|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Copyraptor
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pączusie.
|
|
|
#3573 |
|
Konto usunięte
|
Cholerka pączki mega!
mój P. uwielbia takie małe pączusie bez nadzienia z cukrem pudrem na wierzchu Kochana tak patrzę na Twój podpis i sie zastanawiam czy byś mi breloka do kluczy z figurką koali nie wymodziła?
|
|
|
|
#3574 |
|
Rozeznanie
|
ja przy okazji też
|
#3575 | |||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na kurs też łaziłam w obcasach. Stwierdziłam, że muszę się nauczyć żeby później się nie bać.W rezultacie jeżdżę w płaskich bo ostatnio nie noszę obcasów Cytat:
Ja już kończę, TŻ idzie spać bo nockę zarwał. I chyba obejrzę Kwiat pustyni. Otatnio książkę przeczytałam i czas na film. Dziewczyny, jako że ze mnie gadżeciara to pochwalę się moim niedawnym zakupem. Taaadaaaam. Wieszak na torebkę Niesamowicie praktyczny i już go wielbię Polecam ![]() 22allp.jpg (mój w prawym górnym rogu)
|
|
|
#3576 |
|
Copyraptor
|
Baby, wpadnijcie na te pączki, jutro nie będą aż takie pyszne, a ja i tak sama nie zjem
Kashmirka, pewnie! |
|
|
|
#3577 |
|
Konto usunięte
|
Cholerka
|
|
|
|
#3578 |
|
Copyraptor
|
Wysłałam PW
|
|
|
|
#3579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten drugi z kiełbasą też kiedyś zrobię, bo tż oczywiście kupił ![]() Ijaa śliczne botki ![]() Kurcze wiecie co ? Miałam pięknego, cudownego psiaka przez chwilę w domu |
|
|
|
|
#3580 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3581 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
http://www.kmdelikatesy.pl/files/ima...07010127_0.jpg to taki. ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- O, znalazłam: Skład: cyklaminian sodu - substancja słodząca wodorowęglan sodu - regulator kwasowości, cytrynian sodu - regulator kwasowości, sacharyna - substancja słodząca, laktoza. 1 tabletka zawiera 4mg sacharyny odpowiada 5,28kg cukru. Zawartość 1200 sztuk. Jednostka sprzedaży 1 opakowanie. http://www.biuromarkt.pl/product_inf...oducts_id=6666 |
|
|
|
|
#3582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już się żegnam,mężyk już śpi zmęczony więc idę do niego.
Dobrej nocy.
|
#3585 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
Ide spać. Musze sie przez noc wykurowac bo jutro do pracy
|
#3587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mega przydatna rzecz ![]() Zdrowiej ![]() Ja już się lepiej czuję. Jednak witaminka C w dużej ilości robi swoje. Jeszcze tylko walczę z przesuszonymi ustami (pieką mnie strasznie i się mi łuszczy na nich skóra Ja zachorowałam na torebkę z Reserved o tą , tylko trochę szkoda mi kasy na nią, bo w dotyku jest bardzo delikatna i boję się, że raz dwa bym ją zniszczyła. A z drugiej strony ma te kieszonki fajne, że moje wszystkie klucze by się w końcu pomieściły w jednej, a nawigacja i radio do auta w drugiej i jeszcze full miejsca w środku. No i koloooooooooooooor!!! Ehhh. Spędziłam dzisiaj pół dnia na necie szukając czegoś w czym bym się zakochała jak w tej z R, ale nic nie znalazłam |
|
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny.
zwolnienie mi sie skonczyło i nie mam znowu czasu na wizaż.w pracy miesiąc zaczął się znakomicie, ale mam serdecznie dość tej firmy. popłaciłam dziś rachunki i zostało nam z tżtem ok.2 tys.z tego jeszcze pojdzie ok.300zł na benzynę.a jutro szefa nie ma i bede siedziec u was.
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
dodaja mnie tez makaron razowy w podniebienie smyra
serio kupilam nowa pizamke ( z Daisy hehe stara baba i takie pizamki ) , kapcie , zestaw do czyszczenia aparatu .. wyprobowalam i sciereczka jest genialna, poza tym kurs jezykowy ale siostra mi wysle .. no coz czas na moja nauke jezykow. aaa no i paczkow , faworkow itp dzis nie tknelam dziewczyny dzieki za przepis na boskie zeberka napewno wyprobuje w najblizszym czasie sto lat zeberek nie jadlam a te zachecajaco mowia do mnie ... zrob mnie i zjedz ![]() dzieki dzieki dzieki nadia a czemu chcesz likwidowac sypialnie? zajrzalam do twojego albumu ... matko jakie Ty masz sliczne wloski . dziewczyny dobre te kociolki? ja musze cos wyprobowac ale troche sie boje bo tz jednak do innej kuchni przyzwyczajony ![]() kash moge prosic przepis na twoj gulasz? pls pls pls cholerna jakie super paczusie ![]() dla mnie dobry byl ten slodzik z lidla ... chyba musze znow zaczac uzywac |
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Niemożliwe, że jestem pierwsza ![]() Wstałam wcześniej, bo wczoraj limitu nie wyrobiłam, a dziś idę do gienekologa, więc 3 godziny conajmniej mnie nie będzie. Odrazu wstąpie do solarium i do rossmana Obiad mam od wczoraj, tż odprawiony na praktykę, można pisać
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-03-04 o 07:47 |
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
proszę o kciuki od 11 do 12 bo mam poprawkę egzaminu
|
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3593 |
|
Konto usunięte
|
Irenkaaa proszę: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=24976131&p ostcount=1499
![]() Evilcia piękny, idealny kolor na wiosne ma ta torebka ![]() Nurek ściskam kciuki! ![]() Dodaja ale z Ciebie ranny ptaszek
|
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci, że chyba stanę się rannym ptaszkiem. W ciągu godziny napisałam 25% dziennej dawki ! A wczoraj pisałam to chyba ze 3 godziny!
Szkoda, że zaraz musze sie zbierać, bo do południa miałabym skończone i wolne, a tak wrócę koło południa. Nie ma tego złego, wymrozi mi tyłem, zmęcze się, bo mam do przejścia całe miasto i będę zdrowsza
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Umieram!
Mam migrenę jak stąd do Tokio! Właśnie wypiłam Solpa (w trakcie którego omal nie zwymiotowałam) i czekam na jego cudowne działanie... Piętnasto, wybij czym prędzej! A poza tym bry Bobry
|
#3596 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() Wstałam dziś wcześnie mimo, że mam wolne. Teraz mam pyszną kawkę - w końcu w domku Miłego, słonecznego dnia SPD
|
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
evilcia, torebka ma przepiękny krój!
Kolor nie dla mnie, ale jeśli Tobie pasuje, to jest piękna! 120zł to sporo, ale tak jak Kash napisała - to nie jest torebka na raz. A może masz jakąś zniżkę do Re? Często na maila przychodzą. Ja aż sprawdziłam pocztę, ale niestety nic nie ma. Jeszcze nadzieja w wiosennych dniach zakupów, tzn. przeważnie w połowie kwietnia jest np. dzień zakupów z Glamour albo Joy. I z tego, co kojarzę, to do Re jest zawsze zniżka. Gazeta kosztuje 4zł, a zniżka np. 20 lub 30%, więc i tak na plus. Ryzyko tylko, czy jeszcze dana torebka będzie... edit: Haniula, mogłabyś na PW podać mi link do aukcji lub chociaż nick sprzedawcy, u którego zamawiałaś zaproszenia? Ja też powoli się rozglądam, a nie chciałabym dać oszustowi zarobić
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-03-04 o 08:27 |
|
|
|
#3598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mówiłam tak teoretycznie, gdy w końcu pojawi się dziecko to trzeba będzie mu odstąpić pokoik Posiadamy jedynie dwa ![]() Włosy ? Jesli to do mnie, to już mam inne ![]() Aaa Martuś, fotkę wrzucę jak tż wróci z nocki i mi cyknie ![]() ![]() Ok wstałam. Wypluskałam się. Piję kawę i uciekam na zakupy bo w lodówce światło w zamrażalce mróz ![]() Kto mnie pobije ? wczoraj zjadłam 6 słownie sześć pączków ![]() Waga 61,8 kg. Przeżyłam szok A tż się śmieje że może ja już w ciąży jestem bo jadłam aż mi się uszy trzęsły
|
|
#3599 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja dzisiaj rano obudziłam się z @, ale jak na razie dobrze się czuję więc nie jest źle ![]() Ja już po śniadanku, teraz czekam na tż aż wstanie, bo chce iść z nim na zakupy żeby sobie kupił buty, bo te co ma to są w strasznym stanie. Nadia ja wczoraj zjadałam 4 pączki, ale jeszcze 1 został na dzisiaj
|
|
|
|
#3600 |
|
Zadomowienie
|
Witam Kochane
![]() i umieram... wczoraj postanowiliśmy się spotkać po pracy i tak zabalowaliśmy że łooo.. Było super i trafiliśmy na dzień w którym w kawiarni grał na pianinie Richard W życiu mi się trak dobrze nie gadało po angielsku jak wczoraj po kilku głębszych specjalnie dla mnie i mojej koleżanki zagrał I will survive i hity z Grease i śpiewaliśmy, tańczyliśmy... tyle że dzisiaj kompletny odjazd... a za pół godziny mamy spotkanie w urzędzie miasta, a mojej głowie karuzela:/ale dam radę![]() iija- super butki kash- zazdraszczam czarnej strzały i rowerowej wycieczki haniula- mogłabyś jeszcze raz podać link gdzie kupowałaś śłubne butki? bo koleżanka prosiła ![]() nurek-
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.

na dowód wrzuciłam zdjęcie do albumu
zrobiliśmy jakieś 10km więc pączek trochę spalony