![]() |
#181 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach
Hej ,slodkiego dzioneczka Wam zycze. Ja juz tez po jednym paczku i tez za nimi nie przepadam. A kiedys wydawaly sie lepsze ,bo jestesmy "dziecmi komuny" poza paczkami nic nie bylo w sklepach i dlatego tak Nam smakowaly
![]() DOLCEVITA nie tylko facet daje przyjemnie doznania ..... ![]() ZA oknem u mnie piekna wiosna 6 st na plusie ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Też muszę kogoś namówic na jakieś małe balety jutro. Najlepiej jakąś niedzieciatą kolezankę (hm... czy ja mam takie?
![]() Gipssis, taaak, pączki za komuny to był prawdziwy delikates ![]() Edytowane przez Rilla82 Czas edycji: 2011-03-03 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Możliwe, możliwe
![]() I były taniutkie... A jak sobie przypomnę, że kiedyś 100zł to był majątek to...
#184 |
Zadomowienie
|
Mojemu chłopowi całkiem odbiło. Wstał o 6 rano i pojechał do ulubionej piekarni po pączki. Zawiózł mamie 10 szt, do domu przywiózł 12 szt!! Przed 7 przyniósł mi do łóżeczka kawę i jeszcze ciepłego pączka
![]() ![]() On na śniadania wszamał 4 szt, poszedł do pracy, niedawno wrócił i mi zameldował że kolejne 2 pochłonięte. Myślę, że do wieczora upora się z resztą. Ja mam tylko pytanie - gdzie on to mieści? Życie jest nie fair ![]() Ale musze go pochwalić, bo faktycznie bardzo dobre przywiózł - pieczone, więc nie śmierdzą starym smalcem. W sumie to jak taka słodka bułka ![]() Co do spalania - ja też jutro szykuję się na małe ostatkowe balety, więc się troszke powygina ciałko. |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
Ale Wam fajnie z tymi baletami,ja jestem troszke uziemiona i zostaje mi komputer ... Szkoda,ze tak jestesmy porozrzucane po calej Polsce
![]() Moja kolezanka po urodzeniu dziecka tez uczestniczy w jakim"dzieciatym forum" i wiecie,ze one z tymi dziecmi raz do roku sie zbieraja,zeby w realu wymienic poglady? ![]() ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Przyczajenie
|
Hm..jestem mezatka (1,5 roku), 27 lat i marzy mi sie miec rodzine..kiedys, za pare lat, ale teraz dobrze mi tylko we dwoje (chociaz moja rodzina ciagle sie dopytuje 'kiedy').Wiekszosc moich znajomych juz dzieciata i faktycznie nie maja za duzo czasu i wiele rozmow jest o dzieciach. Ja nie jestem jeszcze na to gotowa, moze jeszcze nie dojrzalam do tego a moze po prostu chce sie nacieszyc czasem tylko we dwoje, kiedy mozemy robic co tylko chcemy, probowac nowych rzeczy, rozpoczac nowa kariere,a w przyszlosci cieszyc sie rodzina - zobaczymy. Uwazam ze powinnismy spelniac nasze marzenia a zakladac rodzine wtedy kiedy bedziemy gotowe, a nie bo juz czas.
niestety zauwazylam tez ze wiele mlodych 'bezdzietnych' malzenstw staje sie pasywna, kiedys fajnie bylo razem spedzac czas a teraz po prostu sa 'nudni', nie wiem czemu tak jest, moze tylko ja to tak widze, ze niektorym sie wydaje ze jak sie jest w zwiazku malzenskim to trzeba byc 'dojrzalym',powaznym, nudnym ...czy spotkaliscie sie z tym czy to tylko moi znajomi;p hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Kila, nie tyko Twoi, u mnie jest niestety podobnie. Ja to nazywam "syndromem ciepłych kapci"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Albo co gorsza(to przeczytalam w paru watkach wczesniej) jakby te zony sie baly,ze my nie zony mamy ochote na ich mezow ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Chociaz tak mysle,ze te malzenstwa "ze stazem" juz sie soba nacieszyli i sa coraz bardziej chetni na wychodzenie z domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
u mnie chyba wysyp to wokół same dziewczyny zachodzące w ciąże... albo już w ciązy 6-7 takich osob jest
#191 |
Zakorzenienie
|
Nooo u mnie też, co znajomy to dzieciaty albo w ciąży...
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
zostaje wiec sama "na placu boju"
#193 |
Zadomowienie
|
Ja wczoraj kupowałam sobie buty i przy kasie patrzę, a tam długo niewidziana koleżanka. Witam się z nią, odwraca się i pierwsze czym się chwali to zaawansowana już ciąża
![]() ![]() Jak to jest, że tyle dziewczyn wokół mnie widzi swoją przyszłość w domu przy garach? ![]() Dzięki, że jesteście tu na wizażu i dajecie mi poczuć, że nie jestem sama ze swoim "dziecko, nie dziękuję". ![]()
#194 |
Zakorzenienie
|
Ale jeżeli są szczęśliwe i spełnione dzięki temu, to czemu nie? Niektóre kobiety po prostu chcą być matkami.
![]()
#195 |
Zakorzenienie
|
fakt, każdy ma inne priorytety, szkoda że nie mam w otoczeniu ludzi podobnych.
Dzis jedna osoba poszła do szefa, ze chce zmienić godziny pracy, bo ma dziecko i nie ma z kim przez godzinę zostawić...ok wszystko sie udalo, tylko że jak ja chcialam zrobic cos podobnego, to juz nie, bo chodzi "tylko o psa"
![]() |
#196 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;25488039] ja musze sie przyznac ze jeszcze nie zjadlam zadnego paczka ![]() pech jak nic gwarantowany ![]() ![]() ![]() ja zjadlam 4 ![]() ![]() Cytat:
![]() ja tez juz prawie zamezna raz bylam, zwiazek jak malzenstwo, tyle, ze bez obraczki, kilka lat i jakos mnie to nie zmienilo, nie spowaznialam specjalnie, i nie wyobrazam sobie, zeby cos zrobilo ze mnie nudziarza ![]()
![]() |
#197 |
Zadomowienie
|
Wstyd się przyznać, ale ja ostatnio zaczęłam...unikać pewnych znajomych. Ostatnio miała 2 takie sytuacje
1.Raz w sprawach powiedzmy służbowych byłam w pewnym urzędzie, gdzie pracuje koleżanka ze studiów. Słyszałam, że jest w ciąży. Wchodzę do pokoju - widzę ją rozłożoną na krześle obłapiającą się po brzuchu. Rzuciłam tylko zdawkowe "Cześć" zostawiłam to co miałam zostawić i zwiałam. 2. Spotkałam inną koleżankę ze studiów w sklepie. Była z dzieckiem. Znowu "Cześć" i zwiałam. Jakoś nie mam ochoty udawać "Jak pięknie wyglądasz" "Jaki słodki synek" - nie lubię dzieci, kobiety w ciąży moim zdaniem nie wyglądają ładnie więc po co kłamać. Poza tym są zaraz pytania - Kiedy Ty? Kiedy wyjdziesz za mąż? A ja uwielbiam konkubinat! |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
ja z kolei mam sporo niedzieciatych znajomych. Zaraz właśnie wychodzimy
![]() Tylko w przypadku dwóch par zauważyłam taki syndrom ![]() Ja wciągnęłam 4 pączki. Ależ mi weszły ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- co do tych wszystkich dzieciatych i w ciąży wokół - co się dziwić, jesteśmy w takim wieku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
A jeszcze a propos SATC - kto oglądał wie o co chodzi.
Czasami mam ochotę niczym Samantha zrobić imprezę pt."Nie jestem w ciąży". Niestety nie bardzo mam kogo zaprosić... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
widzialyscie SATC wersje kinowa nr 2? myslalam, ze Carrie z brzuchem bedzie paradowac, a tu taka mila niespodzianka ![]() ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-03-03 o 19:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ![]()
![]() |
#203 |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;25494937]ja przyjdę
![]() No co TY? A My to co??!! Ja sie tez pisze na taka imprezke ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- A co sadzicie o takiej przyjaźni jak w SATC? Myslicie,ze taka przyjazn jest mozliwa?czy moze przezywacie taka przyjazn? Mnie sie podobaly bardzo odcinki jak Miranda urodzila... I zachowanie Samanthy... Podobne do tych Naszych tutaj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
Jeżeli istnieją to myślę, że niezmiernie rzadko niestety...
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
ja nie oglądam tego serialu
![]()
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Eh niby takie zycie, ale smutne to. A taka przyjaz mi sie marzy...
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, nie nie, to nie dla mnie. Im starsza jestem tym bardziej mnie odrzuca. Mam chyba jakieś uczulenie na dzieci ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
moze zapadlysmy na jakas dzieciomatoze?
![]() ![]()
#209 |
Zakorzenienie
|
Albo się lubimy sobie tłumaczyć dlaczego dzieci są beee
![]() Chociaż, niektóre są fajne - jak daleko i się uśmiechają. Broń Boże na ręce, Aaa i sobie przypomniałam, ostatnio w sklepie parka z dziećmi była i nagle coś mi tak wania... Wania tak nieprzyjemnie, ludzie zaczynają węszyć... a tutaj smyk w wózku sobie w gacie narobił.. uhhh...
#210 | |
Przyczajenie
|
![]()
Co prawda do trzydziestki brakuje mi jeszcze kiiilku lat, ale od zawsze wiedziałam, że nie chcę mieć dzieci (i nic się w tej kwestii nie zmieniło, jak ich nie lubiłam, tak ich do tej pory nie toleruję).
Cytat:
Cieszę się, że mój TŻ ma podobne podejście ![]() Ciężko mi też zrozumieć hasło : "Gratulacje"... Tak, tak jest kulturalnie, ale nie wiem, czego można tu gratulować ![]() I tak, lubię zwierzątka, nawet bardzo ![]() Mam nadzieję, że nie mnie odtrącicie, o Bezdzietne! (jak Wy w ogóle możecie nie chcieć mieć dzieci!!! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.