TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-03, 20:30   #1531
mloda1989
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

no nic nie daje ale ja pije je tylko po to bo inaczej kawy nie wypije i ja teraz to 0% kupuje... choc wczesniej dla smaku tylko 3,2%... ale trezba bylo zrezygnowac
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 20:38   #1532
ania p
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
ANIAP a sama chodujesz algi...moja mam chodowala ale duzo cukru potrzebuja
zamówiłam z netu sproszkowane mieszasz proszek w wodą i masz .
Stary 2011-03-03, 20:49   #1533
EciaPecia
Raczkowanie

Ja kupuję glinki w organique i na mieszaną cerę mam glinkę ghassoul. Algi też używałam, zamawiałam na allegro za parę złotych i jak dla mnie ładnie działały
A dermabrazję polecam z firmy ROC, jest taki zestaw z masażerem z gąbką, tylko to trochę drogie jest bo 130zł na all. Dostałam od koleżanki, starczyło na bardzo długo, jakieś pół roku i cera zrobiła się jednolita i jędrna.
Teraz kupiłam sobie z Dax volcano też na all i w sumie prawie taki sam efekt.

Ze smokiem wiem, że mały nic nie rozumie, ale mimo wszystko tłumaczyłam mu, że smok się zepsuł, dałam go Adasiowi i jakiś taki spokojniejszy się zrobił, uciętego trzyma w łapce i dziś ładnie zasnął Może nie będzie tak źle

A ja właśnie z maską na buzi

Adaś 28.03.2010
Zuzia 21.02.2012
EciaPecia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 20:49   #1534
lindsley
Zakorzenienie

Zgłodniałam przez Was
Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
lindsley - jaki śliczny śpiący maluszek.Jego widok chwyta za serce

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
lindsley- mały jest słodki

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
lind- Misio przesłodki a na tej fotce jak śpi to mi zupelnie przypomina Wercię myślalam, ze to ona tylko granatowych rajstopek nie posiada

W końcu do PIT-a usiadłam

Michaś

Edytowane przez lindsley
Czas edycji: 2011-03-03 o 20:52
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 20:54   #1535
EciaPecia
Raczkowanie

O kurka PITa trzeba wypełnić ja kompletnie o tym zapomniałam.

A w ogóle to dopiero w lutym becikowe załatwiałam ;p Ledwo zdążyłam haha.

Adaś 28.03.2010
Zuzia 21.02.2012
Stary 2011-03-03, 20:57   #1536
agnieszka09
Wtajemniczenie

a tz tez musi sie rozliczyc do kwietnia
znow jakies 5 tys wpadnie
haha pamietam jak w pl sie rozliczlam to musialam doplacic jeszcze 1,50

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 20:58   #1537
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
brzmi pysznie...tylko...ja w życiu żeberek nie robiłam
Bo jest pyszne . Żeberka robi się prosto. Kupujesz w ęsnym il tm chcesz. Umyć, pokroić na mniejsze kawałki co by się n patelni zmieściły. Posolić, popieprzyć i smazyć na średnim ogniu żeby się przypiekły troszkę. Później przełożyć do garnka, zalać wodą, doprawić czym lubisz i dusić aż będą miękkie. Ja lubię dużo sosiku wiec sporo wody trzeba. Gotowe

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-03, 21:02   #1538
agnieszka09
Wtajemniczenie

IZAIZULA boziu moja mama tak robi co ja bym dala aby to zjesc...zawsze jak jade do pl to musza byc zeberka w sosie

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-03-03, 21:09   #1539
ania p
Zakorzenienie

No to sobie zamówiłam ma super opinie na KWC
http://allegro.pl/dax-vulcanic-mat-m...470983843.html
i żel antycelulitowy
Bo jak ja na tą plaże wyleze
http://allegro.pl/zel-rozbijajacy-ce...476181802.html
zobaczcie sobie rzeczy tego sprzedawcy dużo ma i ceny fajne
Stary 2011-03-03, 21:12   #1540
agnieszka09
Wtajemniczenie

ANIAP takie zele antycelulitowe najlepiej stosowac po kapieli,gdy cialo jest rozgrzane i wtedy skora wchlania wiecej tych substancji

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-03-03, 21:13   #1541
P0P70
Zakorzenienie

Dziewczyny to ja Was wszystkie zapraszam na tę włoską kuchnię.

AniaP - przyjeżdżaj i na tydzień.

Mrowak - TZ jest z Oliwką - karmi ją więc nie mogę się spytać.
A ja na przystawkę to bardzo lubię melona zwijanego w plasterki szynki parmeńskiej i u mnie zawsze się sprawdza deska serów + salami i inne wędliny. I do tego oczywiście dobre (nie koniecznie drogie) czerwone wino.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-03, 21:16   #1542
agnieszka09
Wtajemniczenie

ANIAP a jeszcze kup sobie taka szotke do paznokci czyszczenia z tym twardszym wlosiem (ja taka sama stosuje) i masuj zawsze uda podczas kapieli okreznymi ruchami,zawsze w strone serca...sama zobaczysz rezultaty
nie stosuj jak masz problemy z pajaczkami i pekajacymi naczynkami...lub rob w bardzo delikatny sposob

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012

Edytowane przez agnieszka09
Czas edycji: 2011-03-03 o 21:29
Stary 2011-03-03, 21:27   #1543
EciaPecia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
No to sobie zamówiłam ma super opinie na KWC
http://allegro.pl/dax-vulcanic-mat-m...470983843.html
i żel antycelulitowy
Bo jak ja na tą plaże wyleze
http://allegro.pl/zel-rozbijajacy-ce...476181802.html
zobaczcie sobie rzeczy tego sprzedawcy dużo ma i ceny fajne
Hehe, no ja mam jeszcze z Dax krem do twarzy na noc A na ujędrnianie to chyba od madziwni kiedyś skopiowałam i kupiłam sobie bańki chińskie i robię co parę dni masaż, potem na taką właśnie rozbańkowaną i rozgrzaną skórę byle jaki balsam ujędrniający

Adaś 28.03.2010
Zuzia 21.02.2012
Stary 2011-03-03, 21:28   #1544
agnieszka09
Wtajemniczenie

jeszcze tylko wstawie jednego linka i de lulu
http://www.toptenz.pl/10_najbardziej...ych_matek.html

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-03-03, 21:30   #1545
cynamonkowa
Raczkowanie

GG do cynamonkowa

sorki dziewczyny,że ja tu wpadam jak po ogień i tak ni z gruchy ni z pietruchy,ale..musiałam się podzielić..
Nadia już śpi od jakiegoś czasu i właśnie chyba miała zły sen,bo nagle zaczęła płakać.Jak do niej po cichutku zaszłam leżała z zamkniętymi oczkami i płacząc zawołała "mama"..boszzzzzzz, no normalnie mnie rozwaliła,wzruszyłam się...i to jak..
Jessssu, jakie to wspaniałe uczucie jak dziecko w półśnie tak zawoła..ona mnie nawet nie widziała..może sobie trochę nadinterpretuję,ale..
Dziś w ogóle mam jakiś taki dzień..,że myślę nad cudem,który mnie spotkał..

lecę rozwiesić pranie i spać...dziś nie mam się nawet do kogo przytulić,tż na służbie..

dobrej nocki i nie piszcie za dużo!
cynamonkowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-03, 21:31   #1546
mloda1989
Zakorzenienie

tez czekam na ten balsam tyle ze ja u niej zamawialam http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10470146 tu wiecej kolorowych kosmetykow.... ciekawa jestem jak sie sprawdzi...

heh to tez sam sprzedawca

Edytowane przez mloda1989
Czas edycji: 2011-03-03 o 21:48
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-03, 21:35   #1547
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
ANIAP takie zele antycelulitowe najlepiej stosowac po kapieli,gdy cialo jest rozgrzane i wtedy skora wchlania wiecej tych substancji
Inaczej niż po kąpieli bym tego nie zrobiła czyt. lenistwo

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Dziewczyny to ja Was wszystkie zapraszam na tę włoską kuchnię.

AniaP - przyjeżdżaj i na tydzień.

Mrowak - TZ jest z Oliwką - karmi ją więc nie mogę się spytać.
A ja na przystawkę to bardzo lubię melona zwijanego w plasterki szynki parmeńskiej i u mnie zawsze się sprawdza deska serów + salami i inne wędliny. I do tego oczywiście dobre (nie koniecznie drogie) czerwone wino.
Pop jesli chcesz ( mówię tu jak najbardziej serio ) niech się jeszcze tylko deczko ociepli i nie ma problemu mój TZ jest srednio raz w miesiącu we wrocku, wiec nie ma problemu . Tylko czasem o tym że on jedzie wie np dzień czy dwa przed.

Cytat:
ANIAP a jeszcze kup sobie taka szotke do paznokci czyszczenia z tym twardszym wlosiem (ja taka sama stosuje) i masuj zawsze uda podczas kapieli okreznymi ruchami,zawsze w strone serca...sama zobaczysz rezultaty
nie stosuj jak masz problemy z pajaczkami i pekajacymi naczynkami...lub rob w bardzo delikatny sposob
to juz chyba zbyt skomplikowane he he

Cytat:
jeszcze tylko wstawie jednego linka i de lulu
http://www.toptenz.pl/10_najbardziej...ych_matek.html
szok

to dobrej nocy
Stary 2011-03-03, 22:11   #1548
libra777
Zakorzenienie

Dobry wieczór
Cigi wróciłaś
Cytat:
ale nie uwierzycie...ostatnio byla u nas ladna pogoda...gdzies ok 7-8 stopni ...bylam z mala na spacerku...ja patrze klientka wiezie dzecko w spacerowce a dziecko ma na sobie letnia sukienusie,w samych skarpetach i bucikach,bez rajstop i w cieniutkim sweterku rozpietym nawet pampersa bylo widac...dziecko moze mialo 2 latka a moze i jeszcze nie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Pierwszy raz do UK pojechałam w październiku i pierwsze co mnie "uderzyło" to widok opatulonej szalem mamuśki i dziecka boso obok biegnącego
To pewnie zimny chów skandynawski , nie słyszałyście o czymś takim? Dziecko jest od małego przyzwyczajane do zimna często ma tylko sukieneczkę i gołe nózki albo cienkie skarpetki , rodzice ubrani normalnie , całość wzbudza szok

Agnieszka na gardło nie radzę miodu , jest silnym alergenem z racji tego że ma mnóstwo pyłków kwiatowych i może jeszcze dodatkowo podrażnić śluzówkę gardła.
Już lepiej ciepła woda z solą dwie łyżki soli na szklanke wody i płukać kilka razy dziennie , spokojnie nic Ci nie wyżre , a pomoże mi pomaga.
Miód lipowy na przeziebienie-grypę ale nie do gorącej herbaty czy mleka bo traci właściwości ,do ciepłych napoi nie gorących
Megi takie elmo można zrobić właśnie taką wyciskaczką do lodów spagetti jak pisała Agnieszka , ewentualnie praską do ziemniaków ale mogą wyjść kołtuny nie uczesany elmo.
Masy do tortu najlepiej na bazie bitej śmietany to raczej wszyscy lubią z dodatkiem owoców.

Podaję stronkę gdzie są dodatki do cist , tortów itp.http://www.aledobre.pl/80,Pieczenie/
http://www.tortownia.pl/dzial,77,for...owe.html?str=6

Ja dzisiaj w ramach dnia kobiet byłam na zakupach sadzonkowych
Kupiłam borówki amerykańskie , agresty, jeżyny, porzeczki , jabłonie, brzoskwinie i śliwę no i cały plik nasion

Dzisiaj tłusty czwartek więc nie mogłabym nic nie zrobić, miały być faworki ,ale skusiłam sie na gniazdka ptysiowe i dość sporo ich pożarłam chyba czas skończyć z tymi ciastami post idzie, ale w lodówce jeszcze kolo twarogu i 3 mascarpone no nie zmarnuje się przecież
dietę od poniedziałku zacznę

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

A od smoczka na razie nie oduczam , po prostu mi się nie chce , poczekam aż zęby wyjdą wszystkie chociaż i tak mamy dużo bo już 16 więc zostały tylko piątki i szóstki , a jak to jest z siódemkami mleczaki też są
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 07:48   #1549
lindsley
Zakorzenienie

Nie wierzę że jestem tutaj zanim ktokolwiek coś napisał

U nas noc za krótka i do kitu

Michaś
Stary 2011-03-04, 08:06   #1550
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez cynamonkowa Pokaż wiadomość
sorki dziewczyny,że ja tu wpadam jak po ogień i tak ni z gruchy ni z pietruchy,ale..musiałam się podzielić..
Nadia już śpi od jakiegoś czasu i właśnie chyba miała zły sen,bo nagle zaczęła płakać.Jak do niej po cichutku zaszłam leżała z zamkniętymi oczkami i płacząc zawołała "mama"..boszzzzzzz, no normalnie mnie rozwaliła,wzruszyłam się...i to jak..
Jessssu, jakie to wspaniałe uczucie jak dziecko w półśnie tak zawoła..ona mnie nawet nie widziała..może sobie trochę nadinterpretuję,ale..
Dziś w ogóle mam jakiś taki dzień..,że myślę nad cudem,który mnie spotkał..

lecę rozwiesić pranie i spać...dziś nie mam się nawet do kogo przytulić,tż na służbie..

dobrej nocki i nie piszcie za dużo!
tez bym się wzruszyła

Cytat:
Ja też mam takiego grubego polara i często jak jest temp na + albo jak jedziemy tylko na zakupy to go ubieram... Np w święta w nim Misiek jeździł po rodzinie... Moja mama już się przyzwyczaiła. Michał nie choruje więc raczej nie przemarza i nikt mi już nic nie mówi...

Agnieszka ja kilka dni temu widziałam dokładnie odwrotną syt. Pisałam tutaj. Aż się dziwiłam że to dziecko nie płacze że mu gorąco... Nienormalne niektóre mamusie są moim zdaniem
Moja mama ubrała wczoraj na spacer Daniela rajtuzy 2 pary spodni,bluska sweter i na to kombinezon efekt odparzona pupa,pewnie z przegrzania no szok

rewelacyjne zdjęcia Michałka

Mrowak moje ostatnie odkrycie na przekąskę,wszystkim smakowało,kupiłam w biedronce takie mini sucharki, kwadraciki 2x2 na to nałożyłam po łyżeczce doprawionego twarożku,na to starłam troszkę rzodkiewki czerwonej,super wygląda i smaczne,akurat na raz do buzi
Albo robiłam taką pastę z makreli i to wykładałam ozdobnie tubą do zdobienia tortów na plasteku ogórka zielonego i na to małą gałązka koperku.Kolejne to np pomidory,na nie pasta feta plus czosnek i pieprz(na pastę) i posypane piórkami z czerwonej cebuli.

pisałyście o maskach do włosów ja wczoraj byłam u fryzjera i się własnie pytałam o te maski z oliwy i na moje przetłuszczające się włosy to podobno nie zabardzo bo mogą się jeszcze bardziej przełuszcać.

wogóle ścieła mnie tak krótko,że ostatnio miałam takie włosy jak miałam 15 lat,masakra chciałam fryzure na boba ale najdłuższe mam do brody,nie mogę się przyzwyczaić

Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość
co sie stanie, jak nie bede trzymac antybiotyku w lodowce? mamy augumentin i dopiero teraz wyczytalam, ze trzeba go bylo w temp 2-8stopni trzymac, a ja trzymalam w szafce zmienil troche kolor na kremowy z bialego. i co teraz?

i jak czesto kupujecie nowy devicap? ja mam jeden od kilku miechow - czy to nie wietrzeje?
yoonka to po ile kropelek dajesz mi starcza dając 2 kropelki na góra 3 m-ce
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 08:09   #1551
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Dzień dobry Laski

libra mleczaków jest 20 sztuk, więc Wam zostały już tylko 5 A do nas wczoraj zawitał ząb nr 8

linsdey Michaś jest cudny, to zdjęcie jak śpi normalnie mnie urzekło

Ja też jadę do P0P - Jej tż na pewno coś dobrego do jedzenia zrobi No i Marcyś i Oli się uściskają

Oliwka
pokazuj nową fryzurę

cynamonkowa nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę ... Mój Marci w ogóle mama nie mówi i nie mówił Cały czas jest tatatataatat, bababababa, tytytytyyttytytyty, a jak coś chce to DA! Może do mnie jest to tytytyt - po prostu po imieniu mi jedzie W dzień w którym powie mama to ja chyba na zawał padnę

Maty edukacyjnej mojej nikt nie chce kupić, a x-landera wczoraj wstawiłam i zobaczymy - ma już sporo wyświetleń i jedno obserwowane... a może ja go za tanio wystawiłam ?

mloda jak Ty swojego x-landka wysłałaś do kupca?? Jaki to koszt?

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-03-04 o 08:14
Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 08:20   #1552
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

a ja dzis do szkoly ale na chwilke na szczescie,pozniej mlodej chrzestna z wrocka przyjezdza wiec na bank poooooosiedzimy! bo juz z miesiac nie byla....
jutro szkola i na imieniny babci tezeta
niedziela -rodzice przychodza na imieniny do Oliwki wiec caly weekend zaplanowany.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 08:28   #1553
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Mrowak moje ostatnie odkrycie na przekąskę,wszystkim smakowało,kupiłam w biedronce takie mini sucharki, kwadraciki 2x2 na to nałożyłam po łyżeczce doprawionego twarożku,na to starłam troszkę rzodkiewki czerwonej,super wygląda i smaczne,akurat na raz do buzi
Albo robiłam taką pastę z makreli i to wykładałam ozdobnie tubą do zdobienia tortów na plasteku ogórka zielonego i na to małą gałązka koperku.Kolejne to np pomidory,na nie pasta feta plus czosnek i pieprz(na pastę) i posypane piórkami z czerwonej cebuli.
wstaw zdjęcie fryzurki
fajne te przekąski, a ten ogórek i pomidor był na jakimś chlebku czy na sucharach czy taki sam?

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 08:35   #1554
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Oliwka pozwoliłam sobie skopiować Twojego posta o przekąskach do przepisów dla dzieci (bo nie wiedziałam gdzie) mam nadzieję że się nie pogniewasz Tak smakowicie brzmi i muszę wypróbować!!

P.S. Co to jest pasta feta i piórka z czerwonej cebuli ... ???

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 09:06   #1555
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość

A od smoczka na razie nie oduczam , po prostu mi się nie chce , poczekam aż zęby wyjdą wszystkie chociaż i tak mamy dużo bo już 16 więc zostały tylko piątki i szóstki , a jak to jest z siódemkami mleczaki też są
dawaj fotę z pelnym niemal uzębieniem...

Cytat:

U nas noc za krótka i do kitu
U nas 3 noc z rzędu do kitu. A przeciez nie chwalilam się na forum, że przesypia cale noce
Nie wiem o co chodzi. Myslałam, że może zęby ale przecież nie mogę wszystkiego na zęby zganiać...
Od dłuzszego czasu nie było z nią problemow jeśli chodzi o spanie. Tylko pobudka między 5-6 ale jakos do tego przywyklismy. Ale noce przesypiala całe, ewentualnie 1-2 pobudki na smoczka lub połozenie i spała dalej. A od 3 dni- koszmar... czy po czopku czy po Camilli (czy jak to tam się zwie) budzi się koło 24 i za chiny ludowe nie chce spać w łózeczku. Biorę ją na ręce to w sekundę mi zasypia... odkladam... ryk i wstaje. dziś zasypiala ale po 20 minutach to samo i tak 5 razy! więc 3 dzień z rzędu dalam za wygraną i wzielam ja do lożka. Boję się, ze sie do tego przyzwyczai. I tak sie nie wysypiam bo strrrrrasznie się wierci. Ale z dwojga zlego lepsze takie "spanie" niż bieganie do drugiego pokoju co 15-20 minut...Nie wiem czym to spowodowane. Nie potrafi poleżeć chwili w jednej pozycji tylko kręci się wkolo. odpycha się ode mnie nogami i tak laduje w poprzek. Potem na brzuch, pupa w górze i znów na plecy i tak w koło... wyglądam jak zombie...
Nie mam juz na nią sposobu

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Pop- no koszmar to nie był moze tylko ze względu na to, ze byłam tam z moim tż i jakoś tak się strasznie ubrał, że mi wstyd było za niego strasznieee... nie pamiętam dokladnie jak ale wiem, ze wychodziły mu takie stare, zszarzałe majtki

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

lind- jak sie ułożylo z tymi korepetycjami? Pracujesz??

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Edytowane przez ASIULEK_23
Czas edycji: 2011-03-04 o 09:03
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 09:12   #1556
libra777
Zakorzenienie

Dzień dobry
Dzięki za info o zębach czyli już końcówka
Gmyrelka ja nie Oliwka ,ale pasta pewnie z sera feta a piórka z cebuli to cebula pocięta w piórka czyli nie w poprzek tylko wzdłuż w takie mini ćwiarteczki
Co do przekąsek to widziałam takie fajne koreczki z chleba pumpernikiel przekładane pastami z twarogu w różnych kolorach czyli z jajkiem , z przecierem-rózowa, z natką pietruszki roztartą-zielona i te kanapeczki były pokrojone w kosteczki takie 2x2cm i nadziane na wykałaczki takie mini torciki i to było np. 3 kromki pumpernikla spód-pasta-kromka-pasta-wierzch.
Poszperam , jak coś znajdę to opiszę o przekąskach , mam dużo gazet "Sól i Pieprz" tam są ekstra przepisy.

Nocka u nas spokojna, Mikołaj tak mi się zsikał ze wszystko przesiąkło , a że było juz po 4 to nie chciałam go ruszać i spał taki
No i zaczyna coś wołać ale na wszystkich woła aba albo ba ni licząc zwierzaków -świni, krowy, owcy, konia, kury , kota to umie nasladować
Stary 2011-03-04, 09:15   #1557
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
rewelacyjne zdjęcia Michałka

Dziś tz ma zrobić Michasiowi sesję bo dawno mu zdjęć nie robiliśmy... Te co wstawiłam to z tel...

Cytat:
Smakowicie brzmi...

Cytat:
wogóle ścieła mnie tak krótko,że ostatnio miałam takie włosy jak miałam 15 lat,masakra chciałam fryzure na boba ale najdłuższe mam do brody,nie mogę się przyzwyczaić
Pokaż

Cytat:
yoonka to po ile kropelek dajesz mi starcza dając 2 kropelki na góra 3 m-ce
Ja daję po kropelce... Tak chyba w ulotce było I mam już długo...

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
linsdey Michaś jest cudny, to zdjęcie jak śpi normalnie mnie urzekło

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
cynamonkowa nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę ... Mój Marci w ogóle mama nie mówi i nie mówił Cały czas jest tatatataatat, bababababa, tytytytyyttytytyty, a jak coś chce to DA! Może do mnie jest to tytytyt - po prostu po imieniu mi jedzie W dzień w którym powie mama to ja chyba na zawał padnę
Mam to samo... Kiedyś kilka razy powiedział mama ale już tak dawno że nie pamiętam... Rano nie zdąży oczu otworzyć albo jak kończy jeść jeszcze z cyckiem w buzi od razu jest tatatatata...

Asiulek Misiek od tygodnia pół nocy z nami śpi. W łóżeczku przeważnie do pierwszego lub drugiego karmienia... I też ostatnio wstaje o 6 a jeszcze jakiś czas temu spaliśmy sobie do 8... Na szczęście jak śpi z nami to się nie wierci bo mamy wąskie łóżko... Chyba pierwszym meblem jaki teraz kupie to łoże 200-220

Michaś
Stary 2011-03-04, 09:16   #1558
libra777
Zakorzenienie

Asiulek jak uda mi się uchwycić to wstawię.
Opisałaś nasze jeszcze niedawne nocki , ja mówie nic innego tylko zęby , u nas było tak że nawet przez kilka dni z rzędu Miko jechał na ibufenie D bo nie można było wyrobic i tez spał z nami i to przyklejony do mnie czyli ja ze spania nici ,a wiercił się całymi nocami , teraz się trochę uspokaja dopiero , także u was pewnie to samo.
Stary 2011-03-04, 09:17   #1559
ASIULEK_23
Zakorzenienie

lind- jak sie ułożylo z tymi korepetycjami? Pracujesz??

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 09:18   #1560
libra777
Zakorzenienie

Wit.D ja też dawałam po 1 kropelce , a dlaczego dajecie po 2 teraz nie daję wcale bo daję jeszcze tran , tak myslę że może w kwietniu odstawię i to jak jest słonecznie a mały jest długo na dworze to nie daję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości