|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI
Cytat:
![]() no to może jakiś lekki samoopalacz, przejrzyj KWC
|
|
|
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na stojące się nie boję ![]() Ale Lady chyba mówila ze zle opala stojące? Może na stojące się przemoge i pójde ale jak się zrobi cieplej, bo teraz to nie chce mi się nawet w sklepach przymierzać ciuchów i jak coś kupuję to na oko bo za dużo zdejmowania z siebie rzeczy
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-03-03 o 19:09 |
|
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3816 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
hmm sama nie wiem, dzis wyprostowalam wlosy i stwierdzilam, ze nie sa takie zle
kurczę, korci mnie to ścięcie
|
|
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3818 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A co do Tuby czemu miałaby gorzej opalać? Wg mnie opala nawet lepiej.. bo na leżącym to na tyłku i łopatkach mam placki bo te części ciała najbardziej przylegają do łóżka i są mocniej opalone (głupio to wyglada ).. Ja gdybym mogła to bym opalała się tylko na stojącym.. ale nie mam tu nigdzie w pobliżu więc zostaje mi leżące
|
|||
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety nie polubiłyśmy się ;/ może jeszcze kiedyś z braku laku jej użyję.. Za to maska herbala niebieska... ![]() Nie wiem jeszcze jak czerwony szampon gliss kura z diamencikiem bo nie miałam okazji - ale tez zdam relację ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Ja nie mogę.. (@), a poza tym jakieś uczulenie mi sie na pleckach zrobiło :/ piję wapno ale średnio pomaga.. |
|
|
|
#3821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi to obojętnie ale wolę jednak łóżko lepiej mi się łydki opalają za to tubie fajnie pod paszkami opalone raz tu raz tu karnet mam to teraz będę śmigać jutro i w poniedziałek a potem tylko raz w tygodniu opalam się na brzoskwinie ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
no mi pasuję ten szampon też ![]() aj uczulenie też czasami mam ja mam skazę białkową ![]() mi się zdarzyło być z okresem ale końcówką kiedyś
|
||
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3823 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kupowałam na all i dałam ok 10 zł lub 15zł okazja się trafiła ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Agatko jeśli mogę Ci coś doradzić w sprawie opalonej buzi bo miałam ten sam problem to słuchaj a raczej czytaj kupiłam sobie samoopalacz z Venity SOLAR do twarzy i ciała i jestem z niego bardzo zadowolona
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||||
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam ogólnie kilkanaście razy na solarium-ostatni raz 4 lata temu.
I powiem Wam że kiedyś nie bałam się lezącego, ale zawsze tak sie dziwnie tam opalalam ze tyłek mi się tak rozjezdzał i np nioe opalałam boków tyłka i boków ogólnie-tak od pachy w dół aż do kostek miałam taki blady pas.asia a kupię go w Rossmanie? A pączki zjadłam 2, trudno ![]() I dziś zajadam sie czekoladą, jakoś spalę te kalorie w koncu mieszcze sie w górnej granicy normy, ale jeszcze się mieszczęEdytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-03-03 o 19:33 |
|
|
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do uczulenia, to myślałam, że może właśnie od solarium od łóżka.. bo tylko na pleckach.. ale potem winowajcę zrobiłam z proszku do prania bo to jakoś na linii stanika (tam gdzie ramiączka i zapięcie i okolice..).. Ale ten proszek używałam zawsze i nigdy nic nie było.. Sama już nie wiem.. |
|
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można dorwać w rossmanie? ![]() a co do oszukać przeznaczenie to też tak mam po tym filmie, za każdym razem o tym myślę, kiedy już zdarzy mi się opalać w solarium |
|
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
zakupki się udały jestem zadowolona
kupiłam lakier astor 350 taki nude ale błyszczy się ale jak dam z 2-3 warstwy to będzie GUT ![]() dwie kredki do oczu z miss sporty srebrnoszarą i taką beżowo-złotą ![]() astora pomadka taka koralowa jasna rajtki ażurkowe wiosnę już czuję ![]() oczywiście bielizna nowa musiała być na dzień kobiet sama sobie kupiłam ![]() czarno-czerwona ![]() kolczyki w takim sklepie ze sztuczną biżu biżu ![]() no i 3 sweterki takie nie firmowe: jeden taki kawka z mlekiem beż na guziczki drugi długi czarny i trzeci taki a'la bluzeczka z koronkowymi rękawkami była jeszcze taka sama beżowa ale za duża szkoda bo bym wzięła ją też ![]() ale będę jeszcze szukała ![]() jak będziecie chciały fotki to wam porobię później ![]() siły na solar nie było ale jutro w końcu pójdę bo karnet kupiony a dopiero raz byłam
|
|
|
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja go kupiłam w auchanie kosztował ok.15 zł. a może mniej ? o tu masz nawet na kwc to ten w ciemnej tubce ja go mam on jest do ciemnej karnacji ale Ty chyba musisz mieć do jasnej prawda czy się myle? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-do-ciala.html
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2011-03-03 o 19:42 |
|
|
|
|
#3829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej by było czymś smarować
|
|
|
|
|
#3830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak to jest u Ciebie, gdy się zmywa? nie chciałabym wyglądać jak krowa w łaty
|
||
|
|
|
#3831 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3833 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
takiej zwykłej biżuteri tez nie mogę nosić
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
No z tymi samoopalaczami tak jest że moga brzydko schodzić z buzi
Yatamanka możliwe ze proszek, czasem potrafi tak nagle uczulic. Myślę ze to uczulenie Ci samo przejdzie, nawet bez tego wapna ![]() Lady dawaj foty ale już widzę że swietne zakupy
|
|
|
|
#3836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#3837 |
|
Raczkowanie
|
ja mam bardzo jasną karnacje i mam pare pytań.
Dziewczyny jak wy to robicie. Ja jak wysmaruje sie samoopalaczem to przy brwiach mam zawsze ciemniej i wyglądam jak "Breżniew"
|
|
|
|
#3838 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
dlatego zdecydowanie wybieram stojace, nawet jesli jest drozsze Cytat:
mama mi podcięła
|
||
|
|
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę coś wszamać bo latałam dzisiaj na dwóch pączkach ![]() no ja dlatego boję się takich używać bo potem dosłownie krowa w łatki ![]() ale chusteczki DAX są fajne właśnie mam zamiar dzis ich użyć na nogi ![]() mam jeszcze ten Eveline brązujący balsam do ciała ale jak kupiłam użyłam 2 razy może go w końcu zużyję ktoś go tu chwalił ale dla mnie to max dwa dni bo 3 dzień za mocna już wychodzi w sumie to po jednym jest już taka leciutka zresztą chyba żadna z Blondyneczek nie chce być za brązowa tylko lekko opalona to mógłby on Wam przypasować
|
|
|
|
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy tez mozemy zgasic lampy na twarz bo po co opalac tyl glowy wlosow
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

ale zadowolona
z miss sporty mialam kiedys szminke o zapachu arbuza