Kraków - część 9. Pędzimy dalej! - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-04, 06:26   #3571

Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ville - jakbym wiedziała wcześniej, to bym poszła z Wami...
To było też bardzo spontaniczne, pisałam później tutaj, jednak "za późno" chyba I nie żałuj, naprawdę było beznadziejnie
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 06:31   #3572
2016070953
Konto usunięte

Mall zawsze można tak jak to faceci, mieć dużo seksu ale się nie zakochiwać, tylko czy warto?
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 06:51   #3573
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
Mall zawsze można tak jak to faceci, mieć dużo seksu ale się nie zakochiwać, tylko czy warto?
Nie rozumiem Twojego generalizowania. Znam sporo facetów i żaden nie ma takiego podejścia, o jakie ich posądzasz. Jak tylko na takich trafiasz, to się zastanów dlaczego.

Nie chciałam wcześniej zapeszać, ale teraz już mogę spokojnie Wam obwieścić dobrą wieść, że Rossman w końcu poszerzył swoją ofertę kosmetyków Alterra (bardzo naturalne kosmetyki na bazie roślin, bez sztucznych konserwantów, barwników, a produkty do włosów bez slsów i silikonów). Do tej pory była u nas tylko kredka do ust, ostatnio pojawiły się mydła w kostce i w płynie, ale właśnie wyczytałam na rossmanowym, że są i szampony i kremy i toniki
Od razu mówię, że niewiele doradzę w tej dziedzinie, bo akurat miałam tylko szampon i odżywkę bez spłukiwania z granatem i niestety kompletnie mi zapachowo i działaniem nie podeszły. Ale na pewno wypróbuję inne rzeczy, mam nadzieję, że będzie u nas krem tonujący.

Edytowane przez Ineso
Czas edycji: 2011-03-04 o 06:58
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 06:56   #3574
2016070953
Konto usunięte

Ineso, nie TYLKO na TAKICH trafiam i nie zamierzam się nad tym zastanawiać. Może wyedytuję posta i napisze że"zawsze można jak to NIEKTÓRZY faceci...."
Też znam sporo facetów którzy nie mają takiego podejścia a ci co takie mają to zostali skrzywdzeni przez kobiety i mówią mi że było tak a tak z panią A czy B że się zakochali ona ich skrzywdziła i oni teraz się wyzbywają uczuć. Zauważ że nie napisałam że WSZYSCY faceci.
Poza tym ja taich facetów nie przyciągam tylko wychodzi to w rozmowie. Nieden znajomy mi sie żalił że ma dośc p..... głupot i dźwandania swojej zony, dziewczyny itp, bo on potrzebuje zjeść i seksu itp To jak ktoś to mówi otwarcie to co mam sobie pomysleć...
a kobiety też są różne i maja różne podejście..

Edytowane przez 2016070953
Czas edycji: 2011-03-04 o 06:58
Stary 2011-03-04, 07:12   #3575
Ineso
Matka Smoka

hard - moje wrażenie, że generalizujesz bierze się stąd, że już kilka razy w ten sposób o facetach się wyrażałaś.

ps. co to ,,dźwandanie"???
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 07:30   #3576
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Nie rozumiem Twojego generalizowania. Znam sporo facetów i żaden nie ma takiego podejścia, o jakie ich posądzasz. Jak tylko na takich trafiasz, to się zastanów dlaczego.

Nie chciałam wcześniej zapeszać, ale teraz już mogę spokojnie Wam obwieścić dobrą wieść, że Rossman w końcu poszerzył swoją ofertę kosmetyków Alterra (bardzo naturalne kosmetyki na bazie roślin, bez sztucznych konserwantów, barwników, a produkty do włosów bez slsów i silikonów). Do tej pory była u nas tylko kredka do ust, ostatnio pojawiły się mydła w kostce i w płynie, ale właśnie wyczytałam na rossmanowym, że są i szampony i kremy i toniki
Od razu mówię, że niewiele doradzę w tej dziedzinie, bo akurat miałam tylko szampon i odżywkę bez spłukiwania z granatem i niestety kompletnie mi zapachowo i działaniem nie podeszły. Ale na pewno wypróbuję inne rzeczy, mam nadzieję, że będzie u nas krem tonujący.
O, kremiki... Ja już nie wiem co mnie uczula, chwilowo przestałam używać na twarz cokolwiek Wczoraj oprócz podskórnych grudek miałam wysypkę na policzkach i czole
Stary 2011-03-04, 08:25   #3577
gg22
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25492738]No właśnie - mam dużo nerwów, więc powinnam móc liczyć na swojego faceta i mieć w nim wsparcie. A jest odwrotnie. Przywiózł mnie do szpitala i zostawił twierdząc, że ma urlop i musi odpocząć... A kiedy okazało się, że następnego dnia muszę wyjść - powiedział, żebym wzieła taxi...[/QUOTE]

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25492784]Oj tak... Ale teraz jak próbuję rozmawiać (na spokojnie, bez nerwów, bez krzyków, klnięcia) to dowiaduję się, że ciągle mu truję i się przypierdalam.[/QUOTE]

Hiper-
rzeczywiście to nie było miłe jak postąpił... domyślam się, że Twoja ewentualna decyzja nie opiera się na 1 wydarzeniu i zrobisz jak będziesz uważała, bo tylko Ty wiesz czy odpowiada Ci Twój związek, ale na myśl przyszła mi jedna refleksja po przeczytaniu kilku komentarzy-
myślę, że nasz problem (w sensie wielu kobiet) polega na tym, że naszego faceta widzimy/chcemy widzieć jako rycerza na białym koniu, ale ubranym w taką zbroję jaką my chcemy i na takim koniu jakiego my wybierzemy. A to chyba tak nie powinno działać....

ja od swojego też wiele razy usłyszałam, że truję i się czepiam o pierdoły. Dla niego to były pierdoły, a dla mnie sprawy ważne... ja chciałam stabilizacji, on świętego spokoju... albo raczej nie do końca wiedział czego chce. i nadal nie wie... może to jakiś syndrom, który w pewnym wieku się włącza? i albo trzeba znaleźć faceta który jest już po, albo przeczekac aż mu lampka zgaśnie.

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
też bym się nie zgodziła
nie, to ja pojechałam do mieszkania w którym mieszka 11-letnia dziewczynka z dziadkami (ogólnie ma chyba mało ciekawą sytuację rodzinną), i to jej babcia pali jak smok, no i co z tego, że nie paliła bezpośrednio przy mnie ani nie była w tym samym pokoju, jak całe mieszkanie jest tym przesiąknięte. biedne dziecko ma bierne palenie w najlepszym wydaniu
chociaż sama palę to tego nie potrafię zrozumieć....
nigdy nie paliłam w domu, nie znoszę tego i nie zmuszam innych żeby wdychali dym jeśli im to przeszkadza

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
TŁUSTY CZWARTEK vs BABSKI COMBER

Nie wiem, czy wiecie, że dzisiejsze święto jest kościelne A w tym samym dniu kilkaset lat temu obchodzono dodatkowo coś innego. "Babski comber" właśnie. Była to "zabawa" () kobiet na rynku krakowskim - kobitki piły i tańczyły, a dodatkowo nosiły za sobą kukłę, tzw. "comber", który symbolizował mężczyznę. Później kukłę rozrywano
Poza tym kobiety ścigały mężczyzn, którzy - złapani - musieli się w jakiś sposób wykupić. Bogaci datkami, piękni pocałunkami, a biedni i nieatrakcyjni byli upokarzani przez zalane kobitki
W sumie ta zabawa trochę mi przypomina rozrywkę bachantek Dionizosa w Grecji

Idziemy na rynek?
wow! nie wiedziałam! uwielbiam słuchać takich historii. właściwie to sama powinnam się tym interesować/ widzieć to

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
"tego chwastu całe rowy"

Co do rozbierania się jakiegoś pana w Poligamii, to wybierałam się tam w ubiegłym roku, dużo wcześniej nie było już wolnych miejsc do zarezerwowania więc zrezygnowałam, po obejrzeniu zdjęć z imprezy stwierdziłam, że dobrze, że się nie wybrałam bo taki wycyckany pan po solarium jednak nie jest w moim typie
genialny tekst! już rozumiem podział- faceci- chwasty, kobiety- kwiaty

wycyckany pan rzadko kiedy trafia w gust,ale ja tak nie mam nic przeciwko żeby na takiego popatrzeć i się poślinić ale w domu bym nie chciała trzymać

Cytat:
Jestem. Żyję. Uśmiecham się do buźki od gg22 Rzeczy się wyprowadziły, pozostał tylko miś. A spotkanie było... urocze jak zwykle, potem długa rozmowa przez telefon...
Może kiedyś do mnie dorośnie.
uśmiechaj się uśmiechaj podobno pomaga

zna któraś radcę/ doradcę podatkowego???

Ecrulo, dziewczyny- mam prośbę- możemy w miarę szybko zamknać paatal??? zaraz tam wkleję litanię od mojej siostry i jej koleżanki- będą miały tego sporo, a ja jadę do niej ok. 18 marca i zależałoby mi żeby mieć te kosmetyki

prrrooooszę
.

Edytowane przez gg22
Czas edycji: 2011-03-04 o 09:10
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-04, 08:30   #3578
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
O masakra, jak beznadziejnie było
Czas spać!
Beznadziejnie? Na imprezie? Gdzie ty bylas?!

Cytat:
Jestem. Żyję. Uśmiecham się do buźki od gg22 Rzeczy się wyprowadziły, pozostał tylko miś. A spotkanie było... urocze jak zwykle, potem długa rozmowa przez telefon...
Może kiedyś do mnie dorośnie.
Mi strasznie ulzylo jak ex zabral swoje rzeczy z mieszkania

Cytat:
To było też bardzo spontaniczne, pisałam później tutaj, jednak "za późno" chyba I nie żałuj, naprawdę było beznadziejnie
Szkoda, moze nastepnym razem zgadamy sie wczesniej Bo ja tu weszlam po 23, jak pogonilam kolege z mieszkania, to juz bylo za pozno

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
wycyckany pan rzadko kiedy trafia w gust,ale ja tak nie mam nic przeciwko żeby na takiego popatrzeć i się poślinić ale w domu bym nie chciała trzymać

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 08:37   #3579
Malla
Nie depcze krokusów

Któraś chętna dziś na piwko?

Blair - a może coś z jedzenia?
Cytat:
ja chciałam stabilizacji, on świętego spokoju... albo raczej nie do końca wiedział czego chce. i nadal nie wie...

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
Mi strasznie ulzylo jak ex zabral swoje rzeczy z mieszkania
Mi właśnie też
I zdziwiło, jak zadzwonił w nocy
Stary 2011-03-04, 09:01   #3580
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
I zdziwiło, jak zadzwonił w nocy
Moge spytac po co?

Wczoraj wlasnie sporo myslalam o exie-na poczatku roku akademickiego duzo do siebie pisalismy smsow, praktycznie codziennie pt co tam slychac, co w pracy, czy jedzie w delegacje, jak u mnie na studiach...Zastanawialam sie ile to bedzie trwac i w ktora strone pojdzie-czy umilknie czy pojdzie w strone rozmow 'na zywo'. No i poszlo-umilklo, ostatnio pisalam do niego i wspomnialam ze mam problem z antena-odp mi tylko jak sobie z tym poradzic...I nie wiem czy mi z ta cisza dobrze czy nie

Stary 2011-03-04, 09:08   #3581

Cytat:
Beznadziejnie? Na imprezie? Gdzie ty bylas?!
W Aferze, jak zawsze. I właściwie zawsze się tam dobrze bawię; muzyka wczoraj też była fajna, ale ci ludzie Jakby ich z ZOO wypuścili, idioci, nawet sobie nie chcę przypominać. Poza tym były takie tłumy, że w ogóle nie dało się swobodnie potańczyć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-04, 09:09   #3582
Malla
Nie depcze krokusów

Emilka - a on ma kogoś?
Poprosić, żebym jadła, bo na jego oko schudłam 3,5 kilo i bardzo to widać, bo straciłam kształty, które podobają się mężczyznom. I nakłonić, żebym sobie kogoś znalazła i nie czekała na niego, bo on nie należy do ludzi, którzy wracają do zjaw z przeszłości obwieszczać swoje niepowodzenia i błędy. I że to, co widziałam dziś w jego oczach, nie jest żadną sympatią.

Ville - w weekend też będą dzikie tłumy

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-03-04 o 09:10
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 09:14   #3583
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
W Aferze, jak zawsze. I właściwie zawsze się tam dobrze bawię; muzyka wczoraj też była fajna, ale ci ludzie Jakby ich z ZOO wypuścili, idioci, nawet sobie nie chcę przypominać. Poza tym były takie tłumy, że w ogóle nie dało się swobodnie potańczyć
Tez sie tam zawsze dobrze bawie...ale z ludzmi tam bywa roznie, najlepiej isc z co najmniej jednym chlopakiem bo inaczej to dziewczyny maja tam ciezko na parkiecie

Cytat:
Emilka - a on ma kogoś?
Poprosić, żebym jadła, bo na jego oko schudłam 3,5 kilo i bardzo to widać, bo straciłam kształty, które podobają się mężczyznom. I nakłonić, żebym sobie kogoś znalazła i nie czekała na niego, bo on nie należy do ludzi, którzy wracają do zjaw z przeszłości obwieszczać swoje niepowodzenia i błędy. I że to, co widziałam dziś w jego oczach, nie jest żadną sympatią.
Z tego co wiem to nie...Ale w sumie watpie, aby ktos z jego przyjaciol, z ktorymi ja mam jakis tam kontakt, mi o tym powiedzial. I on tez by mi chyba o tym nie wspomnial...
Nie wiem jak podzialal ten telefon na Ciebie, na mnie raczej mialby taki wplyw, ze bym sie wkurzyla, wziela w garsc i pokazala, ze jestem taka fajna, ze on sie nie musi przejmowac A ze jestes fajna, to z tego zostalo Ci tylko jeszcze 'wziecie sie w garsc'!

Stary 2011-03-04, 09:15   #3584
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj wlasnie sporo myslalam o exie-na poczatku roku akademickiego duzo do siebie pisalismy smsow, praktycznie codziennie pt co tam slychac, co w pracy, czy jedzie w delegacje, jak u mnie na studiach...Zastanawialam sie ile to bedzie trwac i w ktora strone pojdzie-czy umilknie czy pojdzie w strone rozmow 'na zywo'. No i poszlo-umilklo, ostatnio pisalam do niego i wspomnialam ze mam problem z antena-odp mi tylko jak sobie z tym poradzic...I nie wiem czy mi z ta cisza dobrze czy nie
czy dobrze czy źle to się chyba okaże jak sama podsumujesz co czujesz lub nie

Cytat:
Emilka - a on ma kogoś?
masakra....
.
Stary 2011-03-04, 09:19   #3585
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
czy dobrze czy źle to się chyba okaże jak sama podsumujesz co czujesz lub nie
A zeby to bylo takie latwe... Ale teraz to juz po prostu przykro mi jest, ze trace z nim calkowicie kontakt bo to naprawde swietny facet...

Stary 2011-03-04, 09:23   #3586
Malla
Nie depcze krokusów

Cóż, czasem możesz się do niego odezwać...
Cytat:
Nie wiem jak podzialal ten telefon na Ciebie, na mnie raczej mialby taki wplyw, ze bym sie wkurzyla, wziela w garsc i pokazala, ze jestem taka fajna, ze on sie nie musi przejmowac A ze jestes fajna, to z tego zostalo Ci tylko jeszcze 'wziecie sie w garsc'!
Mnie nie wkurzył, dał mi dużo nadziei na kiedyś i zabrał wszelką na teraz. Nie będę już naiwnie czekać, aż zadzwoni do mych drzwi. Powiedziałam mu, że nie mam problemu ze znajdowaniem facetów (bo jestem fajna ) i prędzej czy później znajdę na pewno takiego, dla którego zwariuję, ale widzę potencjał w tym, co nas łączyło i co może jeszcze łączyć, jeśli tylko uporządkujemy wpierw swoje życia, bo uzależnialiśmy się od siebie, co do niczego dobrego nie prowadziło.

Kuźwa, takich lasek jak ja to ze świecą szukać

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-03-04 o 09:25
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 09:32   #3587
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:

Zbyt to chyba wszystko zagmatwane jak dla mnie...Dlatego tylko dodam, ze masz pamietac, ze to TY jestes najwazniejsza

Niech mnie ktos kopnie w tylek tak abym w koncu wyszla z lozka i poszla do fryzjera pociac koncowki....

Stary 2011-03-04, 09:34   #3588
ecrulo
moderatorka też wizażanka

gg22,
To raczej niemożliwe. Nie stać mnie teraz na ten podkład. Czekam na stypendium/przelew od rodziców. Poza tym Ineso wcześniej pytała, czy ew. mogłabym przedłużyć i się zgodziłam.

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 09:35   #3589
2016070953
Konto usunięte

Malla ja też nie należę do osób które wracają. A dla faceta nie zamierzam wariować jak widzę on dla mnie nie wariuje.
a dźwandanie to jest narzekanie i czepianie się o wszystko, Inesko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-04, 09:46   #3590
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
A zeby to bylo takie latwe... Ale teraz to juz po prostu przykro mi jest, ze trace z nim calkowicie kontakt bo to naprawde swietny facet...
niestety zauważyłam u facetów tendencję do całkowitego urywania kontaktów po rozstaniu co dla mnie jest trochę głupie, bo skoro przed ileś czasu mnie coś łączyło z innym człowiekiem to trudno tak go totalnie wymazać. Jestem zwolenniczką utrzymywania kontaktów już na innym poziomie po takim czasie jaki potrzebny jest obu stronom na odnalezienie się w nowej sytuacji

Cytat:
Cóż, czasem możesz się do niego odezwać...

Mnie nie wkurzył, dał mi dużo nadziei na kiedyś i zabrał wszelką na teraz. Nie będę już naiwnie czekać, aż zadzwoni do mych drzwi. Powiedziałam mu, że nie mam problemu ze znajdowaniem facetów (bo jestem fajna ) i prędzej czy później znajdę na pewno takiego, dla którego zwariuję, ale widzę potencjał w tym, co nas łączyło i co może jeszcze łączyć, jeśli tylko uporządkujemy wpierw swoje życia, bo uzależnialiśmy się od siebie, co do niczego dobrego nie prowadziło.

bardzo mi się to podoba!!! tak trzymaj!

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
gg22,
To raczej niemożliwe. Nie stać mnie teraz na ten podkład. Czekam na stypendium/przelew od rodziców. Poza tym Ineso wcześniej pytała, czy ew. mogłabym przedłużyć i się zgodziłam.
rozumiem.... to szkoda... w takim razie chyba będę musiała zrezygnować z tego zamówienia i zrobić je sama, bo nie chcę potem tych kosmetyków znowu wysyłać pocztą
.
Stary 2011-03-04, 09:56   #3591
Malla
Nie depcze krokusów

gg22 - a ja jestem zwolenniczką urywania kontaktu, bo na początku przynosi niepotrzebne nadzieje. Ale po jakimś czasie można się przyjaźnić, jak już wszelkie uczucia wygasną z obu stron. Do tego czasu nazywam to "chorymi relacjami z eksem", które ma dużo z nas w tym wątku :P
Stary 2011-03-04, 10:01   #3592
kasiencja
Pani Buka

Malla, trzymaj się

ja tak zmieniając temat, chciałabym podzielić się z Wami nowiną, iż w Auchan są kolorowe (białe, szare, czarne, różowe, fioletowe...) tenisówki za 9,99zł iii balerinki (białe, czarne, srebrne, złotawe i czerwone) za 14,99zł! tym sposobem kupiłam 3 pary butów za 40zł jakość bez rewelacji, ale zupełnie w porządku, sezon na pewno wytrzymają tylko rozmiarówka trochę nietypowa (i np moje czarne 38 są większe nieco niż srebrne 38), więc trzeba przymierzać

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 10:06   #3593
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
gg22 - a ja jestem zwolenniczką urywania kontaktu, bo na początku przynosi niepotrzebne nadzieje. Ale po jakimś czasie można się przyjaźnić, jak już wszelkie uczucia wygasną z obu stron. Do tego czasu nazywam to "chorymi relacjami z eksem", które ma dużo z nas w tym wątku :P
o tym właśnie mówie- po jakimś czasie, jak już przestają być chore
a o tym coś wiem"torba:

Cytat:
Malla, trzymaj się

ja tak zmieniając temat, chciałabym podzielić się z Wami nowiną, iż w Auchan są kolorowe (białe, szare, czarne, różowe, fioletowe...) tenisówki za 9,99zł iii balerinki (białe, czarne, srebrne, złotawe i czerwone) za 14,99zł! tym sposobem kupiłam 3 pary butów za 40zł jakość bez rewelacji, ale zupełnie w porządku, sezon na pewno wytrzymają tylko rozmiarówka trochę nietypowa (i np moje czarne 38 są większe nieco niż srebrne 38), więc trzeba przymierzać
a widziałam je, ale w końcu się nie zdecydowałam bo wydaje mi się, że mimo materiału w środku może się w nich pocić noga
.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-04, 10:14   #3594
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Fotke chce!
I ide szukac, gdzie jest auchan
Tylko w Bonarce? buuuuu

Stary 2011-03-04, 10:34   #3595

Widziałam reklamę tych tenisówek i podobają mi się czarne, bo są całe czarne. Ale moje 38 będzie pewnie za chwilę wykupione; pojechałabym teraz, ale na razie nie mogę się ruszyć z akademika.
Stary 2011-03-04, 10:37   #3596
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Widziałam reklamę tych tenisówek i podobają mi się czarne, bo są całe czarne. Ale moje 38 będzie pewnie za chwilę wykupione; pojechałabym teraz, ale na razie nie mogę się ruszyć z akademika.
Ja chcialam cale biale Czarne juz mam...Ale do Bonarki to daleko:/ Moze jutro pojade

Stary 2011-03-04, 10:47   #3597
kasiencja
Pani Buka

Ville, promocja jest od 2 dni do poniedziałku chyba i jak na moje oko to jest ich jeszcze naprawdę sporo. a mówię o rozmiarach typu 38-39 bo ja takich szukałam także spokojnie, może się uda. macie na szybko foty telefonem:

(i jeszcze pokażę Wam co wczoraj widziałam na Rynku )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01053.jpg (88,3 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01054.jpg (95,1 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01055.jpg (99,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01052.jpg (176,7 KB, 34 załadowań)

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 10:47   #3598
Malla
Nie depcze krokusów

Emilka - nie masz ochoty na Bonarkę dziś po 17?

Nienawidzę weekendów.
Stary 2011-03-04, 10:50   #3599
2016070953
Konto usunięte

ja też nienawidze weekendów
Stary 2011-03-04, 10:50   #3600
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Któraś chętna dziś na piwko?
Ja mogę koło 20 na chwilę .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości