![]() |
#3571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Konto usunięte
|
Mall zawsze można tak jak to faceci, mieć dużo seksu ale się nie zakochiwać, tylko czy warto?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |
Matka Smoka
|
Cytat:
Nie chciałam wcześniej zapeszać, ale teraz już mogę spokojnie Wam obwieścić dobrą wieść, że Rossman w końcu poszerzył swoją ofertę kosmetyków Alterra (bardzo naturalne kosmetyki na bazie roślin, bez sztucznych konserwantów, barwników, a produkty do włosów bez slsów i silikonów). Do tej pory była u nas tylko kredka do ust, ostatnio pojawiły się mydła w kostce i w płynie, ale właśnie wyczytałam na rossmanowym, że są i szampony i kremy i toniki ![]() Od razu mówię, że niewiele doradzę w tej dziedzinie, bo akurat miałam tylko szampon i odżywkę bez spłukiwania z granatem i niestety kompletnie mi zapachowo i działaniem nie podeszły. Ale na pewno wypróbuję inne rzeczy, mam nadzieję, że będzie u nas krem tonujący. Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2011-03-04 o 06:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Konto usunięte
|
Ineso, nie TYLKO na TAKICH trafiam i nie zamierzam się nad tym zastanawiać. Może wyedytuję posta i napisze że"zawsze można jak to NIEKTÓRZY faceci...."
Też znam sporo facetów którzy nie mają takiego podejścia a ci co takie mają to zostali skrzywdzeni przez kobiety i mówią mi że było tak a tak z panią A czy B że się zakochali ona ich skrzywdziła i oni teraz się wyzbywają uczuć. Zauważ że nie napisałam że WSZYSCY faceci. Poza tym ja taich facetów nie przyciągam tylko wychodzi to w rozmowie. Nieden znajomy mi sie żalił że ma dośc p..... głupot i dźwandania swojej zony, dziewczyny itp, bo on potrzebuje zjeść i seksu itp To jak ktoś to mówi otwarcie to co mam sobie pomysleć... a kobiety też są różne i maja różne podejście.. Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2011-03-04 o 06:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Matka Smoka
|
hard - moje wrażenie, że generalizujesz bierze się stąd, że już kilka razy w ten sposób o facetach się wyrażałaś.
ps. co to ,,dźwandanie"??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3577 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25492738]No właśnie - mam dużo nerwów, więc powinnam móc liczyć na swojego faceta i mieć w nim wsparcie. A jest odwrotnie. Przywiózł mnie do szpitala i zostawił twierdząc, że ma urlop i musi odpocząć... A kiedy okazało się, że następnego dnia muszę wyjść - powiedział, żebym wzieła taxi...[/QUOTE]
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25492784]Oj tak... Ale teraz jak próbuję rozmawiać (na spokojnie, bez nerwów, bez krzyków, klnięcia) to dowiaduję się, że ciągle mu truję i się przypierdalam.[/QUOTE] Hiper- ![]() rzeczywiście to nie było miłe jak postąpił... domyślam się, że Twoja ewentualna decyzja nie opiera się na 1 wydarzeniu i zrobisz jak będziesz uważała, bo tylko Ty wiesz czy odpowiada Ci Twój związek, ale na myśl przyszła mi jedna refleksja po przeczytaniu kilku komentarzy- myślę, że nasz problem (w sensie wielu kobiet) polega na tym, że naszego faceta widzimy/chcemy widzieć jako rycerza na białym koniu, ale ubranym w taką zbroję jaką my chcemy i na takim koniu jakiego my wybierzemy. A to chyba tak nie powinno działać.... ja od swojego też wiele razy usłyszałam, że truję i się czepiam o pierdoły. Dla niego to były pierdoły, a dla mnie sprawy ważne... ja chciałam stabilizacji, on świętego spokoju... albo raczej nie do końca wiedział czego chce. i nadal nie wie... może to jakiś syndrom, który w pewnym wieku się włącza? i albo trzeba znaleźć faceta który jest już po, albo przeczekac aż mu lampka zgaśnie. Cytat:
nigdy nie paliłam w domu, nie znoszę tego i nie zmuszam innych żeby wdychali dym jeśli im to przeszkadza Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wycyckany pan rzadko kiedy trafia w gust,ale ja tak nie mam nic przeciwko żeby na takiego popatrzeć i się poślinić ![]() Cytat:
![]() ![]() zna któraś radcę/ doradcę podatkowego??? Ecrulo, dziewczyny- mam prośbę- możemy w miarę szybko zamknać paatal??? zaraz tam wkleję litanię od mojej siostry i jej koleżanki- będą miały tego sporo, a ja jadę do niej ok. 18 marca i zależałoby mi żeby mieć te kosmetyki prrrooooszę
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2011-03-04 o 09:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3578 | |||
Wtajemniczenie
|
Beznadziejnie? Na imprezie? Gdzie ty bylas?!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | |
Nie depcze krokusów
|
Któraś chętna dziś na piwko?
![]() Blair - a może coś z jedzenia? Cytat:
![]() Mi właśnie też ![]() I zdziwiło, jak zadzwonił w nocy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Wtajemniczenie
|
Moge spytac po co?
![]() Wczoraj wlasnie sporo myslalam o exie-na poczatku roku akademickiego duzo do siebie pisalismy smsow, praktycznie codziennie pt co tam slychac, co w pracy, czy jedzie w delegacje, jak u mnie na studiach...Zastanawialam sie ile to bedzie trwac i w ktora strone pojdzie-czy umilknie czy pojdzie w strone rozmow 'na zywo'. No i poszlo-umilklo, ostatnio pisalam do niego i wspomnialam ze mam problem z antena-odp mi tylko jak sobie z tym poradzic...I nie wiem czy mi z ta cisza dobrze czy nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Zakorzenienie
|
W Aferze, jak zawsze. I właściwie zawsze się tam dobrze bawię; muzyka wczoraj też była fajna, ale ci ludzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3582 |
Nie depcze krokusów
|
Emilka - a on ma kogoś?
Poprosić, żebym jadła, bo na jego oko schudłam 3,5 kilo i bardzo to widać, bo straciłam kształty, które podobają się mężczyznom. I nakłonić, żebym sobie kogoś znalazła i nie czekała na niego, bo on nie należy do ludzi, którzy wracają do zjaw z przeszłości obwieszczać swoje niepowodzenia i błędy. I że to, co widziałam dziś w jego oczach, nie jest żadną sympatią. ![]() Ville - w weekend też będą dzikie tłumy ![]()
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-03-04 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3583 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem jak podzialal ten telefon na Ciebie, na mnie raczej mialby taki wplyw, ze bym sie wkurzyla, wziela w garsc i pokazala, ze jestem taka fajna, ze on sie nie musi przejmowac ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3586 | |
Nie depcze krokusów
|
Cóż, czasem możesz się do niego odezwać...
Cytat:
![]() Kuźwa, takich lasek jak ja to ze świecą szukać ![]()
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-03-04 o 09:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Wtajemniczenie
|
![]() Zbyt to chyba wszystko zagmatwane jak dla mnie...Dlatego tylko dodam, ze masz pamietac, ze to TY jestes najwazniejsza ![]() ![]() Niech mnie ktos kopnie w tylek tak abym w koncu wyszla z lozka i poszla do fryzjera pociac koncowki.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
moderatorka też wizażanka
|
gg22,
To raczej niemożliwe. Nie stać mnie teraz na ten podkład. Czekam na stypendium/przelew od rodziców. Poza tym Ineso wcześniej pytała, czy ew. mogłabym przedłużyć i się zgodziłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Konto usunięte
|
Malla ja też nie należę do osób które wracają. A dla faceta nie zamierzam wariować jak widzę on dla mnie nie wariuje.
a dźwandanie to jest narzekanie i czepianie się o wszystko, Inesko |
![]() ![]() |
![]() |
#3590 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() rozumiem.... to szkoda... w takim razie chyba będę musiała zrezygnować z tego zamówienia i zrobić je sama, bo nie chcę potem tych kosmetyków znowu wysyłać pocztą
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3591 |
Nie depcze krokusów
|
gg22 - a ja jestem zwolenniczką urywania kontaktu, bo na początku przynosi niepotrzebne nadzieje. Ale po jakimś czasie można się przyjaźnić, jak już wszelkie uczucia wygasną z obu stron. Do tego czasu nazywam to "chorymi relacjami z eksem", które ma dużo z nas w tym wątku :P
![]() |
#3592 |
Pani Buka
|
Malla, trzymaj się
![]() ja tak zmieniając temat, chciałabym podzielić się z Wami nowiną, iż w Auchan są kolorowe (białe, szare, czarne, różowe, fioletowe...) tenisówki za 9,99zł iii balerinki (białe, czarne, srebrne, złotawe i czerwone) za 14,99zł! tym sposobem kupiłam 3 pary butów za 40zł ![]() ![]() ![]()
#3593 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o tym coś wiem"torba: Cytat:
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3594 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I ide szukac, gdzie jest auchan ![]() Tylko w Bonarce? buuuuu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
Zakorzenienie
|
Widziałam reklamę tych tenisówek i podobają mi się czarne, bo są całe czarne. Ale moje 38 będzie pewnie za chwilę wykupione; pojechałabym teraz, ale na razie nie mogę się ruszyć z akademika.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Pani Buka
|
Ville, promocja jest od 2 dni do poniedziałku chyba i jak na moje oko to jest ich jeszcze naprawdę sporo. a mówię o rozmiarach typu 38-39 bo ja takich szukałam
![]() (i jeszcze pokażę Wam co wczoraj widziałam na Rynku ![]()
#3598 |
Nie depcze krokusów
|
Emilka - nie masz ochoty na Bonarkę dziś po 17?
![]() Nienawidzę weekendów.
![]() |
#3599 |
Konto usunięte
|
ja też nienawidze weekendów
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.