Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-03, 10:00   #1411
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

czesc dziewczyny
ja juz po badaniach

3 probowy krwi ze mnie pobrali

jestem wsciekla!!!!
nigdzie nie ma hałkiiiiiiiiii

ale kupilam 15 paczkow na 4 ludzi w domu...
z czego tz zje 5

a halke bede dzisiaj poiekla, nie ma co

teraz ide na sniadanie i bedenadrabiac
Stary 2011-03-03, 10:01   #1412
elis5
Raczkowanie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Dziewczyny, dzięki za szybki odzew. No to wklejam allegrowy, może ten pójdzie, a jak nie to gamoń ze mnie.
Chodzi dokładnie o kolory 163, 189, 200 w wersji freeline.
Kurcze, ale człowiek ma dylematy....

http://allegro.pl/3w1-fyn-4ds-jedo-2...488153071.html

MoniaK wpadaj do mnie, ja będę miała z budyniem, toffi i czekoladą, a lubię tylko z marmoladą to się podzielę. Zresztą moj tż straszliwy łasuch, więc zapewne jak go znam to kupił po 10 sztuk każdego smaku. Nie przejemy, żebyśmy się o....li.
elis5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 10:08   #1413
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caffelate05 Pokaż wiadomość
Grazin masz niezłą pamięć
tak, tak, TŻ dyżur ma i będzie dopiero późnym wieczorem
ale koleżanka się zapowiedziała to ją wykorzystałam w pączkowej sprawie

Chciałam Wam jeszcze pokazać naszego Julka
piekny julek
Cytat:
Napisane przez elis5 Pokaż wiadomość
Witam Mamuśki słodkościowo!!!

Ja niestety na pączki i faworki doczekam się dopiero jak mężu wróci z pracy, ale za to przed chwilą wciągnęłam dla treningu białe michałki

Aliczka gartuluję potwierdzonego Miśka!!!

Caffe - Julek

Mimbi - dla tż

Anulinka, Gusia, Aga_pe za dzisiejsze wizytki

Ależ Wam dziewczyny zazdroszczę tych zakupków. Ja dostałam od bratowej po jej dwóch chłopakach 3 siaty ubranek i tyle tego, że już nie kupuję. Nie są najnowsze co prawda, ale tak sobie myślę, że na pewno przy okazji odwiedzin różnych ciotek, babć i koleżanek dzidziol dostanie jakieś nowe ubraneczka.

A kasa na wózek się przyda,bo chyba już niedługo zamówimy, więc się pocieszę nową furą. Myślę jeszcze tylko nad kolorkiem, bo tak mnie czarny korci.....
http://www.kajtus.pl/Jedo-3w1-FYN-4ds-FREELINE-2011-fotel-Young-Profi-Plus-p1160.html
Poradźcie, który kolorek 163, 189, 200?

Miłego i słodziaśnego dzionka, byle bez ZGAGI!!!
Idę popracować, ale będe podczytywać
mi sie podoba 187

boze jakie te wozki u was drogie
produkcja jest w moim miescie
ostrów wielkopolski
a moj znajomy pracuje w tej firmie i ten wozek moge miec za 1200 ze spacerowka, bez nosidelka...

jeden paczek zaliczony
ide szukac przepisu na chałke
nie odpuszcze
Stary 2011-03-03, 10:10   #1414
Lolka1212
Zadomowienie

Cześć Dziewczynki

Ja dziś wyjątkowo z rana witam się z wami

Robię dzis strajk i bunt i zostaje w domu Codziennie na te kursy niemieckiego na 9:00 chodzę, ale dziś sobie odpuszczam i z okazji święta robię sobie wolne

Cofam się poczytać co od naskrobałyście wczoraj w nocy i od dzisiejszego ranka...

Ufff... czuję, że mam dziś dobry humor bo wczoraj masakra!! całe popołudnie wściekła chodziłam.. na szczęście dzisiaj całkiem na odwrót
Stary 2011-03-03, 10:11   #1415
MoniaK
Zakorzenienie

Elis, chętnie bym wpadła Wózek bardzo fajny nad kolorem musiałabym się poważne zastanowić bo duży wybór

Aguś, po upuszczeniu takiej ilości krwi musisz się porządnie posilić
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 10:15   #1416
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Elis, chętnie bym wpadła Wózek bardzo fajny nad kolorem musiałabym się poważne zastanowić bo duży wybór

Aguś, po upuszczeniu takiej ilości krwi musisz się porządnie posilić
tez tak sadze
Stary 2011-03-03, 10:17   #1417
anula_81
Zakorzenienie

Juz oczywiscie mimo, ze nietomna jestem nie zasne, ide chyba pod prysznic i zakupy paczkowo jedzeniowe, szkoda dnia
mangooo nie mow mi o paczkach bo nie mam gwarancji ze tu jakiekolwiek dostane co do budowy domu to tylko pogratulowac
moniaK no kupie jak znajde, choc w tym dziwnym kraju paczki nie sa popularne niestety a nie wiem czy mam sile robic te faworki...
siasiek ale ogolnie widze wrazenia z wizyty pozytywne najwazniejsze chyba ze wszystko w porzadku smigaj po paczki

agnieszka pe ciesze sie, ze humor odrobine lepszy, to zawsze cos powodzenia na USG dzisiejszym

kwiatecku przytulam, u mnie noc tez fatalna, wiec rozumiem twoj bol

daisyy ty tez masz neizle te sny mnie sie snily paczki! sugestywnie co?

moria jak chcesz to moge zakupic ci ta moskitiere, sa jeszcze z biedronkami rowniez
a czy ty mnie przesadzasz zaczynajac dzien od sprzatania????!?!
no tak ale wy macie slonce...myyy znowu kupke pogodowa
elis mnie sie podoba ten numer 200 ale ja ogolnie lubie ciemne kolory...
ide sie ogarnac i szukac paczkow

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 10:17   #1418
Zytus
Rozeznanie

Kurcze, od samego rana o pączkach, wiec chyba i ja sie musze ubrac i gdzies podjechac bo slinka mi juz cieknie
No chyba ze ktoras sie nudzi i chcialaby mi podrzucic
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 10:25   #1419
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elis5 Pokaż wiadomość

A kasa na wózek się przyda,bo chyba już niedługo zamówimy, więc się pocieszę nową furą. Myślę jeszcze tylko nad kolorkiem, bo tak mnie czarny korci.....
http://www.kajtus.pl/Jedo-3w1-FYN-4ds-FREELINE-2011-fotel-Young-Profi-Plus-p1160.html
Poradźcie, który kolorek 163, 189, 200?
Osobiście wolałabym ten szaro-zielony albo brązowy (wiem dziwna jestem ) ale pierwszy Twój może być.
Cytat:

Siasiek, tylko się za mocno nie napracuj przy tych oknach
Wszystkich i tak by mi się nie chciało więc spokojnie machnę tylko jedno Tż i tak będzie "zachwycony"
Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Juz oczywiscie mimo, ze nietomna jestem nie zasne, ide chyba pod prysznic i zakupy paczkowo jedzeniowe, szkoda dnia
Zawsze możesz jakieś sama skręcić albo jakieś szybkie oponki ze serkiem ja pewnie zrobię trochę faworków bo Tz już wczoraj chciał.

A mi się udało, nie muszę wychodzić, mama będzie szła więc mi podrzuci moje

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 10:27   #1420
the_sania
Wtajemniczenie

dzień dobry
ja już po śniadanku dawno, oczywiście pączek musiał być ekler jeszcze na mnie czeka wczoraj mój dziadek piekł pączki, to zjadłam 4

później wstawię zdjęcia ciuszków, jakie nabyłam od babki, u której kupujemy wózek. no i was nadrobię, bo cały dzień bez wizażu wczoraj był..........

a na wizycie wszystko wczoraj ok. przez 2tyg kolejne 2kilo doszło...... no ale najważniejsze, że wszystko w porząsiu a jutro z mężem mamy iść po 9 z położną oglądać porodówkę

miłego dnia

Marcelek 30.05.2011

Edytowane przez the_sania
Czas edycji: 2011-03-03 o 10:29
the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 10:27   #1421
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Grazin masz niezłą pamięć
tak, tak, TŻ dyżur ma i będzie dopiero późnym wieczorem
ale koleżanka się zapowiedziała to ją wykorzystałam w pączkowej sprawie

haha no zapamiętałam bo dla mnie sprawa braku pączka i braku możliwości jego kupienia jest dość traumatyczna dlatego mi sie wryło w pamięć
Juluś jest przystojniacha
ja tez chce takie zdjecie meiec!!!
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

Grazin, czyli małż poczekał 15 min na otwarci cukierni i już wcinasz pyszne, świeże pączusie ?? Faaaaaajnie masz
Ja muszę czekac do 15,30 aż mami z pracy wróci
rano była troche sytuacja kryzysowa!
mianowicie tż był w domu o 6 45 i okazało sie ze cukiernia od 7 30 otwarta, to poczekał w domu, ja juz ślina po pas, o 7 30 poszedł i si eokazało ze 15 osob juz w kolejce było! wiec poszedł do takiego innego sklepu gdzie paczki nie sa tak wyśmienite ale ujdą;P no i rano zjadłam substytuta:P
a teraz sie ubieram i ide stac w tej kolejce w cukierni:P bo mi sie te paczki sniły
Stary 2011-03-03, 10:42   #1422
MoniaK
Zakorzenienie

Grazin, widzę że Ty wielka miłośniczka pączków
Stary 2011-03-03, 10:44   #1423
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
dziekuję anulka, juz po symbolu znalazłam .. na allegro - nawet jeszcze taniej http://allegro.pl/fisher-price-lezac...484837315.html
(..)
Super jest ten bujaczek On jest moim numerem jeden jeśli chodzi o wygląd.. a że ja jestem estetką to też się do niego skłaniam

Chociaż jeszcze ten jest fajny..
http://allegro.pl/fisher-price-3-w-1...467140530.html
Polecany przez Agus87, ma dużo funkcji i może nawet bardziej atrkacyjniejszy dla dziecka Sama nie wiem!
Szkoda tylko, że nie ma w innych kolorach.. i cena większa.. ale może dłużej będzie służył

Do końca nie potrafię na dzień dzisiejszy zadecydować

Cytat:
(..)
Buziaczki dla Juleczka też chcę już wizyę i świeże foteczki!!! Jeszcze 10 dni muszę czekać

Trzymam kciukasy za wszystkei dzisiejsze wizytki

Aaa.. i nie muszę pisać co jadłam na śniadanie
Stary 2011-03-03, 10:48   #1424
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

lolka 400 zł za bujaczek , masakra
do 200 sie jeszcze skusze allle za tyle ....
wiem ze to ma słuzyc mojemu dziecku ale wole mu w to miejsce kupic cos jeszcze
Stary 2011-03-03, 10:56   #1425
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Gratuluję udanych wizyt, ale jakie mają być? ZAWSZE MUSZĄ BYĆ DOBRE Nasze dzieciaki rosną w siłę, no i dziś jeszcze tyle witamin z pączków

Co do pączków, to ja jeszcze nie jadłam, ale jakoś strasznego parcia nie czuję. Jednak sytuacja może ulec zmianie, bo potem idę na kawę do Mamy

Wieczorem mam fitness, więc muszę nadrobić kalorie, żeby za dużo nie stracić!

O leżaczkach temat wraca. Anula, Twój przepiękny, chyba jeden z ładniejszych, jakie widziałam. My wybraliśmy TAKI, jednak widząc ostatnio na żywo ten leżaczek wcale już taka pewna zakupu nie jestem. Jakoś nie mogę przekonać się do kolorystyki tych wszystkich fisherów. No ale cóż, wygląd to nie wszystko...

Anulinko, z mężem świetna historia A w ogóle, to coś mi się pomyliło i byłam pewna, że Wy leżaczka nie chcecie kupować. Zbudynienie mam

Grazin, oparskałam się kawą na Twoje teksty o motywacji ciężarnych

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 10:56   #1426
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika21121984 Pokaż wiadomość
lolka 400 zł za bujaczek , masakra
do 200 sie jeszcze skusze allle za tyle ....
wiem ze to ma słuzyc mojemu dziecku ale wole mu w to miejsce kupic cos jeszcze
Masakra!! Zgadzam się z tobą

Tyle, że ten droższy jest do 18 kg, a ten pierwszy do 9 kg.. Czyli wychodzi na to, że biorąc ten "3 w 1" inwestuje się nie tylko w dodatkowa opcję huśtania i krzesełka.. ale tez i posłuży dziecku na dłużej..

Nie wiem.. pewnie długo minie, aż się zdecyduje na którykolwiek Na szczęście wg mnie to nie jest zakup na teraz, ani w pierwszej linii, więc mam czas na dumanie A może znajdzie się jeszcze jakiś "3 w 1" w ładniejszych kolorach..
Stary 2011-03-03, 10:57   #1427
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Aliczka brawo !!!!!! Masz swojego Michasia !! Tyyyyyle sie wyczekaliscie ale teraz możesz szaleć na niebiesko dobrze czułas... a lekarz wczesniej cokolwiek podejrzewał ?
No w 19 tyg powiedział że On tu bardziej widzi chłopca niż dziewczynkę ale może to być pępowina więc nie chce nic mówić, no a następnym razem Miśko się schował ale wczoraj ewidentnie pokazał siuśka

Hejo

Rozłożyło mnie na dobre, gardło boli, z nosa się leje i ta głowa Ajajaj.... Lecze się jak narazie ziołami szwedzkimi, tantum verde i jakimiś cytrynami i czosnkami ale jeśli do jutra nie przejdzie bede musiała jechać do lekarza...

-------> Dziewczyny czy Wy też na zjęciu USG macie napisane tydzien i dzień ciąży?? Bo normalnie powinnam zaczynać w soboe 28tydz a na zdjęciu wczorajszym pisze 28t 1d ale nic mi nie mówił ze termin porodu się przesunął.... Zawsze zgadzało mi się z tym co na fotce z USG, więc nie wiem już jak dalej liczyc?

3 pączki już na moim koncie

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 10:58   #1428
elis5
Raczkowanie

Anula podziękować

Siaśku, nie jesteś dziwna, mi też się różne kolory podobały, od dwóch miesięcy się źrebię i zdecydować nie mogę, a te trzy to już zbiór wspólny z tż - on dziwny No ale z wyborem imienia taki sam problem, bo mi się widzi to jemu nie i na odwrót i tak oto nasze dziecko jest nadal "tylko" dzieckiem.

Agus zazdraszczam, że masz tak tanio w sumie to tutaj dużo za sam fotelik, ale chcemy jakiś atestowany bezpieczny. A ten 187 też mi się podobał i dopóki była wersja z dziewczynką to było ok. No ale, że teraz nie wiadomo...to neutralny chcemy.

Swoją drogą zastanawiam się jakim cudem oni widzą te wszystkie szczególiki w dzidziolu:serduszko, żołądek, jelita, ciągłość kręgosłupa, skoro nie są pewni czy to siusiak czy bułesia.
elis5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 11:00   #1429
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość

a na wizycie wszystko wczoraj ok. przez 2tyg kolejne 2kilo doszło...... no ale najważniejsze, że wszystko w porząsiu a jutro z mężem mamy iść po 9 z położną oglądać porodówkę

miłego dnia
O widzę, że nie tylko ja tak "rosnę"
Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Dla naszego bąbla leżaczek kupują dziadkowie i chcieli właśnie taki kupić ale mnie osobiście nie przypadł do gustu.
Bo jeśli chodzi o bajer wyciągania go z huśtawki to ok ale właśnie jak dziecku się nie spodoba huśtawka i trza będzie postawić ten leżaczek na ziemi to on już nie mam nic. Nie ma wibracji co dla mnie go przekreśla.
Ja znalazłam huśtawkę z wibracją i dźwiękami tańszą.

Przyszły moje pączki
Już dwa zjadłam, a co?!

It's not about anger
Stary 2011-03-03, 11:01   #1430
caffelate05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
-------> Dziewczyny czy Wy też na zjęciu USG macie napisane tydzien i dzień ciąży?? Bo normalnie powinnam zaczynać w soboe 28tydz a na zdjęciu wczorajszym pisze 28t 1d ale nic mi nie mówił ze termin porodu się przesunął.... Zawsze zgadzało mi się z tym co na fotce z USG, więc nie wiem już jak dalej liczyc?
ja nie mam napisane, ale liczysz termin porodu cały czas tak samo, od daty ostatniej miesiączki, bo usg tylko oblicza średnią na podstawie wymiarów dziecka a i w tym może być sporo błędu

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 11:03   #1431
ania2631
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
dzień dobry
ja już po śniadanku dawno, oczywiście pączek musiał być ekler jeszcze na mnie czeka wczoraj mój dziadek piekł pączki, to zjadłam 4

później wstawię zdjęcia ciuszków, jakie nabyłam od babki, u której kupujemy wózek. no i was nadrobię, bo cały dzień bez wizażu wczoraj był..........

miłego dnia
the sania-co tobie lekarz powiedział o nogach??...Ja muszę przyznać,że moja opuchlizna trochę zeszła..
Stary 2011-03-03, 11:04   #1432
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
O widzę, że nie tylko ja tak "rosnę"

Dla naszego bąbla leżaczek kupują dziadkowie i chcieli właśnie taki kupić ale mnie osobiście nie przypadł do gustu.
Bo jeśli chodzi o bajer wyciągania go z huśtawki to ok ale właśnie jak dziecku się nie spodoba huśtawka i trza będzie postawić ten leżaczek na ziemi to on już nie mam nic. Nie ma wibracji co dla mnie go przekreśla.
Ja znalazłam huśtawkę z wibracją i dźwiękami tańszą.

Przyszły moje pączki
Już dwa zjadłam, a co?!

Siasiu rzeczywiście! Nie wzięłam tego pod uwagę.. bez huśtawki jest negatywnie zwykły..

A jaką ty masz upatrzoną? Podrzucisz linka
Stary 2011-03-03, 11:10   #1433
MoniaK
Zakorzenienie

Co do tych leżaczków to mnie najbardziej podobają się pastelowe, stonowane kolory i koniecznie musi być z wibracjami. Tak się zastanawiam czy nie poszukać na allegro używanych, bo czasami można w fajnej cenie coś ustrzelić
Stary 2011-03-03, 11:13   #1434
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Gościa po nocy mieliście?
Ja jakoś tak specjalnie nie mam ochoty na spotkania. Ehh czuję się taka spuchnięta, ociężała

A spać też zaraz idę, pewnie czeka mnie wiercenie do ok. 4-jak co noc
Ale przynajmniej oczy odpoczną Chyba za dużo tego kompa

I smacznego jutro! Już czuję ten zapach świeżych pączusiów

Dobranoc
W zasadzie przyjechał ok. 20 po film z wesela, ale zaczął się taki temat, że nie udało się wcześniej skończyć...

Grazin A ja nie mam Tż wziął auto, więc ja dostanę moje pączki dopiero wieczorem...

Moria To widzę, że w podobnej sytuacji jesteśmy - pozostawione bez auta, nie mające dostępu do pączków! Tylko mi tż OBIECAŁ przywieźć pyszne pączki wieczorem

Zytus Ja to nawet nie wiem, gdzie koło nas można dobre pączki znaleźć... Chyba w marcpolu kiedyś kupowałam i były całkiem niezłe, ale to nie to samo, co cukiernia, a takie z carrefoura to fuj

Zabieram się do pracy, bo kiedyś trzeba zarabiać, nie?

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2011-03-03 o 11:16
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 11:14   #1435
Aliczka88
Zadomowienie

A to bede liczyc tak jak zawsze...

Aha i zapomniałam Wam powiedzieć.... Bo jakos nie przeglądałam tej mojej karty ciąży i nie liczyłam ile przytyłam, ale gin wczoraj zwrócił mi uwage, że super z tą wagą bo od początku czyli pierwszej wizyty przytyłam 7 kilo szok!!

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 11:18   #1436
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość

3 pączki już na moim koncie
U nas dr wpisuje w kompa datę ostatniej miesiączki i według tego wyskakuje data porodu na monitorku. Może u Was też tylko coś pochrzanił?
Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Siasiu rzeczywiście! Nie wzięłam tego pod uwagę.. bez huśtawki jest negatywnie zwykły..

A jaką ty masz upatrzoną? Podrzucisz linka
http://allegro.pl/fisher-price-husta...485498925.html
http://allegro.pl/fisher-price-husta...472507594.html
Masz w różnych kolorach. A co do tego, że później możesz dziecku zrobić krzesełko to...my mamy stolik i krzesełko z ikejki i młody bardzo lubi przy nim siedzieć, ale jak był mniejszy to jakoś nie sprawiało mu to dużo frajdy. Wtedy wszędzie go było pełno więc siedzenie to wiecie na ile? 3 sekundy
Cytat:
Co do tych leżaczków to mnie najbardziej podobają się pastelowe, stonowane kolory i koniecznie musi być z wibracjami. Tak się zastanawiam czy nie poszukać na allegro używanych, bo czasami można w fajnej cenie coś ustrzelić
Dokładnie w super cenach są takie używane. Gdybym miała kupować sama to bym sobie jakiś jeszcze bardziej wypaśny znalazła ale niestety.

It's not about anger
Stary 2011-03-03, 11:22   #1437
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

agnieszka_pe25 ale zdzierają za te badania ! Przecież to nie jest nasze widzi mi się... a konieczność ! Nie my same, sobie je wymyślamy.. to nie jest zabieg typu "mam zły dzień, powieksze sobie usta"
na szczęscie ja mam wszystko za friko bo małż za mnie płaci ubezpieczenie.. ale ma tak wspaniałe ubezpieczenie, ze za urodzenie dzidzi nie dostaniemy ani grosiczka

Lolka co dzień na 9 na niemiecki ? OMG ! Ale jesteś dzielna i ambitna dziewczynka. A daleko musisz dojezdzac?
Kiedys też uczyłam sie non stop niemieckiego, bo pisałam prace mgr po niemiecku u prof. z Mannheim (mimo, ze nie byłam na kierunku filologicznym) i tam też jezdziłam do niego na konsultacje ale wstyd się przyznać... 10 lat po zakończeniu studiów i nie pamiętam naprawdę nic Ucz się ucz, bo bez języka to ani rusz

a co do leżaczków, to baaardzo mi się ten anuli podoba, własnie m.in z powodu, iż ma wibracje jest na mojej liście życzeń, niestety nadal nie dokonałam wyboru pościeli

Wygrzebałam się aby pojśc do fryzjera i troszkę sie podciąć.. wyszłam z domu i co? Przypomniało mi się, ze nie mam kluczy tak wiec po 10 sekudnach wróciłam z powrotem
Zjadłam już pyszniutkiego 1 pączusia - przyniosła sąsiadka z dobrej cukierni Mniammi

Grazin ale zawzięta jesteś na te pąkale !! Ale jak pyszne to tez bym poszła stac A może ktoś łaskawie przepuści Cię w kolejce

Aliczka to kiedy zaczynasz niebieski szał zakupowy tez mi zawsze piszą który tydzień...

mary poziomkowa, no jak masz fitness to koniecznie musisz dużo paczusiów zjeśc, bo biedaczko wycisną z Ciebei wszystkie soki :-P a musisz mieć siłe i przede wszystkim motywację aby cosik spalic Smacznego

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 11:26   #1438
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

Siasiek zakochałam sie w tym śpiacym dziecku na lezaczku z drugiego linka swietny jest ten maluch
Stary 2011-03-03, 11:28   #1439
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
(..)

http://allegro.pl/fisher-price-husta...485498925.html
http://allegro.pl/fisher-price-husta...472507594.html
Masz w różnych kolorach. A co do tego, że później możesz dziecku zrobić krzesełko to...my mamy stolik i krzesełko z ikejki i młody bardzo lubi przy nim siedzieć, ale jak był mniejszy to jakoś nie sprawiało mu to dużo frajdy. Wtedy wszędzie go było pełno więc siedzenie to wiecie na ile? 3 sekundy
(..)
Siasiek a powiedz jeszcze jakie masz zdanie - wziąć do 9 kg czy lepiej szukać do 12 kg lub 18 kg??

Bo mi się najwięcej podoba taka do 9 kg, ale boję się, że na krótko starczy
Stary 2011-03-03, 11:29   #1440
anula_81
Zakorzenienie

ja sie nie moge wybrac po te zakupy noo, bo pogoda fatalissimo po prostu

mary ja tez w ogole nie chcialam fisher-price, ale u nas jest slaby wybor innych, sa juz takie totalnie niekolorowe, ja wybralam ten nie tylko ze wzgledu na kolorystyke, ja bede chciala go do uspokajania malej, wiec zbyt duza ilosc kolorow moze byc zbyt pobudzajaca moze. nie wiem, poza tym wydal mi sie porzadny, ze wzgledu na drewniane grube nogi, bo tamte plastikowe nie wzbudzaja mojego zaufania w kwestii bezpieczenstwa po prostu.

lolka a to zabawne, bo na mojej stronie i stronie producenta norweskiego jest napisane ze ten moj do 18 kilo! zglupialam. a na polskiej na allegro napisane ze do 9

siasiek ja nie chcialam hustawki, bo one juz sa duze i zajmuja duzo miejsca, ja chcialam zeby mial bujanie i wibrowanie i jakies melodyjki, a przy tym musi jakos ladnie wygladac* niestety zboczenie zawodowe

aliczka tylko 7?!?! ale ci dobrze! ja juz cie sporo przegonilam, ale zeby udowodnic, ze chce jeszcze wiecej ide po paczka,czas najwyzszy, trzymajcie kciuki coby mi sie udalo znalezc!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości