|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: suplementacja przy tabletkach antykoncepcyjnych
heh no to tabsy maja u mnie kolejnego minusa
![]() Co do tych naczynek na Twoich nogach to może skonsultuj to z lekarzem bo tyle sie mówi o tej całej zakrzepicy, żylakach itp. gdzies czytałam (chyba na ulotce) zeby obserwować taki zmiany. Pozdrawiam ciepło i upalnie ![]() ![]()
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Byłam na pigułach 5 lat, potem ciąża i ... już nigdy więcej hormonów! Po 4 latach antykoncepcji dorobiłam się żylaków, na jakie moja babcia pracowała 25 lat czesząc klientki po 12 godzin na dobę. Mam 31 lat i jesienią czeka mnie operacja żylaków obu nóg
![]() Ale się rozpisałam... Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
Gocha, to przykre, ze tak sie dla Ciebie skonczyla historia z tabletkami...co do lekarzy, coraz czesciej mam wrazenie, ze oni po prostu nie posiadaja takiej wiedzy, jaka powinni. tak czesto nie udzielaja istotnych informacji, ktorych my przeciez nie musimy posiadac i czesto nie znaja odpowiedzi na dociekliwe pytania. niedawno czytalam w polityce wywiad z polskim ginekologiem, ktory zrobil kariere w USA. mowil o stanie ginekologii w polsce i wialo od tego groza. mowil, ze lekarze u nas nie maja obowiazku sie doksztalcac, znac najnowszych badan, bo nikt ich wiedzy nie sprawdza ( w stanach lekarz regularnie zdaje egzaminy ), u nas taki doktor moze przez 20 lat nie dotknac sie do ksiazki... a stopnie naukowe zaliczy sobie u znajomego. ponoc wiekoszc ginekologow nie potrafi wlasciwie przeprowadzic cytologii, a polskie pacjentki, ktore specjalnie jezdza do tego lekarza do USA z wynikami badan stad, maja te wyniki wykonane na owszem dobrym nowoczesnym sprzecie, ale nieprawidlowo. stad tez pozne wykrywanie nowotworow. smutne to.
ja niestety nie widze lepszej alternatywy niz tabletki w tej chwili. Malaga, dzieki za rade, suplementy na pewno sie przydadza. warto przy zakupie zwracac uwage na dawke i jej stosunek do dziennego zapotrzebowania. a propos jeszcze "kobiecych spraw" moge jeszcze dodac, ze podczas PMSa warto zazywac magnez+B6, bo to glownie jego niedobor w tym okresie powoduje kiepskie samopoczucie. a braki wynikajace z krwawienia uzupelnic zelazem+witamina C. to tyle, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
Pracuję w szpitalu, więc wiem o lekarzach to wszystko niejako z pierwszej ręki. Oni mają często nawet problem z pisaniem (tak, tak!), prostego pisma czy podania często nie są w stanie napisać, niewielu jest takich, którzy lecząc traktują ludzi inaczej niż "przypadek medyczny". Cóż. Studia medyczne to harówka, kucie i na naukę całej reszty chyba sił i czasu brakuje. Tylko przynajmniej jako lekarze mogliby się bardziej starać.
Przy pigułkach trzeba też uważać z niektórymi lekami - zwłaszcza powszechnie stosowanymi antybiotykami. Niektóre zaburzają działanie i wtedy łatwo o dzidziusia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
xxyy
|
Bio-Drain lub inne srodki na oczyszczanie organizmu z toksyn:)
Skład:
Inulina, błonnik z miąższu owoców cytrusowych, wyciągi roślinne: z pokrzywy zwyczajnej, szparaga lekarskiego, karczocha zwyczajnego, selera zwyczajnego, mniszka lekarskiego, tymianku pospolitego, skrobia ziemniaczana, kompleks miedziowy chlorofilu - barwnik naturalny. Działanie: Działanie preparatu BioDrain opiera się na jego składnikach ziołowych, których kompozycja stosowana jest w Danii od 10 lat. Tryb życia pełen pośpiechu i stresu oraz skażone środowisko naturalne mają wpływ na zdrowie człowieka. W miarę swoich możliwości organizm stara się usunąć toksyczne związki, wyeliminować nadmiar zbędnych substancji. BioDrain to preparat, który wspomaga oczyszczanie organizmu i stymuluje usuwanie nagromadzonych toksyn. czy ktoras z Was uzywala tego produktu? lub jakiegos innego, ktory usuwa z organizmu toksyny itp ? ![]()
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bio-Drain lub inne srodki na oczyszczanie organizmu z toksyn:)
podciagam, bo tez jestem ciekawa. widzialam kilka preparatow, ale nie wiem czy warto i ktory wybrac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
Ja jestem właśnie na kuracji Turbo slim drink, może to nie dokładnie to o czym piszecie ale jego zadaniem jest również oczyszczenie organizmu. narazie jestem zadolona z działania, ułatwia mi proces wypróżniania, ma okropny smak, taki słodko-gorzki ale dobrze gasi pragnienie. Kuracja trwa 10 dni i wypija się podczas niej 1,5 litra rozcieńczonego specyfiku (u mnie takuracja trwa dłużej bo to 1,5l starcza mi na 2 dni). Trochę drogo wychodzi bo w granicach 55-60 zł.
PODAJE LINKA: http://sklep.apteka-cito.pl/product_...11ff6569df04f8 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki ja brałam Bio-Drain i moja mama też-PORAŻKA!, zero efektu,wyrzucone pieniądze. Teraz kupiłam sobie Bodypure (oczywiście moja mama też
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#159 |
Przyczajenie
|
Vicky a możesz napisać jak długo trwało to oczyszczanie u Twojej mamy? Zamówiłam to właśnie i tak się zastanawiam czy czasem nie przetrzymie mnie troszkę dłużej niż to planowane dwa dni
![]() A jak samopoczucie fizyczne po tym? Bo czytałam gdzieś, że człowiek jest ponoć wymęczony jak po maratonie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2005-11
|
![]()
[quote=vicky23]Dziewczynki ja brałam Bio-Drain i moja mama też-PORAŻKA!, zero efektu,wyrzucone pieniądze.
Masz 100% rację - ten preparat to porażka. Też to sprawdziłam. Najlepszym sposobem na odtrucie organizmu z toksyn to dieta głodówkowa oparta na sokach warzywnych i owocowych, ale jeszcze tego nie próbowałam. Mniej wytrwali w wyciskaniu soków stosują preparat Alveo przez 7 dni w dużych dawkach bez żadnego jedzenia, popijany duża iloscią wody - też jeszcze nie próbowałam. Natomiast stosuję dietę dr.Budwig - która doprowadza organizm do zdrowia, ale też super wzmacnia włosy i paznokcie i dodaje blasku skórze. Do wykonania samemu w domu. Zjada się pod różną postacią - bo na ostro, lub na słodko - zmiksowny twarożek z olejem lnianym - pyszną pastę, która daje organizmowi super przyswajalną omegę 3 - bo rozpuszczalną w wodzie. Olej lniany tylko z Oleofarmu dostarczany do domu. www...........com.pl można poczytać też ciekawe informacje o dr. Budwig biochemiczce niemieckiej, która wymysliła tę pastę 50 lat temu. Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2006-07-12 o 05:39 Powód: spam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Rozeznanie
|
tri
![]() ![]() ![]()
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
Colon C
Czy któraś z was piła COLON C? Czy rzeczywiście zapobiega on zaparciom i przyspiesza przemianę materii? Jak długo trzeba czekać na efekty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Dot.: Colon C
hej! pamietam, ze moja mama brala to rok temu, ale w ogole nie przynioslo jej to zadnych efektow... bo to w sumie taki zwykly blonnik jest, nic specjanlego, a z tego co pamietam, to chyba nie byl to najtanszy specyfik.... szkoda na to kasy...
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
"tabletki kapuściane" -stosowal ktos?
Mam pytanie co do tych tabletek(magic kaps- magiczna dieta kapuściana). Chcialabym sie dowiedziec czy odpowiednio dzialaja tzn czy pomagaja podczas odchudzania i w jaki sposob?? Stosowal je ktos ?? Prosze wszystkie osoby ktore je przetestowaly o komentarze na ich temat.
P.S.Tabletki te mozna kupic w Rossmanie. magic kaps.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
![]()
Podczepiam się pod pytanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Rozeznanie
|
![]()
Ja muszę przyznać,że stosowałam nie dokładnie takie tabletki ale inne opakowanie,mimo wszystko były to tabletki "dieta kapuściana",zjadłam 2 opakowania i starałam się z początku trzymać dietę kapuścianą,ale nie było żadnych efektów ani z dietą ani bez...dlatego nie polecam!Nie schudłam ani kg dzięki tym tabletkom,podczas gdy niektórzy tak je zachwaliali...glodziłam się więc schudłam,ale to nie zasługa diety kapuścianej
![]() Ps.Czy możecie mi napisać,gdzie dodać ten podpis pod kreską? Bo nie mogę tego znaleść!? ![]() Podaje link:takie tableki zarzywałam----> http://www.allegro.pl/item119428761_...a_gratis_.html
![]() |
#167 | |
Zadomowienie
|
Dot.: "tabletki kapuściane" -stosowal ktos?
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#168 |
Rozeznanie
|
![]()
wielkie dzięki
![]()
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Ta, zupa kapuściana w kapsułkach. Kolejny drogi bajer na odchudzanie. Nie skutkuje. Przynajmniej tak mówią nasze pacjentki w aptece. To tylko wyciąg z warzyw i witaminy, raczej dobre żeby uzupełnić dietę, niż ją zastąpić.
O wiele bardziej skuteczny jest ThermLine Olimpu. Podnosi temperaturę ciała przyczyniając się do spalania tłuszczu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Rozeznanie
|
![]()
Drogi ten preparat raczej nie jest,ale nie skuteczny wogule...moze bardziej by skutkowala dieta kapusciana ale nie w formie tabletek tylko tej zupy,ale niewiem czy da sie ja zjesc,slyszlalam wiele opinii
![]() A co do tabletek,to nie preferuje juz zadnych,wyleczylam sie tak drogiego odchudzania,ktore nic nie daje ![]()
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
ja tez stosowalam te tabletki ale rowniez innej firmy lecz mi nicto nie dalo....jesli ktos zna skuteczne prepaaty na schudniecie to prosze da znac hehe
![]()
![]() |
#172 |
Przyczajenie
|
![]()
siemka ja własnie kupiła se ostatnio te tabletki kapusciane ale póki co nic nie daja a chciałabym troche schudnąć bez wiekszego wysiłku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Rozeznanie
|
raczej chyba nie ma nic za darmo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#174 |
Przyczajenie
|
![]()
witm, niestety proawda jest taka że środki smae nie pomga dieta też nie jeśłi nie ma się silnej woli, ale wszytko razem + aerobik lub ninne cwiczenia to sukses murowany
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Raczkowanie
|
Dot.: Środki odchudzające - skuteczne ???? (SOS!)
Skutecznymy środkami na odchudzanie jest THermal pro, Scorch, Stack II z efedryną, TIGHT. DO tego trening HIIT na czczo przed śniadaniem albo aerobik. Najlepszą dietą będzie dieta TKD polega ona na jedzeniu białka i tłuszczu,a węglowodany obcina sie do 30 gram dziennie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
Dla mnie najlepsza jest Meridia15.... choć jest droga (ok.380 zł), ale efekt jest rewelacyjny!!! A jestem strasznym łasuchem!!! Brałam też Xenical, ale mi nic nie pomógł. Chociaż rownież był drogi (ok.360 zł). I przy xenicalu trzeba bylo stosawac diete poniewaz jezeli zjadalam cos z wieksza zawartoscia tłuszczu musialam leciec do wc (tłuszcz był wydalany z moczem i kałem). W przypadku xenicalu o białych spodiach można zapomniec!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zadomowienie
|
TE tabletki to bujda i naciąganie, wogole nei pomagają, tylko śmierdzą kapustą, jak je sie połyka to powoduje niesmak ;-(( kupilam, je jako zdesperowana gruba dziewczyna-ale pzrez nei wiecej przytulam, bo jka mi cosnei wychodzi tak jak one milay pomoc w zrzuceniu zbednych kg a nie pomogły to poszlam smutki gasic do lodówki!!! NIE POLECAM!!!! mialam schudnac-a przytulam!! SZOK ;-((((
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mam nadzieje, ze nie sa jakies bardzo szkodliwe bo bym sie zalamala gdybym przez takie gowno zdowie sobie zniszczyla :/ no i zaplacilam 2x tyle co na allegro ... heh glupie to dziecko ze mnie bylo ;]
![]() |
![]() |
#179 |
Przyczajenie
|
ee a ja mam pytanko
![]() gdzie zakupiliscie thermal pro? szukalam tego ale nigdzie nie moge znalezc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
napewno znajdziesz w kazdym sklepie dla kulturystow i w tym internetowym i takim zwyklym a jezeli nie beda mieli na stanie to napaewno ci zamowia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.