|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Aguś dojdzie, dojdzie
![]() A mój mąż ma 8 marca "trening" w sprawie tej nowej pracy i może już numery będą fajnie, fajnie A ja mam za to w pracy najpierw poczęstunek z okazji dnia kobiet a potem radę pedagogiczną. będziemy m.in wybierać te zespoły i liderów (to co miałam na ostatnim szkoleniu) Coś czuję, ze się może zejść.
|
|
|
|
#452 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Cytat:
ja miałam rozstępy już w wieku 14 lat Cytat:
już myślał ostatnio firmę zakładać by nas było stać na dzieckoCytat:
mój TŻ co roku chce mnie topić ![]() Cytat:
![]() nie TŻ tygodnia testowego nie miał chyba zrobię jak będzie test to postanowienia jakieś będą bez piwa choć pijemy jedno na dwa tygodnie to i bez ciasteczek to kawy bo mówi po co kupuję a jak są to połyka czasem jak widzę ile on je dwa razy tyle co ja na śniadanie czasem 4 kromki co ja 2 ledwo wcisne kiełki będziemy jeść ha ha madzialenka po tych kiełkach eko widać różnicę są jakby bardziej podatne na pleśń muszę je płukać i wodę od razu wylewać bo one jakoś wilgotniej mają niż te ze zwykłe a brokuły czekam aż wyrosną i nic ile ci rosły??
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2011-03-03 o 21:19 |
||||
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Śliweńko jaką firmę chciał otwierać i dlaczego zrezygnował??
Nie pamiętam ile mi ten brokuł rósł... Mąż mówi, że jakieś 4 - 5 dni. polecam zobaczyć ![]() http://www.joemonster.org/filmy/3331...ranego_papieru Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-03-03 o 21:32 |
|
|
|
#454 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Anika łożeczko piękniste!!!
![]() Cytat:
[ Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() i super, ze fryzjer spisał sie na medal. a jak wlosy sie trzymaja, dostały popalic? haha zupełnie jak moj maż tez zaraz każdego wyzywa ![]() [A ja dziś tez dokonalam malych zakupów dokupilam sobie 2 szaliki takie zwykle - granatowy i szary spodnie i bluzeczke
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz w ciazy mam obrzydliwe nawet z tylu nad lydkami na zgieciu kolan |
|
|
|
|
#456 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajac mnie to przypomnialabym sobie o tej wodzie po tygodniu hehe A co do wody to na slasku jest okropna... w ogole nie da sie pic przegotowanej wody z kranu, w pracy korzystamy z edenu, jak przyszlam do pracy to sobie zrobilam kranowki (nie wiedzialam ze uzywamy edenu) to poprostu zrobil mi sie taki kozuch ze masakra... cala herbate wylalam. A u Tż w pracy ostatnio skonczyl sie eden i przez jeden dzien pili kranowke przegotowana to nastepnego dnia wszyscy mieli sensacje zoladkowe... W domu mamy ciut lepsza wode ale i tak korzystamy z filtru bo jak sie przegotuje kranowke to jest kozuch....Cytat:
jak impreza to impreza ![]() Cytat:
bo real to jest bardzo drogi sklep... nie lubie go bo oszukuja z cenami - przy kasie inna a na polce inna, a poza tym gro produktow jest duzo drozszych niz w innych sklepach... w ogole ostatnio mam faze na biedronke i wkurzam tzta slowami "jak to dobrze ze biedronka jest tak blisko" po kazdych zakupach heheh ![]() Baja zakupilam sobie masc którą poleciłaś - mam nadzieje ze podziala ![]() Jak to dobrze ze jutro juz piatek bo wykonczyli mnie w tym tygodniu w pracy niesamowicie... |
|||
|
|
|
#457 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2011-03-03 o 21:58 |
|||
|
|
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
iwka dziękuję
o 19.15 mamy wylot o 22.50 lądujemy w Poznaniu A stąd wyjeżdzamy rano ,autobus mamy o 12.30 więc będziemy padnięci ![]() Cytat:
Ale Ty pokaż swoje łowy Dziewczynki ,może rano mi się uda wlecieć do Was ,a jak nie to mam nadzieję ,że na pokładzie autobusu będzie wifi to jescze zajrzę,jeśli nie to napiszę Wam już z Polski |
|
|
|
|
#459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty hadro Ty! Ty lwico Ty! ![]() Cytat:
Śliwieńka, Madzia próbowałyście kiełki rzodkiewki? Pyszne są. rzodkiewka i słonecznik najbardziej mi smakują! Martucha, będę musiała wypróbować tego Twojego kurczaka - brzmi pysznie. I tak myślę, że zamiast udka zrobiłabym pałeczki Ja dzisiaj miałam ciężki dzień. jakoś nie mogę dojść do siebie. No nic. Idę wziąć prysznic. może będzie mi lepiej.
|
|
#460 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Tez miałam dzień do kitu, od rana wsio szło nie tak ...ech .... za to pocieszyłam się kupując w Tally Weijl jeansy i drugie dostając za pół ceny
|
|
#461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaz zakupy ![]() Cytat:
Ufff posprzatam caaaly dom , zrobilam pranie a teraz sie relaksuje jestem z siebie dumna hahaha , jutro na zabawe a w sobote domowka u nas takze zanosi sie ciekawy weekend
|
|
|
#462 | |||||
|
Zadomowienie
|
Martuś zaszalałaś z obiadem, ja poszłam na łatwiznę schabowy i surówka, ale poszło wszystko więc chyba smakowało
miałam ambitne plany na ten tydzień pod kątem pracy i nie powiem cześć zrobiłam, ale reszta leży nietknięta... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Rosi ja mam zrobić do przedszkola Marzannę więc jak coś to dla nas taką wizażową też machnę ![]() Cytat:
dziewczyny padam, lenię się cały tydzień i chyba to lenistwo mnie tak męczy :/ dobranoc wszystkim
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2011-03-03 o 23:21 |
|||||
|
|
|
#463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli tylko w pracy dadzą żyć.Kochana! Jutro będzie lepiej! Cytat:
![]() ![]() Kąpiel jak najbardziej mi dobrze zrobiła Wlałam sobie olejek do wody, zapaliłam świeczki i leżałam we wrzątku chyba z godzinę - bosko! A jak mi się będzie spało...mrrr.Do jutra!
|
|
#464 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez mam takie jeansy czarne co strasznie farbuja ... ![]() Cytat:
ale za to mam w planie pic w sobote ... ![]() Ejj .. nie glupi ten pomysl z ta kapiela chyba tez sobie dzisiaj taka szczele a co ! Trzeba sie zrelaksowac przed dluuugim weekendem ![]() Z tego wszystkiego nie bylam na zakupach jade jutro po kolczyki ... mam nadzieje ze cos znajde
|
|
|
#466 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- Cytat:
Mnie już natura tak nie oszczędziła.---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Ja dopóki nie zaszlam w ciąże nie wiedziałam co to rozstępy. I też mam na zgięciu kolan masakra.
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
ania na sztuczna bizuterie jest jeszcze sposob taki zeby zapiecie pomalowac bezbwarwnym lakierem - dla tych co uczuleni na nikiel, ew, przelozyc srebrnego bigla, no gorzej wlasnie jak tylko zloto to wtedy zloty bigiel nie zawsze pasuje yhy.
najgorsze ze mam zlotego kolczyka, a dziurka i tak mi 'pulsuje' zaaz przemyje octeniseptem, bo wody utlenionej w domu brak ![]() atomcia aaaaaaaaaaaaaaaaaaa trzymam kciuki za podroz ale czad.co do rozstepow. jak w ciazy nie mialam do samego konca orpocz jednego przy kolanie, tak po porodzie mi wyszlo kilka na brzuchu! porazka |
|
|
|
#468 |
|
Wtajemniczenie
|
A tak w ogóle to dzień dobry
![]() Bartuś dzisiaj w nocy spał prawie 11 godz Także wyspaliśmy się oboje A wczoraj tak ugryzł mnie mocno w palec, że pół dnia miałam czerwony ślad gryzoń mały.---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Ciesz się, że tak mało. Ja mam cały brzuch, uda i pod kolanami. Także tragedia, nie wiem jak się w stroju pokażę
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia widzę że super zakupy
moi rodzice do teraz kupują świnkę i sami robią szybki itd.. peklują wędzą itd.. pychaaaaaa ![]() Rosette widzę że Ty wczoraj jak lwica czasem trzeba - ale hmm aż się Ciebie wystraszyłam ![]() SAMBA hahahahaha specjalnie na styczeń coby co miesiąc się coś działo ![]() atomufka mam nadzieję że szefowa pozałatwia wszytko co ma no i super że kolorek się udał miłego lotu do szybkiego zobaczenia!! ![]() aniaaa84 właśnie nie zaszalałam bo bardzo szybko się go robi ![]() Gucia mogą być i pałki łączę się w bólu z powodu ciężkiego dnia... a dziś nie koniecznie będzie lepiej...
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Wczoraj dałam mamie moje dokumenty do rozliczenia podatkowe, ma podrzucić swojej księgowej aby nas rozliczyła, więc trzymajcie kciuki abym za dużo nie musiała dopłacać. Gucia o tak rzodkiewka i słonecznik są super. Ale ja i tak najbardziej lubię brokuła Zabcia no to się napracowałaś. Ale miło tak sprzątać swój dom ![]() Atomufka trzymaj się i miłego lotu
|
|
|
|
#471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z TŻ wybraliśmy w końcu aparat i zamówiłam przez neta z odbiorem w sklepie dał się przekonać na olympusa wybito mu z głowy fuji---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
dużo Wam wyszło tej dopłaty??
|
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
już teraz wiem że kilka stów tutaj wolę nie pisać dlaczego :/
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
ech... ja przez tą Holandię to aż się boję
|
|
|
|
#475 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wam
a ja przedwczoraj byłam na szczepieniu Dominika i wszystko ok, jedno ukłucie lekko popłakała i zaraz przestał, wazy już 11 kg dziwne bo jak go ważyłam ostatnio to było 12 kg a to było jakieś półtorej miesiąca temu więc albo spadł czego ja napewno nie odczułam albo każda waga pokazuje co innego , ogólnie wszystko ok, rozwija się prawidłowo, mamy go nie zmuszać do chodzenia ,im dłużej będzie raczkować tym lepiej kręgosłup będzie miał prosty , nie prowadzać go i nie zmuszać do puszczania czy też puszczać samego , sam ma do wszystkiego dojść, także wszystko ok jejku to juz w niedziele a ja jeszcze nic nie przysiadłam no super , ale dzisiaj ostro biore się za uczenie tylko musze poodkurzać , podłogi powycierać zrobić pranie dwa wywiesić i wuyjśc z Dominikiem na spacerek bo super swieci słońce byłam wczoraj w poradni alergologicznej i termin 21 czerwca za 4 miesiące
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu kochana ty zostaw do sprzątanie i pranie. Niech zrobi to mąż jak wróci z pracy a ty siadaj do nauki, niedziela już tak blisko
Super, że mały rozwija się prawidłowo. Trzymam kciuki za żłobek, kiedy się dowiesz, czy będzie przyjęty??
|
|
|
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to zapis na pierwszą wizytę?ja czekałam pół roku chyba że prywatnie testy za 150zł to na za tydzień chodzę już czwarty rok się odczulać i ostatnio lekarka do mnie czy kończymy jak się w lato czułam ostatnie i czy zamierzam w ciążę zajść czy was też tak wprawia w dobry nastrój piosenka alexis jordan??bo mi aż chce się coś robić tak mnie wprawia w dobry nastrój
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2011-03-04 o 09:08 |
|
|
|
|
#478 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kochana, a co u Ciebie się dzieje, że nie koniecznie lepiej dzisiaj będzie? Twój pesymizm aż mnie uderzył, jak Ty zawsze tak pozytywnie nastawiona![]() Cytat:
Cieszę się, że z Dominikiem wszystko ok. Dzielny chłopak! Klion, jak tam u Ciebie? Jak się czujesz? Ja jeszcze jestem nieprzytomna, słabo spałam w nocy, ale mam nadzieje, że za niedługo się rozbudzę
|
|
#479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a dowiem się pod koniec maja czy go przyjmą a do żłobka od września tylko jak chcę już wracać do pracy może damy jakoś rade do września, albo mojej dobrej koleżanki siostra zajmie się Dominikiem od maja do końca sierpnia oczywiście zapłacę , je albo moja teściowa ( pod jednym warunkiem ) bo teraz nie może bo babcia tz się zajmuje albo jeszcze moja siora . hmmm....... zobaczymy jak to wyjdzie jestem dobrej myśli ewentualnie do września prywatny żłobek pierwszy raz , ale Dominik na alergie pokarmową , jeśli nie znajde wcześniej to prywatnie cholera płaci się podatki i składki a prywatnie się tzrba leczyć szlak mnie trafia
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
jakbym o sobie czytała, z tym, że ból gardła obudził mnie w sobotę, cały weekend się kurowałam, w poniedziałek trochę przeszło więc odpuściłam sobie lekarza, ale dalej coś nie tak z tym gardłem mam, jest zaczerwienione i mam kluchę. A rodzinka przeziębiona, no cóż zmiana pogody, mrozy zelżały to i chorób wysyp
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.

ja jestem twarda na jego teksty hehe. Choć mój mąż to jakby mógł, to by sam ze sobą zaciążył aby tylko mieć dziecko
już myślał ostatnio firmę zakładać by nas było stać na dziecko

ale jestem "podjarana" 

,a bardzo chciałabym zobaczyć

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale czad.
Także wyspaliśmy się oboje