|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte
|
|
9 | 15,52% |
| Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. |
|
5 | 8,62% |
| Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 22,41% |
| Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! |
|
31 | 53,45% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
matall fajnie masz ze mogłaś sobie pooglądac szpital w ktorym przyjdzie Ci sie meczyc
![]() martulka jak to Wam sie wszystko popaliło????? to masakra jakaś, nie rozumiem eweska Twoj brzun niedługo peknie andziot widze dziś nastrój lepsiejszy ja dzis upolowałam w lumpku kilka rzeczy(rampersik ogrodniczki, dzinsunie)i sobie kolejna koszule do szpitala to juz chyba 4,sliczne sa i przyszła paczka dla mąłego ta wyprawka ktora zamawiałam w sobote (to mam w czym go ze szpitala przywizdz ![]() klask i:
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
odświeżam i odświeżam i nic
![]() szybciej Aliczka
|
|
|
|
#1323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale jest to kwestia do przedyskutowania ![]() Cytat:
![]() Ty i leniwa?? to jak dw aprzeciwieństwa jak woda i ogień jak piekło i niebo jak ciąza i brak cellulitu:P wiec mi tu nie fanzol!:P a co do jutrzejszego świętowania to ja KAZAŁAM tż jutro poczekac na otwarcie ciastkarni:P bo otwieraja o 7 a on o 6:45 jest w domu, ale powiedziałam ze musi sie poświęcic;P a mama mi zrobi faworki ![]()
|
|
#1324 |
|
Zadomowienie
|
A więc przedstawiam Wam naszego kochanego MIŚKA
![]() Waży 1110 g ułożony nadal główkowo....Szyjka zamknięta. Tak było wyraźnie widać buzie ze szok jaki pucaty hihi. Sliczny Byłam pierwszy raz z Małżem, aż się biedy popłakał ze szczescia jak wyszliśmy hihi. Ale fajnie
|
|
#1325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to jednak chlopczyk ![]() a jakoś dziołuszke obstawiałam kurde podziwiam ginekologów ze widza cos na zdjeciach usg jna jakis tępak jestem
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
![]() jednak u nas przewaga tych siusiaków znacząca ![]() dobrze będą miały co wybierać te nasze stokrotki
|
|
|
|
#1329 |
|
Rozeznanie
|
Aliczka
![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski: masz swojego wymarzonego MISKA![]()
|
|
#1330 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widye, ye jakos w tzm tzgodniu i na resyte dyiewcyzn motzwacja yakupkowa podzialala ![]() kurde przestawila mi sie klawa, ale juz jest okej Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dziewczyny na po SR dalam rade dzisiaj film o karmieniu byl, polog itp znowu prezenty od poloznych butelki itp itd ![]() pozniej małż mnie zabrał na BIG MACA Z KARTOFELKAMI W KRATKE Z SOSEM SMIETANOWYM I KOLKĄĄ az mi sie mc flury chcialo, ale bez przesady ![]() a wiecie co ja na jutro wymyslilam ???????? ze ide na pobor krwi i robie pozostale badania i jade na czczo pozniej taka oslabiona jak wroce to zamiast paczka wpie.rnicze chałke z maselkiem ![]() a na podwieczorek paczka lub dwa ooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooo oo zaraz YCD |
|||
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
moj tz tez nie
dobrze, ze ma prace bo by mnie meczyl za to ja nie lubie jego top gear'ow 3 idiotow jezdzacych autami czasem sa smieszni, ale czasem a ja kocham muzyke wszedzie jest ze mna nawet w lazience mam radio kapiel, mycie itp musi byc ![]()
|
|
|
|
#1333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurcze Współczuję.Cytat:
Gratuluję wymarzonego Syneczka |
||
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Aliczka brawo !!!!!! Masz swojego Michasia !! Tyyyyyle sie wyczekaliscie ale teraz możesz szaleć na niebiesko
![]() metallewar, słuchaj mimbi, bo dobrze o tel Ci prawi Różnica jest i to znacznaandziot, ja tez nie lubie YCD.. chyba jakas dziwna jestem i nie na czasie A wyobrazacie sobie nas z brzuchami w YCD byłby ubaw andziotka, ja własnie dziś z rodzicami gadałam, że nie chce dzidzi karmić słodkim... jak to zrobiłaś ze Zosieńka nie ciągnie do słodkiego ?? Eweska, teraz to dowaliłas jak łysy grzywą o parapet. TY LENIWA ?? nie wierzę własnym oczom w to co czytam chyba mi się cos przewidziało hihiagus87 wcisnij jednoczesnie ctrl+alt bo klawiatura zmieniła Ci się z polskiego na klawiaturę programisty
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś nie łądnie! dlacsaego nie trzymasz zdrowej diety?? !! jak to big mac bez mc flurry?? wiem ze big mac działa oczyszczająco na organizm ale nie zapominaj o cudownym działaniu mc flurry.
oj pilnuj sie bo Cie nasza dietetyczka zgani!
|
#1336 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() gratulu jętak tak jeśli chodzi o smarowanie balsamami, kremami to ja leniwa jestem, przyznaję się bez bicia
Edytowane przez eweska Czas edycji: 2011-03-02 o 21:31 |
|
|
|
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
jestem
![]() przepraszam, ze mnei wcielo, ale z mama gadalam ponad godzine na skypie plus placilam rachunki i uwaga!!! zamowilam ten bujaczek!!!! wiem, wiem ze drogi i w ogole i za ta cene moglabym miec inne z wieksza iloscia opcji, ale jestem w nim totalnie zakochana i po prostu jak TZ dal zielone swiatlo no i wy to juz nie moglam sie powstrzymac![]() eweska ale masz genialny ten brzuch, duzy to prawda ale jaki ladny i zadbany!! moze rzeczywiscie ci troche opadl juz... ale pociesze cie, ze ja od poczatku mam w miare nisko ![]() ja paznokcie u nog tez sama obcinam i maluje, choc niezla gimnastyke przy tym uprawiam ![]() i nie sciemniaj ze niczym prawie nie smarujesz, bo mnei zalamujesz ![]() ja smaruje 2 razy dziennie ostro, ale odpukac tez na razie rozstepow nie ma. aaa i ciuszki fajowe ![]() Cytat:
![]() aliczka ale nam kazalas czekac nooo ale wybaczamy najwazniejsze ze wszystko ok i plec poznana!!!! waga sliczna i zdjecie tez![]() andziotku no zamowilam, tez jestem zakochana w tym bujaczku ![]() o mala sie nei martw, moja miala ciche dni strasznie az marudzilam TZtowi a dzisiaj diabelek w nia wstapil i bez przerwy kopie wierci sie dupke wypina jak szalona, one chyba maja swoje humory tam w brzuszku jak typowe kobiety ![]() ahaaa a za tego paczka z Toffii to normalnie bede strzelac...ja tez chce....a paczkow tu malo, przez was bede musiala... FAWORKI JUTRO PIEC! spice ja tez jak sobie pomyslalam, ze tylko dwa miesiace jeszcze to mi sie az slabo zrobilo doslownie i od razu sie chcialam pakowac!! dobrze ze moj TZ spokojny czlowiek i jakos ochlonelam, ale cos czuje ze jak moja mama przyjedzie za dwa tygodnie to bedziemy juz pakowac torbe ![]() ide szukac jakiegos filmu (czyt. komedii romantycznej ) na samotny wieczor)
|
|
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ide zrobic budyń truskawkowy z KOSZELINĄ
![]() haha
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
agus a ja tam lubie TOP GEAR....ale to juz zboczenie bo moj TZ samochodowiec totalny wiec chcac nei chcac polubilam
![]() a Moria gdzie nam dzisiaj zginela...Å? a Paulizia? |
|
|
|
#1340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czasami muszę ![]() Cytat:
![]() jak dostała raz lizaka od Pani to zrobiła z niego młoteczek i nawet nie wpadła na to że można go zjeść ... ona ma spory apetyt i bardzo lubi jeść teraz i tak juz wiecej jej daje takich przegryzek, bo dostaje paluszki, chrupki, bebetki, chrupki ale staram się nie za dużo ... chcę żeby jadła ładnie główne posiłki czasem umacza paluszek w dżemie ![]() no i ostatnio chałkę z miodkiem dostała
|
||
|
|
|
#1341 |
|
Raczkowanie
|
Elektryk powiedział, że to przez jakieś przepięcie na klatce. Trzeba sprawę zgłosić do administracji budynku. A czy ubezpieczone jest mieszkanie to nie wiem. Teściowa jest właścicielką. I ona będzie musiała wszystko załatwiać.
Masakra jakaś. Zdołowani wszyscy jesteśmy. Najbardziej TŻ, bo kupił nie dawno nowy wzmacniacz sobie do muzyki i ch*uj go strzelił za przeproszeniem. Zadowolenie z tego jedynie jesteśmy, że lodówka, kuchnia elektryczna działa i pralka . A tak to będzie trzeba wszystko nowe. U Princi dom zalany a u nas też jakieś tornado. Jutro ma rano przyjść elektryk i porobić wszystko dokładnie. Mówił, że jakiegoś uziemienia nie było
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
anulka, czy moze wiesz jaki model tego bujaczka? albo jak się on nazywa ? chciałabym wiedzieć czego szukac
Też na niego jestem napalona jak szczerbaty na rodzynki. Małż dostanie na koniec marca premię roczna, wiec będę szaleć On będzie moim nr 1 na wish liscie a ciekawe jak nasz wizazowy Pracoholik Co tu do nas nie zagląda ![]() no i co z mężem Sani.....
|
#1343 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1344 |
|
Zadomowienie
|
Ten pierwszy tancerz z YCD wymiata
|
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
zażyczyłam sobie carte dory tiramisu z brzoskwinią z puszki i mój mężul mówi że oszalałam i że jego ser biały z keczupem to już coś bardziej normalnego niż moje zachcianki
a mnie aż ślina cieknie już
|
|
|
|
#1346 |
|
Raczkowanie
|
Sorry, że zaśmiecam wątek, ale nie mam komu powiedzieć o tym co się dzieje.
|
#1347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i pisałam już chyba kiedyś że u mnie w familii żadna kobieta nie miała rozstępów po ciążach, ani jednego. Ja na razie też żadnego nie mam w tej ciąży, mam nadzieję że tak zostanie... <plisss>.
|
|
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
smacznego
ja wciągnełam waniliowy a przed sekundką wypiłam jeszcze kakao !! Ale żrę............. anula_81 ja też Top Gear lubię no ale my jestesmy dziewczyny od żużla wiec to troszke pokrewne dziedziny aaa i mi powiedz co z pogoda u Ciebie.. ze mi skoki odwołali andziot, czyli po prostu nie karmiałas jej słodkim ? I żadne wafelki, duperelki nie wchodziły w grę? Tak samo chcę Gabrycho-Zochę wychowywać mysle, ze to tylko wyjśc może na zdrowie. O ile się nie myle, gdzieś (tylko nie pamietam gdzie- Skandynawia ??) jest zabronione dawanie dzieciom slodkiego do któregoś roku zycia ? Czy mi się śniło ![]() Martulka, czyli pewnie tylko jedną fazę szlag tafił.. na szczęście... Oby ubezpieczenie było ! Komu masz powiedzieć, jak nie nam Kochana ![]() ![]()
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
daisyyy nigdzie na polskich stronach nie moglam go znalezc, ale udalo sie
)http://www.inkopol.pl/p/pl/266/fishe...zek+p7538.html oczywiscie w PL jest tanszy sporo, no ale trudno nie moglam sie powstrzymac juz ) teraz bede na niego czekac jak male dziecko![]() eweska moja mama tez nie ma, a ja z okresu dojrzewania na pupie dlatego sie tak balam ze na brzuchu tez wyjda i sie smaruje jak glupia, ale tym razem moze mnie oszczedza![]() martulka wspolczuje kochana ![]() mam! obejrze sobie na Ipla.pl Hotel 52, ponoc sa nowe odcinki szpilki na giewoncie juz rano polknelam
|
|
|
|
#1350 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wiec niech nie narzeka na YCD ![]() najleopsza bedzie tancerka z nocnego klubu po przerwie |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

klask i:

ułożony nadal główkowo....

jna jakis tępak jestem

. I nie wiem co teraz będzie
02.08.2014