![]() |
#2552 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Aaa zapomniałam powiedzieć że zgrzeszyłam okrutnie zeżarwszy 3 pączki
![]()
![]() |
#2553 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jest piękny - piękny - zazdroszcze Tru - bardzo zmysłowy, kojący, energetyczny nie umiem odlepić od niego wzroku - napawa taką nostalgią i czekaniem na coś dobrego ![]() Cytat:
czymam ![]() Pozdro dla Majki - oby juz kompra zreanimowali na duuugo ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
a jeszcze nie znalazłąm pół oferty nawet gdzie potrzebują np tak jak u Kameny - kogoś znającego język - bez znajomości np prawa, finansów i innych dziedzin branżowych - wszystko jest np specjalista od ksiegowości z angielskim itp uczyc po kursach w szkołach prywatnych - nie bardzo chcę więc tam nie szukam - tam praca jest z pewnoscią - ale nie szukam umów o dzieło, zleceń, samozatrudnienia i pracy np do 21 - a tak tam jest, sprawdziłam szukam biurowej - i mimo skończonego kursu - przynajmniej to jest tematycznie w cv - nie huhu - po prostu za każdym razem jest ktoś, kto juz na podobnym stanowisku pracował, nie potrzebny żółtodziób, nie stać pracodawców na szkolenie, wdrażanie - ja to rozumiem, niestety myslę nad inną branżą - ale strasznie ciężko odnaleźć mi sie w sprzedaży, nie chcę wchodzić w coś co jest na starcie porażką - plan mam taki zeby pójść jeszcze na kurs jakiś księgowy - moze wówczas poszerzą mi sie opcje - jakies biura rachunkowe poza tym patrzę w te branże i patrzę i serio pomysłów brak ![]() co do urzędniczych - nie wysyłam podań na naczelnika wydziału, spoko luuuz ![]() ![]() Ewuś - to może podrzuc pmysłem w czym robią Twoi znajomi? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-03 o 14:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Poszłam dziś do piekarni po bułki z ziarenkami do ryby w sosie żadnym z groszkiem i byłam jedyną osoba nie kupującą dwóch, trzech albo ośmiu pączków
![]() aż poszłam jeszcze raz obejrzeć.. i też ją zobaczyłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() macie lepszą wyobraźnię, oryginalnie widziałam tam tylko interesujące maziaje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ps: pory! lubię pory, następną razą będzie ryba z porem ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |
Zakorzenienie
|
Jo tyż. 4 godziny sie cieszyłam wygrzewając na sołonku moje zezwłoki.
Szczygłem nie ale pogięta na pewno ![]() Ale to już chyba był jej 'czas'. ![]() mrrrrrrr ![]() Cytat:
![]() |
#2557 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() i dziekować, kręgosłupik dobrze Cytat:
![]() ![]() fłaśnie, kuraka z porach z ananasem muszę zrobić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2558 | |
BAN stały
|
Jes, aj du
![]() Topsz, a więc <ekhem! ekhem!> moi Drodzy, spotkaliśmy się dzisiaj tutaj, na naszym pięknym zapleczu, aby omówić najważniejsze kwestie organizacyjno-pracownicze w naszym Barze ![]() Dziękuję, to tyle tytułem wstępu, oddaję głos Flo ![]() My jesteśmy po kursie menedżerskim w Pułtusku, i możemy kombinować, co tylko chcemy ![]() Cytat:
![]() Słyszałem już o piórkach, kostce i talarkach/półtalarkach, ale o bączkach słyszę for the first time! ![]() Musisz iść na jakiś kurs/szkolenie, koniecznie ![]() ![]() ![]() --- Matka nie robi śledzi na jutro, bo, cyt.: "Tu jest krupnik jeszcze!" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | |||||
Zakorzenienie
|
a mnie odnóża
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieję,że nadal masz twarz ![]() gdzie?? Gdzie?? tesz cem :tupie kończyną dolną posmarkując do taktu: TemuBar czuje się pozdrowiony :chinczyk: Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2560 | ||
Zakorzenienie
|
Żebyście tylko "kogoś" nie wykombinowali, z tego kombinowania
![]() ![]() No dobra zostaw se jedno ![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie się dziś zastanawiałam czy to już nie czas wyjąć i i rozwiesić na balkonie hamak ![]() ![]() Cytat:
![]() Oj no - krupnik, śledzie, pączki przecież to wszystko jest na jedno kopyto ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurde, w lodówce, pod pojemnikami na warzywa zbiera mi się woda ![]() ![]()
![]() |
#2562 |
Wpisz tu zomzing
|
o żadnych pączkach nie mówiłam
![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- te bączki to autor przepisa i une już tam som ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Ilość zjedzonych pączków - 2. Czyli o jeden za dużo ![]() ![]() Poza tym padam - znowu dziś młyn. Jeszcze pon i pt - i urlop ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2565 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I... coś jakby... lekko... minimalnie... delikatnie... prawie... że... zauważalnie... PIĘKNIEJSZĄ!!! ![]() O nas się nie martw, o nas się nie martw, sia-la-la-la-la-la! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Poza tym, żem całkiem zapomniał, tradycyjnie już powinna być piątkowa golonka ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2566 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() bidoku ![]() ja gotuję brzybową ![]() Cytat:
![]() pierwsi właśnie ![]() ![]() nowego pracownika Baru ![]() i jak ja będę z jednym jajem wyglądać ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- masz katar czy minso z bobra? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | ||
Zakorzenienie
|
tja, na stanie mam taki z czochem, cebulką i skwarkami z boczku
![]() pyszniusie pączusie będą ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2570 | ||
Zakorzenienie
|
Oooo...całują. To ja kcem jeszcze raz
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- a na takie się skuszę. Bardzo podpasował mi przepis ![]() idę podgrzać półwegemielone. Znaczy się warzywno-mięsne, z przewagą warzywno ![]()
![]() |
#2571 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
fajna zombica na focie + piosenek do kompletu
kupiłam Łomżę Miodową, ciekawe czy choć ciut podobna do Ciechana? poplose psepis ![]() pójdę ![]() ![]() nie no, przecież piszę że bułki z ziarenkami kupiłam.. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
http://www.wielkiezarcie.com/recipe14578.html tylko ja lubię poszaleć z sosami, curry albo serowy ![]() Cytat:
![]() a tak serio to u mnie jest na tylnej ścienie na wysokości tej półki nad pojemnikiem na warzywa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2573 | ||||||||
BAN stały
|
No ale Ty jesteś z nas najmądrzejsza i najbardziej doświadczona i najbardziej wykształcona, no to któż byłby lepszy od Ciebie?
![]() Cytat:
![]()
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I tu jest gwóźdź, tj. klu czy co tam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
perfumowy zawrót głowy
|
hello
![]() dziś zjadłam 1 pączka i dietetyczną sałatkę... po pracy zamówiliśmy pizzę i umieram. Justyno ale cudny ten lampart!!!! Maluj więcej proszę koniecznie!
#2575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olej to do głowy a smalec to tylko gęsi sie nadaje do kulinariów. U mnie bedzie soczewicowa ![]() Zdarza się. Raz miałam takie mazidło ze po nałożeniu na paszcze tam mnie "napieło" ze poczułam sie jak Ewa Minge ![]() --------------------- mam dziś zły bilans dietetyczny - zjadłam 2 ponczki ![]()
![]() |
#2576 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tego odpływu nie mogę znaleźć ![]() Znalazłam za to takie plastikowe jakby przepychadełko, tylko nie wiem, gdzie je wetknąć ![]() ![]() ad1 no to będziesz pienkny teroz ![]() ad2 kiedy ja na odtykaniu/wkładaniu/przepychaniu średnio się znam ![]()
![]() |
#2577 |
Zakorzenienie
|
Ju - masz śliczny av
![]() Kameno - mam tak fajnego szefa, że aż się czasem boję, co to będzie jak jego nie będzie... Miodowa Łomża.... Mam wielki sentyment do piwa Łomża ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-03-03 o 18:27 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko nadal nie wiem gdzie go szukać? To ma być jakaś dziura w tylnej ściance? Bo jeśli tak, to nic takiego nie zaobserwowałam ![]()
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
ten odpływ to taka mała rynienka w kształcie V na środku z dziureczką powinno być na tylnej ścianie lodówki
#2580 | |
Zakorzenienie
|
No so
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A! I Ty się w ogóle ciesz, że te bułki dzisiaj były, a nie tylko pączki... ![]() Przeczytałam - Gryx i kotlety robotniczo - chłopskie ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.