| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-03-02, 22:36 | #3481 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: z naszego M. 
				 | 

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Cytat: 
 Dobrze że nie oglądał bo córeczka już na pewno Nadią by nie była.  Dobrej nocy.   
				__________________ Zuzia 04.09.2012 g.3.20 3020g,52cm  Hania  09.03.2016 g.20.45 3000g 53 cm  | |
|     | 
|  2011-03-02, 22:46 | #3482 | 
| Zakorzenienie | 

a ja dziś byłam z koleżanką w lumpku   kupiłam kurtkę puchową  i sweterko-sukienkę taka rozpinaną ... w kurtce nie wiem czy będę chodzić (bo jakoś wydaje mi się że jestem jak olbrzymia kulka....ale kurtałka ma fajny kaptur z futerkiem) 
				__________________ Jeśli chce się być szczęśliwym, nie wolno gmerać w pamięci...  iskierka zgasła...   | 
|     | 
|  2011-03-03, 01:01 | #3483 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Fr 
				 | 

haniula super buciki i bielizna    wrocilam z pracy niedawno . jutro wyplata , do tego tz dorzucil wiecej niz myslalam  ogolnie super dzien .nawet moj operator od tel dal mi extra bonus  jakby doladowalo mi 3 razy ale  zabralo kase raz  yuuuupi  cos chyba im sie z systemem musialo sypnac super chusta kash  a jak juz mowa o twarzy i skorze itp to ja ogolnie niemam problemow ... nawet specjalnie prawie nic nie stosuje , jakis zel do mycia twarzy ,krem od czasu do czasu ... serio wiem powinnam czesciej mialam tylko jeden problem takie biale cos na poliku za chiny ludowe niemoglam wycisnac ani zlikwidowac od 2 lat napewno jak niewiecej ... male to to bylo a dzis sobie siedze film ogladam przed praca i jak zwykle zaczelam drapac ... pozniej patrze a po tym ani sladu tylko czerwona plamka zostala :P nieno tak serio bede sie musiala wziasc za siebie niby jakis dolegliwosci niemam typu zaczerwienienia , zaskorniki itp syfy ale 30 na karku dawno . trzeba sie wziasc za siebie Haniula super ze mama sie lepiej czuje  zdrowka zycze  jeszcze wiecej  zawsze sie przydaje  oj rozmow w talku dawno nie ogladalam bede mosiala sobie zrobic jakies popoludnie z rozmowani jak bede miec wolne na necie obejrze  ijaa super z ta sesyjka  siniorita gratuluje .. wyrac z rakiem... niekazdemu sie udaje moj wieczor sponsorowal... pączek z dzemem ... wzielam do pracy ale zjadlam dopiero po powrocie ... ze jutro powinnam ? hmmm no postaram sie tez ja mam za to inne oslabienie ... ostatnio coraz pozniej idziemy spac i niewiem jak tz ma jeszcze sile i mnie tam glaszcze itd .. i potem sie smieje ze sie nie obudze i spie jak kamien | 
|     | 
|  2011-03-03, 06:59 | #3484 | 
| ☕ sprawia, że jestem☺ Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: ✿ 
				 | 

Dzień dobry   Chyba mi trochę przeszło choć potrafi jeszcze mną rzucić... Ciekawe co stanie się dzisiaj  Ostatni dzień pracy i woooolnoooość  Jutro jadę po dwie piękne pielęgniczki i będziemy z TŻ cały łikend leżeć i się patrzeć w akwa  Miłego dnia SPD. 
				__________________ Z m i e n i ł a m  swoje życie!     | 
|     | 
|  2011-03-03, 07:09 | #3485 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: własne 4 kąty :-) 
				 | 

niemożliwe. jestem dzisiaj pierwsza?   edit - druga  zapomniałam że to ycd leci już, ale kurczę jak patrzę na tych wszystkich "artystów", co to ledwo nogami przebierają, to tak mi potwornie wstyd, za nich, że tam poszli i za mnie, że ich oglądam, że potem nie śpię tylko wspominam jeszcze własne porażki   dzisiaj tłusty czwartek, odchudzającym się i wszystkim innym przypominam, że jednego pączka trzeba zjeść, żeby być pięknym, zdrowym, bogatym i szczupłym przez resztę roku  Hania -  chyba pójdę jeszcze spać na godzinę. odkąd mamy sypialnię, to najchętniej bym z niej nie wychodziła, ani z łóżka, mogę spać cały tydzień. nie wiem co mi się porobiło  jak wcześniej nienawidziłam tego łóżka i spania, tak teraz całkiem odwrotnie... aż się głupio czuję czasami. 
				__________________ "Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-03-03 o 07:10 | 
|     | 
|  2011-03-03, 07:24 | #3486 | |||
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Cytat: 
  ale nie martw sie, wszystko bedzie dobrze-musi byc!  co do spania samemu, tez mialam ostatnio taka sytuacje wiec doskonale Cie rozumiem- tez nienawidze tego!  Cytat: 
  mocne postanowienie poprawy i dadę ramy!   Cytat: 
    śpij, śpij ciesz sie, ze nie musisz wstawac tak wczesnie jak my, ja bym sie chetnie zamieniła   | |||
|     | 
|  2011-03-03, 08:28 | #3487 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Z naszego mieszkanka 
				 | 

Dzień dobry. Dyżur spokojny był. Ale ja się kiepsko czuje  TŻ przed chwilą dzwonił że nam dzisiaj kanape przywiozą   
				__________________ Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty...   Jestem żonką  Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012  Hania - 06.11.2015   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-03-03, 08:36 | #3488 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Hej Laski!   Nadrobiłam wszystko! - tylko oczywiście nie pamiętam, co miałam napisać. A głupia nie robiłam notatek  Jedno co pamiętam: Haniula, baaardzo się cieszę, że z Mamą wszystko w porządku  Na pewno teraz szybko dojdzie do siebie  Życzę, byście już w weekend mieli Mamę przy sobie  A jak sprawa zaproszeń? Co za partacze, no! Proponuję, żebyś jak najszybciej rozpoczęła spór. Ja miałam taką sytuację z jednym sprzedawcą przed Świętami. Miała być wysyłka w 2 dni, a ja czekałam ponad 3 tygodnie. I cały czas byłam zbywana, że wyszła, ale pewnie kurier nie dojechał przez śniegi (no tak, bo mieszkam na końcu świata  ). Później już nawet nie odpisywali na maile, jeden telefon nie odbierał a dwa inne "Nie ma takiego numeru". Jak rozpoczęłam spór i wszystko opisałam, to po trzech dniach paczka była u mnie  Trzymam kciuki, by szybko się to rozwiązało, bo pomijając Twoje nerwy, to już niestety czas na zaproszenia  A jakie plany tłustoczwartkowe?! Ja obiecałam sobie, że zjem tylko jednego, ale w sumie bezsensu postanowienie, zatem zjem jednego w pracy, i jednego po południu z TŻem do kawki  To i tak pikuś w porównaniu z poprzednimi latami, kiedy wcinałam po 8-9  Aaa, dziś idziemy na pierwszą lekcję tańca   
				__________________ Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. | 
|     | 
|  2011-03-03, 08:38 | #3489 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

Dzień dobry   Uwagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Pączki atakuj   
				__________________ ...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!    | 
|     | 
|  2011-03-03, 08:48 | #3490 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-09 
				 | 

Cześć dziewczynki. Ja cieszę się ostatnim wolnym dniem, a potem ciężki pracujący weekend przede mną.. A do tego samotna noc z piątku na sobotę ;( Jeszcze nie byłam w sklepie więc pączków nie nakupowałam, wybiorę się po śniadanku. Póki co wstawiłam pranie i zasiadłam przed kompem   
				__________________ "Miłość jest treścią naszego istnienia. Jeśli się jej wyrzekniemy, umrzemy z głodu pod drzewem życia, nie mając śmiałości by zerwać jego owoce." | 
|     | 
|  2011-03-03, 08:53 | #3491 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

Dzień dobry   U mnie ostatnio bez zmian, chociaż nie idzie WIOSNA  Haniula bardzo się cieszę, że z mamą już lepiej  ja do tej pory nie miałam kontaktu z tą chorobą, ale niestety miesiąc temu okazało się, że moja dwuletnia siostra cioteczna jest chora na białaczkę. Ale najgorsze w tym wszystkim jest to w jaki sposób potraktowała ją doktorka. Ale zacznę od początku. Mała jak płakała często się zanosiła i nie łapała oddechu, więc pojechali z nią do ośrodka zdrowia (oni mieszkają na wsi) i doktorka powiedziała, że to normalne i z wiekiem jej przejdzie. Ale pewnego dnia miała straszną gorączkę a jej skóra była biała, nie miała wogóle koloru, więc pojechali znowu do lekarza a Pani doktor coś tam szybko przepisała, bo za bardzo nie miała czasu. Małej nic nie przechodziło, naszczęscie moja ciocia dostała nr tel do jakiegoś lekarza z Kielc i od razu tam pojechali. Wystarczyło, że weszli z nią do doktorki i ona od razu wiedziała, że coś poważnego i szybko na badania. Dobrze, że ciotka miała ten nr do tej lekarki bo nie wiadomo co by się stało. Cytat: 
  ale widocznie oni wierzą, że mają talent  Jadłyście już pączki??? | |
|     | 
|  2011-03-03, 08:54 | #3492 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Dzień dobry  Trzeba brać się za pracę. U mnie w kuchni jest 8 pączków  Ile zjem- nie wiem. Dziś można  Matko wiecie o czym mówią w Dzień dobry TVN? Jest farmaceutka , która reprezentuje poglądy jakiejś tam grupy farmaceutów, którzy nie sprzedają leków antykoncepcyjnych? Dacie wiarę? Ona uważa, że to szkodzi i tyle! Co za zciemnienie. Lekarz ją tam ostro bojkotuje. Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-03-03 o 09:09 | |
|     | 
|  2011-03-03, 09:08 | #3493 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

Jeszcze nie. Ale widziałam, że już przyjechały do biura! Uwaga! Para mi idzie z uszu! Mam wku*** na koleżankę!   
				__________________ ...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!    | 
|     | 
|  2011-03-03, 09:19 | #3494 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: z naszego M. 
				 | 

Dzień Dobry SPD.    Czekam na tż bo zaraz będą pączki.  Ijaa nie psuj sobie humoru jakąś wredotą. 
				__________________ Zuzia 04.09.2012 g.3.20 3020g,52cm  Hania  09.03.2016 g.20.45 3000g 53 cm  | 
|     | 
|  2011-03-03, 09:29 | #3495 | 
				 | 

Ja mam w****a na szefa - za jedną fatalną decyzję, którą  odczuwam tylko ja oczywiście   Jakoś mi dzisiaj źle, nie mam pączków, połamała mi się zakrętka od kremu do rąk i jakoś mi źle   
|     | 
|  2011-03-03, 09:29 | #3496 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Z naszego mieszkanka 
				 | 

Dodaja nie mam TVN więc nie wiem jak Oni to przedstawiaja, ale np. ja nie wypisuje antykoncepcji lub tabletek po bo to kłóci się z moimi poglądami.

__________________ Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty...   Jestem żonką  Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012  Hania - 06.11.2015   | 
|     | 
|  2011-03-03, 09:34 | #3497 | 
| Zakorzenienie | 

To inna sprawa. Ona nie podaje leków, które wypisali lekarze. Mówili, że często przychodziły do niej kobiety po gwałcie po tabletkę po, a ona im nie dała i tyle. Dla mnie to jest jakieś dziwne. Skoro kobieta zdecydowała się na hormony, wie z czym to "się je", lekarz dał skierowanie, to co ma do tego farmaceuta?

Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-03-03 o 09:35 | 
|     | 
|  2011-03-03, 09:34 | #3498 | 
				 | 

A poglądy pacjenta?

|     | 
|  2011-03-03, 09:57 | #3499 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Wawa 
				 | 

Hej  Haniula cieszę się, że z mamą dobrze  Na Twoim miejscu posłuchałabym abby i rozpoczęła spór, bo pewnie też potrwa a wiadomo roznoszenie i rozsyłanie zaproszeń też trochę trwa. Abby kurs indywidualny czy grupowy? Zdaj relacje, my też chcemy się zapisać, bo akurat taniec nie jest naszą najmocniejszą stroną  Napisz czy były pary bardzo kiepsko tańczące. Co do pielęgnacji to ja myje twarz żelem z la roche posay o ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ja.html&next=1 i póżniej resztki zmywam płynem miceralnym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ja.html&next=1 , bardzo fajnie nawilża. I na koniec ten kremik też z AA https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...cy.html&next=1, zakupiłam go po problemach z wysuszeniem skóry po pobycie w górach, miałam tam ziaje i strasznie mi się skóra wysuszyła. Po wypłacie muszę zakupić jakąś kawę niedrogą, bo zauroczył mnie niedawno odkryty peeling kawowy. I znów na zajęcia i do pracy  bym zjadła pączka, najlepiej takiego z auchen, bo nie jest taki tłusty w smaku. Wogóle przez @ to dzis wszystko bym zjadła. 
				__________________ Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam  7.7.2012 godz 17  7.3.2015 moje druga miłość  Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-03-03, 10:00 | #3500 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Cytat: 
 Nie przejmuj się kochana, mam dokładnie to samo odkąd dorobiliśmy się sypialni  Kiedyś wstawałam o 7 rano szybko ścieliłam łóżko, kurze, podłoga i dopiero mogłam zacząć dzień. A teraz ? mogę spać a spać w naszej sypialni  kocham ją!  Piję kawkę później strzelę sobie makijaż i uciekam do fryzjera. Jak dobrze pójdzie to dziś już będę gotowa. Jeśli nie to zapiszę się na jutro  Muszę coś zrobić z tymi włosami, M u s z ę!  Pączkowy czwartek  W sklepie nie byłam. Ale tż przyniesie pączki z pracy  Jesli nie będa o mnie pamiętać i dadzą same z lukrem to i tak będę musiała lecieć do Biedy po pączki z cukrem pudrem  Faworków bym zjadła   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-03-03, 10:05 | #3501 | 
| Zakorzenienie | 

Marcia ja mam z auchana, całe 8 sztuk  Zapraszam  Kawka też się znajdzie  Nadia też wpadaj, mam z pudrem  I kawke do peelingu też wczoraj kupiłam. Kobieta dziwnie się patrzyła, bo kawa za 2 pln. W sumie to może przez wieszak tak dziwnie na mnie patrzyła  Dziś weszłam rano na maila i dostalam coś tam z allegro, jakąś ofertę.A tam co ? Buty, buciczki, płaszcze  I teraz siedze i myśle co to ja musze kupić. Na wiosnę nie mam praktycznie nic ! Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-03-03 o 10:08 | 
|     | 
|  2011-03-03, 10:10 | #3502 | 
				 | 

Właśnie wróciłam z Lidla bo poszłam po pączki i kupiłam ich aż 10 szt   , bo były po 69 gr  . hehe nie mogłam się im oprzeć i zjadłam już 2  ale reszta dla tż  bo ja więcej już dzisiaj nie zjem. Niestety polcialam do Lidla z myślą, że kupię cukier ale niestety pustki  eh te ludziska naparwdę powariowali, zaraz polecę do Biedronki i do Leclerca może jeszcze będzie, chociaż wydaje mi się, że i tam pustki  Ps. Na zewnątrz super pogoda, słoneczko widać że wiosna idzie   | 
|     | 
|  2011-03-03, 10:14 | #3503 | |
				 | 

Cytat: 
  Ta pogoda chyba przyszła od nas, bo obudziłam się, patrzę a tam szare niebo  Dobrze że wczoraj okna pomyłam  ma się to wyczucie   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-03-03, 10:15 | #3504 | 
				 | 

Dziewczyny potrzebuję rady- vide PW.

|     | 
|  2011-03-03, 10:20 | #3505 | |
				 | 

Cytat: 
  a do Biedronki niestety troszkę mam, jakieś pół godzinki szybkim tempem. A co do pogody to chyba faktycznie, bo u mnie pogoda jest z jedno-dwudniowym opóźnieniem.   | |
|     | 
|  2011-03-03, 10:33 | #3506 | |
				 | 

Cytat: 
 a to ja znów odwrotnie  Biedronka pod nosem   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-03-03, 10:33 | #3507 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: własne 4 kąty :-) 
				 | 

Cytat: 
   Cytat: 
  jaka kanapa jaka jaka????????????  dobrze, że sama z tym spaniem nie jestem  sypialnia musi być, potwierdzam  po pączki tez wybywam, zaraz, dawno nie jadłam... a pogoda piękna   
				__________________ "Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" | ||
|     | 
|  2011-03-03, 10:37 | #3508 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-09 
				 | 

Ja już zjadłam 2 pączki dziś.   motylek biedne to dzieciątko. Aż mi się smutno zrobiło jak przeczytałam, to musi być straszne dla rodziny  ja mam pod nosem biedronkę, ale lidla też niedaleko  a pączki kupiłam w osiedlowym sklepie i przepłaciłam oczywiście  ale pyszne są przynajmniej   
				__________________ "Miłość jest treścią naszego istnienia. Jeśli się jej wyrzekniemy, umrzemy z głodu pod drzewem życia, nie mając śmiałości by zerwać jego owoce." | 
|     | 
|  2011-03-03, 10:39 | #3509 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Wawa 
				 | 

Cytat: 
  Pączki z auchan są najpyszniejsze bo właśnie z pudrem i nie tłuste   A ja na wiosnę muszę się wstrzymać i nic nie kupować. Trzeba oszczędzać niestety, bo jak tak ceny rosną to wesele pewnie też drożej wyjdzie  Płaszczyk kupiłam na jesieni beżowy z new looka, ostatnio w ciuszku kupiłam czarny kurtko-płaszczyk z mango, plus mam jeszcze czarny płaszczyk klasyczny plus dwie kurtki ekoskórkowe, plus czerwony i biały płaszczyk  Troche tego jest, ale oczywiście przy TZ nigdy nie mam co założyć  Na wiosne to bym jeszcze cos dokupiła, ale za to na lato mam pełno sukienek, spodenek i spódniczek. Pewnie z miesiąc bym mogła chodzić codziennie w czymś innym. Nie ma to jak miniony zakupoholizm. 
				__________________ Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam  7.7.2012 godz 17  7.3.2015 moje druga miłość  Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu | |
|     | 
|  2011-03-03, 10:47 | #3510 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 A mi tż mówi, że mam za dużo ciuchów   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.