![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krępujące fizjologiczne dolegliwości u TŻta
Cytat:
Widać co dom to obyczaj bo u mnie mówi się :"przepraszam" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Gdzie napisałam, że u mnie nie lub że ja tego nie mówię
![]()
Fenris ![]() Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2011-03-02 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Pamietam to wstrzymywanie gazów na początku znajomości. Potem ten aspekt fizjologii staje się zupełnie naturalny.
Najgorsze są bąki waginalne - tych się nie da powstrzymać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
W moim poprzednim związku dość szybko się wszystko działo i po miesiącu bycia razem wyjechaliśmy razem na wakacje. Jezu, przez tydzień nie poszłam do łazienki na "coś więcej"
![]() ![]() A jak wyjeżdżaliśmy, to odkryłam, że nie tylko w pokoju był kibelek, ale też na korytarzu ![]()
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, Wy mówicie o "mały wstydzie" a ja nie potrafię się załatwić będac z/u faceta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
dam Ci radę: przestań traktować fizjologii jak przykrej niespodzianki. Wyjdzie Ci to na zdrowie.
Wstrzymywanie kupy to nie jest hamowanie niecnych zapędów. Żadnego heroizmu tutaj nie widzę, a jedynie masochizm, podyktowany wyimaginowanymi obawami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ...wiem to. Sama uważam, że było to wyjątkowo głupie i się teraz z tego śmieję. Przedstawiłam właśnie idiotyzm tej sytuacji.
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiadomo ze na poczatku zwiazku ludzie sie tak troche krepuja i w ogole ale zeby nie pojsc do lazienki... tylko przetrzymywac ![]() ja ze swoim TŻ jestem dosc krotko bo 2 miesiace ale jak mi sie chce do wc to ide ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- swoją drogą pocieszny wątek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez czokled Czas edycji: 2011-03-02 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo co, potem mieszkając razem też żadnego pierdzenia, chodzienia do kibla itd? ![]() Nie wiem, ja tam problemu nie widzę... szczególnie jak ludzie ze sobą sa już jakiś czas... Pomijając że to kompletnie nie ma sensu... to jeszcze niezdrobo ![]()
Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ Edytowane przez klempaa Czas edycji: 2011-03-02 o 13:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
widzę że część z Was nie ma takich problemów jak puszczanie bąków
![]() czekawe od czego to zależy, też bym tak chciała ![]() ![]() jednak nadal mi głupio, moje bąki zwykle nie śmierdzą,ale są własnie głośne i nie wiem jak robić cicho w nocy się nie złapałam ale skoro tak przytrzymuje to pewnie w nocy zaczynam koncert ![]() to ze stringami muszę wypróbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
Naturalia non sunt turpia, jak pisała pewna forumowiczka, zgadzam się z nią. Ale non sunt divina też. Normalne jest sikanie i robienie kupy i puszczanie bąków w toalecie i nawet jak partner coś tam usłyszy albo poczuje - kulturalny nie powinien się do tego odnosić, bo przecież to normalne. A normalna osoba też tam się nie powstrzymuje i nie wstydzi. Nie ma czego.
Jak się przypadkiem zdarzy taki odgłos przy nim, bo łaskotki, seks, albo jakaś inna nie podlegająca kontroli przyczyna, albo we śnie, to mówi się przepraszam i nie wraca do sprawy. Albo się o tym nie wie, a partner nie wypomina. Ale pierdzenie i bekanie przy partnerze i na codzień, kiedy można wyjść do toalety wydaje mi się jednak chamstwem. A już robienie sobie skatologicznych żartów i oczekiwanie radosnej reakcji z drugiej strony na pierdnięcie czy beknięcie jest dowodem dużego prostactwa. Dzieci nienauczone kultury się tak bawią, ale potem, jeśli dobrze wychowane, z tego wyrastają. Edytowane przez kalincia Czas edycji: 2011-03-02 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zgadzam się z klempaą, do takich rzeczy po prostu trzeba przejść na porządku dziennym, chociaż normalne, ze na początku jest z tym ciężko. Edytowane przez wisienka_na_torcie Czas edycji: 2011-03-02 o 20:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
O rany, ale śmieszny wątek
![]() ![]() Ja u siebie zauważyłam podświadome skrępowanie? Zawsze po czułym pożegnaniu lecę do toalety.
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
ojeeej, ja też kiedyś miałam straszny problem z tym tematem i jak byłam u Tź (kiedyś tydzień!!) to nie było mowy żeby iść na coś więcej do łazienki niż siusiu. On oczywiście nie miał z tym żadnych problemów
![]() ![]() ![]() ![]() teraz mieszkamy razem ponad pół roku i już nie mam z tym problemu żadnego, ale za to musiałam opatentować metodę na bezgłośne bączki - rozchylam pośladki, naprawdę działa, nic nie slychac! (bożeeee... ![]() takie sprawy oboje jednak załatwiamy w łazience, bo dla mnie nie to nie do pomyślenia, żeby robic to w swojej obecności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zabawny wątek, myślałam że tylko ja mam takie problemy a tu proszę ![]() Za to mam problemy z wyjściami do wc na grubsze sprawy, czy szczególnie jakieś wieczorne sikanie połączone z myciem zębów. Mój TŻ ma dziwną manierę pukania i wbijania do łazienki zanim zdążę mu powiedzieć, że może, a w łazience nie ma zamka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
BAN stały
|
Cytat:
Z tymi cichaczami tak juz jest, ze 9/10 przypadkow jest cichacz, a potem nagle 10 jest głośny - i to jest problem, bo skąd mamy widzieć PRZED czy akurat ten to cichasz czy nie ? Niestety, czasem (np. w autobusie) może się zamaskować, jako cichasz, a wypuścimy głośnego pierda. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() normalnie poprukałam się ze śmiechu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
a ja tak obstaję przy tłumiku z papieru. rozchylanie pośladków nie jest "pewną" metodą i nie daje gwarancji "cichości". jak ktoś raczył wyżej zauważyć: może podziałać w drugą stronę, a tego byśmy nie chciały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
Nie no to juz chyba dla mnie przesada lekka...żebym miała się wypinać z papierem toaletowym czy nosić specjalnie niewygodne dla mnie stringi po to żeby na pewno nic nie było słychać... Na co komu taki stres..Myślicie, że oni się tak szczypią?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Plastelinka - to tam nie ma drzwi tylko firanka?! ja bym zmykała do lasu w jakieś krzaki w takim układzie albo nie wiem co, bo to strasznie krępująca sytuacja...
![]() Cytat:
![]() świetny wątek, ale jakże życiowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- wątek jest śmieszny i zyciowy, fakt, ale tytuł nieco mylący, bo po jego przeczytaniu zrozumiałam, że autorka będzie opisywac dolegliwości swojego tżta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.