Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-02, 19:04   #181
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2011-03-02 o 19:07
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 19:09   #182
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ja się właśnie powoli przerzucam z typowo paskowych stringów na te co wklejałam. Ale na razie mam ich tylko 3 sztuki
Nie od razu Kraków zbudowano
Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Corii ja od rana obserwuję torebkę na all jeszcze jej nie kupiłam, ale cieszę się od samego patrzenia jak głupia co najmniej tak jakby już była moja
Ania, skąd ja to znam? Poza tym jak wygrasz aukcję to będzie Twoja
A propo torebki, kupiłam sobie 2 dni temu taką jedną z plastykowamy uszami, spodobała mi się, ale nie za pierwszy razem, dopiero za drugim podejściem

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Aaa blocika masz Noo już nie bede pisać co o nim myślę, bo poczytałas sama Jeśli chodzi o matowienie na calutki boży dzień, to u mnie wygrywa pre+prime transparentny, a testowałam już tyyyle, ze .....
Ale generalnie blota lubię, tylko muszę go targac ze sobą, coby poprawki robić w ciągu dnia
A jaką masz cerę? Bo ja mieszaną i tez myślałam już, że nic nie znajde, co mnie zmatowi na calutki boży dzien, a jednak

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2011-03-02 o 19:11
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 19:12   #183
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

jejku znowu mam na coś niesamowitą zachciankę i nie wiem na co buuuu jak ja nienawidzę tego uczucia

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 19:20   #184
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-03-02, 19:23   #185
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
kasiaher - bardzo ladne ciuszki

gucia - super sukienka .. szkoda ze z mieszkaniem nic nie wyszlo ale napewno znajdziecie cos rownie ladnego

sliwenka - jesli o ceny w Ikea chodzi to nie mam pojecia jak to wyglada w Polsce bo nigdy nie bylam ale np za krzeslo dalismy 59$ za te trzey obrazy 49$ , lampa 15$ , posciel 29$ ... wiec ogolnie chyba tanio

wrzucam fotki

1- lampa
2- krzeso .. chcielismy cale czarne przez przypadek wzielismy biale .. wiem ze nie praktyczne ale juz zostanie
3- obrazy
4- caly salon
5- firanka w salonie ... prezent od chrzestnej .. za bardzo mi nie pasuje do zaslon ale narazie niech bedzie
6- firanki w jadalni
7- gotowy pokoj goscinny prezent od rodzicow
8- kolor poscieli
super mieszkanko bardzo mi sie podoba, zwłaszcza ten narożnik w salonie

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 19:27   #186
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
pewnie ma już za mało mca...

łeee szkoda

ano właśnie tak jest najlepiej

mniami
a Tomuś jaką ma radochę
jak ma mało miejsca to sie rozpycha bardzo a dzis nic kompetnie
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
A ja ostatnio w takich własnie gustuje, na pupie siegaja jakies połowa posladka, albo minimalnie wiecej, wyglada to bardzo sexy, zwłąszcza w czerwieni albo w czerni
tez takie lubieeee bardzo... tylko teraz w ciazy takie zwykłe nosze bo nie ugniataja brzucha ale potem sobvie musze sprezentowac jakis super komplecik,.......

Cytat:
Plan miesięczny napisany więc jestem, zastanawiam się czy nie napisać już do końca roku korzystając z faktu, że mam wolne

Katuniu dziękuję buritto mmmmm narobiłaś mi smaka

Mała zostawia siły na dzień porodu Aniczko kto ma Twój numer telefonu? żeby nam wieści z porodówki przekazać?

Aniu dziękuję będę często zaglądać
czyli ruszacie pełną para z budową?

Mona czekaj do ostatniej chwili i wtedy podbij ja też jak licytuję to czasem mam wrażenie, że ktoś tylko czeka by podbić cenę

Żabciu zakochałam się coś pięknego ten Wasz domek, a krzesło mam takie samo, ale w kolorze krwistej czerwieni

Brudne dziecko jak to mówią to szczęśliwe dziecko ważne, że pojadł i się śmieje, a resztą zajmie się mama
pyszności na tym talerzyku

Corii ja od rana obserwuję torebkę na all jeszcze jej nie kupiłam, ale cieszę się od samego patrzenia jak głupia co najmniej tak jakby już była moja
mam kontakt z Katunią i Guciolkiem

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-03-02 o 19:31
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 19:28   #187
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Treść usunięta
Ja mam podobnie z cera jak Ty, a najgorsze, ze w zimę czoło potrafię mieć totalnie wysuszone od ogrzewania i zimna na przemian, totez bez nawilżającego kremu się nei obejdzie, byle nie był za treściwy bo strefa T jak choinka noworoczna będzie wyglądała
A co do pre+prime, najlepiej najpierw popros o próbkę, po co wydawac niepotrzebnie kasę. ja go dostałam z wymianki z inną wizazanka, wiec duzo nie traciłam

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2011-03-02, 19:32   #188
iwka28
Wtajemniczenie

Kasia - fajna koszula, do czarnej spódnicy będzie super wyglądać.

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

No to jeszcze korzystając z okazji, dziękuję za kciuki mieszkaniowe. Niestety raczej nic z tego nie będzie. Para przed nami się zdecydowała i w tym tygodniu mają podpisać umowę przedwstępną. Mieszkanie bardzo nam się spodobało i byliśmy gotowi je kupić. oto ono: http://www.oferty.net/m16353924

a tu coś na poprawę humoru: http://www.milanos.pl/vid-32706-13-n...i-38-ciec.html
-płakałam ze śmiechu
Gucia będą lepsze - dołączam się do komentarzy dziewczyn, fajnie wygląda puste, widać że jest bardzo ładnie wykończone, ale wstawisz meble i nie masz się jak ruszać - skosy schodzą bardzo nisko nawet komody nie postawisz, łóżka też nie dosuniesz do ściany bo wstając nabijesz sobie guza.
Powodzenia w poszukiwaniach!

A o niedźwiedziach widziałam - super

Cytat:
hehe gucia kochana jesteś ,kocham Cię za te teksty

Dzięki dziewczyny ale to jest akurat kolega Marcina z Polski...a o tekstach ludzi tutaj ,to już nie chcę wspominać
A wiecie co jest najśmieszniejsze ,teraz niezłe jaja zaczynają wychodzić z tego co naopowiadałam w pracy,każdemu co innego i już dostaję pierwsze maile, typu : słyszałam ,ze dostałaś pracę w Polsce ,a co to za praca???? boshe jacy ludzie są wśbiscy
gucia 3mam kcuiki za znalezienie mieszkania! wiem ,że to ciężka praca...ale w końcu się uda...a ceny mnie powalają...ale w Pniu są podobne...widzę ,że mieliśmy duża szczęścia ,teraz tylko zobaczymy jak wyjdzie sprawa dojazdów.Sprawdzałam ile kosztuje przejazd do Poznania,w jedną str 7.5 zł na poczatek mamy autko więc nie ma probelmu,dopiero potem będziemy się martwić.

Gucia dopiero teraz dojrzałam,że tam nie ma schodów!! masakra ,do tego jeszcze trzebaby doliczyć jakieś 11 tyś...

kolanka a Ty skąd jesteś?
Atomufka - jak kupisz miesięczny to na pewno taniej wyjdzie także się nie łam
Praca - będziesz pracować jako tajny agent - Agent Atomufka w sumie już to robisz przez ostatnie kilka lat donosisz na rodaków na obczyźnie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć

atomufka nie przejmuj się głupim gadaniem, zaczynacie nowy etap, w swoim mieszkaniu, z nową pracą, będzie dobrze

Gucia niezła ta babka z wiadomości co do mieszkania to na pierwszy rzut oka bardzo fajne, uważam jednak że jak zaczęlibyście myśleć jak je zaaranżować to pojawiłoby się sporo problemów, my też mamy skosy i mieszkanie jest duże ale proste(w kształcie kwadratu) ale też dłuuugo myśleliśmy co gdzie i jak ustawić. Trzymam kciuki za dalsze poszukiwania!

Co do tłustego czwartku to jutro z samego rana lecę do sklepu po pączki bo może zabraknąć, a jak będzie mi się chciało to upiekę oponki serowe, tż je uwielbia!
No i w sobote idziemy na zabawę karnawałową z pogrzebaniem basa, tylko nie wiem co ja na siebie włożę
Mona oświeć skarbie - co to jest "pogrzebanie basa"????

Cytat:

gucia - super sukienka .. szkoda ze z mieszkaniem nic nie wyszlo ale napewno znajdziecie cos rownie ladnego

sliwenka - jesli o ceny w Ikea chodzi to nie mam pojecia jak to wyglada w Polsce bo nigdy nie bylam ale np za krzeslo dalismy 59$ za te trzey obrazy 49$ , lampa 15$ , posciel 29$ ... wiec ogolnie chyba tanio

wrzucam fotki

1- lampa
2- krzeso .. chcielismy cale czarne przez przypadek wzielismy biale .. wiem ze nie praktyczne ale juz zostanie
3- obrazy
4- caly salon
5- firanka w salonie ... prezent od chrzestnej .. za bardzo mi nie pasuje do zaslon ale narazie niech bedzie
6- firanki w jadalni
8- kolor poscieli
Fajne to białe krzesło - pasowałoby mi do biurka Firankę zmienisz sobie na taką żeby pasowała albo zasłony przewieś gdzie indziej? Przytulniej z materiałami się zrobiło!

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Zabciu - wasz domek - bajka, coraz przytulniej sie robi!
a maly zajadal az mu sie uszy trzesly

Dla wielbicielek stringow
http://allegro.pl/mini-stringi-nowos...473873262.html
Ciekawe czy mocno trzeba ściskać pośladki coby nie wypadło to cudo

Cytat:
Rosi zapisy?? o matko ja 2 lata tłusty czwartek w Holandii spędzałam więc tak uparcie czekam na ten w Pl, a nie wiedziałam, ze trzeba się zapisać

Zabcia niezły tekst

ale stringi ciekawe czy wygodne
Magda - a w polskim sklepie to jak myślisz że jest - od tygodnia wisi olbrzymi napis: Przyjmujemy zapisy na tłusty czwartek - ilość pączków ograniczona

Słuchała dzisiaj któraś z Was może trójki - audycji po 12? Bo ja ją ominęłam, słyszałam tylko końcówkę i wyszło mi z tego że jakieś stowarzyszenie katolickich farmaceutów chce złożyć do sejmu projekt ustawy obywatelskiej dzięki której apteka mogłaby nie sprzedawać środków antykoncepcyjnych jeśli jest to sprzeczne z przekonaniami osobistymi personeluJakby to przeszło to masakra - w mieście jeszcze pikuś jak nie ta apteka to inna, ale co miałyby zrobić osoby mieszkające w mniejszych miejscowościach?

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 19:35   #189
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Iwka ja do sklepu rzadko chodzę, to znaczy raz w tygodniu na duże zakupy, mniejsze robi mąż sam. Mam nadzieję, że problemu z pączkami nie będzie

o matko i jeszcze by mi tabsów nie sprzedali i bym musiała je rzucić bez sensu pomysł. Chyba to moja sprawa czy biorę czy nie, a nie pani aptekarki

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2011-03-02 o 19:36
Stary 2011-03-02, 19:35   #190
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
z Natki sie zrobił leniwiec dopiero teraz sie zaczeła ruszac od samego rana... jak zjadłam gulaszu

eh
A czemu Ty się dziwisz. Oszczędza siły, bo przecież ciężka droga przed nią. Na jej miejscu też byś siedziała i odpoczywała

Cytat:

wrzucam fotki

1- lampa
3- obrazy
4- caly salon
6- firanki w jadalni
8- kolor poscieli
Dzięki!

Jutro się wprowadzam. Postanowione!

Cytat:
wczoraj ta 4letnia dziewczynka ktora sie opiekuje wyskoczyla do mnie z tekstem : " ... Dzisiaj Ty bedziesz mna a ja Toba .. " Pytam ja dlaczego ... A Ona na to " ... A bo Ty masz takie fajne duze cycki !! " hahah staralam sie zachowac powazna mine chociaz przyznam ze bylo ciezko nie wiem skad dzieciaki maja wogole takie pomysly? :P
prze aparatka!!!

Cytat:
Cześć Laseczki, przywitać się przydreptałam Mam dzisiaj takiego powera, że mogłabym gooory przenosić A wszystko za sprawą .... bronzera - koleżanka przysłała mi na testy swój i może to głupie, ale poczułam się z tym kolorku na polikach jakos seksowniej
Wieeem, głupoty gadam i zaraz dostane pomidorami w głowę
hmm, dobrze wiedzieć. Będę musiała sobie sprawić próbkę, bo moja bladość mnie przeraża. A gdzie tam do lata.

Katunia, no Tomaszowi najwyraźniej marchewka smakowała. Pięknie był umorusany

A ja właśnie wróciłam od gina. Ale się wkurzyłam. wizytę miałam na 17:10. Leciałam z pracy jak opętana, a do gabinetu weszłam przed 19:00... szok! No i 130zł nie moje...

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 19:38   #191
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia ale jak wszystko dobrze?? Jejku ja się tak cykam przed tą wizytą u gina, zę szok. U mnie chyba 120 weźmie ( o ile się nie podniósł) 90 za wizytę + 20 zł za cytologię.

Stary 2011-03-02, 19:39   #192
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc kobitki!!!!
znow mnie kilka dni nie było ale dzieje sie ciągle coś. wczoraj babcia się przewróciła i złamała nogę- tzn kość udowa a stawie biodrowym czyli standard jak na ten wiek ;/ no i jutro operacja. jakby było mało to mąż mojej siosrty ciotecznej lezy na neurochirurgii bo się okazało dziś, że ma tętniaka w głowie ;/ bolała go głowa i poszedł do szpitala na izbę przyjęć- zrobili ct i się okazało ze tętniak.... ech jak się dziej eto się dzieje.. szok normalnie....
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 19:41   #193
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

Gucia będą lepsze - dołączam się do komentarzy dziewczyn, fajnie wygląda puste, widać że jest bardzo ładnie wykończone, ale wstawisz meble i nie masz się jak ruszać - skosy schodzą bardzo nisko nawet komody nie postawisz, łóżka też nie dosuniesz do ściany bo wstając nabijesz sobie guza.

Słuchała dzisiaj któraś z Was może trójki - audycji po 12? Bo ja ją ominęłam, słyszałam tylko końcówkę i wyszło mi z tego że jakieś stowarzyszenie katolickich farmaceutów chce złożyć do sejmu projekt ustawy obywatelskiej dzięki której apteka mogłaby nie sprzedawać środków antykoncepcyjnych jeśli jest to sprzeczne z przekonaniami osobistymi personeluJakby to przeszło to masakra - w mieście jeszcze pikuś jak nie ta apteka to inna, ale co miałyby zrobić osoby mieszkające w mniejszych miejscowościach?
dzięki słonko!

ja słuchałam tej audycji. Trójka u mnie w pracy leci od rana do wieczora No pomysł porażka... Natomiast jedna kobieta bardzo mądrze powiedziała: ona jest katoliczką i nie zabezpiecza się tabletkami, ale chorowała i do uregulowania miała kurację tabletkami anty. i mówi, że nie wyobraża sobie, żeby się tłumaczyć przed farmaceutką z jakich powodów ona bierze te tabletki.

Jak nie chcą - to niech sami nie biorą, ale niech nie ograniczają "swobody" innych.

Stary 2011-03-02, 19:41   #194
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Iwka ja do sklepu rzadko chodzę, to znaczy raz w tygodniu na duże zakupy, mniejsze robi mąż sam. Mam nadzieję, że problemu z pączkami nie będzie

o matko i jeszcze by mi tabsów nie sprzedali i bym musiała je rzucić bez sensu pomysł. Chyba to moja sprawa czy biorę czy nie, a nie pani aptekarki
No właśnie - Twoje sumienie a nie jej. W ogóle to syropu na kaszel, tabletek na sen i innych rzeczy nie powinni też sprzedawać bo jak ktoś samobójstwo popełni to co - wtedy im sumienia nie obciąży??? Już teraz lekarz może nie przepisać pigułki "po" jak to jest niezgodne z jego przekonaniami. Boziu - aż nie wierzyłam, na szczęście to nie jest propozycja sejmu.
Słuchałam tylko kawałka i nie wiem co było wcześniej, może na stronie Trójki będzie....

Cytat:
A czemu Ty się dziwisz. Oszczędza siły, bo przecież ciężka droga przed nią. Na jej miejscu też byś siedziała i odpoczywała

Dzięki!

Jutro się wprowadzam. Postanowione!

prze aparatka!!!

hmm, dobrze wiedzieć. Będę musiała sobie sprawić próbkę, bo moja bladość mnie przeraża. A gdzie tam do lata.

Katunia, no Tomaszowi najwyraźniej marchewka smakowała. Pięknie był umorusany

A ja właśnie wróciłam od gina. Ale się wkurzyłam. wizytę miałam na 17:10. Leciałam z pracy jak opętana, a do gabinetu weszłam przed 19:00... szok! No i 130zł nie moje...
A ile przedzierania się

Gucia - i mądrze kobieta powiedziała.

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2011-03-02 o 19:43
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 19:43   #195
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dziewczyny to tak samo jak ktoś jest wegetarianinem to mięsa powinien nie sprzedawać, bo sam nie jada?? I tak pewnie nie przejdzie ta ustawa.

Stary 2011-03-02, 19:45   #196
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia ale jak wszystko dobrze?? Jejku ja się tak cykam przed tą wizytą u gina, zę szok. U mnie chyba 120 weźmie ( o ile się nie podniósł) 90 za wizytę + 20 zł za cytologię.
wszystko ok. Robiłam cytologię i badanie. Wyniki cytologi w środę więc jakby coś miało być nie tak to będzie dzwonić.

Pani doktor powiedziała, że jakbyśmy się chcieli starać o dziecko to od niej mamy zielone światło. Powiedziała, żebyśmy próbowali w pierwszym cyklu po odstawieniu, żebyśmy nie robili przerwy. Mówi, że może jest szansa ciąży mnogiej, ale przy moich problemach to ona by tak radziła. I powiedziała mi, żebyśmy zaczynali w wakacje, żeby dziecię się rodziło na wiosnę. Także w tym roku jest to mało prawdopodobne, ale może przyszły rok.

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc kobitki!!!!
znow mnie kilka dni nie było ale dzieje sie ciągle coś. wczoraj babcia się przewróciła i złamała nogę- tzn kość udowa a stawie biodrowym czyli standard jak na ten wiek ;/ no i jutro operacja. jakby było mało to mąż mojej siosrty ciotecznej lezy na neurochirurgii bo się okazało dziś, że ma tętniaka w głowie ;/ bolała go głowa i poszedł do szpitala na izbę przyjęć- zrobili ct i się okazało ze tętniak.... ech jak się dziej eto się dzieje.. szok normalnie....
kochana mocno przytulam! trzymaj się!

Stary 2011-03-02, 19:45   #197
india83
Zakorzenienie

Cytat:
przyjemności a kiedy przeprowadzka?
w piątek ma byc montaz szafy w sypialni, a wiec niedługo bedzie gdzie rzeczy trzymac, wiec wtedy sie p;ewnie zdecydujemy

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
[dobra zdjęcia spódniczek i bluzki na obronę , na żywo wyglądaja o wiele lepiej
Załącznik 3787405

Załącznik 3787406

Załącznik 3787407
Kasiu super zakupy

Cytat:
łłłooooo, ale miałam rozdwojenie jaźni, ale nadrobiłam

No to jeszcze korzystając z okazji, dziękuję za kciuki mieszkaniowe. Niestety raczej nic z tego nie będzie. Para przed nami się zdecydowała i w tym tygodniu mają podpisać umowę przedwstępną. Mieszkanie bardzo nam się spodobało i byliśmy gotowi je kupić. oto ono: http://www.oferty.net/m16353924

a tu coś na poprawę humoru: http://www.milanos.pl/vid-32706-13-n...i-38-ciec.html
-płakałam ze śmiechu
Gucia mieszkanko całkiem fajne, ale na pewno znajdziecie jeszcze lepsze

Cytat:
co do prawka to ja zrobiłam już 7 lat temu i jeżdżę od czasu do czasu. I to jest mój błąd. Obiecałam sobie że z tą wiosną zacznę jeździć. Mam nadzieje, że tym razem się uda, bo jak po rodzinnym mieście suepr, tak w Krk mnie paraliżuję i nie potrafię jeździć. Mój mąż się na mnie wkurza - ale co ja mogę... a wszystko przez to że bardzo rzadko prowadzę.

No mieszkanko bardzo nam sie spodobało, tym bardziej, że w nowych blokach, wnieść meble i można mieszkać. Schody zrobic i już. ponoć na piętrze można zrobić dwa małe pokoje - ideał.

Ale masz racje, najwidoczniej to nie dla nas[COLOR="Silver"]
Ja rzadko pijam, a był czas kiedy dzień zaczynałam od red bulla. Nigdy więcej.
no ja mam tak samo

Cytat:

jakoś mi to do Ciebie nie pasuje

Ale mnie wkurzył przyjaciel Tż ....dwa dni nam zostały do wylotu ,a on wyjeżdza z tekstem czy na pewno przemyśleliśmy sprawę co za kretyn.....wrrr Fajne wsparcie z rana no nie? Wiecie co przez 6 lat za każdym razem jak byliśmy w Polsce to wszyscy się pytali kiedy wracamy ,po co tam siedzimy itp a teraz nagle : wracacie ,przemyśleliście to,jesteście pewni co robicie ? no nie wcale tego nie przemyślałam przez ostatnie 2 lata nad tym myślałam ...ludzie mnie osłabiają...

guciu szkoda....fajnie się prezentuje,a skosy super są
Olej go, zazdrosci Wam i tyle

Cytat:
cześć Żonki

dziewczynki po raz kolejny robię podejście żeby już z Wami zostać, mam nadzieję że tym razem skutecznie

nawet nie chce myśleć ile mnie ominęło...chyba jakieś 1,5 wątku :/ - wstyd

jedynie liznęłam poprzedni wątek, będę go chciała nadrobić, ale czy mi się uda...

u nas proces kupna mieszkania zakończony, od 17.02 jesteśmy właścicielami, ale ile nerwów straconych to szok...nie polecam kupna mieszkania przez pośredników...choć to teraz jedyna opcja, w każdym bądź razie jeśli możecie to omijajcie ich usługi
teraz czekamy na klucze, poprzedni własiciele mają czas do 3.04 ale być może ok. 20 marca będą się już w stanie wyprowadzić

w pracy też młyn, w trakcie roku zmienił mi się opiekun stażu bo poprzedni poszedł na urlop zdrowotny - zostałam na placu boju ja i moja teczka same samiusieńkie

a poza pracą to nie mam czasu dla siebie, bo w całości poświęcam go kuzynom w związku z tym co stało się w grudniu...wiem nie powinnam tak robić o mam też swoje życie...tyle, że ciężko jest mi ich zostawić

to tyle dziewczyny,
cieszę się, że nadal mnie wymieniacie w pierwszym poście bo drżałam o to czy przypadkiem nie zostałam skreślona z listy gaduł
czyli wszystko się układa, oby tak dalej. a mieszkanie super

Cytat:
[
wrzucam fotki

1- lampa
3- obrazy
4- caly salon
6- firanki w jadalni
8- kolor poscieli

ale pieknie wszystko zaczyna wyglądać, bomba!
ja bym tylko firanki usuneła

Cytat:
Przepraszam ale nie moglam sie opanowac!
ze specjalna dedykacja dla MARTUSI i inny wielbicieli buritto
Martus pewnie mnie znienawidzisz za to buritto a'la Taco
i fotka Tomcia i marchewki generalnie marchewka byla wszedzie haha

a Tomcio jaki uchachany

Cytat:
Zabciu - wasz domek - bajka, coraz przytulniej sie robi!
a maly zajadal az mu sie uszy trzesly

Dla wielbicielek stringow
http://allegro.pl/mini-stringi-nowos...473873262.html

Cytat:
Cześć Laseczki, przywitać się przydreptałam Mam dzisiaj takiego powera, że mogłabym gooory przenosić A wszystko za sprawą .... bronzera - koleżanka przysłała mi na testy swój i może to głupie, ale poczułam się z tym kolorku na polikach jakos seksowniej
Wieeem, głupoty gadam i zaraz dostane pomidorami w głowę
mała rzecz a jak cieszy... mam czasem podobnie, wiec pomidoramni rzucac nie bede

ach dzis poczułam wiosne
Stary 2011-03-02, 19:48   #198
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-03-02, 19:50   #199
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

Pani doktor powiedziała, że jakbyśmy się chcieli starać o dziecko to od niej mamy zielone światło. Powiedziała, żebyśmy próbowali w pierwszym cyklu po odstawieniu, żebyśmy nie robili przerwy. Mówi, że może jest szansa ciąży mnogiej, ale przy moich problemach to ona by tak radziła. I powiedziała mi, żebyśmy zaczynali w wakacje, żeby dziecię się rodziło na wiosnę. Także w tym roku jest to mało prawdopodobne, ale może przyszły rok.
To samo mówi mój gin

India to witaj w klubie tych co czują wiosnę

Rosi widać, że mnie głowa boli. Oczywiście, ze 110 hehe właśnie stałam się bogatsza o 10 zł

Stary 2011-03-02, 19:52   #200
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

No własnie mnie tez moja bladośc przerażała Przyznam się zresztą, ze nigdy wcześniej nie miałam bronzera Owszem testowałam w perfumeriach ale na tym sie konczyło, bo mi sie żaden nie podobal

Aaaa Guciu, ja jak chodze prywatnie do gina na 16, to wychodzę o ....21
On jedna pacjentkę trzyma średnio 45 minut!!!! Horror! Na dodatek nie jest to na godziny tylko kto pierwszy ten lepszy. Bez sensu, bo jakby umawiał na godziny to nie tzreba by było az tyle godzin czekać.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2011-03-02, 19:55   #201
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-03-02, 19:55   #202
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie mnie tez moja bladośc przerażała Przyznam się zresztą, ze nigdy wcześniej nie miałam bronzera Owszem testowałam w perfumeriach ale na tym sie konczyło, bo mi sie żaden nie podobal

Aaaa Guciu, ja jak chodze prywatnie do gina na 16, to wychodzę o ....21
On jedna pacjentkę trzyma średnio 45 minut!!!! Horror! Na dodatek nie jest to na godziny tylko kto pierwszy ten lepszy. Bez sensu, bo jakby umawiał na godziny to nie tzreba by było az tyle godzin czekać.
faktycznie koszmar! to u niej rzadko się to zdarza, ale akurat dzisiaj musiało na mnie trafić. Najważniejsze, że mam to z głowy. kolejna wizyta dopiero jesienią.

Stary 2011-03-02, 19:57   #203
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Madzialanka, o coś takiego http://pasazhandlowy.com/sklep15/popup_image.php?pID=24

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Ja powiem więcej - są najlepsze, a mówi Ci to laska, która przerabiała juz chyba cała wyższa i średnią półkę
no mac jest super,ale jednak ceny powalają...można znaleźć podobne kosmetyki z niższej półki ,ktore nie dadzą tak po kieszeni

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

Atomufka - jak kupisz miesięczny to na pewno taniej wyjdzie także się nie łam
Praca - będziesz pracować jako tajny agent - Agent Atomufka w sumie już to robisz przez ostatnie kilka lat donosisz na rodaków na obczyźnie

Mona oświeć skarbie - co to jest "pogrzebanie basa"????

Fajne to białe krzesło - pasowałoby mi do biurka Firankę zmienisz sobie na taką żeby pasowała albo zasłony przewieś gdzie indziej? Przytulniej z materiałami się zrobiło!

Ciekawe czy mocno trzeba ściskać pośladki coby nie wypadło to cudo

Magda - a w polskim sklepie to jak myślisz że jest - od tygodnia wisi olbrzymi napis: Przyjmujemy zapisy na tłusty czwartek - ilość pączków ograniczona

Cytat:
Madzia czego się boisz,będzie dobrze

Cytat:
czesc kobitki!!!!
współczuje ,co za złe nowiny...

Cytat:
dzięki słonko!

ja słuchałam tej audycji. Trójka u mnie w pracy leci od rana do wieczora No pomysł porażka... Natomiast jedna kobieta bardzo mądrze powiedziała: ona jest katoliczką i nie zabezpiecza się tabletkami, ale chorowała i do uregulowania miała kurację tabletkami anty. i mówi, że nie wyobraża sobie, żeby się tłumaczyć przed farmaceutką z jakich powodów ona bierze te tabletki.

Jak nie chcą - to niech sami nie biorą, ale niech nie ograniczają "swobody" innych.
masakra....

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 19:59   #204
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja na swojego nie narzekam. Czasami są wiadomo opóźnienia (max 40 minut), czasami wchodzę i już są drzwi otwarte i nawet nie usiąde w poczekalni. Gin ma na pacjentkę 15 minut przeznaczone, ale uwielbiam w nim to, że nigdy nie siedzi z zegarkiem w ręku. To znaczy, ze jesli ktoś ma jakieś pytania, wątpliwości to on to baaardzo dokładnie wyjaśnia, nie spieszy się, nie pogadania. I to w nim cenię. ja czasami jestem u niego 5 minut ale czasami i 20 czy dłużej. To zależy

Atomufka boję się, że te ogniska histo... jakieś tam okażą się mięśniakami

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2011-03-02 o 20:00
Stary 2011-03-02, 20:02   #205
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Treść usunięta
Pewno w większości to gada, ale on jest bardzo dokładny, usg potrafi robic kwadrans ponad.
No i do niego przychodzi dużo kobiet w ciązy, a to oznacza ze krótka wizyta to nie będzie

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
faktycznie koszmar! to u niej rzadko się to zdarza, ale akurat dzisiaj musiało na mnie trafić. Najważniejsze, że mam to z głowy. kolejna wizyta dopiero jesienią.
Ciesz się, ze tylko raz tak trafiłaś, bo jakbyś miała tak częściej, to zapuściłabys korzenie w poczekalni i nerwy straciła
Raz na pół roku chodzisz? Ja co 2-3 miesiace Bo po recepty po tabletki łazę
A tak to wiadomo - cytologia raz w roku, i raz w roku chodze na usg piersi.
Cytat:
no mac jest super,ale jednak ceny powalają...można znaleźć podobne kosmetyki z niższej półki ,ktore nie dadzą tak po kieszeni
W sumie prawda, ale czepiłam sie maca i go nie puszczę zresztą w UK wychodzi taniej

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2011-03-02 o 20:03
Stary 2011-03-02, 20:06   #206
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cori a jak idziesz po receptę na tabsy to płacisz za wizytę?? Dlaczego tylko na 2-3 miesiące Ci przepisuje?? Mi na pół roku daje (na drugie pół mam od teściowej )

Ja do gina raz w roku chodzę a na usg piersi raz na dwa lata (tak mi Pani doktor kazała, jeśli wszystko mam w normie i jestem przed 30, to raz na dwa lata wystarczy). I w tym roku muszę iść.

Stary 2011-03-02, 20:08   #207
india83
Zakorzenienie

Cytat:
czesc kobitki!!!!
oj to nieciekawie mam nadzieje, ze wszybko wroca do zdrówka

dziewczyny zachorowałam na te zaluzje http://www.zaluzjedrewniane.pl/?q=Pr...ane+50mm:love:
Stary 2011-03-02, 20:12   #208
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Cori a jak idziesz po receptę na tabsy to płacisz za wizytę?? Dlaczego tylko na 2-3 miesiące Ci przepisuje?? Mi na pół roku daje (na drugie pół mam od teściowej )

Ja do gina raz w roku chodzę a na usg piersi raz na dwa lata (tak mi Pani doktor kazała, jeśli wszystko mam w normie i jestem przed 30, to raz na dwa lata wystarczy). I w tym roku muszę iść.
Aaa Madzia, ja już do tamtego prywatnego nie łaże, nerwy mi puściły
Mam w przychodni takiego super i do niego chodzę. Tez nie przetrzymuje pacjentek
A nie wiem, nie pytałam, czy moze na dłuzej, mnie na 2-3 miechy nie przeszkadza, zreszta i tak bywam częściej, bo czasami infekcja mnie złapie

Ja na usg chodze raz do roku, bo biorąc antykoncepcję wolę na zimnę dmuchać. A jestem bój, jeśli idzie o własne zdrowie

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2011-03-02 o 20:13
Stary 2011-03-02, 20:12   #209
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Ania, skąd ja to znam? Poza tym jak wygrasz aukcję to będzie Twoja
A propo torebki, kupiłam sobie 2 dni temu taką jedną z plastykowamy uszami, spodobała mi się, ale nie za pierwszy razem, dopiero za drugim podejściem
Niby mi się podoba, ale jeszcze na mieście mam upatrzoną i dopiero w poniedziałek będę mogła zobaczyć tą miastową i mam dylemat, ale jak znam życie jak ta z allegro zniknie to i tej na miescie nie będzie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
(...)
mam kontakt z Katunią i Guciolkiem
Czyli zawiadowczynie mamy to mogę spać spokojnie i czekać na wieści, a Ty powiedz masz jakieś przeczucia, że Natalka przyjdzie na świat wcześniej czy dotrzyma panna terminu?

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
w piątek ma byc montaz szafy w sypialni, a wiec niedługo bedzie gdzie rzeczy trzymac, wiec wtedy sie p;ewnie zdecydujemy

Kasiu super zakupy

Gucia mieszkanko całkiem fajne, ale na pewno znajdziecie jeszcze lepsze

no ja mam tak samo

Olej go, zazdrosci Wam i tyle

czyli wszystko się układa, oby tak dalej. a mieszkanie super

ale pieknie wszystko zaczyna wyglądać, bomba!
ja bym tylko firanki usuneła

a Tomcio jaki uchachany

mała rzecz a jak cieszy... mam czasem podobnie, wiec pomidoramni rzucac nie bede

ach dzis poczułam wiosne
Tak India, małymi kroczkami ale do przodu

dziewczynki ja zmykam odrabiać lekcje z chłopakami, zajrzę do Was późnym wieczorem
Stary 2011-03-02, 20:14   #210
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

jejku odkryłam na co miałam ochotę. kanapki z serem, majonezem i kiełkami właśnie wcinam czwartą

India śliczne

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości