Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-03, 21:01   #451
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Aguś dojdzie, dojdzie

A mój mąż ma 8 marca "trening" w sprawie tej nowej pracy i może już numery będą fajnie, fajnie A ja mam za to w pracy najpierw poczęstunek z okazji dnia kobiet a potem radę pedagogiczną. będziemy m.in wybierać te zespoły i liderów (to co miałam na ostatnim szkoleniu) Coś czuję, ze się może zejść.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 21:16   #452
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
mi co chwile ktos smaka robi
a pozniej po ciazy bede plakac
nie dosc, ze z wagi (chociaz i ta schudne) nto jeszcze z genetycznie przekazywanych rozstepow z matki na corke
tyle razy dziennie sie kremowac i co
d.pa

łuhuhu
cos mi sie tu wydae, ze madzia niedlugo zaciazy

ja miałam rozstępy już w wieku 14 lat

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
nie, nie ja jestem twarda na jego teksty hehe. Choć mój mąż to jakby mógł, to by sam ze sobą zaciążył aby tylko mieć dziecko

Ja jeszcze nie mam pacia na dziecko.

W ogóle to idzie wiosna i jak mój mąż już przestał mówić na temat dziecka, tak teraz znowu prawie codziennie mi jakie aluzje rzuca
mój to też ciągle o dziecku i seksie bez zabezpieczenia już myślał ostatnio firmę zakładać by nas było stać na dziecko

Cytat:
Ja juz od tygodnia piszę o wiośnie Ja wiem, że jest minusowa temperatura ale to słonko działa na mnie jak nie wiem co Jestem tak pozytywnie naładowana , że szok
mój TŻ się śmieje że sahara w dzień 15st. słońce w nocy mróz bo czasem jak słońce przygrzeje to choćby lato

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
mój TŻ co roku chce mnie topić

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Atomufka - trzymam kciuki jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Powodzenia i przyjemnej podróży!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

Kwiatuszek - u mnie bedzie jakieś 80 zł za normalną szynkę a za eko ok. 120

Sysunia - trzymam kciuki za podjęcie decyzji. Niestety Kraków jest drogi, jak się nie chce w kawalerce mieszkać to trzeba zapłacić. Rynek mieszkań używanych tez istnieje ale prawdę mówiąc ceny na nim są zazwyczaj z kosmosu, drożej niż z pierwotnego nieraz a jeszcze trzeba wszystko kuć i robić na nowo. To już bym deweloperskie wolała robić. Nowe kilkuletnie są drooooogie bo ludzie je w szczycie kupowali i jak nie sprzedadzą za ile kupili plus różnica w walucie to są uziemieni.
Ziemia jest droga to fakt, za działkę budowlana trzeba dać ok. 100 tyś (nie mówię o Zabierzowie czy Zielonkach bo tam jest kosmos zupełny). Budowa - hmmmmm zależy od wielu czynników, znajdź sobie projekt domku który Ci sie podoba, masz tam zazwyczaj kosztorys na stan surowy zamknięty. Wykończenie to już inna bajka Średni - 1-1,5 tyś za m2.
Macie dużo do myślenia.

No normalnie jak ja się między ludźmi pokaże!!!!!!!!!!!!!!!

Tż jeszcze nie miał tygodnia testowego?????

Dzięki za wyjasnienie
dużo za szynkę

nie TŻ tygodnia testowego nie miał chyba zrobię jak będzie test to postanowienia jakieś będą bez piwa choć pijemy jedno na dwa tygodnie to i bez ciasteczek to kawy bo mówi po co kupuję a jak są to połyka czasem jak widzę ile on je dwa razy tyle co ja na śniadanie czasem 4 kromki co ja 2 ledwo wcisne kiełki będziemy jeść ha ha

madzialenka po tych kiełkach eko widać różnicę są jakby bardziej podatne na pleśń muszę je płukać i wodę od razu wylewać bo one jakoś wilgotniej mają niż te ze zwykłe a brokuły czekam aż wyrosną i nic ile ci rosły??

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2011-03-03 o 21:19
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 21:23   #453
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Śliweńko jaką firmę chciał otwierać i dlaczego zrezygnował??

Nie pamiętam ile mi ten brokuł rósł... Mąż mówi, że jakieś 4 - 5 dni.

polecam zobaczyć
http://www.joemonster.org/filmy/3331...ranego_papieru

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2011-03-03 o 21:32
Stary 2011-03-03, 21:40   #454
india83
Zakorzenienie

Anika łożeczko piękniste!!! już widzę w nim Natke... super. brawa dla zdolnego męża

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
No
moi rodzice maja takie
nie naleza do tanich niestety ...

ja mam fajny odcien lakieru firmy Sally Hands mozna go dostac w Polsce?

dziekuje

dziekuje
wiem niestety, na okna na dole wychodzi ok. 3 tys ale co zrobic, ze juz inne mi sie nie podobaja

[
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Laski, właśnie mąż mi napisał że przywieźli pierwszą paletę cegły ale jestem "podjarana"
fajne uczucie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
w tym samym ale TŻ jest rok starszy do tego ślub w tym samym dniu
przed mszą świadkowej ksiądz się pyta czy mamy jakieś zainteresowania wspólne a bratowa że mamy dziś urodziny i zaczął ksiądz kazanie że 24 lata temu w szpitalu w Raciborzu urodziła się M. i równo 25 lat temu gdzieś w szpitalu w Zabrzu usłyszano pierwszy płacz P. jak to zaczął mówić myslałam że poryczę się już na początku mszy i sukienkę zaplamię

imprezę razem robimy a prezentami z TŻ wymieniamy się jak w Wigilię
jak romantycznie i mozna sie wzruszyc

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
dzien dobry
Ale jestem wkurzona od rana,firma mi nie zapłaciła za urlop ,miałam jakieś 80 h do wykorzystania....chyba mnie coś trafi,do tego nie wiem jak się z nimi skontaktować
Muszę w taki razie zrobić,jak akurat nie biorę tabletek od lat,a swoją drogą to dziwne ,że moja gin nie mówiła mi nic o tym usg...
a to dranie, oby sprawa sie wyjasnila z kasa

Cytat:
Wróciłam od fryzjera ...padam...
Kupiłam jeszcze torebkę i marynarkęprzyda się na rozmowy w sprawie pracy

anika
albo jestem ślepa,albo nie wiem ,ale nie wiem gdzie Ty wrzuciłaś zdjecie łożeczka ,a bardzo chciałabym zobaczyć

Sysunia masz rację nie ma co czekać.My kupiliśmy mieszkanie w zeszłym roku a już teraz zapowiadają,że takie same na tym osiedlu mają kosztować
80 tyś więcej.Więc na Waszym mcu brałabym kredyt i kupiła mieszkanie,bo zawsze jest to własność i w razie czego można sprzedać.Na tym zawsze się zarobi! A jak wrócicie do Polski to ciężko Wam będzie kupić mieszkanie,bo przecież trzeba mieć umowę o pracę itp itd.Więc namawiaj Tż!
My jutro wracamy do Pl po 6 latach

Ależ ona inteligentna

A z moją kasą nadal nic się nie wyjaśniło....moja kierowniczka ma to wyjaśnić ,oby....
poka poka zakupy

i super, ze fryzjer spisał sie na medal. a jak wlosy sie trzymaja, dostały popalic?

Cytat:
Treść usunięta
haha zupełnie jak moj maż tez zaraz każdego wyzywa

[A ja dziś tez dokonalam malych zakupów

dokupilam sobie 2 szaliki takie zwykle - granatowy i szary
spodnie i bluzeczke
Stary 2011-03-03, 21:50   #455
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
ja miałam rozstępy już w wieku 14 lat

mój to też ciągle o dziecku i seksie bez zabezpieczenia już myślał ostatnio firmę zakładać by nas było stać na dziecko

mój TŻ się śmieje że sahara w dzień 15st. słońce w nocy mróz bo czasem jak słońce przygrzeje to choćby lato

mój TŻ co roku chce mnie topić

dużo za szynkę

nie TŻ tygodnia testowego nie miał chyba zrobię jak będzie test to postanowienia jakieś będą bez piwa choć pijemy jedno na dwa tygodnie to i bez ciasteczek to kawy bo mówi po co kupuję a jak są to połyka czasem jak widzę ile on je dwa razy tyle co ja na śniadanie czasem 4 kromki co ja 2 ledwo wcisne kiełki będziemy jeść ha ha

madzialenka po tych kiełkach eko widać różnicę są jakby bardziej podatne na pleśń muszę je płukać i wodę od razu wylewać bo one jakoś wilgotniej mają niż te ze zwykłe a brokuły czekam aż wyrosną i nic ile ci rosły??
ja nabylam w technikum
ale teraz w ciazy mam obrzydliwe
nawet z tylu nad lydkami na zgieciu kolan
Stary 2011-03-03, 21:52   #456
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
rosi w inglocie mozna paznokcie malowac testerem
sambus nie tylko szklanke rano czystej wody pil.
ile razy mu sloik pekl ale znalazlsposob - hartowanie, wlewal wrzatek i po ostygnieciu do zamrazarki. zazwyczaj zapominal i cala woda zamrazala sie.
a po rozmrozeniu w takiej wodzie niezly syf opada na dno

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

rosi a nie obarwia Ci sie plytka od czestego malowania w tych kolorach? bo ja najgorzej to w zmywaniu takiego lakieru mam, cala czerwona
o jacie... juz wiem na pewno ze to sposob nie dla mnie Znajac mnie to przypomnialabym sobie o tej wodzie po tygodniu hehe A co do wody to na slasku jest okropna... w ogole nie da sie pic przegotowanej wody z kranu, w pracy korzystamy z edenu, jak przyszlam do pracy to sobie zrobilam kranowki (nie wiedzialam ze uzywamy edenu) to poprostu zrobil mi sie taki kozuch ze masakra... cala herbate wylalam. A u Tż w pracy ostatnio skonczyl sie eden i przez jeden dzien pili kranowke przegotowana to nastepnego dnia wszyscy mieli sensacje zoladkowe... W domu mamy ciut lepsza wode ale i tak korzystamy z filtru bo jak sie przegotuje kranowke to jest kozuch....

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
to ci powiem jak jest u nas
marzec - urodziny bratowej męża
kwiecień urodziny szwagra średniego
maj urodziny szwagra najmłodszego
czerwiec urodziny męża
lipiec urodziny teściowej
sierpień urodziny Pata i najstarszego szwagra
wrzesień urodziny bratanicy męża
październik urodziny teścia i bratowej Wojtka

to od strony męża i wszyscy robią zawsze imprezy - miesią po miesiącu impreza a ja dorzucisz do tego moją rodzinkę - luty mój tata, kwiecień moja mama, listopad moja siostra i grudzień ja
to od lutego do grudnia mamy urodziny miesiąc w miesiąc a czasem 2 w jednym

brakuje nam kogoś w styczniu tylko hahaha
drugie dziecko koniecznie musicie sobie na styczen strzelic i bedzie komplet jak impreza to impreza

Cytat:
sądzę że nic nie pobije bezdomnego leżącego na przystanku przed PKP w Krakowie oparty o kolegę z fujarką na wierzchu w ręce i sikającego sobie na nogawkę to było kilka lat temu jakieś centrum handlowe tam budowali i masa ludzi chodziła koło tego przystanku

jak byłam w realu wydałam 19zł na papier toaletowy, 4 bułki, 2 koncentraty, cebule, cytrynę,śmietanę i 9 pączków (za 4,45zł) a TŻ twierdzi że wyżyjemy za 30zł na tydzień

bo real to jest bardzo drogi sklep... nie lubie go bo oszukuja z cenami - przy kasie inna a na polce inna, a poza tym gro produktow jest duzo drozszych niz w innych sklepach... w ogole ostatnio mam faze na biedronke i wkurzam tzta slowami "jak to dobrze ze biedronka jest tak blisko" po kazdych zakupach heheh

Baja zakupilam sobie masc którą poleciłaś - mam nadzieje ze podziala

Jak to dobrze ze jutro juz piatek bo wykonczyli mnie w tym tygodniu w pracy niesamowicie...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 21:57   #457
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Śliweńko jaką firmę chciał otwierać i dlaczego zrezygnował??

Nie pamiętam ile mi ten brokuł rósł... Mąż mówi, że jakieś 4 - 5 dni.

polecam zobaczyć
http://www.joemonster.org/filmy/3331...ranego_papieru
jeszcze nie zrezygnował chce zakładać instalacje elektryczne, montaże alarmów i monitoringów i audyty oraz certyfikaty energetyczne

Cytat:
ja nabylam w technikum
mnie stały się mniej widoczne

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
o jacie... juz wiem na pewno ze to sposob nie dla mnie Znajac mnie to przypomnialabym sobie o tej wodzie po tygodniu hehe A co do wody to na slasku jest okropna... w ogole nie da sie pic przegotowanej wody z kranu, w pracy korzystamy z edenu, jak przyszlam do pracy to sobie zrobilam kranowki (nie wiedzialam ze uzywamy edenu) to poprostu zrobil mi sie taki kozuch ze masakra... cala herbate wylalam. A u Tż w pracy ostatnio skonczyl sie eden i przez jeden dzien pili kranowke przegotowana to nastepnego dnia wszyscy mieli sensacje zoladkowe... W domu mamy ciut lepsza wode ale i tak korzystamy z filtru bo jak sie przegotuje kranowke to jest kozuch....

drugie dziecko koniecznie musicie sobie na styczen strzelic i bedzie komplet jak impreza to impreza

bo real to jest bardzo drogi sklep... nie lubie go bo oszukuja z cenami - przy kasie inna a na polce inna, a poza tym gro produktow jest duzo drozszych niz w innych sklepach... w ogole ostatnio mam faze na biedronke i wkurzam tzta slowami "jak to dobrze ze biedronka jest tak blisko" po kazdych zakupach heheh

Baja zakupilam sobie masc którą poleciłaś - mam nadzieje ze podziala

Jak to dobrze ze jutro juz piatek bo wykonczyli mnie w tym tygodniu w pracy niesamowicie...
mi chodziło że zapłaciłam 19zł nic nie kupiłam a TŻ twierdzi że na studiach wyżył za 30zł na tydzień i też za tyle możemy a ja za dużo wydaje na jedzenie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2011-03-03 o 21:58
Stary 2011-03-03, 22:08   #458
atomufka
Zakorzenienie

iwka dziękuję

Cytat:
Treść usunięta

o 19.15 mamy wylot o 22.50 lądujemy w Poznaniu
A stąd wyjeżdzamy rano ,autobus mamy o 12.30 więc będziemy padnięci

Cytat:
idzieta wiosna i dojsc nie moze

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Anika łożeczko piękniste!!! już widzę w nim Natke... super. brawa dla zdolnego męża

wiem niestety, na okna na dole wychodzi ok. 3 tys ale co zrobic, ze juz inne mi sie nie podobaja

[

fajne uczucie

jak romantycznie i mozna sie wzruszyc

a to dranie, oby sprawa sie wyjasnila z kasa

poka poka zakupy

i super, ze fryzjer spisał sie na medal. a jak wlosy sie trzymaja, dostały popalic?

haha zupełnie jak moj maż tez zaraz każdego wyzywa

[A ja dziś tez dokonalam malych zakupów

spodnie i bluzeczke
inidia nie mam aparatu
Ale Ty pokaż swoje łowy

Dziewczynki ,może rano mi się uda wlecieć do Was ,a jak nie to mam nadzieję ,że na pokładzie autobusu będzie wifi to jescze zajrzę,jeśli nie to napiszę Wam już z Polski

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 22:38   #459
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
A z moją kasą nadal nic się nie wyjaśniło....moja kierowniczka ma to wyjaśnić ,oby....
mam nadzieje, że kierowniczka tego dopilnuje! Kochana ciesze się, że kolorek na woskach super! \czekam na fotkę już z Polski

Cytat:
Treść usunięta
Ty hadro Ty! Ty lwico Ty!

Cytat:
Dziewczynki ,może rano mi się uda wlecieć do Was ,a jak nie to mam nadzieję ,że na pokładzie autobusu będzie wifi to jescze zajrzę,jeśli nie to napiszę Wam już z Polski
czekamy na Ciebie!

Śliwieńka, Madzia próbowałyście kiełki rzodkiewki? Pyszne są. rzodkiewka i słonecznik najbardziej mi smakują!

Martucha, będę musiała wypróbować tego Twojego kurczaka - brzmi pysznie. I tak myślę, że zamiast udka zrobiłabym pałeczki hmm... weekend eksperymentów przede mną.

Ja dzisiaj miałam ciężki dzień. jakoś nie mogę dojść do siebie. No nic. Idę wziąć prysznic. może będzie mi lepiej.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 22:52   #460
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj miałam ciężki dzień. jakoś nie mogę dojść do siebie. No nic. Idę wziąć prysznic. może będzie mi lepiej.
Guciu
Tez miałam dzień do kitu, od rana wsio szło nie tak ...ech .... za to pocieszyłam się kupując w Tally Weijl jeansy i drugie dostając za pół ceny

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 23:04   #461
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

spodnie i bluzeczke
wow to faktycznie sporo kasy .. i co decydujecie sie na nie?

pokaz zakupy

Cytat:

Kochana wysokich ladow i miekkiego ladowania

Ufff posprzatam caaaly dom , zrobilam pranie a teraz sie relaksuje jestem z siebie dumna hahaha wieczorkiem idziemy na urodzinowy obiad taty takze gotowac nie musze , jutro na zabawe a w sobote domowka u nas takze zanosi sie ciekawy weekend

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 23:14   #462
aniaaa84
Zadomowienie

Martuś zaszalałaś z obiadem, ja poszłam na łatwiznę schabowy i surówka, ale poszło wszystko więc chyba smakowało
miałam ambitne plany na ten tydzień pod kątem pracy i nie powiem cześć zrobiłam, ale reszta leży nietknięta...

Cytat:
(...)ok dzieki nasze jest podobne do skory i obawiam sie ze beda sie spodnie odbijaly na nim
(...)
Żabciu powiem Ci, że też myślałam o jeansach czy nie będą farbowały...u mnie w pracy dziewczyna ostatnio chodziła z dosłownie sinymi rękami i co się okazało, że dotykała dłońmi spodni a te farbowały

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
(...)
Miło to czytać Czytaliśmy opis tego imienia (nie wierzę w takie powiązania, ale chcieliśmy się pośmiać) i było, że Marcelina to "mały wojownik". Mina męża bezcenna A potem stwierdził, że z dużym wojownikiem (czytaj mną) dal radę to i z małym sobie poradzi.
(...).
Uśmiałam się z tego "małego wojownika" mąż będzie miał z Wami wesoło

Cytat:
a ja zapomnialam napisac, ze poszlam do jubilera zakupic sobie zlote kuleczki na wkrety. zaplacilam 126zl za 3 kolczyki - bo mam 3 dziury. od porodu nie nosze w 2 dziurkach kolczykow jakos zapomnialam wsadzic moje srebrne kuleczki - ale o dziwo mam w jednej dziurce - tej dodatkowej kolczyka hahaha, i jak osttanio chcialam je wsadzic to po chwili tak mnie te dziurki piekly i bolaly ze musialam wyjac, a nie chce zeby mi dziurki zarosly to musialam zakupic zlote
sobie sprawilam sama prezenta z okazji narodzin dziecka
i widzialam moj zarezcynowy pierscionek [bo tam kupowal moj mezu ] i j jak blyszzcal sie, szkoda ze moj tak nie blyszczy juz - teraz o tak go nie nosze, bo zaciaga tetowe pieluchy (...)
Mnie ostatnio też uczula wszystko co nie złote :/ a nigdy tak nie było, ostatnio włożyłam kolczyki ręcznie robione i uszy jak balony spuchły i czerwone się zrobiły więc zdjęłam...nie wiem od czego to zależy nigdy nie miałam takich reakcji

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
mojego też coś łapie, od wczoraj źle się czuje. Tata też niewyraźny, nigdy nie śpi popołudniu, a wczoraj i dziś po pracy się położył i śpi. Coś wisi w powietrzu
Baju ja w piątek wyszłam z pracy z zapaleniem krtani, w środę mi przeszło, ale zaraziłam wszystkich w domu bo oprócz tej krtani przypałętała się od dzieci standardowa grypa,a dziś czuję że coś na nowo mnie łamie...majątek już wydałam na leki

Cytat:
Treść usunięta
Rosi ja mam zrobić do przedszkola Marzannę więc jak coś to dla nas taką wizażową też machnę

Cytat:
(...)
(...)Dziewczynki ,może rano mi się uda wlecieć do Was ,a jak nie to mam nadzieję ,że na pokładzie autobusu będzie wifi to jescze zajrzę,jeśli nie to napiszę Wam już z Polski
Bezpiecznej podróży

dziewczyny padam, lenię się cały tydzień i chyba to lenistwo mnie tak męczy :/
dobranoc wszystkim

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2011-03-03 o 23:21
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 23:32   #463
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Guciu
Tez miałam dzień do kitu, od rana wsio szło nie tak ...ech .... za to pocieszyłam się kupując w Tally Weijl jeansy i drugie dostając za pół ceny
no to piękne zakupy zrobiłaś. Ja chyb jutro się wybiorę na jakieś buszowanie. Jeśli tylko w pracy dadzą żyć.

Kochana! Jutro będzie lepiej!

Cytat:
Ufff posprzatam caaaly dom , zrobilam pranie a teraz sie relaksuje jestem z siebie dumna hahaha wieczorkiem idziemy na urodzinowy obiad taty takze gotowac nie musze , jutro na zabawe a w sobote domowka u nas takze zanosi sie ciekawy weekend
a jaka będziesz zmęczona po tym weekendzie!!!

Kąpiel jak najbardziej mi dobrze zrobiła Wlałam sobie olejek do wody, zapaliłam świeczki i leżałam we wrzątku chyba z godzinę - bosko! A jak mi się będzie spało...mrrr.

Do jutra!

Stary 2011-03-03, 23:54   #464
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
no to piękne zakupy zrobiłaś. Ja chyb jutro się wybiorę na jakieś buszowanie. Jeśli tylko w pracy dadzą żyć.

Kochana! Jutro będzie lepiej!
O tak, na bank

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 23:54   #465
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Żabciu powiem Ci, że też myślałam o jeansach czy nie będą farbowały...u mnie w pracy dziewczyna ostatnio chodziła z dosłownie sinymi rękami i co się okazało, że dotykała dłońmi spodni a te farbowały
kurcze .. wlasnie tego sie obawiam
ja tez mam takie jeansy czarne co strasznie farbuja ...

Cytat:
a jaka będziesz zmęczona po tym weekendzie!!!

Kąpiel jak najbardziej mi dobrze zrobiła Wlałam sobie olejek do wody, zapaliłam świeczki i leżałam we wrzątku chyba z godzinę - bosko! A jak mi się będzie spało...mrrr.

Do jutra!
Ojj napewno napewno chociaz jutro nie pije nie chce zeby mnie kacor meczyl na drugi dzien .. chociaz znajomi sie smiej ze i tak mi sie to nie uda ale za to mam w planie pic w sobote ... Wogole to mielismy miec 15-20 osob a okazalo sie ze jest ponad 30sci .. kurcze mam nadzieje ze beda sie grzecznie zachowywac i nie bede miala duzo sprzatania po nich

Ejj .. nie glupi ten pomysl z ta kapiela chyba tez sobie dzisiaj taka szczele a co ! Trzeba sie zrelaksowac przed dluuugim weekendem

Z tego wszystkiego nie bylam na zakupach jade jutro po kolczyki ... mam nadzieje ze cos znajde

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 07:19   #466
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:

jaaa zazdroszcze tego rzeznika
super,moj wuja jest rzeznikierm, ale mieszka w gorach
ale na szczescie moj tata zrobil zrobie prymitywna domowa wedzareczke i robi kielbaski, szyneczki, kielbasy w sloikach, boczus kiche aaaaaaaaa
No mój mąż też to wszystko robi. Kiełbase ze słoika i też taką w grubych jelitach pycha jest. A się pochwalę, bo dzisiaj mąż wędzi to będziemy mieli :ślina:

---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

Cytat:
mi co chwile ktos smaka robi
a pozniej po ciazy bede plakac
nie dosc, ze z wagi (chociaz i ta schudne) nto jeszcze z genetycznie przekazywanych rozstepow z matki na corke
tyle razy dziennie sie kremowac i co
d.pa
Ja i moja siostra mamy pełno rozstępów. Normalnie okropnie to wygląda. Smarowałam się cały czas, ale nie pomogło. Teraz smaruje się kremem na rozstępy i żeby nowe podczas chudnięcia nie pwostały i sa troszkę jakby jaśniejsze, ale wiadomo niestety całkiem się ich nie zlikwiduje. W dodatku zostało mi jeszcze 9kg po ciązy, ale nie mam czasu, żeby ćwiczyć. Jeszcze wspomnę, że moja mama przytyła około 40kg w ciązy i nie ma ani jednego rozstępu Mnie już natura tak nie oszczędziła.

---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

Cytat:
ja nabylam w technikum
Ja dopóki nie zaszlam w ciąże nie wiedziałam co to rozstępy. I też mam na zgięciu kolan masakra.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 07:34   #467
kliwia
Zakorzenienie

ania na sztuczna bizuterie jest jeszcze sposob taki zeby zapiecie pomalowac bezbwarwnym lakierem - dla tych co uczuleni na nikiel, ew, przelozyc srebrnego bigla, no gorzej wlasnie jak tylko zloto to wtedy zloty bigiel nie zawsze pasuje yhy.
najgorsze ze mam zlotego kolczyka, a dziurka i tak mi 'pulsuje'
zaaz przemyje octeniseptem, bo wody utlenionej w domu brak

atomcia aaaaaaaaaaaaaaaaaaa trzymam kciuki za podroz ale czad.

co do rozstepow. jak w ciazy nie mialam do samego konca orpocz jednego przy kolanie, tak po porodzie mi wyszlo kilka na brzuchu! porazka
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 07:41   #468
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

A tak w ogóle to dzień dobry
Bartuś dzisiaj w nocy spał prawie 11 godz Także wyspaliśmy się oboje A wczoraj tak ugryzł mnie mocno w palec, że pół dnia miałam czerwony ślad gryzoń mały.

---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

Cytat:
co do rozstepow. jak w ciazy nie mialam do samego konca orpocz jednego przy kolanie, tak po porodzie mi wyszlo kilka na brzuchu! porazka
Ciesz się, że tak mało. Ja mam cały brzuch, uda i pod kolanami. Także tragedia, nie wiem jak się w stroju pokażę
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 08:06   #469
martucha84
Zakorzenienie

kliwia widzę że super zakupy moi rodzice do teraz kupują świnkę i sami robią szybki itd.. peklują wędzą itd.. pychaaaaaa

Rosette widzę że Ty wczoraj jak lwica czasem trzeba - ale hmm aż się Ciebie wystraszyłam

SAMBA hahahahaha specjalnie na styczeń coby co miesiąc się coś działo

atomufka mam nadzieję że szefowa pozałatwia wszytko co ma no i super że kolorek się udał miłego lotu do szybkiego zobaczenia!!

aniaaa84 właśnie nie zaszalałam bo bardzo szybko się go robi

Gucia mogą być i pałki łączę się w bólu z powodu ciężkiego dnia... a dziś nie koniecznie będzie lepiej...
Stary 2011-03-04, 08:18   #470
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Wczoraj dałam mamie moje dokumenty do rozliczenia podatkowe, ma podrzucić swojej księgowej aby nas rozliczyła, więc trzymajcie kciuki abym za dużo nie musiała dopłacać.

Gucia o tak rzodkiewka i słonecznik są super. Ale ja i tak najbardziej lubię brokuła

Zabcia no to się napracowałaś. Ale miło tak sprzątać swój dom

Atomufka trzymaj się i miłego lotu

Stary 2011-03-04, 08:31   #471
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieje, że kierowniczka tego dopilnuje! Kochana ciesze się, że kolorek na woskach super! \czekam na fotkę już z Polski

Ty hadro Ty! Ty lwico Ty!

czekamy na Ciebie!

Śliwieńka, Madzia próbowałyście kiełki rzodkiewki? Pyszne są. rzodkiewka i słonecznik najbardziej mi smakują!

Martucha, będę musiała wypróbować tego Twojego kurczaka - brzmi pysznie. I tak myślę, że zamiast udka zrobiłabym pałeczki hmm... weekend eksperymentów przede mną.

rzodkiewkę jadłam a słonecznika nie umiem nigdzie znaleźć
z TŻ wybraliśmy w końcu aparat i zamówiłam przez neta z odbiorem w sklepie dał się przekonać na olympusa wybito mu z głowy fuji

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Cytat:
cześć

Wczoraj dałam mamie moje dokumenty do rozliczenia podatkowe, ma podrzucić swojej księgowej aby nas rozliczyła, więc trzymajcie kciuki abym za dużo nie musiała dopłacać.

Gucia o tak rzodkiewka i słonecznik są super. Ale ja i tak najbardziej lubię brokuła

Zabcia no to się napracowałaś. Ale miło tak sprzątać swój dom

Atomufka trzymaj się i miłego lotu
my z TŻ już wiadomo że będziemy dopłacać i to nie mało

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-03-04, 08:36   #472
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
my z TŻ już wiadomo że będziemy dopłacać i to nie mało
dużo Wam wyszło tej dopłaty??

Stary 2011-03-04, 08:43   #473
śliweńka
Zakorzenienie

już teraz wiem że kilka stów tutaj wolę nie pisać dlaczego :/

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-03-04, 08:47   #474
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ech... ja przez tą Holandię to aż się boję

Stary 2011-03-04, 08:49   #475
kasiaher
Wtajemniczenie

hej wam
a ja przedwczoraj byłam na szczepieniu Dominika i wszystko ok, jedno ukłucie lekko popłakała i zaraz przestał, wazy już 11 kg dziwne bo jak go ważyłam ostatnio to było 12 kg a to było jakieś półtorej miesiąca temu więc albo spadł czego ja napewno nie odczułam albo każda waga pokazuje co innego , ogólnie wszystko ok, rozwija się prawidłowo, mamy go nie zmuszać do chodzenia ,im dłużej będzie raczkować tym lepiej kręgosłup będzie miał prosty , nie prowadzać go i nie zmuszać do puszczania czy też puszczać samego , sam ma do wszystkiego dojść, także wszystko ok

jejku to juz w niedziele a ja jeszcze nic nie przysiadłam no super , ale dzisiaj ostro biore się za uczenie tylko musze poodkurzać , podłogi powycierać zrobić pranie dwa wywiesić i wuyjśc z Dominikiem na spacerek bo super swieci słońce

byłam wczoraj w poradni alergologicznej i termin 21 czerwca za 4 miesiące no szok, szukam dalej , a i byliśmy w żłobku wzięłam wniosek także staramy się i już nie długo wrócę do pracy zobaczymy
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 08:52   #476
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kasiu kochana ty zostaw do sprzątanie i pranie. Niech zrobi to mąż jak wróci z pracy a ty siadaj do nauki, niedziela już tak blisko Super, że mały rozwija się prawidłowo. Trzymam kciuki za żłobek, kiedy się dowiesz, czy będzie przyjęty??

Stary 2011-03-04, 08:54   #477
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej wam
a ja przedwczoraj byłam na szczepieniu Dominika i wszystko ok, jedno ukłucie lekko popłakała i zaraz przestał, wazy już 11 kg dziwne bo jak go ważyłam ostatnio to było 12 kg a to było jakieś półtorej miesiąca temu więc albo spadł czego ja napewno nie odczułam albo każda waga pokazuje co innego , ogólnie wszystko ok, rozwija się prawidłowo, mamy go nie zmuszać do chodzenia ,im dłużej będzie raczkować tym lepiej kręgosłup będzie miał prosty , nie prowadzać go i nie zmuszać do puszczania czy też puszczać samego , sam ma do wszystkiego dojść, także wszystko ok

jejku to juz w niedziele a ja jeszcze nic nie przysiadłam no super , ale dzisiaj ostro biore się za uczenie tylko musze poodkurzać , podłogi powycierać zrobić pranie dwa wywiesić i wuyjśc z Dominikiem na spacerek bo super swieci słońce

byłam wczoraj w poradni alergologicznej i termin 21 czerwca za 4 miesiące no szok, szukam dalej , a i byliśmy w żłobku wzięłam wniosek także staramy się i już nie długo wrócę do pracy zobaczymy

a to zapis na pierwszą wizytę?ja czekałam pół roku chyba że prywatnie testy za 150zł to na za tydzień chodzę już czwarty rok się odczulać i ostatnio lekarka do mnie czy kończymy jak się w lato czułam ostatnie i czy zamierzam w ciążę zajść

czy was też tak wprawia w dobry nastrój piosenka alexis jordan??bo mi aż chce się coś robić tak mnie wprawia w dobry nastrój

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2011-03-04 o 09:08
Stary 2011-03-04, 09:04   #478
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego wszystkiego nie bylam na zakupach jade jutro po kolczyki ... mam nadzieje ze cos znajde
powodzenia! Na pewno coś znajdziesz!

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Gucia mogą być i pałki łączę się w bólu z powodu ciężkiego dnia... a dziś nie koniecznie będzie lepiej...
dzisiaj będę próbować Kochana, a co u Ciebie się dzieje, że nie koniecznie lepiej dzisiaj będzie? Twój pesymizm aż mnie uderzył, jak Ty zawsze tak pozytywnie nastawiona

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej wam

Ty to wszystko rzuć i do książek! Kochana niedziela coraz bliżej!
Cieszę się, że z Dominikiem wszystko ok. Dzielny chłopak!

Klion, jak tam u Ciebie? Jak się czujesz?

Ja jeszcze jestem nieprzytomna, słabo spałam w nocy, ale mam nadzieje, że za niedługo się rozbudzę

Stary 2011-03-04, 09:08   #479
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasiu kochana ty zostaw do sprzątanie i pranie. Niech zrobi to mąż jak wróci z pracy a ty siadaj do nauki, niedziela już tak blisko Super, że mały rozwija się prawidłowo. Trzymam kciuki za żłobek, kiedy się dowiesz, czy będzie przyjęty??
ech tam pouczę się i muszę zmobilizować umysł i nie mieszać sobie więc między nauka poodkurzam i powycieram podłogi , oczywiście muszę jeszcze wyczyścić wykładzinę

a dowiem się pod koniec maja czy go przyjmą a do żłobka od września tylko jak chcę już wracać do pracy może damy jakoś rade do września, albo mojej dobrej koleżanki siostra zajmie się Dominikiem od maja do końca sierpnia oczywiście zapłacę , je albo moja teściowa ( pod jednym warunkiem ) bo teraz nie może bo babcia tz się zajmuje albo jeszcze moja siora . hmmm....... zobaczymy jak to wyjdzie jestem dobrej myśli ewentualnie do września prywatny żłobek

Cytat:
a to zapis na pierwszą wizytę?ja czekałam pół roku chyba że prywatnie testy za 150zł to na za tydzień chodzę już czwarty rok się odczulać i ostatnio lekarka do mnie czy kończymy jak się w lato czułam ostatnie i czy zamierzam w ciążę zajść
pierwszy raz , ale Dominik na alergie pokarmową , jeśli nie znajde wcześniej to prywatnie cholera płaci się podatki i składki a prywatnie się tzrba leczyć szlak mnie trafia
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 09:11   #480
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Baju ja w piątek wyszłam z pracy z zapaleniem krtani, w środę mi przeszło, ale zaraziłam wszystkich w domu bo oprócz tej krtani przypałętała się od dzieci standardowa grypa,a dziś czuję że coś na nowo mnie łamie...majątek już wydałam na leki
jakbym o sobie czytała, z tym, że ból gardła obudził mnie w sobotę, cały weekend się kurowałam, w poniedziałek trochę przeszło więc odpuściłam sobie lekarza, ale dalej coś nie tak z tym gardłem mam, jest zaczerwienione i mam kluchę. A rodzinka przeziębiona, no cóż zmiana pogody, mrozy zelżały to i chorób wysyp
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości