|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł następnego wątku?? | |||
Nasz autobus na porodówkę gna, wypatrujemy go każdego dnia, mamy III-IV |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 7,02% |
Autobus na przystanku staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV |
5 | 8,77% |
Autobus na porodówce staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV |
3 | 5,26% |
Autobus do porodu gna, przybywają dzieciaczki każdego dnia, mamy III-IV |
0 | 0% |
Autobus do porodu gna, dzieciaczki rodzą się każdego dnia, mamy III-IV |
13 | 22,81% |
Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV |
32 | 56,14% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III
Cytat:
a dziś zerkne co tam ciekawego.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III
traicionera ja lubie poczatkowe odcinki tego typu programow, bo mozna sie po prostu posmiac. natomiast pozniej to przezywanie kto odpadnie,a kto nie to juz chyba nie dla mnie, chyba wyroslam z tego. co prawda bardziej angazuje sie w programy muzyczne. bo jak bylo mam talent, to te wszystkie wystepy poza spiewaniem przełąćzałam.
#3393 |
Zakorzenienie
|
Ja oglądałam trzy pierwsze edycje.
potem mi już jakoś ochoty zabrakło. właśnie w pierwszych odcinkach to często takie z deka oszołomy trafiają, a ci utalentowani tańczą tak od serca, potem to już się robi szoł, wszyscy poprzebierani, wymalowani, wyfryzowani. kojarzy mi się to z Tancem z glizdami. |
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Raczkowanie
|
nuna - nie mam pojecia czemu gin tak wymyslila
ze szyjka miekka? to co, przeciez nie mam ani rozwarcia, ani zadnych skurczy, maly ciagle poprzecznie ulozony a brzuch wysoko jak jeszcze nigdy dotad wiec moze tylko tak sie jej powiedzialo? taka formułka standartowa? jak dla mnie to jestesmy umowione po 10 kwietnia na jednej sali ![]()
#3395 | |
Zadomowienie
|
Aleście dzisiaj poszalały
![]() Wanilia, Lopezka trzymam kciuki hehehe ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurcze Wy tak piszecie o tych wizytach a ja ostatnią wizytę miałam 10 lutego i już nie będę miała do porodu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo malutki wyszedł jak na ten tydzien ciązy, ale... vanes, wklej raczej zdjęcia brzuszka w normalnej pozycji, tzn stan bokiem i ręce wzdłuz siebie - samowyzwalacz lub robisz zdjęcie komórka trzymając ja w reku na poziomie bioder, wtedy brzuch wychodzi normalnie, bo tak to podciagnęłas go do góry i szczerze mówiąc to w ogóle nie wygląda jak ciążowy. ![]() Cytat:
w ogóle dziwie sie ze lekarz ci ja zalecił teraz, wiekszość lekarzy zaleca odstawienie i nie branie żadnej no spy od 37 TC Cytat:
wow, aaa mówiłam, ze ktos tutaj ścichapęk porwie autobus i urodzi, a my nic nie będziemy wiedziały ![]() Gratulacje ![]() Cytat:
![]() ![]() Przy takiej zgładzonej szyjce, to jak sie zaczną prawdziwe skurcze, nie czekaj jakos bardzo długo z wyjściem do szpitala ![]() ha, ha, ja też miałam nie dotrwać w ogóle do poniedziałku zeszłego tygodnia, potem miałam nie dotrwac do tego poniedziałku, no a jak widać dotrwałam i wcale nie jestem juz pewna, czy jednak sie nie zobacze z gin w poniedziałek w dniu mojego TP ( jestem umówiona na wizyte, miało byc tak pro forma, bo mam nie dotrwać ![]() ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3398 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tobie pewnie też ![]() Sala wizazowa ![]()
![]() |
#3399 |
Zadomowienie
|
ide w kimono do jutra i trzymam kciuki zeby sie jakas chetna w nocy rozpakowala
![]() ![]()
#3400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz jest ciekawiej niz na poczatku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Zakorzenienie
|
ja też spać idę, jutro z rana na zakupy i kilka spraw na mieście mamy a na 17.00 jadę na ćwiczenia
![]() ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#3402 |
Raczkowanie
|
Zaba5 gratulacje i uściski dla Ciebie i Synusia!!!
![]() A moja córa się mnie nie posłuchała i siedzi uparciuch dalej w brzuchu. Aż strach pomyśleć co będzie jak będzie większa...niedobra dzidzia. Byliśmy na kontrolnym ktg, a tam zero skurczy, szyja zamknięta, więc stwierdzili, że Ola dzisiaj nie wyjdzie ![]() ![]() Mina TŻ na wieść o zaleconej kuracji - bezcenna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() obyś kobieto miała racje, że niby mi szybko pójdzie i łatwo ![]() liczę na to ![]() kurde ja musze miec 15 minut na dojazd do szpitala wiec mnie tu nie strasz bo kurde bede ubrana chodzic spac i w butach w dodatku ![]() ![]() no ja tez tak miałam dzisiaj juz byc tak pro forma ![]() no i we wtorek mam iść ale raczej nie dotrwam ![]() Edytowane przez Castia Czas edycji: 2011-03-02 o 22:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za kciuki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nika, trzymam kciuki ![]() Laseczka, fajny brzusio ![]() Kinga, a po cc zawsze tak brzuch boli na końcówce? ![]() ![]() ![]() Harrods, 37 st to jedynie stan podgorączkowy, na pewno nie zaszkodzi dziecku. Ja podczas grypy przez 3 dni miałam gorączkę dochodzącą do 39st i wtedy faktycznie się bałam, tak wysoka temperatura może być szkodliwa. Ale gin kazał mi przyjść po antybiotyk dopiero wtedy gdyby utrzymywała się dłużej niż tydzień ![]() Vanes, malutki brzuszek ![]() Zaba, gratulacje ![]() ![]() ![]() Eirene, cieszę się że wszystko ok ![]() Wanilia, biedactwo ![]() ![]() Castia, powolutku, powolutku i nagle córcia wyskoczy ![]() ![]() Ewelqa, trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3405 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja to ze slowniczkiem biegalam wszedzie od kawiarni, po supermarkety i cwiczylam lapkami dluzsze sekwencje ![]() ![]() ![]() Zaba - ty to niespodzianki przynosisz ![]() ![]() Ide spac ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3406 |
Wtajemniczenie
|
gosik cieszę się że wszystko dobrze
![]() no to jeszcze cały piękny miesiąc przed tobą ![]() ![]() moja mała przybrała do 3500 też mi sie wydaje że dużo, nie sadze że tyle wazy ![]() no to czekamy dalej. nic innego nam nie pozostało ![]() kurde i już mnie zaczyna strasznie brzuch boleć ![]() dobranoc mamusie. poczytam coś może zasnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3407 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
eee, tylko 15 minut na dojazd to lux i spoko, na pewno zdążysz, myslałam, że gdzies dalej masz... ![]() ![]() dzis już 03.03 ładna data, mówię mojej córci, ale czy posłucha mamci ? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3408 |
Wtajemniczenie
|
Eirene i gosikks super że wszystko ok po wizycie.
Castia mały uparciuch z tej Twojej dzidzi, ale do 8 już nie długo laseczka biofer jest słaby, jak porównasz ilość żelaza, dlatego mało może Ci się podnieść krew. Ja mam ascofer bo przy tardyferonie mam zaparcia ![]() Och mała odbija sobie za wczoraj na całego. Mój pęcherz jest zmasakrowany, albo szyjka nie wiem ale szczypie mnie już w podbrzuszu wszystko. Wklejam zdjęcia, jak Natalka śmiesznie mi się wypinała dzisiaj. Pójdę się położyć chociaż nie wiem czy zasnę bo zatyka mi dziurkę w nosie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Zakorzenienie
|
Rewelacyjny kształt brzusia
![]() U mnie takie wygięcia to tylko na sekundę, bo mam łożysko na przedniej ścianie. Ale niunia tańcowała mi ładnie dzisiaj, już ma swoje ulubione kawałki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3410 |
Wtajemniczenie
|
mamauski wlasnie wracam z kibelka i widizlam mala plamke krwi na papierze wraz z duza iloscia sluzu
nie wiem czy to jzu porod mi sie zaczyna bo maly caly czas kopie mnie w zebro??? chyba pojade na ip??? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Raczkowanie
|
Kurcze nie wiem czy czsem cos nie ruszyło i u mnie odszedł czop podbarwiony krwią i mam jakieś bółe
![]()
#3412 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
O to moze jednak porod????trzymam kciuki ![]() ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Cytat:
O jaaaaaaaaaaaa i chyba kolejna mamuska ![]() ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Cytat:
Sliczny brzuchatek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Czesc mamuski...jak wam nocka minela???Tlusty czwartek dzisiaj,nie zpoamnijcie najesc sie za wszystkie czasy ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | ||||
Wtajemniczenie
|
Co Wy mi tu spać nie możecie???
dzień doberek w tłusty czwartek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() fajnie, mój to tak skacze, że nie zdążyłabym zrobić zdjęcia ![]() Cytat:
Kasia daj znać ---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ---------- Cytat:
trzymam dziewczyny kciuki, dajcie znać a zaba napisała na wątku szpitalnym, że rodziła na pl.Starynkiewicza i leżała tam dwa tyg, więc chyba coś było nie tak z ciążą, że wcześniej ją wzięli i do szpitala gdzie jest super opieka i oiom dla dzieci ![]() poczekamy na wieści |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3414 | |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek.
Mamy tłusty czwartek ![]() ![]() to ktora upiekła juz pączuszki???? ![]() dziś miałam cudowną noc, tylko ! pobudka na siusiu, jestem w szoku ![]() ![]() gosik, super, że wszystko OK!!! ![]() castia, 15 minut to spokojnie zdarzysz ![]() ja mam do szpitala ok. 40-50 min (bez korków) ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3415 |
Wtajemniczenie
|
Witam w słoneczny rześki poranek
![]() niutka masz rację w piątek lub sobotę dodam już zdjęcie całości ![]() teraz nie mam możliwości bo nie mam kabla usb do telefonu zastępczego ![]() jednak się dziś skusiłam na pączka ![]() ![]() ale noc to miałam potworną żebra mnie strasznie bolą nie umiałam spać ![]() a wam jak się spało??
#3416 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3417 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3418 |
Zadomowienie
|
Witajcie, jak sie czujecie?
blackrose, jaki przeslodki brzuszek , ktory to tydzien? agus235, czy mi sie wydaje czy tak sie zaczyna porod...? Jeslii tak to szczesliwego i bezbolesnego rozwiazania;D
#3419 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kwiatecek 38tc ![]() pierwszy raz udało mi się sfotografować takie wypinanie małej, cześniej to też chwilke tylko trwało. A ja się obudziłam z mega dołem. Płacze sobie od rana. Mam dosć tego kaszlu, który mnie już wykańcza. W życiu takiego nie miałam. Nie czuje by antybiotyk działał (biore 3 dzień dopiero ![]() ![]() Nawet ten tłusty czwartek mnie nie cieszy, pewnie zjem pączka i rozboli mnie żółądek po słodkim ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3420 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czekamy na wieści czy coś się ruszyło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.