|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wejherowo
Witam,
Ponieważ wpisy dotyczące wejherowskich fryzjerów sięgają zamierzchłej przeszłości, to zakładam nowy dla przejrzystości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wejherowo
Znalazłaś ?! A może ktoś inny podpowie ?!
Ja nadal bezskutecznie szukam ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Wejherowo
Witajcie, dołączam do wątku.
![]() Dobry fryzjer, napewno zakład fryzjerski " Małgorzata" mają dobre farby, ceny? według mnie kosmos ![]() Byłam ich stała klientką dopóki uczenicce za podcięcie grzywki nie wzieły ode mnie 40 zł...pomijam fakt iż poprawiała, bo nie mogła ułożyc mi włosów i myła jeszcze raz, za dużo prostownicy a za mało umiejętności. Pozatym zapach używanych ręczników jest dla mnie nie do zaakceptowania. Bardzo dobrą fryzjerką jest Pani Beata, choć i ja parę razy się zawiodłam. Kiedyś pracował tam fryzjer o imieniu Adam bardzo dobry prowadzi swój zakład na nanicach- byłam za każdym razem zadowolona. gdy mnie ścinał. Dobry jest też bardzo i co ważne przystępny cenowo zakład image na 12 marca Pani Honoraty ![]() Zakład na przeciw Centrum Nanice "Uroda" taki raczej dla starszych osób, bo jest tam atmosfera jak na targu, a i styl cięcia, gustu to rodem z innej epoki. Pozatym brzydzi mnie jak fryzjerka obcina włosy, a obok kobiecie ktoś robi stopy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.