Desperate Youngwives, PM-ki do 23 lat - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-02, 19:14   #4351
Ani_qa
Zakorzenienie

Dot.: Desperate Youngwives, PM-ki do 23 lat

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
Do materiału to raczej nikt nie jest aż tak przekonany, żeby mówić, że to ten jedyny . Dopiero do sukni chyba . Na pewno wyjdzie piękna .

Wy tak o kosmetykach, a ja się kompletnie na niczym nie znam :P. Prawie się nie maluję- podkład mi się skończył ze 2 miesiące temu i dalej nie kupiłam :P. A wcale nie mam nieskazitelnej cery . Jak byłam MŁODSZA, to się malowałam codziennie :P. I wtedy mi się sprawdził ten Dream Matt Musse, bo on nie zostawiał smug, itp. A teraz, to różnie z tymi podkładami. Nie stać mnie, itd . Ale ostatnio stwierdziłam, że muszę się za siebie zabrać- i może sobie kupię jakieś kosmetyki nawet .
Fajnie się podkład nakłada gąbeczką Możesz spróbować

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Heeej.... łeb mi pęka!!!!

Kupić nie kupiliśmy nic, prócz małych zakupów w realu... cholera jedna konkretna torba zakupów i 250zł poszlo, nie wiem na co

Z lepszych wieści.... mamy wózek!!!!!!! tzn wybrany model wózka

I wiecie co.... jak byliśmy zdecydowani na allegro na jeden to na żywo okazał się tak ciężką i wielka krową, że nie mogłam mu przodu podnieść, żeby nic skręcic!! a teraz mamy wybrany zgrabniutki, zwinny, taki jak chcieliśmy kolor się wybierze przed kupnem... aaa no i chyba dziś wieczorem zamówimy komode z łożeczkiem, żeby już był jeden wydatek mniej....

Od kąd przyjechaliśmy to mnie takie dziwne skurcze lapią nad kolanami że mi nogi normalnie gnie jak ide, dziwactwo jakieś....

Na paznokcie to ja mam jeden, sprawdzony sposób!!!! CIĄŻA! rosną mi jak oszalałe, twarde jak skala, zero rozdwajania, a zawsze mialam normalnie jak papier.... rozdwajaly się, lapały, bleee i polecam odżywkę z sally hanson czy jak to się tam pisze

Ide gotoważ rosół, bo mam smaka...
Fajnie, że wybraliście ten wózek i, że zamówicie komodę
Właśnie gdzieś czytałam, że dobra jest ta odżywka Sally Hansen

Cytat:
a taki
śliczny ten wózeczek i bardzo podoba mi się w tym kolorze w którym jest na zdjęciu

Cytat:
Agula, fajnie, że macie wybrany model wózka . Najlepiej jest zobaczyć na żywo, a potem kupować najlepszy .

Karo, to jakąś tłustoczwartkową studniówkową imprezę zróbcie !

Ej, już niedługo 5 tys. postów i nowa część . Wymyślamy jakiś nowy tytuł ?
No jasne, że wymyślamy Ale szybko zleciało
Stary 2011-03-02, 19:19   #4352
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Tusia jeszcze nie kupilismy, na razie wybraliśmy tylko model

Ja jutro będę pierwszy raz w życiu piekła pączki zawsze mama piekla.... pyyyyyyszne ale teraz pracuje do późna i d... blada

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Ja po skrzypowicie wymiotowalam jak nawiedzona.......

Tak, na żywo oglądalićmy też mi się podobał X-lander, ale tako sie lepiej prowadził więc poki co jestesmy na niego zdecydowani
Ja nigdy nie piekłam, moja mama też cudne piecze, ale niestety ja będę skazana na cukiernię, bo do domu daleko
Ja po skrzypowicie też miałam problemy - niedobrze mi było i za przeproszeniem mi się skrzypem odbijałao, okropieństwo
A to jakiej firmy jest ten Wasz wózek?

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 19:24   #4353
dalenka8
Zakorzenienie

Moni, fajny tytuł ! Tusia, ja bym się wcale za dwa tłuste czwartki nie obraziła. Ja jeszcze nie robiłam faworków, ani pączków- tylko takie serowe na sodzie, więc jutro będzie PIERWSZY RAZ faworkami . A teraz jem sobie śmietankowy budyń z domowym sokiem porzeczkowym .
dalenka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 19:24   #4354
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Ja nigdy nie piekłam, moja mama też cudne piecze, ale niestety ja będę skazana na cukiernię, bo do domu daleko
Ja po skrzypowicie też miałam problemy - niedobrze mi było i za przeproszeniem mi się skrzypem odbijałao, okropieństwo
A to jakiej firmy jest ten Wasz wózek?
Firma TAKO, model Warrior, podobno produkują je w Agi mieście!! chyba musze zagadac....

Ja też w zyciu nie piekłam, ale zawsze musi byc ten pierwszy raz

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 19:25   #4355
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Aniqa - wytłumacz mi, proszę, po co jest baza pod podkład?
.
Baza pod podkład wygładza i nawilża skórę, ułatwia rozprowadzenie podkładu,przedłuża jego trwałość, niektóre chronią przed promieniami UV itd.

Na kursie wizażu spodobała mi się baza pod podkład GOSH, do cery suchej, super wydajna jest, troszeczkę wystarczy nałożyć i taka delikatna skóra po niej jest
Stary 2011-03-02, 19:30   #4356
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Moni, fajny tytuł ! Tusia, ja bym się wcale za dwa tłuste czwartki nie obraziła. Ja jeszcze nie robiłam faworków, ani pączków- tylko takie serowe na sodzie, więc jutro będzie PIERWSZY RAZ faworkami . A teraz jem sobie śmietankowy budyń z domowym sokiem porzeczkowym .
Ja wczoraj jadłam śmietankowy z domowym sokiem jagodowym
Faworki z przemisu mojej mamy, czy znalazłaś inny?
Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Baza pod podkład wygładza i nawilża skórę, ułatwia rozprowadzenie podkładu,przedłuża jego trwałość, niektóre chronią przed promieniami UV itd.

Na kursie wizażu spodobała mi się baza pod podkład GOSH, do cery suchej, super wydajna jest, troszeczkę wystarczy nałożyć i taka delikatna skóra po niej jest
Zapewne droga ta przyjemnośc?

Stary 2011-03-02, 19:39   #4357
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj jadłam śmietankowy z domowym sokiem jagodowym
Faworki z przemisu mojej mamy, czy znalazłaś inny?

Zapewne droga ta przyjemnośc?
Zapewne tak, chciałam sprawdzić na stronie GOSH ale nie pisze, już nie pamiętam ile na allegro kosztowały, ale jeśli mnie pamięć nie myli to ok.50 zł. z tym, że tak jak ja np.nie używam często podkładu, w lecie to już prawie w ogóle, chyba że moja twarz się nie nadaje do pokazania to wtedy, więc zużycie jest małe i na długo starcza, a jednak różnica między bazą a kremem jest zauważalna
ogólnie mi się wydaje, że bazy nie są tanie taki lepsze ...

co do tłustego czwartku, to ja robiłam tylko faworki i oponki, pączków się u nas nie robi, tylko kupuje

Zmykam do Tż-ta bo czeka na mnie, później postaram się zaglądnąć
Stary 2011-03-02, 19:40   #4358
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze musi być ten pierwszy raz
mniammmm.... wszamałabym taki budyń Ale niestety nie mogę sobie pozwolić na taką przyjemność, bo pierwsze w kolejce czekają ciasta, które zostały z urodzin mojej mamy. I tak oto jutro czeka mnie 4 dzień z kolei "goście w dom...". A jak sobie pomyślę, że będzie też 5 i 6, a za niedługo mam urodziny ja, potem brat, potem tata, a w międzyczasie ciocia, dziadek to........ ręce opadają Marzec i kwiecień to u nas bardzo obfite w urodziny miesiące...

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 19:41   #4359
dalenka8
Zakorzenienie

Morsi, mam do wybrania na razie 2 przepisy (w tym jeden od Twojej mamy ), jeszcze mi koleżanka prześle jeden. U Twojej mamy jest w przepisie cukier, a moja mi mówiła, żeby nie dodawać, bo ciemne będą . No chyba, że to do posypania ma być? Ja w ogóle strasznie lubię faworki . Ale takie jasne, kruchutkie, hihi. Oby mi wyszłyyyyyy! Kule, net mi muli i nie mam co robić :P. A jak będę robić te badania, to w ogóle będę miała słaby dostęp do neta, bo TŻ zabiera kompa do "swojego" powiatu, a ja będę u koleżanki mieszkać w innym powiecie i tam będę korzystała z kompa- więc nie posiedzę na wizażu :P... Gorzej, że prawie w ogóle się z TŻtem nie będziemy widzieli . On w jednym mieście, ja w innym. Mi to pewnie zajmie ok miesiąca, z tym że co drugi tydzień będę w Lublinie, żeby tak totalnie uczelni nie olać (mam większość zajęć co 2 tyg., więc mogę sobie na to pozwolić), ale TŻ ma ogromny ten powiat i będzie tam sam badał, więc pewnie sporo czasu mu to zajmie- zostaje co drugi weekend- bo w niektóre ma zjazdy... To będzie dziwne, nie mieć go na co dzień, heh. Jak był w Krk 2 tygodnie na tym kursie, to nasza miłość odżyła i czuliśmy się jak świeżo zakochani . Mam nadzieję, że szybo minie, a w końcu dzięki temu nie musimy się przejmować, czy nam na wesele/ podróż nie zabraknie .
Stary 2011-03-02, 19:49   #4360
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Zapewne tak, chciałam sprawdzić na stronie GOSH ale nie pisze, już nie pamiętam ile na allegro kosztowały, ale jeśli mnie pamięć nie myli to ok.50 zł. z tym, że tak jak ja np.nie używam często podkładu, w lecie to już prawie w ogóle, chyba że moja twarz się nie nadaje do pokazania to wtedy, więc zużycie jest małe i na długo starcza, a jednak różnica między bazą a kremem jest zauważalna
ogólnie mi się wydaje, że bazy nie są tanie taki lepsze ...

co do tłustego czwartku, to ja robiłam tylko faworki i oponki, pączków się u nas nie robi, tylko kupuje

Zmykam do Tż-ta bo czeka na mnie, później postaram się zaglądnąć
Widziałam chyba ostatnio w naturze bazę z Sorai, muszę się zainteresować tym tematem
Cytat:
Morsi, mam do wybrania na razie 2 przepisy (w tym jeden od Twojej mamy ), jeszcze mi koleżanka prześle jeden. U Twojej mamy jest w przepisie cukier, a moja mi mówiła, żeby nie dodawać, bo ciemne będą . No chyba, że to do posypania ma być? Ja w ogóle strasznie lubię faworki . Ale takie jasne, kruchutkie, hihi. Oby mi wyszłyyyyyy! Kule, net mi muli i nie mam co robić :P. A jak będę robić te badania, to w ogóle będę miała słaby dostęp do neta, bo TŻ zabiera kompa do "swojego" powiatu, a ja będę u koleżanki mieszkać w innym powiecie i tam będę korzystała z kompa- więc nie posiedzę na wizażu :P... Gorzej, że prawie w ogóle się z TŻtem nie będziemy widzieli . On w jednym mieście, ja w innym. Mi to pewnie zajmie ok miesiąca, z tym że co drugi tydzień będę w Lublinie, żeby tak totalnie uczelni nie olać (mam większość zajęć co 2 tyg., więc mogę sobie na to pozwolić), ale TŻ ma ogromny ten powiat i będzie tam sam badał, więc pewnie sporo czasu mu to zajmie- zostaje co drugi weekend- bo w niektóre ma zjazdy... To będzie dziwne, nie mieć go na co dzień, heh. Jak był w Krk 2 tygodnie na tym kursie, to nasza miłość odżyła i czuliśmy się jak świeżo zakochani . Mam nadzieję, że szybo minie, a w końcu dzięki temu nie musimy się przejmować, czy nam na wesele/ podróż nie zabraknie .
Nie wiem jak to jest z tym cukrem, ale chyba do posypania, bo o ile się nie mylę nieposypane pudrem są niesłodkie
Ojej, a to w lubelskim robicie te badania? Czy w innym województwie?

Stary 2011-03-02, 19:56   #4361
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam chyba ostatnio w naturze bazę z Sorai, muszę się zainteresować tym tematem

Nie wiem jak to jest z tym cukrem, ale chyba do posypania, bo o ile się nie mylę nieposypane pudrem są niesłodkie
Ojej, a to w lubelskim robicie te badania? Czy w innym województwie?
W lubelskim, oboje. Muszę sprawdzić połączenia pociągowe między tymi miastami :P. Będziemy do siebie przyjeżdżać na randki .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-02, 20:34   #4362
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

dobry!!!
Cytat:
Dokładnie tak jak Alonka mówi

Dziewczyny, macie jakiś patent na intensywne nawilżenie skóry twarzy? Mam okropną cerę i kupiłam normaderm, który mi tak wysuszył skórę, że się łuszczy Muszę ją teraz jakoś przywrócić do porządku, bo mam suchą + zaskórniki i pory
jak chcesz intensywnie nawilżyć, to polecam maseczkę z alg - efekt fantastyczny

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Witam

Od jakiegoś czasu starałam się prześledzić wasz wątek (a ma on już 2 części, więc troszkę mi to zajęło.... ) i..... dziś piszę do Was

I teraz mam pytanie: czy mogę dołączyć do Waszego grona? A nie jest to pytanie bezzasadne, ponieważ choć tak jak niektóre z Was jestem z rocznika '88 to ślub mamy dopiero w przyszłym roku, czyli w dniu ślubu będę miała 24 lata. A widzę, że wasz wątek jest dla PMek do lat 23 .

Pozdrawiam

Cytat:
a taki
a ładny

Cytat:
tym budyniem to mi zrobiłaś smaka na kisiel

Cytat:

bazy są suuper kiedyś miałam natki podkład co jest na pół z bazą, nawet nie pamietam jak się nazywa, podkład był średni a baza cudowna, ja od siebie polecam ten: http://***********/i/c_big599553.jpg, zużyłam z 4 opakowania a starcza mi na długo bo latem nie nakładam podkładu ten jest matująco-wygładzający z jeszcze z rozświetlających fantastyczny jest ten http://www.comparestoreprices.co.uk/...ural-beige.jpg

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

kurde podałam linka z co kupić pl i mi nie wyświetliło http://i.pinger.pl/pgr420/a228e76200...zajacy_204.jpg

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

któraś tu o teście brzuszków pisała, zaraz sobie zrobie, jestem ciekawa do ile jestem zdolna, bo tę szóstkę weidera robię

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

100 zrobiłam a kiedyś na w-fie nawet 20 wymęczyć nie mogłam ale zasapałam się........
ale zauważyłam że szóstka jest lepsza jeśli chodzi o mięśnie brzucha bo przestałam robić brzuszki nie z powodu bólu mieśni brzuch, a nóg, mam słabe nogi chyba, ale spokojnie, zaczniemy chodzić z dalenką na rolki to sobie je wzmocnię wracając do tematu, zdecydownie robiąc szóstkę brzuszek bardziej boli

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

nie no zabiję was ja tu przyszłam i wszystkie poszły sobie i monolog prowadzę

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 21:07   #4363
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam ten podkład i bardzo sobie chwaliłam... dopóki nie przyszło lato - okropnie spływał i wyglądało to bardzo nieciekawie...
Moja skóra jest za sucha na Dream MM, bardzo podkreśla mi suche skórki
dobrze wiedzieć, ja lubię te w musie, na studniówce miałam ten podkład i byłam zadowolona, i ostatnio co chciałam kupić podkład to właśnie odradzano mi te w musie, że podobno do suchej skóry się nie nadają.

Cytat:
Tak, na żywo oglądalićmy też mi się podobał X-lander, ale tako sie lepiej prowadził więc poki co jestesmy na niego zdecydowani
X-lander się fajnie prowadzi Jak pilnowałam kiedyś dziecka to mały miał ten wózek i na prawdę fajny był. Miał jeszcze inny, tylko nazwy nie pamiętam, ale tym za to się źle jeździło.

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
zawsze musi być ten pierwszy raz
mniammmm.... wszamałabym taki budyń Ale niestety nie mogę sobie pozwolić na taką przyjemność, bo pierwsze w kolejce czekają ciasta, które zostały z urodzin mojej mamy. I tak oto jutro czeka mnie 4 dzień z kolei "goście w dom...". A jak sobie pomyślę, że będzie też 5 i 6, a za niedługo mam urodziny ja, potem brat, potem tata, a w międzyczasie ciocia, dziadek to........ ręce opadają Marzec i kwiecień to u nas bardzo obfite w urodziny miesiące...
imprezka za imprezką się szykuje u Ciebie u mnie zresztą też. mama ma urodziny w tym miesiącu, w przyszłym tata imieniny, plus rocznica rodziców no i szykuje się proszenie gości, więc pewnie dodatkowe "karmienie" się szykuje ale to dobrze, może przybędzie mi trochę kilo

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 21:32   #4364
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
dobry!!!

a ładny

bazy są suuper kiedyś miałam natki podkład co jest na pół z bazą, nawet nie pamietam jak się nazywa, podkład był średni a baza cudowna, ja od siebie polecam ten: http://***********/i/c_big599553.jpg, zużyłam z 4 opakowania a starcza mi na długo bo latem nie nakładam podkładu ten jest matująco-wygładzający z jeszcze z rozświetlających fantastyczny jest ten http://www.comparestoreprices.co.uk/...ural-beige.jpg

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

kurde podałam linka z co kupić pl i mi nie wyświetliło http://i.pinger.pl/pgr420/a228e76200...zajacy_204.jpg

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

któraś tu o teście brzuszków pisała, zaraz sobie zrobie, jestem ciekawa do ile jestem zdolna, bo tę szóstkę weidera robię

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

100 zrobiłam a kiedyś na w-fie nawet 20 wymęczyć nie mogłam ale zasapałam się........
ale zauważyłam że szóstka jest lepsza jeśli chodzi o mięśnie brzucha bo przestałam robić brzuszki nie z powodu bólu mieśni brzuch, a nóg, mam słabe nogi chyba, ale spokojnie, zaczniemy chodzić z dalenką na rolki to sobie je wzmocnię wracając do tematu, zdecydownie robiąc szóstkę brzuszek bardziej boli

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Ty, Kisielowa, ja bardzo chętnie z Tobą na rolki będę chodzić, tylko Ty już nie chudnij . A w ogóle, to musimy kiedyś iść razem do kina :P! Jak będę miała tydzień wolny od zajęć, albo TŻ będzie miał zjazd . Może Niunia też znajdzie czas . Jak byłam na pierwszym roku, to ciągle wiosną chodziłam z współlokatorką do kina . Ja się czasem zrywałam z zajęć, a ona z korków :P. W ogóle, mieszkałyśmy u takiej starszej babki (na osobnym piętrze), która wymyśliła, że mamy wracać do 22, bo ona się martwi, itp. No masakra jakaś :P. A my się wymykałyśmy wieczorami do kina i buty zakładałyśmy dopiero na ganku, a potem pędziłyśmy z chichotem do bramki, żeby ona nas nie widziała- jak dzieciaki . Albo wracałyśmy o 2 nad ranem z imprez, haha . Fajnie było . Alonka, kiedy idziemy na imprezę :P?! Ja myślę, że Ty jesteś imprezowa dziewczyna :P...

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
dobrze wiedzieć, ja lubię te w musie, na studniówce miałam ten podkład i byłam zadowolona, i ostatnio co chciałam kupić podkład to właśnie odradzano mi te w musie, że podobno do suchej skóry się nie nadają.

X-lander się fajnie prowadzi Jak pilnowałam kiedyś dziecka to mały miał ten wózek i na prawdę fajny był. Miał jeszcze inny, tylko nazwy nie pamiętam, ale tym za to się źle jeździło.

imprezka za imprezką się szykuje u Ciebie u mnie zresztą też. mama ma urodziny w tym miesiącu, w przyszłym tata imieniny, plus rocznica rodziców no i szykuje się proszenie gości, więc pewnie dodatkowe "karmienie" się szykuje ale to dobrze, może przybędzie mi trochę kilo
Kolejna co chce tyć. Matko . Fajnie Wam :P.

Niech już będzie ta wiosna! I rolki! W ogóle słucham (jak niedawno Agula) piosenek, które mi się z moim ex kojarzą . Wiem, masakra, ale ja po prostu bardzo je lubiłam i lubię nadal- mieliśmy podobny gust muzyczny . Alonka, teraz ja monolog prowadzę :p. Czekam na TŻ, bo wraca z pracy i muszę z nim pogadać, więc się nie kładę :p. Ale Wam już życzę dobrej nocki !
Stary 2011-03-02, 21:41   #4365
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:

Niech już będzie ta wiosna! I rolki! W ogóle słucham (jak niedawno Agula) piosenek, które mi się z moim ex kojarzą . Wiem, masakra, ale ja po prostu bardzo je lubiłam i lubię nadal- mieliśmy podobny gust muzyczny . Alonka, teraz ja monolog prowadzę :p. Czekam na TŻ, bo wraca z pracy i muszę z nim pogadać, więc się nie kładę :p. Ale Wam już życzę dobrej nocki !
ja też z chęcią bym sobie pośmigała na rolkach
E tam monolog dziewczyny, ja cały czas kukam czy coś się dzieje tutaj, bo na necie siedzę, więc obowiązkowo wizaż

Teraz to chyba ja monolog poprowadzę, bo pewnie już większość z Was poszła spać :P

Stary 2011-03-02, 21:47   #4366
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Ty, Kisielowa, ja bardzo chętnie z Tobą na rolki będę chodzić, tylko Ty już nie chudnij . A w ogóle, to musimy kiedyś iść razem do kina :P! Jak będę miała tydzień wolny od zajęć, albo TŻ będzie miał zjazd . Może Niunia też znajdzie czas . Jak byłam na pierwszym roku, to ciągle wiosną chodziłam z współlokatorką do kina . Ja się czasem zrywałam z zajęć, a ona z korków :P. W ogóle, mieszkałyśmy u takiej starszej babki (na osobnym piętrze), która wymyśliła, że mamy wracać do 22, bo ona się martwi, itp. No masakra jakaś :P. A my się wymykałyśmy wieczorami do kina i buty zakładałyśmy dopiero na ganku, a potem pędziłyśmy z chichotem do bramki, żeby ona nas nie widziała- jak dzieciaki . Albo wracałyśmy o 2 nad ranem z imprez, haha . Fajnie było . Alonka, kiedy idziemy na imprezę :P?! Ja myślę, że Ty jesteś imprezowa dziewczyna :P...

na imprezy nie chodze bo tak szczerze nie mam z kim, znaczy sie kolega mnie ciagle zaprasza zebym poszla z nimi (znajomymi) na impreze ale to jest ten kolega co taki zakochany był w czerwcu i marcin zdenerwowałby się, ma na niego uczulenie, a swoją drogą no właśnie na niego ma, a na sąsiada tego nie......

ale z tobą pójdę na imprezzzkę i do kina i niuńkę wyrwiemy z książek

co najśmieszniejsze odkąd ćwiczę w talii przybyło mi 2cm i w brzuszku na wysokości bioder 1cm a w biodrach nic mi nie przybyło, mięśnie mi rosną

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

widzę 7 zalogowanych czają się

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

oho czuję mięśnie po tych brzuszkach, cisnełam do granic moich możliwości i mam za swoje

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

monolog alonki part 2

1.07.2013
Stary 2011-03-02, 21:49   #4367
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
W lubelskim, oboje. Muszę sprawdzić połączenia pociągowe między tymi miastami :P. Będziemy do siebie przyjeżdżać na randki .
Jakie to słodkie!
Cytat:
dobry!!!

a ładny

Ty i ten Twój kisiel
Miałam ten Lirene, ale źle sobie odcień dobrałam i mi robił plamy I też podkreślał suche skórki
Cytat:

Ale fajnie miałyście z tą babcią, ja w liceum mieszkałam u sióstr zakonnych i musiałam wracać na....17!!

Stary 2011-03-02, 21:50   #4368
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
co najśmieszniejsze odkąd ćwiczę w talii przybyło mi 2cm i w brzuszku na wysokości bioder 1cm a w biodrach nic mi nie przybyło, mięśnie mi rosną

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

widzę 7 zalogowanych czają się
ja też widzę 7-widać Was, pisać, a nie czaić się :Jezyk:

Alonka niektórzy chudną przy ćwiczeniach, a u innych ćwiczenia powodują przyrost mięśni

Stary 2011-03-02, 21:51   #4369
morsmordre
sajkolidżist

Ale mam dziś fazę na Guns N' Roses, siedzę, słucham ich muzyki i oglądam teledyski! Uwielbiam ich!

Stary 2011-03-02, 21:56   #4370
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mam dziś fazę na Guns N' Roses, siedzę, słucham ich muzyki i oglądam teledyski! Uwielbiam ich!
Ja też lubię kilka ich kawałków

Stary 2011-03-02, 21:57   #4371
ciasteczkoowypotwor
Rozeznanie

Cytat:
Fajnie się podkład nakłada gąbeczką Możesz spróbować

Fajnie, że wybraliście ten wózek i, że zamówicie komodę
Właśnie gdzieś czytałam, że dobra jest ta odżywka Sally Hansen

śliczny ten wózeczek i bardzo podoba mi się w tym kolorze w którym jest na zdjęciu

No jasne, że wymyślamy Ale szybko zleciało
Co do tej odżywki mam mieszane uczucia ... Miałam chyba ze 3 różne rodzaje i w sumie żadna mi nie pomogła. Teraz sobie zamówiłam taki olejek z oriflame - smaruje się paznokcie i czeka aż wsiąknie (nakłada się tak jak lakier - pędzelkiem). Powiem wam, że po nim mi bardzo szybko rosły paznokcie i były dość mocne (zapuszczałam do studniówki )

Life with Ciacho.
ciasteczkoowypotwor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 21:58   #4372
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
ja też widzę 7-widać Was, pisać, a nie czaić się :Jezyk:

Alonka niektórzy chudną przy ćwiczeniach, a u innych ćwiczenia powodują przyrost mięśni
u mnie nie ma z czego chudnąć nie słyszałam jeszcze o tym że przy wykonywaniu ćwiczeń na mięśnie brzucha chudnie się... kilka znajomych robiło i żadnej obwód w talii nie zmiejszył się a może one jakimiś wyjątkami były...

1.07.2013
Stary 2011-03-02, 22:00   #4373
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciasteczkoowypotwor Pokaż wiadomość
Co do tej odżywki mam mieszane uczucia ... Miałam chyba ze 3 różne rodzaje i w sumie żadna mi nie pomogła. Teraz sobie zamówiłam taki olejek z oriflame - smaruje się paznokcie i czeka aż wsiąknie (nakłada się tak jak lakier - pędzelkiem). Powiem wam, że po nim mi bardzo szybko rosły paznokcie i były dość mocne (zapuszczałam do studniówki )
to może sobie go kupię, bo ja też mam okropny problem teraz z tymi paznokciami :/ rozdwajają się starsznie, łamią tragedia. Nie mogę ich zapuścić w ogóle. Mama mi mówiła, że tak się może dziać na wiosnę.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-02, 22:05   #4374
morsmordre
sajkolidżist

Dobra Dziewoje, ja idę nałożyć maseczkę i czytać książkę, dobranoc

Stary 2011-03-02, 22:14   #4375
ciasteczkoowypotwor
Rozeznanie

Ja mam ten
http://www.*************/kosmetyki/o...rost-paznokci/

A do wzmocnienia były jeszcze takie
http://allegro.pl/oriflame-odzywka-d...7.html#gallery

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Aghrrr
Jeszcze raz
http://www. styl istka.pl/kosmetyki/oriflame/growth-booster-olejek-stymulujacy-wzrost-paznokci/

Life with Ciacho.
Stary 2011-03-02, 22:17   #4376
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra Dziewoje, ja idę nałożyć maseczkę i czytać książkę, dobranoc
dobranoc słodkich snów

ciasteczkoowypotwor dzięki za podrzucenie linka, tylko nie znam nikogo u siebie kto jest w oriflame, chyba będę musiała do biura się przejść i tam kupić. A jest któraś z Was konsultantką? bo rozważałam przystąpienie, a jestem w avonie, więc była by podwójna zabawa, tylko nie wiem czy warto

Stary 2011-03-02, 22:23   #4377
ciasteczkoowypotwor
Rozeznanie

Ja jestem ;p
A do avonu właśnie chyba też mam zamiar dołączyć.

Life with Ciacho.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-02, 22:26   #4378
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

dobranoc, jeszcze pouczę się i idę spać

1.07.2013
Stary 2011-03-02, 22:28   #4379
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciasteczkoowypotwor Pokaż wiadomość
Ja jestem ;p
A do avonu właśnie chyba też mam zamiar dołączyć.
a możesz przybliżyć trochę jak działa oriflame ?

Stary 2011-03-02, 22:39   #4380
ciasteczkoowypotwor
Rozeznanie

To Ty mi opowiedz o Avonie, proszę ;p

No więc tak, składasz zamówienia przez internet, opłata za wysyłkę 10 zł (chyba,że zamówisz produktów za 100 punktów, wtedy masz za darmo)
+ opłata detaliczna 5zł i dodatkowe katalogi 2 albo 3 zł.

Paczka idzie DHLem, więc jest naprawdę szybko, strona do składania zamówień bardzo przejrzysta.
Masz swojego 'sponsora' i do niego zawsze piszesz w razie problemów.

Aha, no i jest karta kredytowa oriflame, dostaje ją każdy. Ale jak mam być szczera, to jeszcze nie rozkminiłam na jakiej zasadzie się z niej korzysta ;p

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Aha, zapomniałam dodać, że czasami ceny różnią się między sobą dość sporo, więc nawet dla samej siebie się opłaca zamawiać kosmetyki

Life with Ciacho.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości