|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!
Cytat:
![]() Nie wiem czy mogę zareklamować, ale jakby kogoś interesowało wybielanie zębów lampą Beyond, to wiem gdzie jest promocja po 350 zł
|
|
|
|
|
#3422 |
|
Zadomowienie
|
Czy naprawdę nikt nie skusi się na liście curry, koper włoski lub brązową gorczycę z helfów?
![]() Ecrulo - dostałaś mejla? ;>
|
|
#3423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe wybieram się do Pepco Bo upatrzyłam sobie tam taki regał materiałowy do szafy i mam nadzieję, że będzie
|
|
#3424 |
|
Nie depcze krokusów
|
A mają cukier kryształ biały?
|
|
#3425 |
|
Copyraptor
|
|
|
|
|
#3426 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
byłam tam w niedzielę i nie zauwazyłam. Ogółem beznadziejna galeria - klimat jak na tandecie (sprzedawcy stoją w holach i gadają o tym, co zamówią na obiad, pani zapisuje w zeszyciku co sprzedała, no i parking za 3zł), plus marmurowe wnętrza - kogoś poniosło![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Pączki |
||
|
|
|
#3427 |
|
Konto usunięte
|
Mistrzyni, o rzucaniu o glebę i skuwaniu to ja mogę się wypowiedzieć
poznałam kiedyś byłego komando
|
|
|
|
#3428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak chodzić będę, widziałam z 5 sklepów gdzie fajne rzeczy są i niedrogie ![]() Dziewczyny - skoro zrezygnowałyście z tych rzeczy których nie ma na helfach, to zamawiam dziś wieczór jak przelewy dotrą
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-03-03 o 08:24 |
|
|
|
|
#3429 |
|
Matka Smoka
|
blair - jak dobrze, że to ten sam bank - poszło. Dopisałam jednak jeszcze maseczkę
![]() sabbra - chętnie Ci pół SKIN TONE odtstąpię i rozliczymy się przy okazji. |
|
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
ineso - doszło i zaznaczone
![]() hard - zrobiłam zwrot więc powinno jeszcze dzisiaj dojść ![]() Kurcze wyszło mi coś na policzku i brodzie, takie grudki podskórne i nie wiem co mam winić ![]() Dobra... Mam kolejne MUST HAVE i to koniecznie! MUSIMY zamówienie zrobić ![]() http://www.totallycrap.com/videos/vi...ese_corset_ad/
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-03-03 o 09:21 |
|
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3434 | |||
|
Pani Buka
|
Cytat:
a w jakim charakterze byłyby te praktyki? trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() my się głównie kłócimy o komputer, bo póki co mamy tylko jeden a co do kołdry - chyba lepiej mieć dwie ![]() Cytat:
![]() Blair skąd Ty to wytrzasnęłaś? już to widzę, jak mi tłuszcz z brzucha wędruje do cycków, to bym miała wtedy balony
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-03-03 o 11:02 |
|||
|
|
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do szmateksów dziewczynki, to ja mam taki upatrzony za mc donaldem na dworcowej, blisko lidla, taki koło sklepu wszystko po 2 czy 4 złote I taką śliczną morską za 6 czy też 8, ale pół cycków mi z niej wystaje i chodzę w niej po domu przy TŻ I jeszcze czasem na starowiślną koło firlita chodzę, tam jak jest dostawa to sporo rzeczy jest fajnych, stamtąd mam tą bluzeczkę bordową w róże, a siostrze kupiłam czarną bluzkę w białe pionowe paski |
|
|
|
|
#3436 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Może mnie teraz nie być do niedzieli więc gdybym miała za coś płacić to proszę napiszcie mi smsa SdC piękny masz pokój Cytat:
![]() Cytat:
Jak wyjaśnisz i przekonasz, że tego potrzebujemy to może któraś się skusi Cytat:
Co do pączków - byłam w piekarni bo chciałam na śniadanie i pani mi powiedziała, że może mi sprzedać tylko 1 bo reszta zamówiona
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej w tłusty czwartek
ile już pączków za wami?![]() zapytałam siostry czy chce coś z paalata i dostałam całą litanię ![]() wybrała dużo cieni i tak się zastanawiam czy nie lepiej jej wziąć jednej palety i będzie miała spokój. mówię o tej http://www.paatal.pl/makijaz/cienie_...7_kolorow.html wiecie jak z jakością tych cieni?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Blair
![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
Chyba, że to o Elfową chodziło.
|
|
#3439 |
|
Zadomowienie
|
M-ka gorczyca jest świetna, można samemu zrobić musztardę francuską, zmielić i mieć jako przyprawę, będzie pyyycha
koper i liście jakoś przeżyję. Liście mogę wziąć sama, koper poczeka, ale bardzo chcę gorczycę, jest jej aż 100g za 10zł, za 50g będzie tylko 5zł ![]() Blair - widziałam kiedyś równie "inteligentną" reklamę z Azji, zaraz ją znajdę, Ellen ją pokazywała ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-YJtnmHH2Hk voila
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2011-03-03 o 11:24 |
|
|
|
#3440 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak dziewczyny mówiły 24h/d się człowiek nie widzi, nie ma szans. Na początku jest super fantastycznie, ale z czasem pewnie jakieś problemy wychodzą. jak dla mnie wspólne mieszkanie to ciągła sztuka kompromisu. niestety trudna sztukaCytat:
ale nie wyobrażam sobie spać pod dwiema, oddzielnieCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jeszcze tam nie znalazłam sklepu za 2-4zł a tym bardziej smzateksu. Ja w ogóle nie umiem tak grzebać w ciuchach za to moja siostra to sama przyciąga ciuchy. już chyba wam mówiłam że nazywana jest królową lumpeksów ![]() strasznie mi się podoba ta niebieska pamiętam że jakąś chwaliła chyba z all ale nie wiem czy to ta. generalnie żadnych opinii nie mogę na jej temat znaleźć:/
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||||
|
|
|
#3441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale spodnie tez mam, glownie rurki Hehe dzisiaj sie wystroilam, pojechalam autobusem pod bagatele, chce sie przesiasc na trawmaj i problem-zauwazylam ze ta spodnica jest dosc waska Jakims cudem udalo mi sie prawie 'wskoczyc' na schodki tramwajowe, o zwyklym wejsciu nie bylo nawet mowyLatawce dostepne sa na allegro, jakby ktoras kupowala to prosze dac znac-szukam jeszcze innych naklejek do sypialni i sluze pomoca w naklejaniu!![]() I tez nie umiem nic znalezc w lumpeksach...tzn znajduje, ale w swoim rozmiarze
|
|
|
|
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A da się to potem odkleić?
|
|
#3443 |
|
Konto usunięte
|
zaraz zjem 2 pączki:P
|
|
|
|
#3444 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem jak u SdC ale u mnie nie-farba odchodzi
Ale w sumie 'majstry' zawalily mi z remontem wiec nawet nie mam porzadnie pomalowanych scianSmacznego!
|
|
|
|
#3445 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może Blair wie też, bo to blisko niej ![]() Albo Was tam kiedyś zaprowadzę
|
|
|
|
|
#3448 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
od mc donalda w stronę lidla? tam jest szefc, pierogarnia, jakiś alkoholowy i fitness. nie kojarzę w ogóle![]() możemy się wybrać razem
|||
|
|
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zobaczę, to trafię, to tak chyba od mc donald do lidla tam są sklepy, ale musiałabym to zobaczyć, nie mam pamięci do miejsc, a chętnie się z Tobą tam wybiorę
|
|
|
|
|
#3450 |
|
Nie depcze krokusów
|
gg22 - dzwoniłam, bo chciałam zapytać, czy coś wiesz o spotkaniu, ale dodzwoniłam się potem do Blair
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

Bo upatrzyłam sobie tam taki regał materiałowy do szafy i mam nadzieję, że będzie
) trafiłam do sklepu obuwniczego, w którym.... są buty z zamówień sigmowych 
byłam tam w niedzielę i nie zauwazyłam. Ogółem beznadziejna galeria - klimat jak na tandecie (sprzedawcy stoją w holach i gadają o tym, co zamówią na obiad, pani zapisuje w zeszyciku co sprzedała, no i parking za 3zł), plus marmurowe wnętrza - kogoś poniosło

Chyba, że to o Elfową chodziło.