|
|
#481 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Duża dokładka kosmetyki + ciuszki xs/s
Cytat:
W takim razie cenowo byłoby ok mój brandt i krem za sukienkę. (ten deugi kremik mam w rezerwacji) ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
Cytat:
W takim razie cenowo byłoby ok mój brandt i krem za sukienkę. (ten deugi kremik mam w rezerwacji)
|
|
#482 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz wyprałam, więc czekamy co będzie jak wyschnie
Ale one są od tych brylancików co są z przodu, po prostu przy prasowaniu się odbiły. Mam nadzieję, że zejdą..A jak coś to czy dorzuciłabyś: 6 L’eau oar Kenzo 1,5ml 7 Flower by Kenzo 1ml 16 Lancome Genifique krem pod oczy 1ml ?
|
#483 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak Majeczko, mam jeszcze kila rzeczy do oddania, ale nie mam kiedy za fotki się wziąć. Myślę, że po weekendzie powinnam uzupełnić wątek
|
|
|
|
#484 |
|
BAN stały
|
Okay, to jezeli jest do cery normalnej i mieszanej to moze byc kremik estee i dr brandt za sukienke.
Podoba mi sie też paletka cieni clinique, gdybys za nią cos wybrala ;-) |
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś w moim skromnym wątku? Bo parę różności mi się podoba
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
CHLOE żel do mycia ciała 200ml NOWY
Furterer Myrrhea fluid jedwabiście wygładzający do włosów niezdyscyplinowanych, trudnych d ułożenia, zniszczonych suszeniem i prostowaniem 15ml- 2 sztuki Za to moge sie wymienić teraz, a resztę rzeczy poszukam i dam znać czy będę miala coś z Twojej wish ok?
|
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zdjęcia już wkleiłam w poście 12. Tylko nie mogłam paska znaleźć od tego kardiganu, więc zastąpiłam go innym. Wkleiłam jeszcze zdjęcie sweterka zasuwanego w wisienki new look rozm. XS. |
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się... ale w takim razie nie dostanę paska do niego?
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
tak, wiem
ale najbardziej mi na tej miniaturze zalezy jakbys robila dokladki, to daj znac ja sobie jeszcze przemysle. dzisiaj lub jutro dorzuce jakas biżu, moze Ci sie spodoba
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli chcesz to mogę dać Ci ten pasek co go mam na sobie. Nie wiem gdzie jest ten od tego kardiganu.
EDIT: Zapomniałam że ten kardigan ma szlufki, tylko ja na zdjęciu je zakryłam tym paskiem. Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2011-03-03 o 12:27 |
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
witaj ponownie
![]() chętnie wymienię sukienkę na paletkę i/lub błyszczyk https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1298672690 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1298672690 co do butów-chyba je wycofam z wymian bo zauważyłam że są strasznie popękane i zdarte na obcasie;/ |
|
|
|
#494 |
|
Wtajemniczenie
|
Oto żele i szampony, które mam:
- Lirene Dermoprogram Body Colour Energrtyzujący żel pod prysznic - Wyciąg z cytryny i wiśni Barbados, 250ml - użyty raz (mogę zrobić zdjęcie) - Joanna Naturia Szampon z pokrzywą i zieloną herbatą do włosów przetłuszczających się i normalnych, 200ml - nowy - Yves Rocher Pur Desir de Lilas żel pod prysznic o zapachu Bzu, 200ml - nowy (dostałam go i wiele innych żeli i szamponów od cioci w styczniu, robiła porządki znalazła kilka, jednak nie miała pojęcia jak z datą ważności, ja już używam trzeciego żelu, jestem alergikiem i nic mi nie jest) - Yves Rocher Phytum Actif Energie Vitamine Szampon nabłyszczający do włosów, 200ml, nowy (data ważności: patrz wyżej) - Avon Senses Mystique żel pod prysznic, 250ml - nowy - Avon Naturals Szampon z odżywką 2 w 1 do każdego typu włosów Mango i Imbir, 250ml - nowy Poza wątkiem mam też antyperspiranty nowe, ale w kulkach, nie w sztyfcie i nową sól do kąpieli, ale przesyłka wtedy wyniosłaby mnie krocie :P + to co w wątku. Edytowane przez RoOxAnKaA Czas edycji: 2011-03-03 o 13:02 |
|
|
|
#495 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Lirene Dermoprogram Body Colour Energrtyzujący żel pod prysznic - Wyciąg z cytryny i wiśni Barbados, 250ml - użyty raz (mogę zrobić zdjęcie) - Joanna Naturia Szampon z pokrzywą i zieloną herbatą do włosów przetłuszczających się i normalnych, 200ml - nowy - Yves Rocher Pur Desir de Lilas żel pod prysznic o zapachu Bzu, 200ml - nowy (dostałam go i wiele innych żeli i szamponów od cioci w styczniu, robiła porządki znalazła kilka, jednak nie miała pojęcia jak z datą ważności, ja już używam trzeciego żelu, jestem alergikiem i nic mi nie jest) - Yves Rocher Phytum Actif Energie Vitamine Szampon nabłyszczający do włosów, 200ml, nowy (data ważności: patrz wyżej) - Avon Senses Mystique żel pod prysznic, 250ml - nowy - Avon Naturals Szampon z odżywką 2 w 1 do każdego typu włosów Mango i Imbir, 250ml - nowy 31. Jedwab do włosów Silk Therapy, 15ml, Biosilk - nowy + sól - jaką ma pojemność? A paczka od 2 kg do 5kg tyle samo kosztuje... 13zł tutaj masz cennik:http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
Mi pasuje- jak tobie również to zapraszam na PW podaj adres/.... ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- no dobra może tak być. To ja dorzucam zapaszek a ty to... ok?
|
|
#496 |
|
BAN stały
|
Zatem:
4 Estee Lauder Resilience Lift Extreme krem 15ml NOWY 8 Dr Brandt pores no more mattifying lotion 11g NOWY w zamian za chabrową sukienkę? Jeśli tak, to zapraszam na PW
|
|
|
|
#497 |
|
Wtajemniczenie
|
Sól ma 600g, wstawiłam zdjęcie z internetu. Jednak nie jestem przekonana czy chcę oddać tyle rzeczy za jeden kremik 15ml... Na dodatek interesował mnie ten:
4 Estee Lauder Resilience Lift Extreme krem 15ml NOWY dla mamy, ale pisałaś, że już wymieniony... A i tak z mojej strony wysyłka byłaby po 14 marca, bo już za dużo kasy wydałam na przesyłki, w niedzielę mój brat ma urodziny i muszę kupić prezent i jestem spłukana. Edytowane przez RoOxAnKaA Czas edycji: 2011-03-03 o 13:41 |
|
|
|
#498 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Chętnie oddałabym koszulę za tusz Diora i balsam Avon migdał i mleko oraz fluid wygładzający do włosów. Może dobierzesz jeszcze do koszuli coś?
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
niestety z tego co mi sie podobalo (paletka i blyszczyk) juz nie masz, jeszcze podoba mi sie krem clinique ale tego jest za malo
|
#500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
day wear z estee lauder to jaką ma pojemność? |
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
15
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
To możemy się wymienić za te rzeczy?
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba było włożyć zapach, ja jestem chętna aby oddać Tobie ten kardigan za zapach
Niestety nie miałam jak Tobie odpisać.
|
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
aha.... dobra to wyślij sweterek też.. Ja doślę zapach.
|
#505 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze jest wilgotna, ale z tego co widzę to kropeczki zeszły
jeszcze zobacze rano jak to wygląda w świetle dziennym
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
ok
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje ślicznie
|
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
Może
CLINIQUE youth surge i CLINIQUE redness solutions daily relief carem, za dwie pierwsze tuniki? ps może być coś do nich dobrała bo nad wymianą zielonej sukienki jeszcze się zastanawiam
Edytowane przez Igusia92 Czas edycji: 2011-03-03 o 22:51 |
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
hej. na razie chyba nic. zastanawiam się nad cieniami ale one są chyba zarezerwowane? ( zaznaczone kolorem różowym)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.

Ale one są od tych brylancików co są z przodu, po prostu przy prasowaniu się odbiły. Mam nadzieję, że zejdą..
ok?

jakbys robila dokladki, to daj znac