![]() |
#3421 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Betterware
Cytat:
Jeśli sama to musisz wypełnic formularz rejestracji i wpisujesz swój nr jako dystrybutora, sponsora przeciez nie masz Jeśli sponsor to powinien wypełnic z Toba taki formularz i wpisać swoje dane. Aby miec kredyt, wystarczy że wyslesz skan lub fax dowodu. Nie musisz jednocześnie wysyłać formularza rejestracyjnego. Wyślij skan i zadzwoń do BOK to od razu odblokują Ci kredyt Formularz wyślesz pocztą póżniej.
![]() ![]() |
![]() |
#3422 |
Raczkowanie
|
Ahaa, wielkie dzięki za informacje
![]() Od dziś ruszam w miasto z katalogami, hehe ( mam nadzieje,że chociaż rodzinka mnie wesprze i złoży zamówienie) Powodzenia dla Wszystkich i nowych i już doświadczonych!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Raczkowanie
|
no idzie ku lepszemu-tylko 15 braków zaczyna coś się ruszać
![]()
#3424 |
Raczkowanie
|
jak tam kobietki ile pączków zaliczone? ja odkąd mam przepis z gazetki z Biedronki nie mogę ich się objeść
![]()
#3425 |
Zakorzenienie
|
zeżarłam 4
![]() ![]()
#3426 |
Raczkowanie
|
ja tylko 2 pączule i mam dość
![]() wszystkim podjadającym SMACZNEGO ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3427 |
Raczkowanie
|
a ja zjadłam 5 i jeszcze kilka spokojnie bym zmieściła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3428 |
Raczkowanie
|
Ja pączki sztuk 2.
jutro powinna być paczka z 1/03 ![]()
#3429 |
Raczkowanie
|
u mnie tez jutro paczuszka
![]()
#3430 |
Przyczajenie
|
Pozdrawiam wszystkie łakomczuszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3432 |
Zakorzenienie
|
ja paczka zjadlam dzis tylko jednego, ale za to robilam faworki i nimi sie objadlam az mnie brzuch boli
![]()
#3433 |
Raczkowanie
|
U mnie też jutro paczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Raczkowanie
|
0,5 kg mąki "polskie pola"z biedronki
100ml mleka 200ml śmietany30% kremówki 8 żółtek 100g cukru cukier waniliowy 150g masła osełkowego ekstra z biedronki 60g drożdży szczypta soli Robimy rozczyn z letniego mleka,łyżki cukru,drożdży oraz soli i odstawiamy w ciepłe miejsce ,w tym czasie ucieramy żółtka z cukrem, śmietanę podgrzewamy, masło roztapiamy(gdy będziemy go dodawać nie może być ciepłe tylko rozpuszczone) i gdy rozczyn wyrośnie łączymy go z pozostałymi składnikami.Wyrabiamy ciasto długo aż będzie lśniące i będzie odchodzić od ręki i miski i odstawiamy w ciepłe miejsce, a gdy zacznie rosnąć formujemy pączki i zostawiamy do wyrośnięcia a potem smażymy i obżeramy się ![]() Mam nadzieję, że nie dostanę ochrzanu, że to nie ten wątek
Fundacja Pomocy Osobom Niepełnosprawnym "Słoneczko" Stawnica 33 77-400 Złotów KRS 0000186434 cel:Piotr Jaśkowski 76/J pomóż mi spełnić marzenia mojego syna i podaruj mu swój 1% Edytowane przez Lilka44 Czas edycji: 2011-03-03 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
Raczkowanie
|
Dzięki za przepis
![]()
![]() |
#3436 |
Przyczajenie
|
![]()
a kiedy wkładamy marmoladkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3437 |
Zakorzenienie
|
Heh widzę że rozwija nam się forum kulinarnie
![]() Ja wczoraj zjadłam jednego pączka jakoś nie maiłam ochoty na więcej ![]() Niedawno przyszła mi moja pierwsza paczka heh jestem trochw szoku że wszystko to made in china, no ale może to nic. Nie zrażają wam sięklientki właśnie tym że to made in china? Ogólnie muszę przyznać że chemia naprawde jest dobra ![]() Heh zaczełam zbierać swoją grupę ale cięzko mi to idzie ![]() Na razie mam tylko jednąosobęi na tym staneło. Mam nadzieję że jakoś to się jeszcze ruszy. A wy jakie macie doświadczenia związane ze zbieraniem grupy? Jak wam idzie?
#3438 |
Zakorzenienie
|
Co do grupy, u mnie trochę ciężko
![]() ![]() ![]() Chciałam zrobić zamówienie ale nie mogę bo dalej nie ma produktów. Miały być dziś i co, nie ma ![]() ![]()
#3439 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, dziś kulamy sie po tym tłustym czwartku, mój bilans wczorajszy to 5 pączków. Ale chciałam Was zapytać o co innego, wczoraj zadzwoniła do mnie klientka i powiedziała, że zrobiła dwa razy dopiero pranie kulą ekologiczną i rozkleiła jej się kula!? I wysypały się te kulki ze środka, dzis idę do niej wziąć tą kulę do reklamacji ale jestem zdziwiona, klientka jest zadowolona z prania bo i córka jej też wzięła i robią mi dalej reklamę chcą zamówić dla znajomych, zastanawiała sie czy ją może skleić ale powiedziałam że ją zabiore do reklamacji, ale jestem w szoku że cos takiego się stało. A jak u Was, czy miałyście podobny przypadek?
A czy spotykacie się w swoich miejscowościach z inny,i przedstawicielami? ja jestem z Gdańska i przyznam, że nie spotkałam jeszcze nikogo, a sponsora znalazłam z ogłoszenia, jest z południa ale bardzo pomaga, przekazuje wszelkie informacje, żeby tylko grupa mi tak ładnie rosła to będzie super. Pozdrawiam Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3440 |
Raczkowanie
|
co chodzi o kulę to gdzieś czytałam, że komuś też się rozkleiła, wyślij reklamacje i po sprawie, przyślą nową a kula rzeczywiście pierze, przyda się latem na szybkie przepierki chociaż teraz też piorę jak odzież nie ma plam
#3441 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Raczkowanie
|
w tamtym miesiącu często uzupełniali ok 14
#3443 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3444 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zamówiłam 5 minut temu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3446 |
Zakorzenienie
|
Nikt nie ma żadnych doświadczeń z tym aerozolem do uszczelniania ? działa to ?
ja zamówiłam 1 marca wieczorem i na razie ani widu ani słychu informacji kiedy będzie paczka ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3447 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3448 |
Przyczajenie
|
Witajcie, a ja mam taki problem że klientka chce mi zwrócić kubek z pierścionkiem z lutowego katalogu, podobno wygląda jakby był w środku pęknięty i kl. boi się z niego pić... faktycznie nie zajrzałam do pudełka więc nie wiem ... ale czy jeśli odeślę kubek to uwzględnią mi tą reklamację? tego kubka już nie ma w katalogu, myślicie że jest szansa że wymienią go na nowy bez skazy? i ile to trwa mniej więcej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3449 |
Raczkowanie
|
Ale mam nerwa!!!!!!!!!!!!!!
Miałam przygotowane zamówienia klientek, leżały sobie grzecznie na fotelu w siatkach, CHOLERRRA płyn do wc wyciekł i mam duże odbarwienie!!!!!! ![]() ![]() czy uznają mi reklamację jak wyślę im fotel (żart) ![]()
#3450 |
Raczkowanie
|
ja dziś dostałam paczkę, miałam rozwaloną jedną różową pastę, i błednie katalogi wsadzili, zamiast zamówionych kwietniowych dostałam marcowe. z pastą rozprawili się błyskawicznie, zdjęcie na maila i nową mają przysłać(napisali, że na początku przyszłego miesiąca...a ten się dopiero zaczął, no ale ważne że przyślą)a katlogi wysłałam dzisiaj, ciekawe jak długo będę na nie czekać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.