|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte
|
|
9 | 15,52% |
| Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. |
|
5 | 8,62% |
| Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 22,41% |
| Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! |
|
31 | 53,45% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Cytat:
Ja jakoś tak specjalnie nie mam ochoty na spotkania. Ehh czuję się taka spuchnięta, ociężała ![]() A spać też zaraz idę, pewnie czeka mnie wiercenie do ok. 4-jak co noc ![]() Ale przynajmniej oczy odpoczną I smacznego jutro! Dobranoc |
|
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Witajcie z rana
Jakoś przed wizytą spać nie mogę i przed budzikiem wstałam ![]() Życzę Smacznego w ten długo wyczekiwany dzień |
|
|
|
#1383 | |
|
Moderatoreska
|
Dzień dobry
![]() No mogę powiedzieć że odespałam ![]() Synal szykuje się do szkoły a ja za niedługo jadę po firanki i zasłonki ![]() Dziś też mam zebranie w szkole popołudniu, trzeba się wybrać bo na ostatnim nie byłam :P Cytat:
|
|
|
|
|
#1384 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam mamuski
My już od 7 na nogach, czekamy z Pepe, aż się hormon wchłonie, potem śniadanko i jedziemy do Katowic na badania. Proszę o ![]() Po drodze jeszcze wstąpimy do mojej mamy po pączki ![]() Już od wczoraj ograniczałam słodkie jedzenie, aby dzisiaj sobie pofolgować ![]() Mój TŻ doszedł do siebie i niewiele z wczoraj pamiętaeweska, śniłaś mi się jadłyśmy razem lodyMiłego dnia dziewczyny. |
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz jem a wy?
![]() ![]() anulinka włascie mialam pytać o męża:P hihi biedaczek ![]() no i trzymam
|
#1386 |
|
Rozeznanie
|
a buuu, ja muszę czekać aż koleżanka po pracy do mnie wpadnie z pączkami
ale twarda jestem, doczekam
|
|
#1387 |
|
Zadomowienie
|
Witam w ten słodki dzień
![]() Widziałam że wczoraj był dzień zakupowy, uwielbiam oglądać takie rzeczy jak wstawiacie , a teraz mamy marzec i posypały się wczoraj ponad 300 stówki Eweska ale ładny brzuszek i faktycznie się obniżył, ja jak patrzę na twój brzuch to zawsze próbuje sobie wyobrazić jak te dwa malce tam leżą ![]() grazin już mi narobiłaś ochoty, ale ja muszę najpierw wciągnąć śniadanie bo inaczej mnie zmuli. Ale ja juz wczoraj wciągłam 3!!! Boje się co to będzie dzisiaj ![]() no i za dzisiejsze wizyty
Edytowane przez zosiaaa Czas edycji: 2011-03-03 o 08:07 |
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
cafelate no pewnie
a dobrze pamietam ze mialas dzisiaj nie jeść pączków bo mężu na służbie?? czy coś pomieszałam?![]() to super ze kolezanka wpadnie
|
#1389 |
|
Moderatoreska
|
Dobra ja spadam na autobus i jadę po firany :P
Nie mogę się doczekać bo pokój nabierze w końcu wyglądu jako takiego ![]() Zakupię też po drodze pączki ![]() No to do później ![]() Zosia |
|
|
|
#1390 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tak, tak, TŻ dyżur ma i będzie dopiero późnym wieczorem ale koleżanka się zapowiedziała to ją wykorzystałam w pączkowej sprawie ![]() Chciałam Wam jeszcze pokazać naszego Julka
|
|
|
#1391 |
|
Wtajemniczenie
|
To my się odmeldowujemy
![]() Nie piszcie kobietki za dużo. Miłego dnia |
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dziś długo wyczekiwany dzień! Huraaaa Ja zaraz będę wcinać pączusia, bo mężu kupił kilka Dzisiaj można mieć dyspensę Anulinka, niezły ten Twój TŻ
|
#1393 |
|
Zadomowienie
|
cześc kobitki
Jejku juz zjadacie pąki. Ja za jakąś godzinkę wyskakuje na miasto wiec kupie, chyba ze 20 dziewczonka, kurde twoja lista zakupowa z all jest naprawde super. Nie martw sie kosztami, mysle że w normalnym sklepie za tyle rzeczy dała bys 2 razy wiecej. Kusi to allegor a ja jednak muszę pomacać niektóre rzeczy przed kupnem :/ Chociaż te antykolkowe to naprawdę nie drogo złapałaś
|
|
|
|
#1394 |
|
Zadomowienie
|
Hej, u mnie noc fatalna, maz mnie wkurzyl i nie mam zamiaru sie do niego odzywac
niech spada na bambus...paczki paczki ... mami zrobi dzis wiec tez sie nawcinam, Alanek szaleje od sniadania, ale w nocy jest malo aktywny na jedno to dobrze, moze bedzie spokojnie spal po narodzinach. Cafelate, Julek uroczy
|
#1395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie będę umiała sobie z małą poradzić, to będę sie Was radziła Cytat:
No to brawka !! anulinka, kciukasy w pełnej gotowości ! Eweska, śniłaś mi się dziś, że pojechałas ze mną do szpitala bo wydawało mi się, że już rodzę... jak się okazało bolał mnie brzuch bo miałam pełny pęcherz a jeszcze dodam, że stwierdziłaś, ze skoro z mojego porodu nici to Ty się pozwolisz rozpakowac i urodziłaś dwóch, ślicznych zdrowych syneczkówGrazin, czyli małż poczekał 15 min na otwarci cukierni i już wcinasz pyszne, świeże pączusie ?? Faaaaaajnie masz Ja muszę czekac do 15,30 aż mami z pracy wróci No własnie a gdzie moria i paulizia.. wczoraj chyba cały dzionek ich nie było
|
|
#1396 |
|
Zadomowienie
|
Lista zakupów na dziś: 5 z różanym, 7 z bita śmietaną /ewentualnie z budyniem, 5 z czekoladą i 1 z dżemem i lukrem - dla męża
|
|
|
|
#1397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczynyyyyyy, ja zapomniałam że jest Tłusty Czwartek Może zadzwonię do siostry to mi przywiezie Bo na TŻ'ta to nie mam co liczyć, już mi powiedział, że nie będę jeść pączków bo mi tyłek jeszcze bardziej urośnie Z tego co zdążyłam podczytać: Martulka000, violisia, Camomile gratuluję udanej wizytki ![]() atiz – Woow! Jaki pokoik ![]() caffelate05 bardzo ładne fotki Julka
|
|
#1398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hej dziewczyny ja tylko przelotem i na chwile humor ciut lepiej, bylam dzisiaj na bad moczu i zrobilam jedna ta toxo dla swietego spokoju ![]() daisy to ty mi sie pytalas czy place? ja place za wszystkie badania neistety, ale z tym toxo to niezle przeginaja, ja place 40 zl za jedno odznaczenie, a na poczatku ciazy za 2 odznaczenia placilam 80(to jedno czy sie bylo chorym kiedys i to drugie czy sie jest aktualnie) dzisiaj wizyta z usg, jestem ciekawa jak wyjdzie. ![]() aliczka gratuluje caffe piekna fotka bylam w piekarni, w pogotowiu mam 2 paczki z advocatem ale nie przepadam ![]() a wy jak tam? ile poczkow juz zjedzonych? |
|
|
|
|
#1399 |
|
Zadomowienie
|
dolczytalam wczorajszy wieczor i widze wszystko cacy po wizytach
, za dzisiejsze kciuki saeweska, faktycznie jest roznica , sporo urosl, a myslalam juz ,ze wiekszy nie moze byc. Chyba bede uciekac ktos musi dom ogarnac....
|
#1400 |
|
Wtajemniczenie
|
dzisiaj sobie robie dzien dresiarza
![]() niechce mi sie wciskac juz w te niewygodne jeansy, brzuch mam coraz nizej i gumka nie wypada juz pod brzuchem i mnie cisnie, az strach pomyslec ze jeszcze 2 mce
|
|
|
|
#1401 |
|
Zadomowienie
|
aga_pe powinnismy sie napisc teraz razem winka, ale jedyne co nam mozna to herbatka z miodem, choc zapraszam.
|
#1402 |
|
Rozeznanie
|
witam
no nieeee.... te juz od rana o paczkach prawią, a ja wstałam z okropnym burczeniem w brzuchu,chyba mały sie domaga pączusia trzeba sie ogarnać i jechac do miasta po pączki ,dziecku sie nie odmawia,nie ![]() dzis na obiadek w planach barszcz biały<mniam>
|
|
#1403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjadłabym z budyniem i czekoladą ale małż kupił tylko z marmoladą ![]() Cytat:
|
|
#1404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hehe ale masz dobrze. Ja się ogarnę ale pączki zapłacone tylko w bloku na przeciw odebrać ![]() On już taki duży? Jak wy to robicie dziewczyny, że te dzieciaczki tak rosną? Witam, właśnie szamie śniadanie wczoraj byłam na wizycie i zostałam delikatnie zrypana od pani położnej Bardzo grzeczna kobieta ale jak chce coś powiedzieć to powie że niby na 2 tyg 2 kg to za dużo ![]() Hehe uśmiechnęłam się i powiedziałam że i tak nie mam jeszcze połowy z tego co przy tyłam przy młodym. Co ja zrobię że mnie tak wszyscy rozpieszczają?! A tak po za to wszystko ok tylko młody napiera główką bardzo na szyjkę i coś tam się zaczyna dziać lekarz aż z ciekawości musiał głowice usg przyłożyć do brzucha (a na ostatniej wizycie miałam). Sprawdził wody i niby ok. Ale powiedział, że mam duży brzuch tzn chodziło mu o całokształt bo obmacał i stwierdził, że już strasznie wysoko...Ogólnie to pozytywnie mnie zaskoczył ale i tak nie sądzę bym urodziła przed terminem ![]() No i mam naprawdę odpoczywać, hehe jak ja zamierzam dzisiaj okno trzasnąć bo już mi słoneczko wychodzi. Wczoraj do Was zaglądałam ale też miałam pracowity dzień i się nie odzywałam. Aliczka i nie trza było się tak stresować, że Ci synek zrobi psikus ![]() Dziewczyny powodzenia na wizytach. Eweska idę dopiero teraz oglądać zdjęcia z wczoraj, już się nie mogę doczekać
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
hej mamusie!
ja dopiero wstalam bo mialam okropna nocke, boje sie, ze dzisiaj nici z paczkow i faworki mialam robis, ale kolka mnei dojechala w nocy razem ze zgaga tak mocno, ze od godiznyy 2-5 rano siedzialam w salonie, czytalam gazety i pilam mietke ![]() plus jak juz sie polozylam Zosia dala popis kopniakowy ![]() na szczescie jak TZ wstal o 7 mej to juz dostpalam do teraz ale i tak jestem nietomna, a mialam takie ambitne plany na dzisiaj..i az sie po tej kolce(obawiam sie, ze MCDonald wczorajszy winien) boje sie jesc paczki...ahhh najpierw musze wymyslic gdzie je kupic. zaraz was doczytam. widze ze Siasiek i Moria wreszcie sie pokazaly ![]() caluje wszystkie i odezwe sie jak cos zjem(lekkiego) i dojde do siebei
|
|
|
|
#1406 |
|
Raczkowanie
|
Witam Mamuśki słodkościowo!!!
Ja niestety na pączki i faworki doczekam się dopiero jak mężu wróci z pracy, ale za to przed chwilą wciągnęłam dla treningu białe michałki ![]() Aliczka gartuluję potwierdzonego Miśka!!! Caffe - Julek Mimbi - dla tżAnulinka, Gusia, Aga_pe za dzisiejsze wizytkiAleż Wam dziewczyny zazdroszczę tych zakupków. Ja dostałam od bratowej po jej dwóch chłopakach 3 siaty ubranek i tyle tego, że już nie kupuję. Nie są najnowsze co prawda, ale tak sobie myślę, że na pewno przy okazji odwiedzin różnych ciotek, babć i koleżanek dzidziol dostanie jakieś nowe ubraneczka. A kasa na wózek się przyda,bo chyba już niedługo zamówimy, więc się pocieszę nową furą. Myślę jeszcze tylko nad kolorkiem, bo tak mnie czarny korci..... http://www.kajtus.pl/Jedo-3w1-FYN-4ds-FREELINE-2011-fotel-Young-Profi-Plus-p1160.html Poradźcie, który kolorek Miłego i słodziaśnego dzionka, byle bez ZGAGI!!! Idę popracować, ale będe podczytywać |
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
anula, pij miętkę i idź odespać nockę
Siasiek, tylko się za mocno nie napracuj przy tych oknach ![]() elis, link nie działa
|
#1408 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczęta
Melduję, że już zjadłam pączka i chętnie zjadłabym kolejnego, ale na razie jestem dzielna! Co do vanes to dziwna sytuacja, mało co trzymało się "kupy", a zdjęcia z usg prawie niewidoczne. Ze względu na takie przypadki jestem bardzo nieufna co do internetu, baaardzo długo Was podczytywałam (jako super źródło wiedzy o Bobasku), później zagadałam do Szefowej w nękających mnie sprawach i na sam koniec przełamałam się aby napisać na forum. Może jestem tak zapobiegawcza, bo kiedyś dałam się oszukać i to niby świetnie znając "przyjaciółkę". Poza tym przeraża mnie to, że skoro ktoś dla zabicia czasu potrafi siedzieć całe dnie przy kompie i wymyślać różne historie, to tym bardziej może śledzić wątki dla niecnych celów. To się rozpisałam. ![]() Zaczynamy niedługo budowę domu i w ostatnie dni pochłonęło mnie forum muratora, co z tego, że dopiero szukamy ekipy do budowy, ja już wypatruję wnętrzarski inspiracji i rozwiązań! Do tego czytam na temat ociepleń, okien, podłóg itp. Ja już chcę naszego domku! ![]() Aliczka super, że Michaś pozostał sobą!!! Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2011-03-03 o 09:53 |
|
|
|
#1409 |
|
Rozeznanie
|
elis nie da sie obejrzec wózia
ja zjadłam własnie dwie kromki chlebka z boczkiem i musztarda ![]() wstawiłam wywar na zupke i pranie ,wczorakj zmieniłam posciel a mama firanki i umyła okna pogoda u nas sliczna jest mrozno ale słonlo swieci ,poscieliłam łożka i pootwierałam okana,a sama jeszcze w pizamie dzis len mnie opuscił ciekawe gdzie sie ukrył ![]() jutro wizytka
|
|
#1410 |
|
Wtajemniczenie
|
Uff, nadrobiłam
![]() anula – świetne zakupy! No a moskitiera… Co do leżaczka – widzę, że już zamówiłaś to napiszę, że bardzo ładny jest eweska – brzuszek jak zwykle imponujący i rzeczywiście odrobinę chyba się obniżył ale mój też jest nisko a tam tylko jedna dzidzia anulinko – hehhee aż mam ochotę aby i mi ktoś ząb wyrwał – Mężyk genialny Martulka000 – ojejku a macie ubezpieczenie? A właśnie czytam, że na teściową mieszkanie… oby było ![]() Aliczka88 – czyli Misiaty potwierdzony Gratuluję!!! Ale dziś piękna pogoda ![]() U Was też? Rano tak mocno słoneczko przyświecało i oświetlało mi meble kuchenne, że pomyłam wszystkie fronty orzechami bo tyle zacieków powychodziło - nie mogłam na to spokojnie patrzeć
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.

Bo coś czuję, że wcześnie nie wstanę.

już mi narobiłaś ochoty, ale ja muszę najpierw wciągnąć śniadanie bo inaczej mnie zmuli. Ale ja juz wczoraj wciągłam 3!!! Boje się co to będzie dzisiaj 

czy coś pomieszałam?

niech spada na bambus...
Bo na TŻ'ta to nie mam co liczyć, już mi powiedział, że nie będę jeść pączków bo mi tyłek jeszcze bardziej urośnie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)