|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. III
Mgiełko pokaż jeszcze co potrafisz a wybijemy ci z głowy narzekanie na pazurki
![]() Oj babeczki ja zmykam lulu, spokój ma tu być ![]() Branoc |
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniarka mój ulubiony wzorek, polowałam na płytkę dłuuugo
Karola20 framebasics dzięki, podnosicie mnie na duchu jak nic ![]() Agateczka* tylko mocno nie bijcie :P Ja też się zbieram powoli, serial na dobranoc - zajrzę przed samym snem ale tutaj to wystarczy 30min nie zaglądać a ma się lekturę na pół wieczoru ![]() Kolorowych wszystkim
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Ej właśnie. Weźcie idźcie juz spać jak i ja idę
![]() ![]() Bo jutro będę dopiero po 13:00 i znając życie pewnie przywitamy się w nowej części ![]() ![]() Ja uciekam spać. Musze odespać ![]() Dobranoc ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() Świetne pazury masz!
|
|
|
|
|
#4504 |
|
Raczkowanie
|
Mgielka już nie pamiętam kto Ci tam miał wlać, ale ja też chętnie popatrzę czy równo puchnie
Ja tam lubię ubrać szpilki (przy większej okazji), bo mam prawie dwumetrowego mężczyznę i mnie nic nie obchodzi ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karola ![]() a widzisz Wszunia mój 180cm w kapeluszu dzięki za komplementu podniosłyście mnie na duchu dziewczyny jutro kupię sobie nowy lakier ![]() i juz na prawdę dobranoc
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-03-03 o 23:22 |
|
|
|
|
#4506 |
|
Raczkowanie
|
Aa dziewczyny jestem z sb dumna bo z jakis miesiąc nie obgryzam pazurków ;DD
Pozdrawiam
|
#4507 | |
|
Rozeznanie
|
Wszunia super, ja nie umiem takiej panterki zrobić
Malinka żem jest stara, ale jara ![]() reszta pazurków też super ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4508 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak to nie umiesz? Jestem pewna, że umiesz! ![]() Przecież to najprostszy wzór jaki tylko istnieje! Idealny dla trzęsących się rąk i ludzi z problemami Dzisiaj mam zamiar upolować jakieś nowe lakiery, bo będę w innej części miasta i kto wie (!), kto wie co tam może się znajdować
|
|
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
ja też sie maluję i w drodze do pracy zamierzam coś upolować bo mi dziewczyny przywróciły trochę wiarę w paznokcie
(ale obiecuję góra 2 sztuki) i mam spowrotem ochotę malować.... (tylko te moje pokłady innych lakierów to nie wiem kiedy zużyję siostra mi ostatnio kazała policzyć przy niej bo powiedziałam, że jest ich góra ze 40... i trochę kiepsko oceniłam "na oko" )
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-03-04 o 10:22 |
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Pędzicie jak szalone
![]() Psikam psikam, i coraz mniejszy bąbelek jest. niedługo bedę mogła malować i piłować ![]() Mgiełko bardo ładny i ciekawy mani ooo i czerwone też fajne ooo a żeby offf topu nie robić to pokaże moje kiedyśne ![]() jakoś tak średnio mi sie podobają, tzn kolor ładny ale te gwiazdki jakies nijakie kolor to inglot nr 184
|
#4511 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() skoro to idealny wzór dla osób o trzęsących rękach to postaram się dziś popić i jutro może zrobię panterkę ![]() hehe żartuję
|
|
|
|
|
#4512 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ale nie duzo 172-173. Chciałabym mieć ze 3 centy więcej, ale i tak jestem zadowolona ze swojego wzrostu (przynajmiej na to nie narzekam) no i kocham szpilki i jak ubioram takie 12-13 cm to jestem równa z chłopem (troche się wkurza wtedy, ale co tam Cytat:
Cytat:
matko, ale żeście napłodziły, ale przeczytałam wsio i mam nadzieję że nikogo nie pominęłam...
|
|||
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Babyyy wstrętne !!!!
za Wami nie da się nadążyć ![]() Lecicie jak dziki Mgiełka śliczne te czerwonki i koronka boska Wszunia skoro panterka jest taka łatwa i nawet ludzie z problemami i o trzęsących rękach potrafią ją wykonać to ja się teraz zastanawiam co ze mną jest nie tak, że ja jej nie potrafię Ala ładniutkie pazurki i gwiazdeczki tez urocze ![]() Kobitki zaraz biorę się za malowanie pazurków, bo już mi się zniszczyły. Robiłam dziś wielkie sprzątanie-wiosenne i pranie ręczne i paznokcie mam w opłakanym stanie Ale nie wiem jak mam je pomalować, wzorków żadnych nie umiem i mnie nie przekonacie, że jest inaczej więc będzie tylko jeden kolor. Z wzorkami poczekam aż mi konad przyjdzie to wtedy będę szaleć o ile będę umiała się obsługiwać tym skomplikowanym urządzeniem A co do tego, żeby kolejna część wątku powinna się nazwać "pazurkowo-plotkowy" to jestem na TAK
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2011-03-04 o 12:10 |
|
|
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbuj mój wzorek ciekawa jestem jak na długich wygląda
|
|
#4515 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brawo i tak trzymać!!!! ![]() Cytat:
Mam jedno i drugie a moje panterki i tak nie przypominają panterek ![]() Świat jest okrutny Bardzo ładny kolor a gwiazdki ożywiają troche wszystko ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też! 2x TAK! Przechodzimy dalej ![]() Paznokcie zawzięcie malujemy i ze spamem obcujemy |
|||
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Ala właśnie spróbowałam ale Tobie wyszedł duuuużo ładniej niż mi
![]() Ja chyba nie mam ręki do wzorków i musimy się z tym pogodzić ![]() Karola aaaa hahaha dobre, dobre ![]() A tytuł wątku jest the best ![]() A oto próbka moich "umiejętności" więcej zdjęć i jeden wzorek na moim wątku ![]() Zapomniałam napisać, że lakiery na wskazującym i środkowy palcu są od Kini a na serdecznym mój nowy nabytek GR
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2011-03-04 o 13:54 |
|
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaaa kierfa! Ale Ci paznokcie urosły! Świetnie to wygląda
|
|
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
o jał jak fajnie to wyszło
co do konada to nie jest to wcale takie skomplikowane skoro ja opanowałam (jeszcze french'a za nic nie umiem prosto zrobić - a najlepiej wychodzą te całopaznokciowe wzorki )a tu coś żeby nie offtopować - takie znalazłam z kiedyś z moimi bardziej owalnymi paznokciami.
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-03-04 o 14:27 |
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak świetnie te wzorki wyglądają na całym paznokciu |
|
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
Karola bo był od linijki
znaczy od pasków hehe nie robię od ręki bo nie umiem
|
#4521 |
|
Rozeznanie
|
Delia Coral 100. & Jumpy 114.[od Malinki
] ![]() DSC03716.jpg Edytowane przez kingusiusia Czas edycji: 2011-03-04 o 14:56 |
|
|
|
#4522 | ||||
|
Zakorzenienie
|
jeju dziękuję
![]() to była moja pierwsza płytka jakiej użyłam właśnie ![]() pazurki wolałabym żeby troszkę się uśmiechały Cytat:
poka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobrze, że buba się goi...Cytat:
świetnie wygląda!ładnie kolorystycznie, ale nie widać błysku, a szkoda, aaaa polecam na niego nałożyć bezbarwne coś, bo jak wysycha zatraca się blask brokatu trochę moje: w cieniu i w słońcu
|
|
|
#4523 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziex ![]() No wyszło rozlane, no bo wiesz, jakby Ci to powiedzieć... to był mój pierwsz raz Mówisz, że urosły a mi się wydaje, że ciągle są takie same ![]() Cytat:
śliczne pazurki french równiutki pogrzeb i poszukaj jeszcze jakichś pazurków, z chęcią zobaczę ![]() Cytat:
Malina zrobiłam na każdym pazurku i w jednym kolorze a zdjęcia na moim wątku ![]() śliczne masz pazurki, bardzo mi się podobają Koniec tego dobrego, biorę się za kręcenie hula-hop, bo właśnie wsunęłam pączusia i pasek czekolady nadziewanej toffi mniam
|
|
#4524 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki- świetne paznokcie i kolory. Aż się w oczach mieni
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
![]() Może to przez ten wzorek. Optycznie wydłuża... Piekne sOM ![]() Nie róbcie mi tak. Matko! Jak mi się chce czegoś słodkiego. Ale twarda będę!
|
|
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam Karolcia, możesz sobie pozwolić na trochę radości
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj sobie popuściłam. Wciągnłam dwa pączki
![]() Dziś trzeba się oszczędzać. Tym bardziej, że jutro mam imprezę urodzinową u siostrzeńca... Zrobiłam tort, który mam ochotę zjeść JUŻ!
|
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze Cię rozumiem
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
To jest jakaś masakra
![]() A już miałam taki spokój ze słodyczami od jakiegoś czasu. W ogóle nie miałam na nie ochoty... A teraz? Staram się niwelować głód słodyczy jabłkami i "gejfjutami"
|
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny w jaki sposób matowicie lakier?
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

Mam jedno i drugie a moje panterki i tak nie przypominają panterek 
Nie róbcie mi tak. Matko! Jak mi się chce czegoś słodkiego. Ale twarda będę!