![]() |
#2611 | ||||
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tymczasem wymyśliłam dzieciakowi hipotrofię asymetryczną ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Zakorzenienie
|
Red, ja mialam takie jazdy z wymiarami.
W 39 (z om) bylo tak: AC-39; FL-35; BPD-33. Waga w 40/41 3800, błąd dopuszczalny ok 0.5kg, nastawiałam sie na 3300, a bylo 4200 w 42 tyg. ![]() Ju, Lampart ![]() ![]() ![]() Net mi w kompie padl, mam tylko przez gprs z tel. ![]()
#2613 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2614 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom dokłądnie ![]() ![]() ja bym te nogi zrobiłą moze bardziej prosto-skasne....ale co z tego..i tak ten jest jedyny w taklim rodzaju..a i tak sie go pewnie nie da nigdzie kupić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- taki bym tez mogła wziąc: http://www.stalplex.com/lawy/1d1.jpg
![]() |
#2615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-03 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
Ja nie powinnam nic bo łącznie z pączkami wpyliłam dziś 1900kcal, zapotrzebowanie spoczynkowe mam 1400 a 1,5 godz. treningu spaliło 580. Tyle w teorii w praktyce sprawdzę jutro po wstaniu bo się waze zawsze o tej samej porze. I znając moje mozliwosci pewnie z 200-400g na plusie bedę.
RED: Sprawdziłam i tez mam takie 2-3 tygodniowe różnice w wymiarach dziecka. Natomiast co do przyrostu wagi, mama nie tyje dziecko nie tyje ![]() A poza tym czasami z USG się nie da wymiarów tak dokładnie ocenić. Ja miałam z USG na 2 tygodnie przed rozwiązaniem szacowana wagę urodzeniowa Ewy 2700 a się urodziła 3350.
#2617 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moj stolarz nie umie ![]() stary+nowy...ni mom starego do tego pomysłu...zlazłam juz chyba wszytkie komisy ![]() ![]()
![]() |
#2618 | |
Zakorzenienie
|
kto z Was śpi na sofie rozkłądanej z IKEA?
a kto na jakiejkolwiek rozkłądanej z BRW czy cuś ? nie wersalka i tak najlepiej do 135 cm szerokosci powierzchni spania poczebne na gwałt - ![]() ikea ma ale jakoś nie wierzę w to zeby na ikei sie dało spać - mnie tam na widok tych sprezyn i listewek widzi się skrzypienie murowane - nawet uwertura skrzypienia noi ![]() cza kupic na juz - sofa sie rozleciała po 12 latach ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() no bo był chyba najpiekniejszy, aż widziałam siebie przy nim na śniadaniu i kolacji ![]() ja bym się uparła na nie - ktoś musi umieć je wygiąć na boga |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2619 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A ja coś ostatnio nie tyję ![]() ![]() ![]() Chyba wyrobiłam normę smęcenia na dziś. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2620 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
cały problem w tym ze jedne chłopy robia nogi a inne blaty..i zaden nie ma interesu w tym zeby to połączyc ![]() ![]()
![]() |
#2621 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
ale śpisz na nich noc w noc? czy w sypialni?????????????
bo kurde takie lichutkie one i tyle elementów do dzwięczenia - ja się dużo ruszam w nocy ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- ale chyba połączyć jak już będziesz miałą te elementy to nie problema strasna ???????????? |
![]() ![]() |
![]() |
#2623 |
Nindżopesz
|
Nie nie wyrobiłam
![]() Ja nie kce do szpitala! Położą mnie w sali 20-to osobowej ze stękającymi kobitami, jarzeniówki prosto w oczy przez całą noc, jeden kibel bez skobla i bez lustra, prysznic bez zasłonki, na podłodze lodowate szare linoleum, koszula w więzienne pasy, skrzypiące łóżko do którego trzeba się wdrapywać ze stołeczka, karaluchy (no, może bez karaluchów za to bez netu), ciapana marchewka, zupa i wołowina w sosie na obiad, ani się umalować ani wyszczać, zaczochram się na śmierć o ile wcześniej nie zanudzę, TŻ zagłodzi koty, zapuści mieszkanie, sam w sobie zaśmierdnie bo kto go zmusi do kąpieli i tylko teściowa będzie mnie codziennie odwiedzać i gderać, że jestem sama sobie winna bo nie chodziłam na spacery tak jak kazała ![]() Idę po czerstwą bułkę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2624 | ||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Redziq, jeśli na 100 % to odmrożenie no to ok, ale zobaczysz co jeszcze Twoja gin powie, czy nie każe Ci np zbadać bilirubiny, aspatu, alatu, fosfatazy alkalicznej, bo takie swędzanie czasem jest też objawem cholestazy ciążowej, ale nie czytaj o tym i se nic nie wkręcaj!! Piszę to tylko po to, żebyś zwróciła na to uwagę ginowi podczas wizyty ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2626 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
umaruam ![]() zapomnialas napisac ze koszula bedzie cała zakrwawiona a ty tez sie w sobie zasmierdniesz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2627 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cholestazową histerię przerabiałam dziś rano, wieczór jest sponsorowany przez hipotrofię ![]() Dobra, już się zamykam i zmieniam temat. O czym by tu... ...Hmm, ładna dziś pogoda. Tak zimno, ciemno i depresyjnie, pewnie w szpitalach karaluchy wpełzają dziewczynom pod kołdry w poszukiwaniu ciepłych, wilgotnych zakamarków ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bywałam ostatnio w szpitalach ![]() Winterko - dzięki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2629 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuję- lepszy niż poprzedni?
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję wszystkim za pochwały lamparta ![]() A u lekarza- dobre wieści- wszystko znikło!!! ![]() ![]() ![]() I od dziś nie biorę zatrzymywaczy wody! ![]() Schudnę, normalnie, w parę dni- a jednak pąka dziś nie zjadłam, nie myslałam o jedzeniu, bo mam problem- Stella in Two czy Inside Delight? Stella bardziej szpiczasta, ale to jedne z pierwszych perfum, które mi się strasznie spodobały- zanim odkryłam dryndusy. I 212. To fajne- taka pętla.
![]() |
#2630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze ![]() Po drugie ![]() ![]() Po trzecie primo: - ni ma 20 osobowych sal ![]() - kobity nie stękają (chyba, że akurat rodzą albo mają bóle ![]() + światło się nie pali w nocy + w kiblu jest skobel i nawet lustro! ![]() + jest zasłonka pod prysznicami ? linoleum nie wiem, nie pamiętam, nie kojarzę ![]() -+ koszule są białe, bez pasów ![]() ![]() + nie wdrapuje się do łóżek po stołeczq (bo nie ma stołeczqf) ![]() + karaluchów niii ma - + możesz się malować, jak tylko masz wenę do tego + wyszczać się będziesz mogła Po czwarte primo: - no fakt łóżka mogą skrzypieć - na obiad może być marchewka, zupa, wołowina... ![]() ![]() - wyszczać się będziesz mogła, gorzej z ... ![]() ![]() Co do TŻa - poradzi se jakoś ![]() (chyba) ![]() Co do teściowej - możesz powiedzieć, żeby tej Pani nie wpuszczali do Ciebie ![]() ![]() Jeszcze w czymś Ci pomóc? ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-03 o 21:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ju-fajny avek,fajne wieści
![]() Jak czytam Red to mi się mój pobyt w szpitalu przypomina ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2632 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wiesz co, pisz tutaj sobie o wszystkim co Cię meczy (nawet jak się śmiejemy ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Żeby tylko przez te karaluchy wpełzające w ciepłe, wilgotne zakamarki, te wszystkie dziewczyny nie zaczęły w jednym czasie rodzić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2634 |
Zakorzenienie
|
![]() Nie nadrobieu, streszczenie pliiiiizzzzz ![]() Fogle jestem zompie, wstałam o 3 rano, po to żeby zdążyć na pociąg o 5:50 do Łodzi, żeby pojecha na 30-minutową wizytę do lekarza, wsiąść w pociągi powrotne i siedzieć na desce klozetowej w przejściu ![]() I nie zjadłam ani jednego pączka, za to pukałam się w głowę jak w co drugiej witrynie w Łodzi widziałam sterty pączków i myślałam sobie, co to za święto lokalne czy coś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehh a Ju - wieści są juz same w sobie nagrodą - ale moim zdaniem zasługują jeszcze na jedną albo dwie jak nic ![]() bier dwie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() naprawdę bardzo się cieszę ![]() Red ![]() ![]() będzie wszystko ok. nie nakręcaj się, nie położą Cię w szpitalu, nie zjedzą Cię karaluchy, twoje koty przeżyją, a Tż nie zarośnie brudem obiecuję ![]() bosze ale doła załapałam ![]() czy ja powinnam się rozwieść ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ale i przytulam za resztę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2638 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A u lekarza ok? Cytat:
No, teoretycznie mogę coś sprzedać- ale co???
![]() |
#2639 |
Zakorzenienie
|
Ju - nie pamiętam poprzedniego
![]() ![]() Dobranoc ![]() Kurde ostatnio chodzę spać " w ciapki". Jak jednego dnia położę się po 21.00 to drugiego w okolicach 23.00 (jak dziś). I tak na zmianę ![]() Ale muszę przyznać jedno. Od kiedy chodzę spać między 21.00 a 22.00 mam na drugi dzień lepszy humor ![]() Też mi odkrycie roku.... ![]() Dobranoc ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2640 | |||||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję ![]() Cytat:
![]() Lustro! ![]() ![]() Na widok teściowej przybiorę warzywną minę i przemknę pod drzwi oddziału psychiatrycznego. Dziękuję, to chyba tyle ![]() ![]() Cytat:
![]() Jednak mówiąc poważnie mam kiepskie wspomnienia z pobytu w szpitalu na oddziale kardiologicznym jakieś eee 15 lat temu kiedy zemdlałam w kościole i wzięli mnie na przesłuchanie, znaczy przebadanie. Tydzień leżenia na cholernie skrzypiącym, wysokim a jednocześnie zapadniętym na środku łóżku, na sali było 6 albo 8 bab z czego pięć/siedem staruszek i ja, stękały jedna przez drugą, okno oczywiście zamknięte bo zimno, zapachy walerianowo-starczowyziewne, każda se lampkę paliła bo wiadomo po ciemku nie wstanie do wc, żarcie jak w opisie, łazienek nie pamiętam. Ha, może wyparłam je ze świadomości? W każdym razie chyba na ginekologii nie będzie ośmiu staruszek ![]() Cytat:
No lepiej mi robi ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Flo, ale dlaczemu ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.