pobudzającymi krążenie. Tak przygotowana skóra dużo lepiej wchłonie dobroczynne składniki kosmetyków.
Poklep pupę
Warto uderzyć w sedno problemu kosmetykiem specjalnie przygotowanym do pielęgnacji pupy. Kremy te potrafią korygować kontur sylwetki dzięki drenowaniu tkanek i zapobieganiu odkładaniu się tłuszczu w komórkach tłuszczowych. Niektóre dodatkowo działają przeciwobrzękowo. Stosuj je, jeśli zauważysz, że Twoja skóra na pośladku, po naciśnięciu jej palcem, wolno wraca do swojego zwykłego położenia (na pupie powstaje dołeczek). Dobre efekty dają balsamy modelujące, które zwiększają gęstość skóry i spójność międzykomórkową. Zwróć też uwagę na kosmetyki liftingujące, które działają jak niewidzialne rajstopy – poprawiają napięcie skóry i lekko ją unoszą. Warto wcierać te preparaty co najmniej raz dziennie.
Cudów brak!
Nie licz na to, że znajdziesz cudowny kosmetyk, który sprawi, że nagle zmieścisz się w spodnie o 2 numery mniejsze. U kobiet tkanka tłuszczowa najłatwiej odkłada się właśnie w tej części ciała. Tłuszcz w okolicach bioder to nasz rezerwuar zapasów na czas ciąży, kiedy będziemy potrzebować energii dla naszego potomka. Niektóre kosmetyki, np. Plasticity Diora, obiecują wymierne korzyści. Producent zapewnia, że tłuszcz, którego się pozbędziesz (po dwóch miesiącach stosowania), mógłby wypełnić 200-ml flakonik. Ale dodaje, że najlepsze efekty osiągniesz, ćwicząc i stosując dietę.
Ostatnie szlify
Lekko opalone pośladki wyglądają bardziej apetycznie od bladych. Dlatego warto używać samoopalacza albo balsamu brązującego (daje delikatniejszy efekt). Najbezpieczniejsze są pudry brązujące – te same, których używasz do malowania policzków. Jeszcze jedna ważna sprawa: czasem na skórze pośladków pojawiają się wypryski. – Zwykle są to potówki, czyli drobne krostki z białymi punkcikami – mówi Ewelina Baranowska, kosmetyczka z Instytutu Diora. Co możesz zrobić? Noś bawełnianą bieliznę (jest przewiewna), stosuj maść cynkową, zasypki z alantoiną, Sudocrem. Na pupie mogą też pojawić się czerwone, lekko swędzące krostki (towarzyszą zapaleniu mieszków włosowych). W tym wypadku sprawdzą się peelingi. Wypróbuj też krem Keranorm, który dzięki zawartości kwasów alfa-hydroksylowych reguluje proces rogowacenia.

Zabiegi w gabinecie
Dermatologiczne
  • Elektrostymulacja: do pośladków przyczepione są elektrody, przez które przepływa prąd. Pobudza on mięśnie do skurczów porównywalnych z tymi, które pojawiają się podczas ćwiczeń.
  • Okłady z alg: ujędrniają, wyszczuplają, detoksykują. Są bogate w minerały i mikroelementy.
  • Endermologia: skóra jest wsysana między dwa wałki końcówki masującej. Efekt: ujędrnianie, kształtowanie sylwetki.
Chirurgiczne
  • Liposukcja: operacyjne usuwanie nadmiaru tkanki tłuszczowej z okolic pośladków, ud, bioder. Trwa zazwyczaj 2–3 godz. Ok. 99 proc. operacji należy do udanych. Do pracy można wrócić dopiero po upływie 2 tygodni.
  • Implanty silikonowe: wprowadzane pod skórę lub mięsień. Są twardsze od tych stosowanych przy powiększaniu piersi, bo muszą być bardziej wytrzymałe. Niestety, istnieje ryzyko przemieszczenia implantów.
Zdaniem facetów
Kobiece kształty (krągła pupa, szersze biodra, wąska talia) są OK. Podświadomie kojarzą im się z płodnością. Upodobanie to odziedziczyli po przodkach, dla których cechy świadczące o zdrowiu i młodości partnerki były bardzo cenne.
Gładka pupa
Lubi peelingi i masaże szorstką rękawicą. Wykonywane regularnie, np. pod prysznicem, przyspieszają spalanie tłuszczu i pobudzają mikrokrążenie w skórze.
Niezawodne triki stylistyczne
zdradza Sławomir Blaszewski
Co nosimy na plaży?
Najlepszy krój majtek to bikini wiązane na sznureczki. Jeśli ułożysz sznurki na biodrach, równo z linią górnej lamówki majtek, optycznie poszerzysz pupę. Przesunięte w górę wydobędą kobiece atuty – wysmuklą nogi i podkreślą talię. Pamiętaj, że stringi są kompletnie passé. Mogą je nosić tylko dziewczyny o idealnych jędrnych pośladkach.
Jak uwypuklić płaską pupę?
Możesz nosić dżinsowe szorty. Zwróć uwagę, by karczek z tyłu był wycięty w łódkę, a kieszenie naszyte pod skosem. Taki fason „wypchnie” Twoje pośladki.
Sposoby na podkreślenie krągłości...
Jeśli masz chłopięcą sylwetkę, wybierz wcięte (skąpe) majtki od bikini. Nie noś obcisłych szortów z nogawkami. Bikini w żywych kolorach, w wyraźne wzorki, sprawi, że Twoja pupa będzie przyciągać wzrok. Powinnaś nosić też szorty z wyższym stanem (pas na wysokości talii). Ten krój podkreśli krągłość pośladków. Unikaj biodrówek.
Czy można ukryć za dużą pupę?
Aby czuć się swobodnie, możesz na bikini włożyć krótką spódnicę lub pareo. Chustę zawiąż na biodrze, dzięki temu powstanie seksowny rozporek.

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 16:47   #3996
Kitka:)
CABIN CREW

buahhot a to czemu Ci nie pasuje ten czosnkowy???

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 16:50   #3997
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
caate masz bardzo ładny kolor włosów? farbowane? jeśli tak, to jaką farbą?jaki kolorek?

_Alessandra masz rację co do prostownicy, chyba muszę ją odłozyc na bok i dac troszkę życia moim włosom. postaram się coraz mniej jej używac i zobaczę jakie będą efekty
Maseczkę na włosy trzymałam 20 min. - 2 łyżki jogurtu naturalnego, 1 łyżka miodu i 1 jajko wszystko dobrze razem połączyc i na suche włoski
A ostatnio robiłam jeszcze jedną: 1 białko ubic na sztywno, do tego dodac żółtko i też na 20 min. na mokre włosy
Peeling jak najbardziej polecam oliwkę można zastąpic żelem pod prysznic.

Tak jestem już po rozmowie Szybko poszło Ale teraz muszę czekac na telefon ehhh... ciekawe czy zadzwonią ...
A jeśli chodzi o pracę to jako telemarketer Muszę się gdziekolwiec zaczepic bo o pracę ciężko:/
dziekuje
tak, ale wymyl mi sie juz kompletnie kolor (3mc), Fantasia 6.1 i teraz mysle co zrobic, zeby je ujednolicic na taki popiel

trzymam kciuki, ze oddzwonia
Stary 2011-03-02, 16:59   #3998
buahhot
Marcelover ♥♥♥

caate aaa chcesz coś w rodzaju szamponu... to nie pomoge, nie znam sie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
buahhot a to czemu Ci nie pasuje ten czosnkowy???
hmm raczej brakuje mi czasu na uzywanie tzn tego czosnkowego jest polowa. A mam jeszcze lorysa do kreconych caly sloiczek (raz tylko go uzylam) i mniej niz polowe hidrakera

Stary 2011-03-02, 17:34   #3999
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Hej

Zamówiłam w końcu 2 opakowania merz spezial i seboradin niger. Zobaczymy co zdziała z moimi włosami
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 17:49   #4000
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate aaa chcesz coś w rodzaju szamponu... to nie pomoge, nie znam sie

hmm raczej brakuje mi czasu na uzywanie tzn tego czosnkowego jest polowa. A mam jeszcze lorysa do kreconych caly sloiczek (raz tylko go uzylam) i mniej niz polowe hidrakera
wiem, cala ja zapomnialam o tym wspomniec

zamawiam jedna colorance 6mb, tzn jutro jade kupic, bo pisalam wlasnie z pania na gadu i jest dostepny, palete znalazlam tylko taka jak w zalaczniku, musisz popatrzec na serie MB i pozniej na poziom 6, wiem ze tam ledwo co widac, ale nie znalazlam lepszej. jak bedzie fioletowy i zielony mix to bym chetnie wziela, ale gorzej z kasa wiec chyba na farbie pozostane, mam nadzieje, ze 1tubkaa wystarczy tylko nie wiem na jakiej wodzie zrobic bo mam 1,9% w domu

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Hej

Zamówiłam w końcu 2 opakowania merz spezial i seboradin niger. Zobaczymy co zdziała z moimi włosami
lykam juz 3tyg merz, cera standardowo o niebo lepsza, paznokcie tez ale nie wiem czy to zasluga odzywek i domowych paznokci, czy tabletek, wypowiem sie na 3miesiace, bo taka kuracje robie
niger tez mam, codziennie psikam, teraz robie tyg przerwy, mam znowu duzo nowych wlosow, ale nadal mi wlosy leca jak lecialy...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Pgold.jpg (62,7 KB, 13 załadowań)
Stary 2011-03-02, 17:53   #4001
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
wiem, cala ja zapomnialam o tym wspomniec

zamawiam jedna colorance 6mb, tzn jutro jade kupic, bo pisalam wlasnie z pania na gadu i jest dostepny, palete znalazlam tylko taka jak w zalaczniku, musisz popatrzec na serie MB i pozniej na poziom 6, wiem ze tam ledwo co widac, ale nie znalazlam lepszej. jak bedzie fioletowy i zielony mix to bym chetnie wziela, ale gorzej z kasa wiec chyba na farbie pozostane, mam nadzieje, ze 1tubkaa wystarczy tylko nie wiem na jakiej wodzie zrobic bo mam 1,9% w domu
Faktycznie malo widac. A co do wody to nie mam pojecia, moze zapytaj ta Pania przez gg, moze Ci doradzi?

Stary 2011-03-02, 17:54   #4002
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
lykam juz 3tyg merz, cera standardowo o niebo lepsza, paznokcie tez ale nie wiem czy to zasluga odzywek i domowych paznokci, czy tabletek, wypowiem sie na 3miesiace, bo taka kuracje robie
niger tez mam, codziennie psikam, teraz robie tyg przerwy, mam znowu duzo nowych wlosow, ale nadal mi wlosy leca jak lecialy...
O widzisz. Ciekawe jak na mnie zadziała. Jak włosy nadal mi będą leciały to idę do dermatologa po jakieś zastrzyki i tyle, bo ja już mam dość. Co wstaje cała poduszka we włosach. Włosy dosłownie mam wszędzie. A, że są cienkie to sprawiają wrażenie, że jest ich mało i to mnie najbardziej irytuje.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 17:57   #4003
_Alessandra
Zakorzenienie

Właśnie wcinam chipsy fromage , a raczej pochłaniam, bo jedzeniem tego nazwać nie można... I nie mogę dziś zacząć 8minutówek I to wszystko przez tą głupią @, bo wtedy tak mnie wszystko boli i tak mi się chce słodkiego i wszystkiego co niezdrowe, tuczące itd. Chociaż z drugiej strony to wolę ją mieć i przeboleć, niż jakbym miała nie dostać wcale i byłby psikus...

caate - aa rozumiem, no to świetne inspiracje Mnie dziś Tż olśnił i mam nadzieję, że ta koncepcja mi wyjdzie tylko nie wiem, czy będę robić na sobie czy na mojej młodszej siostrze, ale też jakoś w niedzielę A co do Tż'a - każdy związek ma takie chore akcje, ale po tym co piszesz, to widać, że ty bardzo chcesz z nim dalej być i Cię do niego ciągnie i sądzę też, że mimo wszystko jego do Ciebie też Zawsze jest pewna sfera życia każdego z nas, która psuje coś w związku i to zawsze było jest i będzie, tylko trzeba tą sferę drażniącą zminimalizować tak totalnie, żeby ona tej drugiej osobie nie wadziła aż tak bardzo, ażeby się rozstawać itd. Ja też mam pewną strefę życia Tż'a z którą walczę i walczę i wiem, że mimo tej poprawy ona nadal gdzieś tam jest i musimy to oboje zniwelować tak, żeby nie szkodziła związkowi. Jeśli Tż popracuje nad sobą, to sądzę, że naprawdę będzie ok, tylko on musi chcieć się zmienić i to okazać i naprawdę się postarać. Takie jest przynajmniej moje zdanie I jak oceniasz ten drugi filtr? Bo widzę, że ten pierwszy to raczej pod oczy, a ja potrzebuję czegoś na całą buzię..Czaję się już od dłuuugiego czasu na ten filtr: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...na.html&next=1 ale nigdzie znaleźć nie mogę Aha, rozumiem, rozumiem , nie no pewnie to zrozumiałe, a mi się by takie coś przydało, nie powiem, ale wiesz jak to zrobimy - ja dziś popytam mamy, czy miałaby taką kaskę mi pożyczyć albo coś i jeśli nie będzie miała innych ważniejszych wydatków, to na pewno się zgodzę Bo nie będę ukrywać - to kwestia kasy, 32zł to dużo nie jest, ale "punkt widzenia zależy od punktu siedzenia" jak ja to mówię A jak jeszcze mogłabym Ci tym jakoś pomóc, to jak najbardziej! Tylko jak mówię, to kwestia pieniążków.

91moniaaa161
- cieszę się, że tak postanowiłaś jeśli chodzi o prostownicę, super !! Włosy na pewno Ci się odwdzięczą i to bardzo I dzięki bardzo za opis maseczek, tą 1 albo 2 zrobię na pewno w sobotę! O, już po rozmowie, to dobrze, miejmy nadzieję, że zadzwonią, muszą no ...! Trzymam kciuki! Oj tak, z pracą ciężko to fakt, najważniejsze na początek to jakakolwiek praca, byleby była

marta 85 - ojeej, to co my tu jeszcze robimy jak nasze pupcie nie lubią siedzenia?! No, ładnie, ładnie idealny wygląd z płaskim tyłkiem od siedzenia na doskonałym wątku, tego jeszcze nie było I jak zwykle - świetne porady wkleiłaś, zapisuję na komputerze !

Idę umyć włosy, nałożyć WAX'a z Avocado, popróbować może coś z makijażem i pouczyć się w końcu... Wpadnę wieczorkiem!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 18:26   #4004
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
ooo.. a ja się na ten czekoladowy ... ale skoro nie jest ok....
chciałabym czosnkowy jeszcze

ja myślałam o tej ze spiruliną i keratyną albo o tej kuracji 12 ekstraktów...

wzięłam się za naukę w końcu.... ale mam przerwę teraz i dalej patrzę te maski...
czaję się jeszcze na sleek line...
ja miałam lorysa mus czekoladowy i go polecam. bardzo ładnie wygładza i nawilża włoski

a właśnie na te maski bingo też się czaję, też na tą ze spiruliną i keratyną i na tą z masłem shea i algami

Cytat:
kurcze,bylam tam tyg temu z TZtem i kiedys bylo stoisko kolo Stradivariusa na srodku, szukalam wzdluz tesco, to tylko widzialam bell i golden rose, a we dwoje szukalismy
no nic, jak bede nastepnym razem to wpadne jeszcze do essence po stempelki i po szminke Catrice

Alessandra, hah fajne kolezanki, ale widzisz nawet podczas okresu ladnie wygladasz
to stoisko vipery wcisnęli w bardzo niefajne miejsce. prawie tuż przy drzwiach, bodajże środkowych, przy tej dłuższej części Magnolii

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2011-03-02 o 18:27
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 18:26   #4005
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Właśnie wcinam chipsy fromage , a raczej pochłaniam, bo jedzeniem tego nazwać nie można... I nie mogę dziś zacząć 8minutówek I to wszystko przez tą głupią @, bo wtedy tak mnie wszystko boli i tak mi się chce słodkiego i wszystkiego co niezdrowe, tuczące itd. Chociaż z drugiej strony to wolę ją mieć i przeboleć, niż jakbym miała nie dostać wcale i byłby psikus...
hehe dobre a ja tez mam tak że jak mam @ to jem za 10 osób i do tego ciągnie mnie do słodyczy itp...

kurcze trochę się pouczyłam i już mi się nie chce, zaraz jakiś serial chyba obejrze a potem się pospamuje...

dziewczyny które pily pokrzywe - widziałyscie efekty?? bo ja pije drugi tydzień i właśnie mi sie konczy opakowanie i nie wiem czy kupić kolejne...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-03-02, 18:35   #4006
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
hehe dobre a ja tez mam tak że jak mam @ to jem za 10 osób i do tego ciągnie mnie do słodyczy itp...

kurcze trochę się pouczyłam i już mi się nie chce, zaraz jakiś serial chyba obejrze a potem się pospamuje...

dziewczyny które pily pokrzywe - widziałyscie efekty?? bo ja pije drugi tydzień i właśnie mi sie konczy opakowanie i nie wiem czy kupić kolejne...
Podobno na efekty pokrzywy trzeba czekać min. 3 tyg. Jednak dziewczyna z wątku zielarskiego tak pisała. Ja w sumie to widzę, że włosy w końcu zaczęły mi rosnąć (chyba), a ile pijesz pokrzywy dziennie? Pijesz w torebkach, czy liściastą?

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 18:35   #4007
ekomonika
Zakorzenienie

hej Ja już jestem,
będę za chwilę z wami, muszę jeszcze pogadać z koleżanką na skype
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 18:36   #4008
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
O widzisz. Ciekawe jak na mnie zadziała. Jak włosy nadal mi będą leciały to idę do dermatologa po jakieś zastrzyki i tyle, bo ja już mam dość. Co wstaje cała poduszka we włosach. Włosy dosłownie mam wszędzie. A, że są cienkie to sprawiają wrażenie, że jest ich mało i to mnie najbardziej irytuje.
u mnie roznica taka, ze mi leca juz normalnie po te 100wlosow dziennie, wiec nie panikuje, ale na pewno przed uzywaniem suplementow, wczesniej 2opakowania Vitapilu, teraz 3miesiaczna kuracje Merzem robie i wypada mi tak jak powinno wlosow, wiec zapewne pomogl. w miedzyczasie uzywalam tez kuracji ampulkami radicala, mi szybciej rosna wlosy 2x tyle to jest pewne

Cytat:
Faktycznie malo widac. A co do wody to nie mam pojecia, moze zapytaj ta Pania przez gg, moze Ci doradzi?
juz na brazowlosym dziewcyzny doradzily 3%, bo to jest krem koloryzujacy, a nie trwala farba. jak ogladalam na zywo, to byl typowy popielaty gdybym jeszcze mix dorwala tej firmy to byloby pieknie

Olu, to czekam na PW z danymi
avene jest fajny bo daje lekki kolor i oczy fajnie wygladaja, jednak na zime musze dac korektor bo mi przyciemnial...
zostawial lekki polysk
vichy natomiast daje mat, ale ja stosuje tylko w okolicach ust,oczu od czasu do czasu cala twarz, zalezy od pogody, makijaz trzyma sie ok, laadnie matuje, nie zmienia koloru, szybko sie wchlania. z soray'i widzialam u siebie w Realu
Stary 2011-03-02, 18:40   #4009
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:

Ja u siebie widzę tak po 1,5miesiąca..
Stary 2011-03-02, 18:42   #4010
marlienkaa2
Zadomowienie

Czy to normalne, że w siódmym dniu @ dalej się ze mnie leje? Nigdy tak nie miałam.
Też mam już koncepcję na ten konkurs.
Stary 2011-03-02, 18:58   #4011
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Podobno na efekty pokrzywy trzeba czekać min. 3 tyg. Jednak dziewczyna z wątku zielarskiego tak pisała. Ja w sumie to widzę, że włosy w końcu zaczęły mi rosnąć (chyba), a ile pijesz pokrzywy dziennie? Pijesz w torebkach, czy liściastą?
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Ja u siebie widzę tak po 1,5miesiąca..

pije w torebkach, po dwie, trzy dziennie... a skoro tak mówicie to jeszcze popije jakiś czas

ZALATANA......
Stary 2011-03-02, 19:18   #4012
ekomonika
Zakorzenienie

ja już muszę, lecieć bo mnie rozwali z ciekawości. Otóż wypożyczyłam sobie serię książek i normalnie muszę je przeczytać. Wpadnę później
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 19:26   #4013
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
ja już muszę, lecieć bo mnie rozwali z ciekawości. Otóż wypożyczyłam sobie serię książek i normalnie muszę je przeczytać. Wpadnę później
Jakie jakie?
Ja mam do przeczytania Grocholę ale niestety na razie nie mam czasu

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 19:39   #4014
loluska
Zakorzenienie

Dzien dobry Oj tak pięknie się robi pomału i od razu nastrój lepszy, zwłaszcza jak się u Tz nocuje i przy nim budzi

caate
ja pisałam zę w każdej decyzji będę wspierać wieć mocno naprawdę bardzo mocno 3mam kciuki za Ciebie i tz żeby zrozumiał jaki skarb ma i docenił wreszcie
co do kremu z Ori to w w takim razie nie zamawiam bo opini na KWC tez nie ma a w ciemno nie będę.
Kolorek włosów mam bardzo podobny do Twojego, ale ja przepadam za wszelkimi rudościami Piękny warkocz Ja w ogólę robić nie potrafię

Kitka
ja maskę Romantic zakupiłam w drogierii Kamila

91moniaa161
powodzenia na rozmowie

Alessandra i Shadii
dzięki za opinię Pewnie mimo wszystko zdecyduję się ale nie na taką jak w albumie, chciałabym taką dłuższą, bardziej zaczeszkę na bok niż przez czoło

Montii

no to czekam z niecierpliwością na ruda Montii

Ariadna_
będzie wszystko dobrze

myrmyr
ja myślę że jakbyś postawiła na np delikatne przyciemnienie i schodziła bardzo z naturalnego kolorku to byłoby ok a zawsze to jakaś zmiana

Prymulkaaa;

witaj jak sprawy z Tż i mężem??

W ramach dbania o siebie realizuję swoją listę must have dzisiaj zaopatrzyłam się w:
L`Biotica, Biovax A+E, Serum wzmacniające

L`Biotica, Biovax, Intensywnie regenerujaca maseczka do włosów słabych ze skłonnością do wypadania

jutro idę do Rossmanka po ten krem z Daxa bo widzę że bardzo zachwalany na Kwc zwłaszcza

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 19:39   #4015
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

jestem zla na Tzta, ja robie ciasta, wyszly mi dobrze jestem zadowolona bo mam lewe rece do ciast a on zamiast cos powiedziec chociaz kochanie ladnie co wyszly czy cos to on tylko narzeka, jak jest taki madry neich sobie zrobi sam !!! Ja sie staram, 50 razy czytam przepis martwie sie zeby mi wyszlo a on wybrzydza i mowi a to tak zrobilas a to czemu tak no kurde.................:pa la:
Stary 2011-03-02, 19:48   #4016
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
jestem zla na Tzta, ja robie ciasta, wyszly mi dobrze jestem zadowolona bo mam lewe rece do ciast a on zamiast cos powiedziec chociaz kochanie ladnie co wyszly czy cos to on tylko narzeka, jak jest taki madry neich sobie zrobi sam !!! Ja sie staram, 50 razy czytam przepis martwie sie zeby mi wyszlo a on wybrzydza i mowi a to tak zrobilas a to czemu tak no kurde.................:pa la:
ehh, sa tacy, moj TZ chociaz w tym ma plusa, bo jak ciasto zobaczy, to zawsze mu sie podoba i zje i tyle z tego

jutro napewno tesciowie i szwagier pochwali, wiec nie martw sie, wazne ze wyszly ladne i zapewne pyszne, jutro ze wszystkimi bedzie zapewnie sie zachwycal

loluska, codziennie plete to juz sie naucczylam
Stary 2011-03-02, 19:50   #4017
loluska
Zakorzenienie

no ja od dwóch tygodni staram się robić i na razie marnie to wychodzi ale dlatego tez że włosy jedne krótsze inne dłuższe... ale lewus i tak jestem

Stary 2011-03-02, 20:00   #4018
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
no ja od dwóch tygodni staram się robić i na razie marnie to wychodzi ale dlatego tez że włosy jedne krótsze inne dłuższe... ale lewus i tak jestem
moja mama tez nie umie, jak bylam mama to wszystkie ciotki prosilam, az sama sie nauczylam mnie meczy klosik, bo loki mi sie placza, ale efekt cudowny jest

ide zmyc olej lniany i babydream, umyje mrs. potter's, naloze garniera z biovaxem, dodam te wszystkie mazidla co dzis przyszly i zrobie bombowa maske

co do poswiaty czerwonej/rudej na wlosach to ja tez lubie, ale mi ona nie pasuje, lepiej wygladam w chlodnych odcieniach. no i wtedy wlosy wygladaja na naturalne, a nie farbowanie, a mi o to chodzi

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-03-02 o 20:03
Stary 2011-03-02, 20:04   #4019
loluska
Zakorzenienie

ja mam nadzieję że sie nauczę hehe a co do biovaxa maski to jak długo trzymasz na włoskach?? i nadal czujesz się ok po M21? ja na razie tak, tylko albo mi sie wydawało albo faktycznie dziś znacznie więcej włosów mi wypadło, cala poducha była we włosach, później w łazience na ziemi... muszę przyuważyć ;/

Stary 2011-03-02, 20:29   #4020
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
ja mam nadzieję że sie nauczę hehe a co do biovaxa maski to jak długo trzymasz na włoskach?? i nadal czujesz się ok po M21? ja na razie tak, tylko albo mi sie wydawało albo faktycznie dziś znacznie więcej włosów mi wypadło, cala poducha była we włosach, później w łazience na ziemi... muszę przyuważyć ;/
dobrze sie czuje, mam bole glowy, ale ja mam cale zycie te bole... ale nie mialam jeszcze tak silnego, normalnie tabletka mi pomaga p/bolowa albo nawet samo przechodzi.
dzisiaj bede trzymac 1h, moze 1,5h ale dluzej nie trzymam, minimalnie 40min
mi tez leca wlosy, ale ja wiem, ze je malo czesze i jak mam warkocza i po 2dniach rozplatam go, to maja prawo wyjsc za te 2dni wiec narazie nie panikuje, bo wypadanie napewno mam w normie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości