Dobry Fryzjer w Poznaniu - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-28, 21:20   #4741
LaBiedronka
Przyczajenie

Dot.: Dobry Fryzjer w Poznaniu

zanka86, jak chcesz skorzystać z Maestro, to tylko teraz, do 8.marca mają zniżkę 20%! Są takie plakaty w Browarze. Żeby dostać rabat, trzeba kupić cokolwiek w innym punkcie Browaru biorącym udział w akcji, np. w księgarni Bookarest albo w kwiaciarni kwiatka za kilka zł. Z tym rachunkiem idziesz do fryzjera i masz zniżkę Przetestowałam to na Multikinie W każdym razie pewnie warto najpierw tam iść i najpierw zapytać o cenę, a potem powiedzieć, że chce się skorzystać ze zniżki żeby nie windowali ceny bo tak przez telefon Ci nie podadzą ostatecznego kosztu, tylko mówią, że muszą zobaczyć włosy.
LaBiedronka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-01, 11:44   #4742
zanka86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LaBiedronka Pokaż wiadomość
zanka86, jak chcesz skorzystać z Maestro, to tylko teraz, do 8.marca mają zniżkę 20%! Są takie plakaty w Browarze. Żeby dostać rabat, trzeba kupić cokolwiek w innym punkcie Browaru biorącym udział w akcji, np. w księgarni Bookarest albo w kwiaciarni kwiatka za kilka zł. Z tym rachunkiem idziesz do fryzjera i masz zniżkę Przetestowałam to na Multikinie W każdym razie pewnie warto najpierw tam iść i najpierw zapytać o cenę, a potem powiedzieć, że chce się skorzystać ze zniżki żeby nie windowali ceny bo tak przez telefon Ci nie podadzą ostatecznego kosztu, tylko mówią, że muszą zobaczyć włosy.

ooo to szkoda, ja dopiero bede miala mozliwosc isc w kwietniu... to mnie ominie ech :/ i teraz nie wiem czy mam isc do nich czy nie bo cos niezbyt dobrze to swiadczy o salonie Maestro, ze sie musza bawic w rabaty, albo sie myle
zanka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 12:11   #4743
LaBiedronka
Przyczajenie

Wiesz zanka86, niestety nawet po rabacie musisz zapłacić ponad 100 zł więc pewnie im się opłaca. Dlatego właśnie szukam dobrego, ale TAŃSZEGO fryzjera...
LaBiedronka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 17:18   #4744
zuzannaaa
Raczkowanie

odnośnie Maestro - może robią promocje, bo brakuje im klientów ze względu na WYGÓROWANE ceny! poza tym najczęściej jak przechodzę obok tego salonu, pracownicy raczej się nudzą..

szukam opinii o panu Łukaszu z Czesanki!
zuzannaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 21:49   #4745
fiolka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaaterina Pokaż wiadomość
Dziewczyny - w piątek byłam z grouponem w salonie The Creators, ścinał mnie Sławek Stawarczyk.
Wrażenia : było miło i sympatycznie, cały pobyt przegadałam. Jeśli chodzi o ścięcie jestem zadowolona- zrobił to co chciałam i jak chciałam. Ale chciałam w sumie niewiele bo zapuszczam włosy, wiec zdjął mi trochę z objętości (mam ich duuużo), przyciął końcówki, pocieniował i tyle. Wyszło klasyczne cięcie do ramion - podał mi nawet nazwę tego cięcia ale nie zapamiętałam.. Nie mam pojęcia jak sobie pan Sławek radzi z diametralnymi odmianami i doborem "czegoś nowego". Jednym słowem - ja otrzymałam to, czego oczekiwałam.
Aha, i włosy mam niefarbowane, więc w tej materii też się nie wypowiem.
To co mnie mega ucieszyło i skorzystałam to kosmetyki TIGI w niskich cenach. Kupowałam je do tej pory w innym salonie, ale widać, że naprawdę przepłacałam.
Czy tam wrócę ? Pewnie tak Ale na coś nowego moim ideałem pozostaje Sebastian z LaFayette, którego wciąż nie mogę namierzyć....
no ja mam do powiedzenia prawie to samo na temat mojej wizyty.
Przyszłam z kuponem i zamiarem zapuszczania włosów więc wielkich zmian nie było. Podcięcie włosów z tyłu ( bo moje zapuszczanie jest dopiero na poziomie boba) i pocieniowanie. Atmosfera jest na prawdę bardzo sympatyczna.
Wyszłam zadowolona, pachnąca ( kosmetyki których używa Sławek pachną obłędnie) i z kosmetykami m.in Tigi ( ceny są tam na prawdę dobre i skoro już załapałam się na tańsze strzyżenie to postanowiłam coś kupić )

jeżeli chodzi o duże i odważne zmiany to ja polecam Panią Agnieszkę Kurkowską z Kurki Modnej. Ja byłam zawsze zadowolona z jej strzyżenia gdy obcinałam włosy na krótko.
Nie dawno była u niej również moja znajoma, która przez prawie całe życie nosiła długie włosy i zrobiła sobie teraz pocieniowaną fryzurkę do ramion i też była bardzo zadowolona.
fiolka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 13:35   #4746
rtama
Raczkowanie

Dziewczyny!

Czy mogłybyście mi doradzić fryzjera, który potrafi zrobić dobrą trwałą?
Upatrzyłam sobie już piękną fryzurę - teraz muszę tylko upatrzyć dobrego fryzjera.
Chciałabym zrobić ładne "letnie" fale na stałe, lub na dłuższy czas. Nie typowe małe skrętki ,)

Będę wdzięczna za jakieś podpowiedzi, bo przejrzałam cały wątek ale nie dojrzałam, żeby ktoś wypowiadał się na temat trwałej.
rtama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 00:37   #4747
ladyjoan
Przyczajenie

GG do ladyjoan

fiolka85, a ja jakieś 2-3 tygodnie temu pisałam tutaj właśnie, że pilnie poszukuję opinii o Kurce Modnej, bo była fajna promocja na MyDealu, to nic nie pisałaś
Ostatecznie kupiłam, ale podarowałam ten voucher mamie na urodziny, bo sama się bałam ze względu na brak Waszych opinii ;p

Dziś z kolei jest znów ciekawa promocja, tym razem bez strzyżenia, samo modelowanie + zabiegi pielęgnacyjne, co dla mnie było by idealnym rozwiązania, bo złego strzyżenia to ja się boję prawi jak dentysty ;pp A jakieś wymodelowanie + jeszcze regeneracja w promocyjnej cenie - idealnie Niestety promocja kończy się o 7mej rano, ja ją dopiero zauważyłam i nie mam jak skorzystać, bo mam akurat puste konto, dopiero jutro po południu przelew...
Strasznie tego żałuję ale wrzucam linka, może któraś z Was ma ochotę skorzystać i jeszcze zdąży...

http://www.mydeal.pl/poznan/extra/

Edytowane przez ladyjoan
Czas edycji: 2011-03-04 o 00:39
ladyjoan jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-04, 02:27   #4748
Anq26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rtama Pokaż wiadomość
Dziewczyny!

Czy mogłybyście mi doradzić fryzjera, który potrafi zrobić dobrą trwałą?
Upatrzyłam sobie już piękną fryzurę - teraz muszę tylko upatrzyć dobrego fryzjera.
Chciałabym zrobić ładne "letnie" fale na stałe, lub na dłuższy czas. Nie typowe małe skrętki ,)

Będę wdzięczna za jakieś podpowiedzi, bo przejrzałam cały wątek ale nie dojrzałam, żeby ktoś wypowiadał się na temat trwałej.

To nie w Polsce....U nas standardowo są wszędzie te same cienkie wałki do trwałej, po których jest efekt typowych loczków. Nawet jeżeli fryzjer wie jak osiągnąć fale i wykombinuje coś zastępczego zamiast klasycznych wałków, to nie będzie ryzykował i woli odmówić usługi. Jak coś nie wyjdzie lub co gorsza zastępcze wałki wejdą w reakcję z płynem do trwałej i uszkodzą włosy, podrażnią skórę...to klientka będzie miała gdzieś, że on się specjalnie dla niej wyłamał od zasad i będzie się awanturować i wołać o odszkodowanie...Sama mam milion pomysłów na trwałą, sporo chętnych na nie....ale nie będę ryzykować, aż nie zdobędę odpowiednio grubych wałków typowo do trwałej.

Jak masz krótkie i wycieniowane włosy możesz sobie zrobić headlines, który daje efekt fal...ale to się długo nie utrzymuje.

Ps. Jak już znajdziesz salon, który wykonuje niestandardową trwałą i ona wyjdzie to poproszę o namiary

Edytowane przez Anq26
Czas edycji: 2011-03-04 o 02:30
Anq26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 09:45   #4749
rtama
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anq26 Pokaż wiadomość
To nie w Polsce....U nas standardowo są wszędzie te same cienkie wałki do trwałej, po których jest efekt typowych loczków. Nawet jeżeli fryzjer wie jak osiągnąć fale i wykombinuje coś zastępczego zamiast klasycznych wałków, to nie będzie ryzykował i woli odmówić usługi. Jak coś nie wyjdzie lub co gorsza zastępcze wałki wejdą w reakcję z płynem do trwałej i uszkodzą włosy, podrażnią skórę...to klientka będzie miała gdzieś, że on się specjalnie dla niej wyłamał od zasad i będzie się awanturować i wołać o odszkodowanie...Sama mam milion pomysłów na trwałą, sporo chętnych na nie....ale nie będę ryzykować, aż nie zdobędę odpowiednio grubych wałków typowo do trwałej.

Jak masz krótkie i wycieniowane włosy możesz sobie zrobić headlines, który daje efekt fal...ale to się długo nie utrzymuje.

Ps. Jak już znajdziesz salon, który wykonuje niestandardową trwałą i ona wyjdzie to poproszę o namiary

Eh, tego właśnie się obawiałam... ;( No nic jak coś znajdę to dam znać, dzięki za odpowiedź
rtama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 11:50   #4750
grzybcia_2008
Przyczajenie

Dot.: dobry fryzjer w Poznaniu

Cytat:
Napisane przez mauxionka Pokaż wiadomość
Maestro przeniósł sie do Browaru, z tego co wiem to na Wildzie zamknęli salon. Dla mnie są jednym z najlepszych salonów w Poznaniu, zawsze jestem zadowolona z efektów koloryzacji, maja dobre farby, a fryzura po strzyżeniu układa się w moim przypadku nawet do 3 miesięcy - chodzę do Bartka.
Bartek już nie pracuje tam, od listopada zeszłego roku, może ktoś wie gdzie jest teraz, bo to najlepszy fryzjer pod słońcem!!!!! proszę, pomóżcie!!!
grzybcia_2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 11:15   #4751
martusia2503
Przyczajenie

GG do martusia2503

cześć Wam

wiem, że pewnie powtórzę inne dziewczyny, ale poszukuję fryzjera, który będzie umiał zejść z mojego bardzo ciemnego brązu to takiego jasno brązowo-rudego kolorku. Mam długie i gęste włosy więc nie każdy umie sobie z nimi poradzić. Ah, i nie chciałabym płacić jakiejś kosmicznej sumki

Wiec jeżeli znacie, to polecajcie

Edytowane przez martusia2503
Czas edycji: 2011-03-06 o 12:33
martusia2503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 06:29   #4752
vesenka
Zakorzenienie

Ma ktoś doświadczenia z salonem Hairstreet? Kusi mnie kupon na gruperze
Jeśli tak, to kogo z fryzjerów polecacie (mam włosy do ramion i planuję je jeszcze trochę zapuścić, ale od tego zapuszczania to mam na głowie mopa, a nie fryzurę)? Potrzebuję kogoś kto ogarnie ten mój bałagan na głowie.
Zastanawiam się czy ryzykować kogoś nowego,czy wrócić do "mojej" p.Eweliny z Gabriela Ona zawsze tak strzyże,że włosy się fajnie układają, ale z tym zapuszczonym mopem wstydzę się jej pokazać

Przepraszam za pogrubioną czcionkę, ale coś się spsuło i nie mogę zmienić na normalną.

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 16:17   #4753
Anq26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Ma ktoś doświadczenia z salonem Hairstreet? Kusi mnie kupon na gruperze
Jeśli tak, to kogo z fryzjerów polecacie (mam włosy do ramion i planuję je jeszcze trochę zapuścić, ale od tego zapuszczania to mam na głowie mopa, a nie fryzurę)? Potrzebuję kogoś kto ogarnie ten mój bałagan na głowie.
Zastanawiam się czy ryzykować kogoś nowego,czy wrócić do "mojej" p.Eweliny z Gabriela Ona zawsze tak strzyże,że włosy się fajnie układają, ale z tym zapuszczonym mopem wstydzę się jej pokazać

Przepraszam za pogrubioną czcionkę, ale coś się spsuło i nie mogę zmienić na normalną.

To jest nowy salon, ale fryzjerzy nie są amatorami. Co do oceny jakości ich pracy niewiele pomogę, ale sugeruję poszukać na necie info o Piotrze Kolasińskim, który wcześniej pracował w salonie na Piekarach. Drugi właściciel Dawid Kraszka miał salon w Czerwonaku, ale nie wiem jakim jest fryzjerem. Może na jakimś forum lokalnym znajdziesz....Co mogę Ci polecić, wejdź na ich stronę na FB i obczaj włosy ich gości na otwarciu salonu, jest to ich żywe portfolio. Według mnie szału nie ma, ale nie ma też bamberstwa. Widać, że chcą mieć salon na wysokim poziomie. Akurat w tym przypadku bym się pokusiła na kupon...bo po pierwsze jako nowy salon robią sobie bazę (więc nie jest tak, że istnieją od 5 lat i ciągle mają pustki bo nikt do nich nie zagląda), po drugie wyglądają ok i salon też się nieźle prezentuje, po trzecie akcja grupon czy gruper jest ich testem czy się przyjmą i zdobędą klientów, więc będą się starać. Ogólnie jestem pozytywnie nastawiona....jedynie na te zamerykanizowane imiona przy nazwie salonu patrzę z przymrużeniem oka
Anq26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 23:19   #4754
ona2407
Przyczajenie

Dot.: Poznan i genialny fryzjer :) Gdzie to ??

Witam Was Kobietki przeglądam forum i widzę, że dużo osób chwali sobie salon GAWW. ZAczęłam go szukać, ale niestety bezskutecznie Czy mogłby ktoś mi podać jakiekolwiek namiary na ten salon? ? numer, adres, albo strone internetową jeśli mają ??? proszę o pomoc i odpowiedź najlepiej na maila; karinka_407@wp.pl !! Szukam dobrego fryzjera, który doradzi mi w jakiej fryzurze będzie mi najlepiej, mam długie i gęste włosy i nie wiem co z nimi zrobić.. Chodzi mi tylko o strzyżenie, nie farbuje włosów.Jeszcze raz bardzo proszę o odpowiedź
ona2407 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 00:25   #4755
Jurgusia
Raczkowanie

GG do Jurgusia

Witam Dziewczyny!
Jestem NOWA

Czy któraś z Was korzystała z poznańskiego MIASTA KOBIET na Jeżycach?

Jakie opinie?
Stary 2011-03-10, 21:10   #4756
mauxionka
Przyczajenie

GG do mauxionka

Cześć Jurgusia> jakos tak w styczniu byłam w Mieście Kobiet, trafiłam z chodnika, zupełnie przypadkowo, weszłam żeby spytać czy zrobią mi to co chcę, jedna Pani była wolna, zaprosiła mnie na fotel i przedyskutowałyśmy opcje bobowania na mojej glowie, bardzo uważnie słuchała, zaproponowala swoja wizje, która mi sie spodobała i umówiłysmy się na o ile dobrze pamiętam 3 dni poźniej. Wizyta bardzo przyjemna, masaz głowy podczas mycia milusi i dostalam to po co przyszlam, bardzo gladkiego i lekko asymetrycznego boba, zazwyczaj sie nie decyduje ale tym razem opcja obejmowała rowniez modelowanie, bardzo udane. Pani nie byla rozmowna podczas pracy ale pewnie dlatego ze ja nie szukam kontaktu i pogawedki wiec mi to odpowiadalo. Zaplaciłam 70 zl i pewnie do nich wroce. Reasumujac: jestem zadowolona z efektu, ceny i atmosfery. A no i Pani nazywa sie Justyna
mauxionka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 21:16   #4757
pinivini
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jurgusia Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny!
Jestem NOWA

Czy któraś z Was korzystała z poznańskiego MIASTA KOBIET na Jeżycach?

Jakie opinie?
Jeśli chodzi o to miejsce, to kilka miesięcy temu mocno spamowali to forum. Posypały się BANy.
Co do salonu - nie wiem czy nadal, ale pracowała tam kiedyś taka sympatyczna ruda dziewczyna - miała na imię Ania.
Kojarzę ją z innego miejsca w którym kiedyś pracowała - całkiem rezolutna i zdolna babka.
Ją polecam, choć w tym salonie nigdy nie byłam chociażby dlatego, ze zniechęciły mnie nachalne niby tajniackie wpisy na tym forum.
i przyznam szczerze, ze za każdym razem jak się pojawiają jakieś informacje na ich temat to zastanawiam się czy to znowu nie jest jakaś tania podpucha...
Nikogo nie oskarżam, ale nieufność pozostała i ja się do nich na pewno nie wybiorę.

Edytowane przez pinivini
Czas edycji: 2011-03-10 o 21:19
pinivini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 13:54   #4758
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja szukam opini o Krzywej Krzywie w City Parku?
bo chcę wkońcu się tam wybrać i nie wiem czy warto
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-11, 21:11   #4759
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anq26 Pokaż wiadomość
To jest nowy salon, ale fryzjerzy nie są amatorami. Co do oceny jakości ich pracy niewiele pomogę, ale sugeruję poszukać na necie info o Piotrze Kolasińskim, który wcześniej pracował w salonie na Piekarach. Drugi właściciel Dawid Kraszka miał salon w Czerwonaku, ale nie wiem jakim jest fryzjerem. Może na jakimś forum lokalnym znajdziesz....Co mogę Ci polecić, wejdź na ich stronę na FB i obczaj włosy ich gości na otwarciu salonu, jest to ich żywe portfolio. Według mnie szału nie ma, ale nie ma też bamberstwa. Widać, że chcą mieć salon na wysokim poziomie. Akurat w tym przypadku bym się pokusiła na kupon...bo po pierwsze jako nowy salon robią sobie bazę (więc nie jest tak, że istnieją od 5 lat i ciągle mają pustki bo nikt do nich nie zagląda), po drugie wyglądają ok i salon też się nieźle prezentuje, po trzecie akcja grupon czy gruper jest ich testem czy się przyjmą i zdobędą klientów, więc będą się starać. Ogólnie jestem pozytywnie nastawiona....jedynie na te zamerykanizowane imiona przy nazwie salonu patrzę z przymrużeniem oka
Zaryzykowałam kupon i za jakiś czas się przekonamy co będzie

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-12, 16:56   #4760
avent333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja szukam opini o Krzywej Krzywie w City Parku?
bo chcę wkońcu się tam wybrać i nie wiem czy warto
Pisałam wczesniej o nim napewno personel się tam zmienia często, ciekawe czemu Ale warto bo ciągle tam ktos siedzi na fotelu , wiec pewnie nie jest zle
Idz do dziewczyny chyba ma na imie Marta, taka wysoka brunetka w okularach , parę razy widziałąm jak scina włosy i bardzo łądnie jej to wychodzi ale nie wiem jaka jest w koloryzacji. Ale niemasz się czego bać to napewno.
avent333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 10:35   #4761
Jurgusia
Raczkowanie

GG do Jurgusia

Cytat:
Napisane przez pinivini Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o to miejsce, to kilka miesięcy temu mocno spamowali to forum. Posypały się BANy.
Co do salonu - nie wiem czy nadal, ale pracowała tam kiedyś taka sympatyczna ruda dziewczyna - miała na imię Ania.
Kojarzę ją z innego miejsca w którym kiedyś pracowała - całkiem rezolutna i zdolna babka.
Ją polecam, choć w tym salonie nigdy nie byłam chociażby dlatego, ze zniechęciły mnie nachalne niby tajniackie wpisy na tym forum.
i przyznam szczerze, ze za każdym razem jak się pojawiają jakieś informacje na ich temat to zastanawiam się czy to znowu nie jest jakaś tania podpucha...
Nikogo nie oskarżam, ale nieufność pozostała i ja się do nich na pewno nie wybiorę.
Rozumiem...
Ja właśnie też szukałam o nich info. i się natknęłam na SPAM :/
A zastanawiam się, bo mają fajny konkurs na facebooku i do wygrania ścięcie i koloryzacja, ale...
Ja boję się oddawać w ręcę "nieznajomym" fryzjerom, dlatego poczekam jeszcze na jakieś opinie

A jakiego fryzjera polecacie dla studentki?
Stary 2011-03-13, 13:53   #4762
FeelingGood
Rozeznanie

Dziewczyny, nie jestem z Poznania i kompletnie się nie orientuję we fryzjerach:P
Czy mogybyście mi poradzić jakiś salon, gdzie nie zapłaciłabym dużo za malowanie włosów długich na jeden kolor ( ze średniego brązu na ciemny blond) . Tak na studencką kieszeń do jakiś 130 zł.
Oczywiście jakiś lepszy, ale nie z ajwyższej pułki gdzie zapłacę min. 200 zł.

Niech nikt i nic nie zdoła
Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy,
które sobie wymarzyłaś...

FeelingGood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 14:05   #4763
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez avent333 Pokaż wiadomość
Pisałam wczesniej o nim napewno personel się tam zmienia często, ciekawe czemu Ale warto bo ciągle tam ktos siedzi na fotelu , wiec pewnie nie jest zle
Idz do dziewczyny chyba ma na imie Marta, taka wysoka brunetka w okularach , parę razy widziałąm jak scina włosy i bardzo łądnie jej to wychodzi ale nie wiem jaka jest w koloryzacji. Ale niemasz się czego bać to napewno.
dziekuj za odp
Stary 2011-03-13, 14:31   #4764
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez FeelingGood Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie jestem z Poznania i kompletnie się nie orientuję we fryzjerach:P
Czy mogybyście mi poradzić jakiś salon, gdzie nie zapłaciłabym dużo za malowanie włosów długich na jeden kolor ( ze średniego brązu na ciemny blond) . Tak na studencką kieszeń do jakiś 130 zł.
Oczywiście jakiś lepszy, ale nie z ajwyższej pułki gdzie zapłacę min. 200 zł.

może p.Sylwia z Farouk? na pewno biorą mniej niż 200 zł, ale czy w 130 się zmieścisz to pewna nie jestem- nie farbuję włosów
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 14:38   #4765
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;25693908]może p.Sylwia z Farouk? na pewno biorą mniej niż 200 zł, ale czy w 130 się zmieścisz to pewna nie jestem- nie farbuję włosów [/QUOTE]
nie wiem o którym salonie Farouk mowa ja byłam 2 razy w tym salonie w Tbsach na słowianskiej/murawie i nie byłam zadowolona.Włosy brzydko ściete farba mi zeszła po 2 tyg.Nie polecam
Stary 2011-03-13, 14:45   #4766
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a
Konto usunięte

ja się u p.Sylwii ścinam i jestem bardzo zadowolona, a inne dziewczyny z tego co kojarzę, to bardzo ją polecały do koloryzacji- z tym, że wiadomo, że każdemu będzie co innego pasować
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 01:01   #4767
zanka86
Raczkowanie

Dziewczyny przeszukalam watek i o to moje typy :

1. Grzegorz Superson ul. Mielzynskiego
2. Waldek Wagner
3. Maestro i jesli tak to do kogo, byl polecany bartek, ale juz tam nie pracuje

Prosze pomozcie w podjeciu decyzji, bo ja sie boje bardziej wizyty u fryzjera niz u dentysty. Mam wlosy tak plus minus za lopatki , ciemny braz naturalny na odrostach a na reszcie wlosow taki mahoniow braz. Marzy mi sie jakis ladny kolorek echhh ktory pasuje do mojej dosc jasnej karnacj. I co najwazniejsze fajne ciecie. Pozdrawiam i prosze o porady
zanka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 12:50   #4768
maedle
Rozeznanie

Dziewczyny, zwaracam sie do Was z przeogromna proba.
Ma moze ktoras z Was kontakt do fryzjerki Asi (taka opalona wesola babeczka, wlosy czarne) ktora pracowala w salonie Jennifer na ulicy blizniat 13b (taki maly salonik trudny do znalezienia

Nigdy w zyciu nikt mi nie obcial tak dobrze wlosow, tym bardziej, ze miala ciezkie zadanie bo moje kudelki byly dosyc krotkie i nierowne (odrastaly z jezyka)
Minelo pol roku od sciecia a wlosy dalej sie pieknie ukladaja, same!
Niestety moja przyjaciolka (tez zachwycona Asia) napisala mi, ze Asia juz tam nie pracuje... dlatego jestem wstanie blagac na kolanach i jakikolwiek kontakt do niej

"Czytanie książek wymaga odwagi.
Siły woli, odporności psychicznej
oraz umiejętności jednoczesnego
kąpania się, czytania i picia
w ten sposób, by nie oblać się wrzątkiem."
S.K
maedle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 08:23   #4769
olliwka
Przyczajenie

Hej dziewczyny, potrzebuję waszej pomocy.
miesiąc temu byłam w mono na cięciu i farbowaniu. Farbowanie ok, cięcie nie bardzo, niestety zostałam uraczona grzywka i długością o której na początku wspominałam że nie lubię, choć sama fryzura podobno bardzo ładna - tak ocenili przyjaciele i facet. Planuję teraz obcięcie na krótko, a ponieważ nie czuję się z obecną fryzurą dobrze, szukam dalej, w necie trafiłam na pozytywne opinie o p. Agnieszce Chwiałkiewicz z Kącika Fryzjerskiego, chciałam spytać was o zdanie. Czy miałyście okazje u niej być? Jak wrażenia? Jak cięcie?
olliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 08:50   #4770
handaa
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: Dobry Fryzjer w Poznaniu

KRZYWA GRZYWA

UWAGA!!! przy oststniej akcji groupon wykupiłam oferte 89 zł strzyżenie kolor i modelowanie do salenu " krzywa Grzywa"
Co sie okazało że kolor wyszedł nawet niezbliżony do zamierzanego a grzywka po 1 myciu głowy zawija sie jak bym miała podkręconą na lokówce przez co bez prostowania wyglądam jak gwiazda disco -polo
podcięcie też fatalne - gdybym nie miała z góry zapłaconego kuponu z pewnościa nie zapłaciłabym za tą usługę
Scinała mnie taka szatynka w któtkich włosach - miła ale to nie wystarczy w salonie fryzjerskim........
handaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości