Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-03, 19:47   #1651
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

normalnyFacet - ja pracuję z facetami, prawdzę m. in. ich trasy w trasporcie zagranicznym. Mam paru takich, co zawsze muszę powiedzieć swoje i mieć rację i lubią jak i narcja jest najichsza. Jak nie masz zajęć, jak pisanie i podpuszaczanie innych dziewczyn na forum , to idzś się zapisz nie wiem to jakieś fundacji dobroczynnej, popracuj do hospisjum.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 19:50   #1652
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
normalnyFacet - ja pracuję z facetami, prawdzę m. in. ich trasy w trasporcie zagranicznym. Mam paru takich, co zawsze muszę powiedzieć swoje i mieć rację i lubią jak i narcja jest najichsza. Jak nie masz zajęć, jak pisanie i podpuszaczanie innych dziewczyn na forum , to idzś się zapisz nie wiem to jakieś fundacji dobroczynnej, popracuj do hospisjum.
pracowalem w wolontariacie
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 19:51   #1653
ver_million
Rozeznanie

mam ochote mu powiedziec, ze nie chce go znac.
Stary 2011-03-03, 19:57   #1654
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
mam ochote mu powiedziec, ze nie chce go znac.
Olej go
Stary 2011-03-03, 19:58   #1655
Reggaenator
Rozeznanie

Mrytka - ja też nie mogę się wypowiadać?

Eks poraz kolejny sie zapytała, czy ją jeszcze chociaż troszeczke lubie, tym razem na gg, znów nie odpisałem Pojechałem do wujka i sie tam zasiedziałem, a gg zostawiłem włączone, ale byłem przecież na "zaraz wracam" Jak nie odpisywałem to dodała "czyli nie lubisz..." - Dziecinada
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 20:05   #1656
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
chcialem pomoc...ale skoro w KAZDEJ wypowiedzi doszukujecie sie ironii zlosliwosci badz nie wiem czegos innego to tylko dziekowac i az to dziwne bo ani nikogo nie obrazam ani nic....owszem moze komus cos nie pasowac ale slowo przepraszam juz padalo z moich "rąk"
Ale my dziękujemy Ci bardzo za Twoją pomoc, lecz niestety nie przydaje nam się to, a wręcz przeciwnie tylko wzrasta u nas zdenerwowanie, a po rozstaniu wskazany jest jednak spokój, a nie dodatkowe nerwy, bo to do niczego dobrego nie prowadzi. Będziemy wdzięczne jak uszanujesz naszą wolę.
Popieram Kimi, wolontariuszy zawsze potrzeba, myślę, że robiąc coś co się przyda i ktoś będzie Ci za to wdzięczny lepiej wykorzystasz swój wolny czas zamiast pisać tu Może pora powrócić do wolontariatu?

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 20:09   #1657
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xXCinderellaXx5 Pokaż wiadomość
Olej go
co za dwulicowa szuja!
mi serce na szybach rysowal, przytulal z calej sily na pare godizn przed zerwaniem, a pare dni wczesniej kombinowal z kumpela z klasy co zrobic, zebym go znienawidzila. tchorz.
Stary 2011-03-03, 20:11   #1658
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
Mrytka - ja też nie mogę się wypowiadać?

Eks poraz kolejny sie zapytała, czy ją jeszcze chociaż troszeczke lubie, tym razem na gg, znów nie odpisałem Pojechałem do wujka i sie tam zasiedziałem, a gg zostawiłem włączone, ale byłem przecież na "zaraz wracam" Jak nie odpisywałem to dodała "czyli nie lubisz..." - Dziecinada
Ależ możesz (tak właśnie myślałam, że się upomnisz) Ty piszesz tu o swoim przypadku, a nie narzucasz innym co mają robić, bo jest w Twoim mniemaniu dobre, a czego nie, bo jest złe Więc takie wyjątki przyjmujemy jak najbardziej

Twoja eks jest faktycznie bardzo dziecinna, zaczynając od tych jej podrywów wśród znajomych z uczelni kończąc na tym, że jeżeli widzi Cię często, to nie pogada z Tobą w cztery oczy, tylko pisze smsy Próbuje z Tobą pogrywać w jakieś gierki, nie daj jej się

.
Stary 2011-03-03, 20:21   #1659
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
A my sobie NIE ŻYCZYMY abyś wypowiadał się w temacie, który nijak Ciebie nie dotyczy i na który nie masz pojęcia. No chyba, że się rozstałeś z facetem, to wtedy pojęcie możesz mieć i możesz się wypowiadać, ale teraz nie pasujesz do tego tematu, bo temat jak by nie patrzeć brzmi "Rozstanie z FACETEM". Nie rób nam śmietnika z forum wpychaniem swoich 3 groszy, bo każdy ma Cię tu dość, bo tylko nam psujesz humor próbując udowodnić, że zjadłeś wszystkie rozumy i lepiej wiesz co powinnyśmy zrobić, a czego nie. Wybacz, ale to NASZE życie i wcale NIE MUSIMY robić tak jak Ty nam nakazujesz. Dziękuję za uwagę.
Jak powyżej

Cytat:
hehe juniorka rzucajac takie jadowite i zlosliwe teksty to wcale sie nie dziwie ze faceci tak pogrywaja z Toba...sorki mi juz tez cierpliwosc sie skonczyla bo za kazdym razem jad puszczasz i to nie jest oznaka moich postow (w ktorych notabene nie bylem zlosliwy ani wobec ciebie ani kogokolwiek) tylko Twojego wrednego charakteru...

i daj juz spokoj naprawde gow** mnie znasz a poza tym twojego postu nie cytowalem wiec ogarnij sie

Tylko Malla umie w NORMALNY sposob sprawic ze bede pokorniejszy w wypowiedziach....gdzie zostawie slad empati ktorej wg niektorych taak mi BRAK ;/

co do pytan to hmm staram sie odpowiadac szczerze i rzeczowo, lecz zraża odpowiadanie na pytanie kiedy zaraz fala krytyki leci niemilosiernie....bo co? odpowiedz nie pasuje? bo nie udzielam sie tak jakbyscie chcialy?

no kuzwa albo normalnie dyskutujemy i bedzie mila atmosfera albo nie wiem....bo wiem ze MOZNA ale widac ze nie chcecie za bardzo....

co do klina...hmm krytykujecie a same tak robicie wiec tego nie czaje....
Jakoś poza Tobą udzielał się tu Olek i nadal udziela Reggaenator i jakoś nigdy nie usłyszałam ani nie przeczytałam krzty krytyki w stosunku do nich a w Twoją stronę krytyka leci nie tylko z moich postów...

Ty też mnie g&^*% znasz a jedyne co robisz to trollujesz wątek...Nic pożyteczniejszego...Nie chce mi sie szukać ale z chęcią znalazła bym Ci Twoje odpowiedzi i wymądrzanie na pytania zadawane przez Malle na które nawet nie raczyłeś odpowiedzieć wręcz ba....Zganiłeś jedną z nas że to co napisała to skutek a nie przyczyna...
Jak Ci się nie podoba to zabieraj swoje grabki i idź do innej piaskownicy....

I nie życzę sobie,żebyś mnie oczerniał i oceniał bo nic o mnie nie wiesz i nie masz prawa mi mówić,ze jestem wredna, złośliwa i pluje jadem(zresztą po raz kolejny wysnuwasz swoje jakże mało trafne insynuację na mój temat) skoro tak na prawdę nikt inny na forum tego nie zauważył a Ty chcąc pokazać jaki to jesteś wspaniały i dobroduszny bezkarnie jedziesz po innych nie wiedząc co i do kogo piszesz więc dzieciaczku zastanów się chwilę bo w moich postach poza podkreślaniem co mam do Twoich opinii na temat klinowania i obracania kota ogonem ani razu nie napisałam co tak naprawdę o Tobie myślę bo potrafię zachować się kulturalnie i nie wypowiadam się na temat osób których nie znam także milcz jeśli masz o mnie mówić bo najchętniej powiedziała bym Ci co myślę o takich typkach jak Ty ale z racji regulaminu nie chcę dostać bana na konto...
Btw.jak nie znasz sprawy to się po prostu zamknij a nie wysnuwasz mi jakieś historyjki na temat mojego własnego życia....

Nie stosuję metody klin klinem i nie zamierzam więc nie wyjeżdżaj mi tu z tekstem że my wredny baby Cię biczujemy za stosowanie klina skoro same tak robimy bo żadna z nas TAK NIE ROBI!!
I moze w końcu trafi to do Twojego mózgu,że należy posty czytać ze zrozumieniem a nie dopowiadać sobie na każdym kroku...
Jak masz bujną wyobraźnię zostań bajkopisarzem a nie mi tu smolisz jakieś głupoty na wątku !!

Dziewczyny wybaczcie,ze jestem taką wredną i jadowitą żmiją dla was

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Ależ możesz (tak właśnie myślałam, że się upomnisz) Ty piszesz tu o swoim przypadku, a nie narzucasz innym co mają robić, bo jest w Twoim mniemaniu dobre, a czego nie, bo jest złe Więc takie wyjątki przyjmujemy jak najbardziej
Jak to co ma zrobić
Sklinować
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy

Edytowane przez juniorka89
Czas edycji: 2011-03-03 o 20:23
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 20:29   #1660
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

A na wątku znowu wojna Dziewczynki szkoda nerwów, ignorujcie tego pana nie czytajcie jego wypowiedzi i nie cytujcie, niech idzie skąd przyszedł

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość

Dziewczyny wybaczcie,ze jestem taką wredną i jadowitą żmiją dla was

-
Jak możesz taka dla nas byćnie lubię Cię
Stary 2011-03-03, 20:35   #1661
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
pracowalem w wolontariacie

Widocznie za mało.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 20:35   #1662
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Cytat:
co za dwulicowa szuja!
mi serce na szybach rysowal, przytulal z calej sily na pare godizn przed zerwaniem, a pare dni wczesniej kombinowal z kumpela z klasy co zrobic, zebym go znienawidzila. tchorz.
Teraz to chyba nic już nie musi robić żebyś go znienawidzila ?
Szkoda Twoich nerwów .
Stary 2011-03-03, 20:39   #1663
martuska2o
Rozeznanie

Znowu przylazł i zamęt sieje. Załóż sobie swój porozstaniowy wątek i tam się udzielaj Może ktoś skorzysta z Twoich cennych rad..
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 20:44   #1664
normalnyFacet
Zakorzenienie

trudno... z niektorymi szlo sie dogadac z innymi nie..no coz bywa 2 kobiety jakos nie mialy kąśliwych uwag ani epitetow ocenzurowanych jednej juz nie ma TU jedna jest...zapewne domyslaja sie o kim pisze no nic tyle na dzis
Stary 2011-03-03, 20:48   #1665
martuska2o
Rozeznanie

I dwóm tym Paniom od samego początku usilnie włazisz w .... Żegnaj. Tęsknić nie będziemy
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 20:51   #1666
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
I dwóm tym Paniom od samego początku usilnie włazisz w .... Żegnaj. Tęsknić nie będziemy
nie nie wlasnie one w normalny sposob umialy "sprowadzic mnie na ziemie"

no nic i tak wiem ze to wszystko sprowadza sie do tego ze jestem facetem...ahhh
Stary 2011-03-03, 20:51   #1667
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Spokój już! :d

Cytat:

Nie o to chodzi! Zanim przyszedłeś byl spokój i wszyscy normalnie ze sobą rozmawiali! A teraz sam widzisz co sie dzieje! . Tylko rozpierdzielasz nam dyskusję.

Edytowane przez xXCinderellaXx5
Czas edycji: 2011-03-03 o 20:55
xXCinderellaXx5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 20:58   #1668
karmadlakota
Raczkowanie

dziewczyny nie lubicie mnie tu ?
nikt mi juz nie odpisal

a mi zle
karmadlakota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 20:59   #1669
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karmadlakota Pokaż wiadomość
dziewczyny nie lubicie mnie tu ?
nikt mi juz nie odpisal

a mi zle

mi tez nikt nie odpisal, i chyba dlatego sobie pojde ;d
Stary 2011-03-03, 21:05   #1670
karmadlakota
Raczkowanie

Cytat:
czekaj czekaj ja zaraz Ci odpisze

p.s bo tutaj sie zajmuja dyskujsja z jakims 'facetem'
Stary 2011-03-03, 21:05   #1671
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Cytat:
Odpisałam Ci !
Ale widzicie co się tu teraz dzieje ;/
Stary 2011-03-03, 21:05   #1672
karmadlakota
Raczkowanie

Cytat:
czekaj czekaj ja zaraz Ci odpisze

p.s bo tutaj sie zajmuja dyskujsja z jakims 'facetem'

sory dwa posty sie wyslaly;p
Stary 2011-03-03, 21:08   #1673
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Dziewczynki zajęły się konwersacją z nf inne wpisy nie zostały zauważone

Cytat:
Napisane przez karmadlakota Pokaż wiadomość
poza tym sobie dzis uswiadomilam ze nie odetne sie od niego na 100% na zawsze bo mimo wszytsko zawsze jest ryzyko ze pojdzie na ta impreze co ja -jestesmy na tej samej uczelni i mamy wspolnych znajomych
na razie tych imprez unikam ale ile mozna
moze nie chodzi o to zeby uciekac tylko stawic temu czolo co?
tak sobie mysle ze musze uswiadomic sobie to ze on byl czescia mojego zycia-i tego juz nie wymaze z pamieci-bo moza powiedziec ze caly poczatek studiow do teraz mi sie z nim kojarzy...
sadze ze tak na serio on w ogole nie bedzie mnie obchodzil dopiero wtedy jak sie w kims zakocham... a do tego daleka droga
Musisz sama sobie odpowiedzieć czy nie będzie Cię za bardzo bolało to że on też tam będzie, czy nie będziesz się źle z tym czuła. Jeśli jesteś już na tyle silna, że jego obecność tam nie będzie dla Ciebie wielkim przeżyciem to nie ma co uciekać, tylko jak napisałaś stawić temu czoła On był i będzie częścią Twojego życia, kiedyś swoim wnukom będziesz opowiadać o tej swojej wielkiej miłości
Stary 2011-03-03, 21:10   #1674
mimimka
Zadomowienie

Cytat:
A my sobie NIE ŻYCZYMY abyś wypowiadał się w temacie, który nijak Ciebie nie dotyczy i na który nie masz pojęcia. No chyba, że się rozstałeś z facetem, to wtedy pojęcie możesz mieć i możesz się wypowiadać, ale teraz nie pasujesz do tego tematu, bo temat jak by nie patrzeć brzmi "Rozstanie z FACETEM". Nie rób nam śmietnika z forum wpychaniem swoich 3 groszy, bo każdy ma Cię tu dość, bo tylko nam psujesz humor próbując udowodnić, że zjadłeś wszystkie rozumy i lepiej wiesz co powinnyśmy zrobić, a czego nie. Wybacz, ale to NASZE życie i wcale NIE MUSIMY robić tak jak Ty nam nakazujesz. Dziękuję za uwagę.
Zastanawiam sie, co sie z Wami dzieje.
Zachowujecie sie jak napaleni gowniarze, ktorzy widza dziewczyne, ktora gra i za wszelka cene chca jej dogryzc.
Forum jest dla ludzi, wszytskich... Czemu nie pozwalacie mu tu pisac? On tez ma za soba rozstanie i oprocz tego, ze sie duzo uczy to moze tez potrzebuje wsparcia...
Dajcie mu spokoj... To co robicie to dyskryminacja.
Forum jest po to by kulturalnie rozmawiac i dyskutowac, a nie wyzywac sie i wyganiac...
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!
mimimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 21:10   #1675
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
co za dwulicowa szuja!
Niedojrzały dupek
Stary 2011-03-03, 21:13   #1676
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
Zastanawiam sie, co sie z Wami dzieje.
Zachowujecie sie jak napaleni gowniarze, ktorzy widza dziewczyne, ktora gra i za wszelka cene chca jej dogryzc.
Forum jest dla ludzi, wszytskich... Czemu nie pozwalacie mu tu pisac? On tez ma za soba rozstanie i oprocz tego, ze sie duzo uczy to moze tez potrzebuje wsparcia...
Dajcie mu spokoj... To co robicie to dyskryminacja.
Forum jest po to by kulturalnie rozmawiac i dyskutowac, a nie wyzywac sie i wyganiac...
mimimka ja nie potrzebuje pocieszenia hehe..... nie chce tylko kąśliwych uwag....

bo nie rozumiem CO TA wypowiedz moja zrobila ZLEGO

"Damian to samo im pisalem x razy i na nic to bylo. Niestety na logike im nie wytlumaczysz u kobiet emocje musza opasc wtedy mozna cos dzialac"

stwierdzilem tylko FAKT nic wiecej....i juz zlosliwosci sie posypaly .. a same piszecie ze emocje musza opasc czas itp...

Edytowane przez normalnyFacet
Czas edycji: 2011-03-03 o 21:17
Stary 2011-03-03, 21:13   #1677
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Niedojrzały dupek

2 miesiace, boze, trzymajcie kciuki fizyka mnie woła... a glowa juz boli od placzu
Stary 2011-03-03, 21:14   #1678
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:

Jeżeli chodzi o Elve, to nie wiem czy tak pała do Ciebie miłością, bo przez długi czas próbowała uświadomić Ci, że porządnie nam tu nakłamałeś

A bądź sobie czym chcesz facetem, kobietą czy obojnakiem, nawet i kosmitą możesz być. Rady możemy przyjmować o ile pokusisz się o jakieś poznanie historii danej osoby i weźmiesz sobie poprawkę na to, że każdy jest inny i każdy może potrzebować czegoś innego, aby wyjść z dołka po rozstaniu. I Ty być może potrzebujesz na to dnia, a inna osoba potrzebuje roku. Tu nie liczy się czas, nikt nie jest gorszy, bo przeżywa coś dłużej bądź krócej liczy się, że ktoś jakoś próbuje. I jedni chcą klina inni nie chcą i nie ma co ich zmuszać do tego czy tamtego i krytykować, że piszą o eksie zamiast rzucać się w ramiona nowej osoby. Ja zrobiłam tak, że mając w głowie jednego chłopaka rzuciłam się w ramiona innego i potem skrzywdziłam go i wiem, że u mnie metoda klina klinem jest najgorszą metodą świata. I za nic w świecie mnie nie przekonasz i wielu osób na tym wątku i denerwuje nas to, że nas krytykujesz, że robimy coś i to nie jest to co radzisz Ty. Weź także pod uwagę, że my jesteśmy kobietami, a Ty facetem i nasze poglądy mają prawo się różnić. I jeżeli zamierzasz nam wmawiać jakie jesteśmy, to daruj sobie pisanie tu, a jeżeli bardzo chcesz nam pisać rady, to rób to w sposób sugerujący, a nie prześmiewczy nasze zachowanie i wychwalający Twoje. Prosimy Cię bardzo, żebyś nas szanował, nasze zdanie, naszą wolną wolę, nasz sposób bycia i życia. Jeżeli nie zamierzasz tego robić, to przestań się udzielać, bo to bez sensu.

.
Stary 2011-03-03, 21:14   #1679
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Niedojrzały dupek
Jak większość naszych ex
Stary 2011-03-03, 21:18   #1680
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
Ja nikogo nie wyzywałam.
I właśnie forum jest po to by kulturalnie rozmawiać, a ocenianie osób i stwierdzanie, że "nie dziwię się, że faceci Cię tak traktują" chyba do kulturalnej rozmowy ani dyskusji nie należy.

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
stwierdzilem tylko FAKT nic wiecej....i juz zlosliwosci sie posypaly .. a same piszecie ze emocje musza opasc czas itp...
To nie jest FAKT, to jest Twoja OPINIA

.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości