|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój Chomiczek - cz. 5 :)
|
|
|
|
#1113 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że to tylko plotka
Jak już pisałam, mi nie zależy na prezentach, a tymbardziej na tak drogich ![]() Wolę dawać niż brać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale trzymam ![]() Cytat:
ja to bym chciała takie zaręczyny znienacka, niespodziewane, romantyczne |
||||
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam w domu dużo butów i moja kolekcja się powiększa ciągle
![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Asia |
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też wolę dawać prezenty Nie odebrałam, bo mnie obudził telefonem i wiedziałam kto to i co mi może powiedzieć... poza tym znaleźliśmy coś lepszego i już nie chcę tamtego. Dziś wieczór mieliśmy potwierdzić przybycie, ale on chciał pewnie uprzedzić fakt, no niby po co dzwonił? ![]() Ja też myślałam, że będzie romantyczniej, ale oni nigdy nie był taki to ja dbam o świeczki i nastrój, on 'lubi' ale żeby zapalić to już ma problem ale niech tylko wróci to ciekawe jakich sposobów użyje żeby mnie uwieść
|
|
#1120 | |||
|
Zakorzenienie
|
oooo
![]() Cytat:
![]() Ł. dzwonił tylko, żeby wypytać o szczegóły właściciela (bo jeszcze się okazało, że to prawdopodobnie jakiś znajomy Ł. ), a że ktoś podsłuchał i dopowiedział sobie i powstała plotka to nie nasza wina ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak mi Ł. powiedział, jakie on ma wymarzone zaręczyny tooooo
|
|||
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Nad morzem, na plaży przy zachodzie słońca ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Oho! 8 888 postów
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
O matko
Mój TŻ to niestety antyromantyk (albo i stety bo ja też nie za bardzo romantyczką jestem )---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- co za wynik!
|
|
|
|
#1125 |
|
Wtajemniczenie
|
Macie kota? Ja mam jedną kocicę.
Wczoraj wieczorem już około jedenastej w nocy, szłam już spać, drzwi w swoim pokoju miałam uchylone. Wchodzę i co widzę Kocica leży na moim tapczanie głową zwrócona w stronę klatki chomiczej i dziwnym a można powiedzeć że przebiegłym wzrokiem obserwowała chomika pędzącego w kołowrotku wygoniłam ją z pokoju. Zastanawiam się czy mogłaby chomika zaatakować , chyba zastawie całą półkę jeszcze moskitierą, bo nie wiadomo co jej strzeli do głowy. Zaczynać się będzie ciepły sezon to koty będą woleć siedzieć na polu, chyba zacznę ją z domku wypędzać. A wy macie w jednym domu Koty i Chomiki? |
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Iza i kto to mówi
![]() Wiecie co mamy nowego dyrektora od 1 marca , za***i*cie ![]() Ech szkoda mi słów. |
|
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak wyciągnę chomika to wpatrzona jest w niego jak w obrazek, żadne bodźce z zewnątrz do niej nie docierają, jak zaczarowana ![]() Być może kot nic nie zrobi, ale chomik wyczuwając obecnośc innego zwierzęcia pewnie się stresuje
|
|
|
|
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Kama to nawet liże Gumiśka, ale jemu się nie podobają takie zaloty
![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Dziwny :/ Nie nadaje się na dyrektora, no ale zobaczymy co to będzie ![]() Chodzi też o to, że zmiana była już od 1 marca, a oficjalna wiadomość dopiero dzisiaj. A tak do tej pory to jakieś domysły itd. No ale nie moja sprawa. niech se robią co chcą. Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-03-04 o 14:08 |
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nosami to się często miziają ![]() Może nie będzie tak źle
|
|
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1137 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wypuszczamy go do pokoju codziennie albo co 2 dzień i szaleje. W pokoju Mai jest tylko pod nadzorem. Kot nic nie zrobi przez kraty... tylko zestresuje chomika... moja Majka ma otwartą klatkę cały czas więc mógłby wejść gdyby tylko chciał, ale płotek go powstrzymuje ![]() Cytat:
słodko... myślę, że Kama by wrzuciła coś na ząb jakby Ciebie nie było ale się boi, że ją skrzyczysz Mój Filips się boi jak tylko podchodzi do kwiatków to tak niepewnie, bo zaczyna je... gryźć Cytat:
by pożarł chomika w całości wiem jak moja [*] Kropka zaaregowała na szczurka [*] Rico... ją ugryzł od tamtej pory się panicznie bała Więc myślę że chomik kontra kot to nie fajne połączenie ![]() Cytat:
Pokój posprzątany, okna odświeżone, drzwi czyściutkie, przedpokój piękny zabieram się za łazienkę
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-03-04 o 14:29 |
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1138 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chodziło mi o to, że przez kraty nic nie zrobi
|
||
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
już myślałam, że masz odmienne zdanie...
łazienka posprzątana, zabieram się za siebie nogi.... jak ja nie lubię tego robić
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
mania kupowania mię ogarnęła
![]() co myślicie o tej kurtałce? ![]() http://allegro.pl/ldr-m-ramoneska-bu...479402134.html tylko nie piszcie że to nie skóra, że nie oddycha, bo doskonale o tym wiem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.

to ja dbam o świeczki i nastrój, on 'lubi' ale żeby zapalić to już ma problem
nie chcę sie śpieszyć z niczym

Kocica leży na moim tapczanie głową zwrócona w stronę klatki chomiczej i dziwnym a można powiedzeć że przebiegłym wzrokiem obserwowała chomika pędzącego w kołowrotku
, chyba zastawie całą półkę jeszcze moskitierą, bo nie wiadomo co jej strzeli do głowy.