|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 |
goniąca własny ogon..
|
Dot.: Rzeszów...gdzie kupię/załatwię/znajdę
Na Alei Niepodległości w jednym z nowych bloków obok sklepu LampDom jest Cukiernia Cafe Teodora. Coś takiego...
Czy orientuje się któraś z Was w godzinach otwarcia? Nie mogę jej znaleźć w Internecie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Zakorzenienie
|
Widokowa jest między obwodnicą (Witosa) a Strzelniczą. Najbliżej podjedziesz busem 44 (na Panoramiczną), również da się wysiąść na Witosa Wzgórza linią 32 i 24 i dojść. Stronka MPK www. infores. l
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Rozeznanie
|
jestem zainteresowana kupnem zestawów clip in, takich jak np tu - http://www.hairservice.pl/p/36/524/z...lip-in-on.html , ale przez neta nie umiem dobrać koloru. Czy któraś może wie, gdzie w rzeszowie kupie coś takiego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Raczkowanie
|
Hej.
Mam do Was pytanie: na rzeszowiaku ktoś sprzedaje podkłady REVLON COLORSTAY. Czy któraś z Was kupowała go może u tej osoby?? Czy są one oryginalne i warte zakupu?? A może macie jakiegoś swojego sprawdzonego sprzedawcę na allegro, bo chciałam kupić ten podkład ale wole od pewnej osoby. |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Przyczajenie
|
Witam, doradzono mi abym napisał tutaj
![]() Chciałem się Was zapytać gdzie w Rzeszowie tanio kupię jeansowe spodnie skate i bluzy? Nie licząc Croppa Spodobał mi się ten styl i nie znam jeszcze tak dobrze nazw itp ale mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Zakorzenienie
|
bluzy skate to popatrz w NY, House, Diverse
a spodnie skate to może w skateshopie? wiem, że jeden jest w tym budynku co bank Millenium ,na przeciwko Jack'sa tego przy 3ego maja.
![]() |
#4868 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i jeszcze jedno pytanie - szczególnie do dziewczyn , które zdają\zdawały egzamin zawodowy. Czy w Rzeszowie są organizowane jakieś kursy przygotowawcze właśnie pod kątem egzaminu zawodowego? ![]()
Kim do cholery jesteśmy, żeby rościć sobie prawo do oceniania innych? Nawet jeśli wiodą najnudniejszy żywot na tym padole i piją wino z dolnej półki, mogą przecież uważać, że ich życie jest najlepsze na świecie. Venila Kostis Edytowane przez Prinzessinnen Czas edycji: 2011-03-02 o 18:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
o jej, tego nie wiem bo nigdy nie byłam w takich ciucholandach
![]() ale możesz popatrzeć ![]()
![]() |
#4871 |
Raczkowanie
|
Zdawałam egzamin zawodowy, wczesniej odbyłam kurs finansowany z UE.
#4872 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny orientujecie się ile kosztuje wywołanie odbitek u Kasowskiego z płytki? chodzi mi o zdjęcia takie, które kiedyś robłam do dowodu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4874 |
Przyczajenie
|
Nie orientujecie się czy w buciarni w Rzeszowie są obecnie jakieś promocje na wiosnę czy coś takiego? Na ich stronie nic nie ma o tym, słyszałąm że czasem za 1 cenę można 2 pary kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4876 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A i trampek jest bardzo dużo- tylko nie wiem czy takie akurat o jakie pytała któraś z wizażanek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny szukam dobrego gastrologa (najlepiej kobiety) dla mojej mamy
![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Dziewczyny szukam dobrego gastrologa (najlepiej kobiety) dla mojej mamy ![]()
#4879 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny znacie może jakiegoś dobrego endokrynologa w Rzeszowie albo okolicach ? Najlepiej takiego, który przyjmuje prywatnie, ale żeby nie był jakiś strasznie drogi.
Przez ostatnie pół roku tak okropnie wypadają mi włosy, że zaczynam być przerażona, boje się każdego mycia głowy, a później rozczesywania, bo dosłownie wyciągam je garściami... Wszelkie skrzypy itp. pomogły tylko nieznacznie, jedyne po czym widzę poprawę to nafta kosmetyczna, ale efekt utrzymuje się ze dwa dni po użyciu, a przecież nie będę jej stosowała na okrągło. To musi być coś więcej niż tylko brak mikroelementów. Jak tak dalej pójdzie to będę łysa do wakacji ![]()
#4880 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A przed pójściem do lekarza możnaby jeszcze kupić jakieś witaminy w aptece np: Mertzspecjal, belissa - a mnie pomógł na wypadanie Skrzyp polny z witaminami i kupłam te tabletki w aptece w Tesco ale jest w każdej, moja kuracja trwaała 2 miesiące, po miesiącu kłaków na sitku było mniej a zaczeły wypadać mi po trwałej ondulacji. Sprawdziłam teraz że w Medyku jest 3 doktorki dermatolog i przyjmują też prywatnie. sprawdz na stonie medyka. Jak pomogę w przyszłości to super. Edytowane przez Sylwia1900r Czas edycji: 2011-03-04 o 12:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Zadomowienie
|
Jak pisałam wyżej brałam najpierw skrzypowitę, teraz tabletki drożdżowe ze skrzypem i pokrzywą, o ile cera i paznokcie mi się poprawiły, to na włosach nie widzę większej poprawy. Zazwyczaj jak miałam okresowe problemy z wypadaniem to po pierwszym opakowaniu skrzypu już była poprawa, a teraz jestem w trakcie trzeciego i nic
![]() Wydaje mi się, że dermatolog mógłby pomóc gdyby wypadanie było spowodowane jakąś chorobą skóry głowy, a ja raczej nie mam z tym problemu, dlatego wydaje mi się że winne mogą być hormony i chciałabym to sprawdzić u endokrynologa.
#4882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Zakorzenienie
|
purple - też polecam Ci zacząć od dermatologa, pomyśl czy wypadaniu nie towarzyszy świąd/pieczenie skóry? Może łupież?
I nie masz racji, niedobór witamin może mieć poważne skutki podobne lub nawet powodujące choroby. (Leczę właśnie niedobór vit z gr B, wykryty przez dentystkę dr Dorską - cudowna kobieta, i nagle jakoś mam mniejszą alergię skórną) Dobra dermatolog dr Szuber w tym budynku co przyjmują Dorscy na Piłsudskiego. |
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki, dobry pomysł!
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Raczkowanie
|
Ja tez bardzo polecam polecam dr Kilisnskiego.
#4886 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
goniąca własny ogon..
|
Potrzebuję zaopatrzyć się w kila par rajstop 40 DEN. Nie jest to wielki mega problem, bo istnieją Gatty
![]() Czy w Rzeszowie jest jakaś taka hurtownia? Bądź sklepik? Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Konto usunięte
|
Hej . Szukam fotografa na wesele , który nie wyniesie mnie drogo , chodzi mi o kwote do 500 zł. Zdjęcia w kościele i w plenerze . Wesele w tym roku . Proszzze o odp ,Buźkaaaa
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co prawda pod Rzeszowem ale nie daleko ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Gdzie w Rzeszowie, nie za drogo, znajdę kosmetyczkę, która profesjonalnie robi oczyszczanie twarzy? Polećcie kogoś sprawdzonego ![]()
![]() |
#4890 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.